Cinsel Yaşam Her sevgili yatak ilişkisi yapıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Herkes cinsellik yasiyor mu Her sevgili yatak ilişkisi yapıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
justt_tonight Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl cogunluk yasiyor diye yasamayan erkekler sirf bu yuzden iliski bitiriyor. evlilik icin en asa 2-3 sene sevismeden bekleyecen. bir de evlilige de varmayip ayrildigini düşün. hic mantikli degil 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Tercih eden var etmeyen var, sen hangisini uyguluyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Istmiyom ama saygi duyuyolsr mi? Bi erkege öyke desen sanki baska kadina gider gibi hic güven yok gitse bir süürü kari vsr Yorumla Rijit 1 yıl Evet zaten gidiyolar. Erkek biyolojik olarak böyle ama tatmin olmak istiyor Yorumla
Ahmet3232a Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Yaşayanlar nadir devam ediyorlar evlendikten sonra yalman daha iyi olur 0 0 Yorumla
İlaayyddaaa35 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yoo ben yasamamistim evlendik yaşadık 1 4 Yorumla Soran 1 yıl O da mi bakir di? Yorumla İlaayyddaaa35 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Iyi güvenmissin bu devirde dürüst yok Yorumla İlaayyddaaa35 1 yıl Maalesef yok şanslıydim bu konuda Yorumla
by_mühendizz Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Yooo. Nerden çıkardın bunu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ajaja nee Yorumla by_mühendizz 1 yıl Herkes sevisemiyor maalesef Yorumla
Denizliden1seyyah Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Belli olmaz insanına göre değişir. 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yatağa giren her sevgili ilişki yaşar. 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Yok çogu kişi yaşitordur 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapar 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mümkün değil 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. isteyen yasıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben evlenmeyi beklerim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Harikasin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim ama beklemekle kaldım işte :D bu devirde güvenecek kimse yok Yorumla Soran 1 yıl Kiz bulsan bekler miydn acaba? Oradeli güclü ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bulmadan bekliyorken bulunca da beklerim tabii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
cogunluk yasiyor diye yasamayan erkekler sirf bu yuzden iliski bitiriyor. evlilik icin en asa 2-3 sene sevismeden bekleyecen. bir de evlilige de varmayip ayrildigini düşün. hic mantikli degil
Tercih eden var etmeyen var, sen hangisini uyguluyorsun
Istmiyom ama saygi duyuyolsr mi? Bi erkege öyke desen sanki baska kadina gider gibi hic güven yok gitse bir süürü kari vsr
Evet zaten gidiyolar. Erkek biyolojik olarak böyle ama tatmin olmak istiyor
Yaşayanlar nadir devam ediyorlar evlendikten sonra yalman daha iyi olur
Yoo ben yasamamistim evlendik yaşadık
O da mi bakir di?
Evet
Iyi güvenmissin bu devirde dürüst yok
Maalesef yok şanslıydim bu konuda
Yooo. Nerden çıkardın bunu
Ajaja nee
Herkes sevisemiyor maalesef
Belli olmaz insanına göre değişir.
Yatağa giren her sevgili ilişki yaşar.