Yaşım23 onun26 1 kere beraber olduk tam olduk sayılmaz yapamadı maalesef ki ama ben istiyorum (bu 2. ilişkim) kendisi pek yanaşmıyor öpüşme var devamı yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik ile sevginin bir ilgisi yok ikisi farklı şeyler. En temelde bile birisi fiziksel bir şey iken diğeri duygusal. Yani birinden diğerini anlayamazsın.
Cinsellik istememe sebebi çok farklı olabilir. Mesela dini sebepler, senin istemeyeceğini düşunmesi, sorumluluk vs. liste uzar.
Sevgiyi ise sana yaklaşımından anlaman gerekiyor cinsellikten değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİlk deneyimde heyecandan dolayı sertleşme zorluğu ve erken boşalma biz erkeklerin ezici çoğunluğu için kaçarı olmayan bir durumdur. Erkek arkadaşın sana rezil olacağını düşünüp kafasında kuruyor ve endişe ediyor olabilir. Onunla konuş bunun hemen hemen her erkekte olduğunu 2. ve 3. ilişkide rayına oturduğunu söyle senin ağzından duysun ki stres yapmasın. Buna rağmen devamını getirmez senden kaçarsa yüksek ihtimal penisi küçük veya gerçekten kalkmıyor olabilir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlkinde başarısız olduğu için uzak duruyor düğümü sen çözersin onu iyi uyar hedefe ulaşmak ona cesaret ver ilkinde normal heyecan yaşadık ikimizde acemiyim yapa yapa alınacağı de
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden yaşamayın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılSevmemekle ilgisi yok da başka bir şey var bunun altında.
Ya ilk deneyim onda kötü bir etki yaşattı ondan ikinciyi denemek istemiyor ya da bilemiyorum psikolojik veya fiziksel sorunları olabilir. Sertleşme sorunu gibi. Ama ilk dediğim daha yüksek ihtimal.21 Yorumla
Soran1 yılAma öpüşmek istiyor devamını getirrmiyo libidom yüksek demiştim bu ihtiyacını nasıl karşılamıyorsun diyo bende cevap vermek istemiyorum dedim
İlki 1dk sürdü
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Belki onun libidosu düşüktür ya da ikinizde partner düşünceleriniz bir değildir. Memnun degilsen ayrılabilirsin.
14 Yorumla
Soran1 yılYa libidom yüksek diyor öpüşmek istiyor ama devamı yok öyle kısa öpüşme de değil. Sana kıyamıyorum diyo eli ayağına dolaşıyor çok panik halinde
Soran1 yılNe yapmam lazım benim tecrübem var ilk ilişkimden dolayı ama onu öyle görünce benimde isteğim kaçıyor biraz
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanlış yoldasınız, sevgililikte sevişme olmaz. Evlenirsin, karın ya da kocan olur ondan sonra.
12 Yorumla
Soran1 yılTamam abi sağolasın
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sevgili iken istemiyor olabilir ya da yönelimi başkadır belli olmaz 🤭🤭
06 Yorumla
Soran1 yılAma öpüşmek istiyor devamını getirrmiyo libidom yüksek demiştim bu ihtiyacını nasıl karşılamıyorsun diyo bende cevap vermek istemiyorum dedim
Soran1 yılSeni düşünüyorum diyo ama ilkte niye o zaman yapmak istedin amaç ne yani anlamadım valla
Soran1 yılOnu bende anlamadım üstelemedim de öpüşmek isteyince bende hemen saniyelik öpüyorum niye kaçıyosun diyo kaçmıyorum diyorum
sence sorun mu var kendisinde yoksa sana temas etmeye mı kıyamıyor? ne gözlemledin?
02 Yorumla
1 yılevlenmeden yapmamak istiyor olabilir. bakire zannediyor olabilir.
03 Yorumla
İlki 1dk sürdü yapamadığı için.
Benim ilk ilişkim ilk sevgilim değil ve daha önce bişi yaşadığımınbiliyo- 1 yıl
açık açık söyledin mi cinsel ilişki yaşadım diye. ima ile erkekler anlamayabilir bazen. çünkü yakıştıramaz. seninle yapmak istememesinin sebebi, erken boşalacağını düşünmek olabilir., prezervatif yanında yoktur, hamile kalmanı istemiyordur olabilir. ne bileyim.
Soran1 yılYa biliyo eski sevgilim peşimi bırakmıyodu mesaj fotoğraf her şeyi gördü. O zaman niye uzun uzun öpüşmek istiyor amaç ne yani
Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı. Aşırı duygusal bağlılık buna sebep olabiliyor maalesef
02 Yorumla
1 yılİktidarsızlık problemi olabilir kalkmıyor olabilir ya da
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBir kere yapamamış onun psikolojik altında kalmış sanırım
00 Yorumla Belkide sevdiği için yapmıyordur ya da yapamıyordur sertleşmiyormu
00 Yorumla
1 yılOlmadığın dan çekiniyor ve utanıyor olabilir ya 2 ciside olmazsa gibi kuruntularda olabilir
00 YorumlaOlaya bak arkadaş harbiden kız istiyo adam yapamıyo
08 Yorumla
Soran1 yılYeminle yani benim ilk ilişkim değil ikinci sevgilim çocuğun ilk ama daha önce sevgilisi olmuş yaşamamış bişi
Soran1 yıl@Coşkunn00 biliyo 2. ilişkim sevgilim 1 kere yaptık 1dk sürdü
Soran1 yılSertleşmedi tam olarak aşırı panik halinde idi
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. len millet sevgilisini yatağa atmak için bin takla atar adam kaçıyo şaka gibi 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeviyor bile olsa seni yatakta mutlu edemiyorsa ondan koca olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence heyecandan ilkinde bicalamis ikincide aynısını yaşamaktan çekiyor, sen onun rahat hissetmesini sağla hatta konusun bu konuları rahatlar.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHal hareketleri nasıl kadınsımı erkekliğinde şüphe duyduğun hal hareketleri tavırları var mı mesela
00 Yorumla
1 yılKendinizi kulandırmaya bayılıyorsunuz
30 YorumlaYapamadı derken nasıl?
20 YorumlaNeden istemiyor sormadın mı?
02 Yorumla
1 yılMuhtemelen sikintili djdjd
02 Yorumla
- 1 yıl
Hahah nasıl karşılayamıyorsun ya yuh yani ksksk çocuk haklı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden olmaz diyen erkek
05 Yorumla
Soran1 yılYo olur diyo ama lafta olur icraattabişi göremiyorum yüzüne karşı bişi demedim gururu incinmesin diye
- 1 yıl
Ona dile getirsen daha iyi
Soran1 yılNe diyim mesela kötü bişi demek istemiyorum bide ben sana kıyamıyorum demesi var
- 1 yıl
Sen ne biçim erkeksin lan daha sevgilini beceremiyorsun falan de
Soran1 yılYuh öyle denmez
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ürkmüştür senden. Eli ayağına dolaşıyordur.
04 Yorumla
Soran1 yılYa ben bişi yapardım ondan bekledim ilkinde öpüştük baya ama sertleşip hemen indi neden anlamadım çokta heyecanlıydı ilk birlikteliği
Soran1 yılAşırı panik ve heyecan yapıyor ben yüzüne karşı böyle yapıyosun vs demedim bişi olmamış gibi devam ettim o gün
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılErken boşalma ya da ereksiyon bozukluğu olabilir
00 Yorumla Neden acaba yapamıyoru
00 YorumlaSen ne düşünüyorsun peki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Yanliş kişiyi seçmişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılİlk basaramadiysa ikinciyi denemek istemez
00 Yorumla
1 yılYaslar kaç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Kalkmıyorsa nasıl yapsın adam yahu...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç yapmadı demek çekiyor mu ne yapamam diye
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNasil yapamadi. Ne olduki kalkmadmi
01 Yorumla- 1 yıl
Bence topluk var onda
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılah ah onun yerinde olmak vardı :)
00 Yorumla
1 yılTecrübesiz olduğunuz için
00 YorumlaMerhaba, denemenizde neden birliktelik olmamıştı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUtangaç birimi
30 Yorumla
1 yılGay olma ihtimali yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlkinden soğumuş olabilir mi?
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMecbur değilsin onunla olmaya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılErkeklikte sorun var gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkası yapsın seni ne olurki
04 Yorumla
Soran1 yılKomik misin
Cevap sahibi1 yılO seni bakiresin diye yapmak istemiyor başına kalırsın diye eminim
Soran1 yılSorumu okumamışsn
Cevap sahibi1 yılOkudum
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılİstiyorsan düzenli yapmanız gerekli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılUmarım sonrasında pişman olmaz
00 Yorumla İlk adımı at o zaman
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılNeden kıyamıyor mu sana
02 Yorumla
Soran1 yılOnu da diyor
- 1 yıl
Acaba kendine güveni mi yok
Gizli Üye(25-29)1 yıl28 yaşindahim , uygun bulursan tanişmak isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAcaba kalkmıyor mu onun ki nasıl oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSoyle istedigini o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilininki ya kalkmıyor ya seni beğenmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZina yapmak mi istiyosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beğenmediği bir durum var demek ki
00 Yorumlaneden istemiyor
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
1 yılbaskasi ver demek sana gerek duymuyor
01 Yorumla
Soran1 yılÖpüşmek istiyor hep ama devamı yok
Ona sordun mu
08 Yorumla
Soran1 yılÖpüşmek istiyor ama devamı yok sonrada libidom yüksek diyosun bu ihtiyacını nasıl karşılıyorsun diyor cevap vermedim bende
Soran1 yılYüksek diyo ama sertleşse de heyecandan mı ne 1 2 dk olmadan iniyo
Soran1 yılBoşalmadı ki
Soran1 yılAyy ayy valla ne diyim bilmiyorum
1 yılNormal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYüksek ihtimalle
00 Yorumla
1 yılEvet olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSen öğret ona
00 Yorumla Derinlemesine konuşmak lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
1 yılBelki pasiftir
00 Yorumla
1 yılEnteresan.
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem