Yani cinsellik istemeyen biriyle, ömür boyu cinsel deneyim yaşamamayı göze alır mısınız?
Ben olurum çünkü kendim aseksüelim zaten snjxmskxm

Olurum
Olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani cinsellik istemeyen biriyle, ömür boyu cinsel deneyim yaşamamayı göze alır mısınız?
Ben olurum çünkü kendim aseksüelim zaten snjxmskxm

Evet ben sevgili olurdum benim için cinsellik gerekli bir şey değildir zaten. aşk olması yeterdir. zaten insan doğasına göre değil kendime göre hareket ediyorum. yani mastürbasyon yaparak yine tatmin ederim kendimi zaten. partnerim aseküel de olabilir. saygı duyardım. ayrıca cinsellik için evleniyor zaten herkes iki yüzlü oldukları için de bunu itiraf edemiyor cinsellik olmasa kimse evlenmez
Bir insanın cinsel yönelimi, onun kimliği ve tercihleriyle ilgilidir ve herkesin kendine özgü bir tercihi vardır. Eğer bir kişi aseksüel ise ve bu, ilişkideki partneri için bir sorun teşkil etmiyorsa, o kişiyle sevgili olmakta bir sakınca yoktur. Önemli olan, her iki tarafın da mutlu ve rahat hissettiği bir ilişkinin kurulmasıdır.
Ancak, herhangi bir ilişkide olduğu gibi, aseksüel bir kişiyle sevgili olmadan önce, cinsel yönelim konusunda açık bir iletişim kurmak ve her iki tarafın da beklentilerini anlamak önemlidir. Bu şekilde, her iki taraf da ilişkinin sınırlarını ve beklentilerini belirleyebilir ve birbirlerinin ihtiyaçlarına saygı göstererek, sağlıklı bir ilişki kurabilirler.
Olurum...
Cinsellik bir ihtiyaç değildir aslında...
Yıllardır insanları baskılamaktan dolayı tabu haline geldi... cinsellik bir amacın aracıdır sadece...
Tatmin olmanın farklı türleri var...
Elbette boşalmak fiziksel açıdan gereklilik olsada... farklı şekillerde yapılabiliyor.
Benim her zaman söylediğim iki ruhun sevişmesi o olduktan sonra cinsellik ikinci planda kalıyor...
Zaten ruhlar tatmin olmadığı içinde aseksüellik var... bazı ruhlar aşırı duygusaldır ruh sevmeden bedenler bütünleşemez
Olurum diyenlerin /55 i yalan kimsenin olacağını sanmıyorum yani kardeş kardeş cidden yaşanamaz yani isteksizlik falan o tamam da onun dışında çok garip bir istek ve düşünce
Ama ayrılmak kolay olur ki öyle ilişkilerin cidden uzun sürdüğüne inanmıyorum belli bir yere kadar götürür bence.
Cevap
50Cevap
Bu çok zor olur. İnsan doğası beraber olmaya programlı. Bir dönem belki ama sonrasında eksikliği hissedilir
Sevgili olup ne yapacağız gece yatakta birdirbir ya da pişpirik oynarız djdjdjd
Oluruz da niye olmayalım yani ama ben evlenmeyeceğim bir kızla sevgili olmam
kendimde nerdeyse aseksüelliğe kaydığımdan olurdum
Zor bir şeydir herhalde özellikle evliler için ama çaresi yok değil
Olmam demeyeceğim çünkü kızların istediği gibi büyük penise sahip değilim, normal boyutta ama aseksüel birisi buna takmayacağı için sorun olmazdı herhalde. Beni sevsin, bana sarılsın, beni öpsün de seks yapmasak da olur. 22 yıldır hiç seks yapmadan yaşadım, bu saatten sonra her ne kadar istesem de seks olmadan da yaşardım.
Aseksüsel olmayan olamaz yani illaki bir ara cinsel ilişki olması gerekecek.
Olmam. Seçtiğin fotoğrafta güzelmiş Chloe ve Max 😄
Olmam insan doğasında olmayan alışkanlıklara sahip biriyle sevgili olmamın hem psikolojik hem de fizyolojik sağlığıma zarar vereceğini düşünüyorum.
Olurum yaa bir denerim bakalım beni de kendisine benzetebiliyor mu 😃
Çok başa bela bu cinsellik yaa 😒
Eğer beni de aseksüel yapabilirse, onu Nobel Barış ödülüne aday gösteririm 😂😂
Her şey seks değil tabiki de bi yerden sonra da lazım.
Olmam. Kardeş kardeş yaşayacaksak, kardeşlerim var onlarla yaşarım.
Baskasiyla birlikte olursun..
Asla kanki zaten deli gibi arzuluyoruz seks istiyoruz ama öyle normal arkadaşım olarak kalır saygı duyarım
Lan ülkenin %29 u aseksüelmiş. Ekonomi bu yüzden çohhh iyi 😆 vay canına…mutluluk endeksinde sonlarda olmamız normal yani :)
Asla olmam. Yalan söylemeye gerek yok şimdi. Hayatın bir gerçeği ve herkes kabullenmeli bunu.
Sevgililik sadece seks ve cinsellikten ibaret değil
Olamam. Ama duygu olmadan cinsellik yaşamaya karşıyım.
Yok canım o benim olsa olsa dünya ahiret gardaşım olur sevgilim falan olamaz
Aseksüel birisi anca kanka olur
Sevgili olmaz bence
Olmam, beni arzulamayan biriyle ne işim olur?
Uzun boylu kaslı ve zengin olmayan erkeklere bütün kadınlar aseksüeldir zaten...
Olmam, ruhsuzun teki olur, heyecan olmaz o ilişkide.
O ilişki belli noktaya kadar gider.. o noktadan sonra ayrılık kaçınılmazdır. Seks olmadan bir ilişkinin ömrü uzun olmaz..
Asla asla asla. Cinsel. durtüsü olmayan bir biray ici bos nutella kavanozu gibidir gorunce sinir bozar sadece.
Olurum isime gelirdi
olurum bende Aseksüelim
Acil tedavi edilmen gerek.
@MertAltunkynk neden memnunum halimden
Sekssiz bir hayat olamaz
Ben olurum ya olumlu bakıyorum
Ee benim kârım ne olacak ksjdks
Olurum, her şey s1kiş değil.
Bende de his yok olabilir. Hormon alıyorum
Olurum bende aseksüelşm
olur olur. gönüller bir olsun geri hallolur.
Keşke aseksüel olsaydım ya 😅😅
Hayır olamam. İnsan illa istiyor sonuçta
Onemli olan sevgi oldugu sürece olunur
Üstüne para veririm benim olsun
@Eymen36 severim
Mastürbasyon hiç tarzım değil
Yok kesinlikle unutmam sus müydü
Asla ama asla..
Öpüşmeden yapamazdım.
Kesinlikle olmam hayır
Öyle şeyler bilmiyorum. Sevgilim bana yeter✨
Asla
Olmam olsamda o nasil olacak
Olmam aseksuel degilim
İlişki olmadan sevgili olunmaz?
Opusme dokunma sarilma oral falan olcakmi?
Bence akıl karı değil
Neden
Biraz zor olur
Kesinlikle olmam
her şey bu değil ama bu olmazsa da olmaz yani
Olmam.
Olamam
Olurum
Kesinlikle olmam.
Olmam çok mantıksız bence.
Çocuğu kim getirecek leylek mi
Olmam