Ekoseksüellik nedir merak edenler için aşağıya link bırakıyorum 👇

Doğaya aşk duyan, evet evet, gerçekten aşk duyan biriyle sevgili olabilir miydiniz😀🌿🪼
Ekoseksüellik nedir merak edenler için aşağıya link bırakıyorum 👇

Doğaya aşk duyan, evet evet, gerçekten aşk duyan biriyle sevgili olabilir miydiniz😀🌿🪼
Bir insan hayatının belli döneminde seviye atlıyor ve bunu bir kavram ile ideolojilestirmek istiyor. Hepsi bundan ibaret. Demek istediğim şey her insanın içinde belirli şeyler vardır zamanını bekler. Soruda bahsedilen de bundan ibaret saçma bir şey.
Ekoseksüel olmayanla olmam 🤣
Fakat doğanın da kuması olmam. Önce ben, sonra isterse doğaya aşık olmaya devam edebilir 😂
Ki zaten doğa ile seks yapamaz. Aşk'ın içinde seks de olduğuna göre asıl aşkı ben olurum. Doğayı hobi olarak yine sevebilir jfjdjd
Dur sana bunun örneğini vericem xjss
Ben güneşe sordum o da ekoseksüelmiş gezegenler yerine insanlardan hoşlanmayı tercih ediyormuş. Elon Musk'a söyle seni bana yollasın Jüpiter de nikahımızı kıysın dediiii 🥹❤️
Güneş Jüpitere sığmaz ki cjskwkd
Bana da sığmaz ama kocam olucakkkk jdkdmxkd
Masallah dağ gibi kocan varmış kız cjs
Benim kocammm kimseye vermemmm jdjdndnd
Teşekkürler bebek 💜
Ricalarrr
Cevap
9Cevap
Kaya yalayan birisiyle sevgili olamam ahahah :D
Taş yalasa peki xjsjs
Ağaç yalarsa bir ihtimal 😂
Ben demiseksüel tercih ederim benim gibi
Yani bir tarafına ağaç mı sokuyor ne okudum ben ya 🤦
Jxksnssks
Doğayı koruyalım tamam da kamp çadır işlerine giremem ben. :D Anca karavan olabilir.
Olurum, ama ben romantik biriyim. Camii bahçesinden veya mezarlıktan gül koparıp verince kızmayacak. 😄😄😄😄😄
Doğayı seven kadını bende severim doğada yürümek çadır kurmak öpüşmek bunları doğa anada ister destekler
O ne oluyor. Yeniyor mu 😅. Yemelik bişey mi 🤷. D
Bence linkinden öğrenebilirsiniz🙏
Tamam teşekkürler 😅
Ekoseksüel Normal değil
Olurum elbette. Ama öncelik hep ben olmaliyim
ne yani bizi doğadanmı kıskanacaksınız
Napıyor ağaca mı sürtüyor
Evet neden olmasın
Olabilirdi
Olurdum
Saçmalık bence
Evet olurum