Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirşey yapmadan sana sarılıp yatabiliyorsa ve uyuyabiliyorsa bu adam seni seviyor demektir kardeşim ama şunu unutma erkek adamsa bu çocuk sapına kadar bu sarılıp yatmalar çok sürmez erkek adam bir yere kadar dayanabilir erkek kimyası bunu gerektirir kendimden bir örnek çok sevipte kavuşamadığım bir kız vardı uzun yıllar önce bu kızla cinsellik onuncu planındaydı sadece benim sevgilim olsun isterdim elini tutsam yeterdi beraber çok sarılıp yattık bir şey olmadı fakat bana ısınamadı bir türlü biz sevgili olamadık işte başka bir adamla evlendi mutlu olamadı boşandı ağım mı tuttu bilmiyorum şimdi gelse benimle seviş dese sevgilim ol dese bir dediğini iki etmem dese kabul etmem şu erkek halimle kısaca herşey seks değil önemli olan sevgilin koynundamı onun kokusunu alabiliyormusun onun sıcaklığı ile uyuyabiliyormusun işte olay budur seks sevişmek nasıl olsa bir gün olacak benim nacizhane görüşüm aşktır bundan daha tesirli birşey olamaz
12 Yorumla
Soran+1 yılSevisme illaki oluyor ama cok istemesne ragmen ileri gitmiyor. bende basimi gögsüne koyup uyumayi istiyorim bana yeter kokusunu alayim
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte maşallah diyelim nazar değmesin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 yıldır birlikte olduğum bir kız var, 6 aydır hafta sonu ben de kalıyor, birlikte yatıyoruz, sevişiyoruz ama ilişki hiç yaşamadık, içine girmeli olay hiç yaşamadık, ne o ne ben bu konuda adım atmadık, biraz sevişiyoruz sonra sarılıp uyuyoruz, kızı arzuluyorum aslında çok fazla, nefis bir vücüdu var, incecik pembiş dudaklı kaymak gibi vajinası harika, elimle okşuyorum kıza mast yapıyorum, arada bir penisimi sürterekte yapıyoruz ama kız içime gir demeden girmem.. sarılıp uyuması bile çok tatlı, kucağıma gömülüp uyurken nefes alıp verişini hissetmek kalp atışlarını dinlemek saçlarının teninin kokusunun içime çekmek çok çok hoş.. kız daha 20 yaşında.. sonumuz ne olacak bilemiyorum ama evlenirim ben bu kızla bu gidişle.
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin yasin peki?
Soran+1 yılVe seni bu kadar etkileyen ne?
Cevap sahibi+1 yılaramızda 18 yaş fark var. kızın bana güvenmesi, koynuma girmesi, kendini bana teslim etmesi çok hoşuma gidiyor açıkçası. o genç ve bakire bir kız ve tamamen soyunup kucağıma diriyor, o an kız tamamen savunmasız ve istediğim herşeyi yapabilirim ama o bana güvendiği için ben de onun izin vermediği ya da yap demediği ya da yapmam için teşvik etmediği bişeyi ona yapmam. tamamen benim olmaya hazır hissetmesi lazım ona sahip olmam için, bana güvenmesi beni en çok etkileyen unsur, bunun yanında kız genç ve güzel ve bakire. vücudu çok güzel ve çok hoş, açıkçası sabırsızlanıyorum tam anlamıyla birleşme için, daha önce hiç bakire kız tecrübesi yaşamadığım için buda beni etkiliyor ayrı bir heyecan açıkçası,
Soran+1 yılGüzelmis valla
Cevap sahibi+1 yılbir sonraki güncellemen sanırım şöyle olur : Merak edenlere tekrar söylim hamileyim :D :D
Daha ne istiyosun işte seviyor seni demekki dokunmuyor sana
05 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim herkeste böylemi diye
Soran+1 yılTsk ederim yorum icin😊
- +1 yıl
dokunmuyor diyemi seviyor onu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiz eski kocamla öyleydik evlendik gene öyleydik ahahaha
61 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yıldefalarca, seks her şey değil, bazen sarılarak sımsıkı, onun kokusunu çekerek, tenini hissederek, yanında olduğunu bilerek ve hatta dönerken bile rahatsız edip uykusunu böler miyim diye düşünerek hareket edip uyumak bile bir çok orgazm dan daha güzel gelebiliyor (du)
00 Yorumlaadam gibi adammıs , daha ne istiyorsun , baskaları ile ne yapabilir haayatında sen varken
12 Yorumla
Soran+1 yılBaskalari var demedimki. Eskiden cok iliskisi olmus cinsel anlamda. Ama bana dokunmuyor. Evlenince diyorb
+1 yılÖyleleri varsa gerçek ciddi ilişkidir emin ol.
Yatakta başlarsa yatakta biter zaten.12 Yorumla
Soran+1 yılIliskimizmi ciddidir demek istedin?
- +1 yıl
Yani olabilir
+1 yılyani buluşacaksınız eve geçeceksiniz sonra uzanıp uyuyacaksınız gün içinde sonra tekrar evine gideceksin durum bu mu? sence de böyle çok tuhaf durmuyor mu mantıklı bakarsan.
013 Yorumla
Soran+1 yılOtelde kaliyoruz evinde degil. Ikimizde bir sehirde bulusup geziyoruz haftasonu. Sevisme illaki oluyor.
- +1 yıl
o şekildeyse tabi biraz daha normalleşti. ben sadece uyuyorsunuz gibi düşündüm çünkü o aşamada normal değil hiç birşey yaşamamak.
Soran+1 yılYok sevisme oluyor öpüsme oluyor
- +1 yıl
hazır değilsen bir süre daha o şekilde takıl sürtünme ile de gayet zevk alırsın karşındaki de alır. biraz sevişirsiniz biraz uyursunuz olur biter yaşın genç yeni yeni deneyimliyorsun tecrübe ediyorsun normal bir anda herşeyin olmaması.
Soran+1 yılBen zaten iliski istemiyorum o da istemiyor evlenmeden. Ve o benim ilkim zaten..
- +1 yıl
bu şekilde mevcut durumla ikinizde rahatsız olmuyorsanız devam edin, iyi anlaşırsanız da ileride evlenirsiniz olur biter evlenince her istediğinizi yaşarsınız elbette farklı tabi ama içinde olması ile dışında olması dünyayı yerinden oynatacak bir fark değil.
Soran+1 yılBir tek bosalmasi sorun iste. Iliskiyi yssamis birisi. Anal oral yok. Iki öpüsme biraz sevismeyle bosalamiyor. En son wc ye gitmis bosalmisti bu durum moralimi bozuyor tabi biraz
- +1 yıl
sıkıntı sevişirken boşalamaması ise daha ince şeyler giyin üstüne veya etek giyin altına dürek iç çamaşırınla sevişin. direk temas sıkıntı değilse eğer etek giyip iç çamaşırını çıkarabilirsin o şekilde sevişirsiniz. eğer çamaşırını çıkartacaksa ama boşalacakken farklı bir yere boşalsın tabi sıkıntı olmaması için ve dikkat et üzerinde elbiseler varken çok sert baskı yapıp sürtünme tahriş olabilir zedelenebilir.
Soran+1 yılSikinti su ki ben utaniyorum cikaramiyorim ic camasirla kalamam alt bölgeden korkuyorum birden hersey olabilir..
- +1 yıl
o zaman dediğim gibi etek giyip mesela iç çamaşırı ile sürtünebilirsin. zevki daha arttırmak için diğer erojen bölgelerini vs uyarabilirsin veya birbirinizin uyarabilirsiniz. açık açık söylersin bu şekilde korkuyorum ve böyle bir deneyim yaşamak istiyorum diye açık olmanız birbirinize önemli olan.
Soran+1 yılEtekte sorun 😂 napcam ben ya
- +1 yıl
o zaman kalın yerine ince giyinirsin önemli olan nokta teması olabildiğince daha hissedilebilir kılmak ince giyindiğinde kalına göre daha iyi hissedebilir. bu şekilde de boşalır. eğer sende zevk alıyorsanb u şekilde dene yoksa yani sırf ilişkimiz sürsün o zevk alsın diye bakıyorsan hata edersin o topa girme.
Soran+1 yılTamamdir tskler :)
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sana son derece saygı duyuyor demek ki yoksa sevişip kızlığını ala bilir.. Ama sen pişmanlıkla üzüntü yaşama diye sana dokunmuyor işte gerçek erkek..
02 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim yorum icin 😊😊
+1 yılBunu yapmayı istemiyorsaniz yapmazsınız, neticede bakiresin korumak istiyor olabilirsin bu durumu, ama istek varsa yapmamaniz anormal bir durum tabiki
012 Yorumla
Soran+1 yılIkimizdede cok istek var
- +1 yıl
E nedenyapmiyorsunuz peki
Soran+1 yılDogru bulmuyorim
- +1 yıl
Buna kesinlikle saygı duyuyorum, ancak bu durum sorunuzla biraz çelişiyor,, dogru bulmuyorsaniz seks yapmadan sadece uyumanizdan daha doğal birsey olamaz
Soran+1 yılZaten seks yapmiyoruz uyuyoruz
- +1 yıl
Onu diyorum işte, doğru bulmuyorsan ve oda bunu biliyorsa ilişkiye girmeden uyumaniz çok doğal
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
İlişki dışında birşeyler yasiyormusunuz peki
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Seks yapmadan, sevişmek gibi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Birbirinizi orgazm ediyorsaniz illaki vajinal ilişki şart degil zaten
Burayı bilmem de avrupada aynı yatakta uyuyup becermeyen erkekten genelde ayrılır kızlar beni beğenmiyor diye
08 Yorumla
Soran+1 yılBende avrupada yasiyorum biliyorum ysni 😂
- +1 yıl
neden peki ya utanıyorsa
- +1 yıl
yapamıyosa tekme yani
- +1 yıl
erkeklerden istemeyen var mı
- +1 yıl
@Burçak12344 Hukuk devletlerinde bir kızı hamile bırakıp ortada bırakıp kaçamıyorsun bunun ciddi yaptırımları var öyle evlenmekle kurtulmak falan yok direk hapse giriyorsun o kızı hamile bırakma hakkın yok olarak bakılıyor olaya genelde bir kız hamile kalınca Türkiyede kız suçlu görülürken avrupada erkek suçlu görülüyor bu yüzden erkekler riske girmeyip kondom kullanıyorlar genelde hatta evli çiftlerin bile korunduğunu duydum bende buna anlam veremiyorum madem evlisin neyden korkuyorsun et ete değmeyecekse karı koca olmanın ne anlamı kaldı
Siz kadınlar neden olmuyor diye merak ediyorsunuz peki bu adam beni seviyor, belki zamanını bekliyordur diye düşünmekte gerekli ama.
00 Yorumla
+1 yılİyi geceler,
Sevgilim ile aynı yatakta uyumam ki ilişkim olsun. Karım olursa aynı yerde kalır ve uyurum10 Yorumla
+1 yılNereden biliyorsun çok tecrübeli olduğunu?
Birisiyle dövüşmeden onun dövüş sporunda ne kadar iyi olduğunu bilemezsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok tecrubeli dediği başkasını zikip, senin yanında uyuyor. Kız da gelmiş buraya övüyor çok tecrubeli diye haha
21 Yorumla
Soran+1 yılGecmisi öyle diye terkmi etmem lazim
Bir kaç kez oldu.
Siz bu cinsellik muhabbetini abartıyorsunuz.01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılCinsel yönden tatmin oluyor musunuz? Yani mutlu son var mı yoksa TV izleyip yatıp uyuyor musunuz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl32 yasinda bir adam yattigi kadin ile birlikde olmuyorsa soyle bundan sonra erkeklerle yatsin :)
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılan kişiye göre değişiyormuş, ben şahsen yapamam, kesinlikle sevişirdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevisiyoruz zaten ister istemez
- +1 yıl
Sevişmek derken cinsel ilişkiye girerdim demek istedim. Sen cinsel ilişkiye girmedim diyorsun
+1 yılBen varım 2 . Buluşmada 1 hafta evimde kaldı kendisi istese bile yapmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bizde sadece sarılıp uyuduk sevişmedik bile olabilir taraflara baglı
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor kalkmış olabilir ama bişi yapmadık sonuçta
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor o senin bilecegin şey
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor hayır diyorum ya bişi yapmadık tuvalete gitmişti bir ara yapmış sonradan söyledi
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor 18 22
Cevap sahibi+1 yıl@anticooor yo tanıyorum sevgilimi niye korkayım yapmam derse yapmaz ki
+1 yılUlan mal ya ben olsam o iş olmuştu hemde defalarca süzme salakmis o dediğin kisi
013 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Çok alaka o yasa gelmiş seks yapmıyor üstelik bakıresin ve sende istiyorsun ona bakılırsa yapalım dese hayır demezsin yalan konuşma
Soran+1 yılTabiki yapmam
- +1 yıl
Yaparsın emin ol seni azdirsa kesin o iş tamam 10 dk biter
Soran+1 yılÖyle deme ya
- +1 yıl
Ya bırakır demedim seni sadece 10 dk da seni yapar boşalır biter
- +1 yıl
Onunla hiç yattın mi çıplak onu söyle
Soran+1 yılHayir hic soyunmadim
- +1 yıl
Peki açık saçık giyinir mısın mini vs
- +1 yıl
Bu arada nerelisn M
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Hmm bana yaz birşey diyecem sana ama burdan diyemem engel yerim bekliyorum
- +1 yıl
Hadi ama bekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ettiğim çok tecrübeli biri ile evlenecek misin kaç kişi ile olmuş ya da evlenip ayrılmış mı
023 Yorumla
Soran+1 yılEvlenecez
Cevap sahibi+1 yılO daha önce evlenmiş mi
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılKaç kişi ile olmuş tecrübe nasıl etmiş
Soran+1 yılbir kere sormustum sayisini bilmiyorum demisti
Cevap sahibi+1 yılKıskanmıypr musun öyle biri evlenince de bir tek seninle yetinmeye bilir
Soran+1 yılKorkuyorum sadece öyle bisey olmasindan
Cevap sahibi+1 yılAma senden öncesi olmuş sayısı belli değil hiç miğden kalkmıyor mu onları öpmüş göğüslerini belki oral bile yapmış kaçtane kadına sahip olmuş
Soran+1 yılGecmisi yüzünden sevdamdan vazgecmedim
Cevap sahibi+1 yılVaybe çok mu yakışıklı
Soran+1 yılYoo benden cok cok cirkin ben ona göre fazla güzel ve gencim 🤣
Cevap sahibi+1 yılSeni etkeleyen ne peki
Soran+1 yılCok iyi iki arkadasiz herseyden ömce
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki ailen ne der bu duruma sence
Cevap sahibi+1 yılSenin boy kilon ne
Soran+1 yılBoyum 1.71 kilom 63
Cevap sahibi+1 yılBoyun çok iyi kilon çok az fazla
Cevap sahibi+1 yılBalık etli misin
Soran+1 yılHafif evet
Cevap sahibi+1 yılNerden tanışmıştın
Cevap sahibi+1 yılSen bakire misin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNerden takıştım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTam 3 yıl birlikte uyuyup seks yapmamışlığımız var.
02 Yorumla
Soran+1 yılHelalolsun
Cevap sahibi+1 yılSaygı önemli.
+1 yılİlişki değilde sürtünme oluyur malum bakire bende dokunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik konusunda çok tecrübeli :D
Of siz ergenler öldüreceksiniz adamı. Sanırsın ki adam p*rno yıldızı :D00 Yorumla
+1 yılBen duramam ya illa kıpraşırım
23 Yorumla
Soran+1 yılKiprasma oluyir tabiki
- +1 yıl
Mutlu bir sonu da olması lazım..
Soran+1 yılBen bosaltamamistim en son. Anal oral yok cünkü. Sevistikten sonra wc ye gitmisti
+1 yılSürtmeye dewam edin:)))))
04 Yorumla
Soran+1 yılSorma
- +1 yıl
Oda güzellll. ama şeytana uyma pişman olmaaa!!
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Aferin leyn:))
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Belki sadece oral seviyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılOralda yok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen yaşamayabilirim ama illa ellerim ya
04 Yorumla
Soran+1 yılSevisme oluyor zaten
- +1 yıl
E daha ne olsun kız
Soran+1 yılNiye 😂
- +1 yıl
İlla olsun mu istiyon köftehor :)
sevgili yaptın mı sor bir önce...
10 YorumlaEvli olupta yapmayan var
00 YorumlaSevişme bile olmuyor mu
06 Yorumla
Soran+1 yılOluyor ama soymuyor
Soran+1 yılCok arzuluyor ben durduruyorum
Soran+1 yılSöylesene
Elbette neden. olmasin
00 Yorumla
+1 yılİrade meselesi sen istersen olur onu söyleyeyim
02 Yorumla
Soran+1 yılBende evlenmeden istemem
- +1 yıl
Doymuştur o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden ilişkiye girme zina yapma bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmiorim
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Donunu sıyırır çakar görürsün
00 Yorumla
+1 yılCok zor ana baskasey yapar
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
iliski yapmazsa baska seyler yapar
- +1 yıl
burdamisin
- +1 yıl
Burdamisin guzelimkiz
Seni seviyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden anliosun peki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu öyle yaptığımız
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yan yana gelmemiz yeterli bırak uyumayı
00 Yorumla
+1 yıloral felan olmuyorumu😱😱
01 Yorumla- +1 yıl
? ordamisin
+1 yılKalkmıyor mu :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKalkiyor ama ileri gitmemek icin yerde falan uyuyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kontrol ettir
024 Yorumla
Soran+1 yılKontrollü zaten
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılÖyle deme ya korkutuosun
Soran+1 yılRizam yok biliyor
Soran+1 yılBen onu koltuga atayim en iyisi😂😂
Soran+1 yılYa sarilip uyumak icin kokusunu icime cekerek
Soran+1 yılUyumuyoruz
Soran+1 yılGögslermi falan yaliyor üstümde sürtünüyor öpüsme falan
Soran+1 yılKoltukta yatirayim ben onu en iyisi
Soran+1 yılEvvet
Soran+1 yılBazen sizliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir ya biyerde kadar
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcavapladık yaaa
Cevap sahibi+1 yılCevap verdik ya
Cevap sahibi+1 yılYalanciyi dilenci..
Cevap sahibi+1 yılSeni zikti biliyoz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılver işte rahatla
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir ne alaka
- +1 yıl
bu kadar sorduğuna göre istiyon
- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılYokla sende
00 Yorumla
+1 yılGel anlatayım
00 YorumlaBen girmiyorum
00 Yorumla
+1 yılYok gibidir ya
00 Yorumla
+1 yılçok var tabiki
00 Yorumla
+1 yılBennn
00 Yorumla
+1 yılŞart değil de
00 Yorumlahelal olsun ona :D
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😄
Soran+1 yılHaklisn iyibdayaniyor
Soran+1 yıl😊😊
Soran+1 yılEvet bide evlilige birakmak istiyor
Soran+1 yıl😊😊.
Yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmiorizki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki kalkmıyor kiz
03 Yorumla
Soran+1 yılYok kalkiyor görüyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılVallaha helal olsun hem kalkıyor hemde kendine hakim oluyorsa çünkü o namert kalkınca beyin orda calisiyir
Soran+1 yılEvet kalkiyor cok arzuluyor deliriyorum diyor ama kendini ya yere atip uyuyor ileri gitmemek icin ya koltuga. En son arka arkaya icip sizmisti bisey yapmamak icin
bende yapmadım
00 Yorumla
+1 yılNeden olmuyor?
00 Yorumla
+1 yılçok zor
00 Yorumlazor iş bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılvarr
00 Yorumla
+1 yılÇok uyudum evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGarip
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişme oluyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılGüzeldir bakire hatunla sevişmek birlikte duş ta alın
Soran+1 yılSlyledi hayir dedim
Cevap sahibi+1 yılYapin yapın