Olaya şöyle bakabilirsiniz, eşinizle aynı yatağı paylaşıyorsunuz ki bu çok doğal bir durum. Ama eşiniz cinsel ilişki yaşayacağınız zaman soyunurken, ışığı kapattırmak istiyor, ya da "sen çık ben soyunup yatağa gireyim öyle" gel diyor. Ya da sevişirken göğüslerini görmenizden rahatsız olup utanıyor ve kapatmaya çalışıyor. Eşler arasında ayıp ya da utanma olmalı mı, yoksa isteyen istediği gibi sere serpe mi olmalı?
Neden Ayıp Olsun ki karşımda ki yabancı bir kız değil benim helalim eşim olmuş oluyor Birbimizi çok daha iyi tanımak için çıplak göreceğiz tabiki 🤭 ama yatağın içine girdikten sonra benim yavrucak ile onun ki tanışmış olur 😅 ya cinsellik lafını duyunca bir fena oluyorum ya hâliyle hiç cinsel ilişkiye girmemiş birisi olarak çok azdım afedersiniz şimdi beni abazan sapık sananlar olabilir onlara cevabım ben abazan sapık birisi asla değilim kimsenin karısına kızına tecavüz etmem asla sadece hiç cinsel ilişkiye girmedigim için isteğim çok fazla
Olmamalı, yani bence gereksiz. Ama herkesin kendi tercihidir tabii
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dîni konularda böyle bişi olma durumu yoktur. Normalde yani neden böyle yaparsınki? Tek karşı cinsten en yakın sana o? Bence olmamalı Bi süre erkek sıkılır.