Cinsel Yaşam Reglken mastürbasyon yapmanın zararı var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Dayanamıyorum yapmak zorunda kalıyorum Reglken mastürbasyon yapmanın zararı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yoo aksine hem ağrılara iyi gelir. Sadece rahim biraz daha büyüyor reglken 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😊 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ağrılarını daha çok olur dayanmaz hale gelirsin knk 4 2 Yorumla Soran 1 yıl Benim ağrılarıma daha iyi geliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hm sen bilirsin ama ilerde bu alışkanlık haline gelir knk Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yorumlarda gördüm de mastürbasyon seksten daha iyi demişsin. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun sadece klitorisini okşamaya alışmış olabilir misin? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu zamana kadar bir çok ilişkiye girdim sadece birinde zevk aldim 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zevk aldığının farkı neydi? Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Hayır yok, aksine uterusun kasılmasını sağladığı için dahabkolay sökülür reglin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim bir kız arkadaşım vardı ilk gün acayip ağrı çekiyorum diyordu mastürbasyon yapınca ağrısı geçiyor dedi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ay ne kadar bilgisiz insan var kahkaha attım 😂😂😂😂Reglken yapman sancılarını azaltır genellikle yani daha sağlıklı yapman hatta 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet benim de yaptıktan sonra ağrılarım geçiyor Yorumla
Adsiz666 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Aslinda iyi bir sey. Agrilari azaltir. Sadece dikkat et enfeksiyon kapma 0 0 Yorumla
SOLANDO Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Elini kana bulama çılgın bakire 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bakire degilim Yorumla SOLANDO 1 yıl Erkeğin niye yok o zaman Yorumla Soran 1 yıl Yatakta iyi olan çok nadir erkekler var Yorumla SOLANDO 1 yıl Çoğu zaman kadının fiziğiyle doğru orantılı erkek performansı, iyi fizik iyi performans çıkarır Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% 1 yıl Regl dönemi istek biraz daha fazla oluyor ondandir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Maalesef Yorumla atılgan55 1 yıl O zaman yapilacak rahatlamak için Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biraz hırpalamak oluyor yapmasanız iyi olur 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 😔 Yorumla YeahYes 1 yıl yok mu Bir partner sevgili. Farklı şekilde sakinleştirsin sizi Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla YeahYes 1 yıl Yani bu noktada yapılabilecek en sağlıklı şey bu olurdu ama bilemiyorum tabii. sizi de anlıyorum şu haldeyken hormonlar çok aktif ihtiyacınız var Yorumla Soran 1 yıl Reglken de ilişkiye girdim fakat mastürbasyon daha iyi kalıyor Yorumla YeahYes 1 yıl Hayır ya reglken ısrar üzerinize demiştim berbat. En güzeli reglken sevişme masaj vb Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yap dikkatli yap 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Zararı yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kanlı kanlı nasıl yapiyon 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kan olması bir engel değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Koku yapar ama Yorumla Soran 1 yıl Yapmıyo Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Mide bulandırıcı lan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Değil? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sal artık kendini Yorumla
anonim454 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl kanlı göl 0 13 Yorumla anonim454 1 yıl kokar Yorumla Soran 1 yıl Temizliğime dikkat ediyorum beyefendi 🙂 Yorumla anonim454 1 yıl o an için diyorum Yorumla Soran 1 yıl Yani kan kokusu gelmesi gayet normal fakat rahatsız edici bir kokusu yok Yorumla anonim454 1 yıl dostum sen çıldırmış olmalısın bunu soru olarak sormana bile gerek yoktu zaten kendin kabulleniyorsun gibi Yorumla Soran 1 yıl Sadece merak dostum 🙂 Yorumla anonim454 1 yıl bence mide bulandırıcı Yorumla Soran 1 yıl Sen yapma o zaman kanka Yorumla anonim454 1 yıl ben erkeğim olum nasıl yapayım :D Yorumla Soran 1 yıl Senin işin belli olmaz Yorumla anonim454 1 yıl aklıma viking kültürü geliyor durduk yere adamlar kan banyosu yapıyorlar bence aynı olay seninkide Yorumla Soran 1 yıl Aynen kan banyosu yapıyorum izlemek ister misin Yorumla anonim454 1 yıl hayır teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yoo aksine hem ağrılara iyi gelir. Sadece rahim biraz daha büyüyor reglken
😊
Ağrılarını daha çok olur dayanmaz hale gelirsin knk
Benim ağrılarıma daha iyi geliyor
Hm sen bilirsin ama ilerde bu alışkanlık haline gelir knk
Yorumlarda gördüm de mastürbasyon seksten daha iyi demişsin. Gerçekten böyle mi düşünüyorsun sadece klitorisini okşamaya alışmış olabilir misin?
Bu zamana kadar bir çok ilişkiye girdim sadece birinde zevk aldim 😀
O zevk aldığının farkı neydi?
Hayır yok, aksine uterusun kasılmasını sağladığı için dahabkolay sökülür reglin
Benim bir kız arkadaşım vardı ilk gün acayip ağrı çekiyorum diyordu mastürbasyon yapınca ağrısı geçiyor dedi
Ay ne kadar bilgisiz insan var kahkaha attım 😂😂😂😂
Reglken yapman sancılarını azaltır genellikle yani daha sağlıklı yapman hatta
Evet benim de yaptıktan sonra ağrılarım geçiyor
Yoo yap kız renk kat hatta başka şeyler
Aslinda iyi bir sey. Agrilari azaltir. Sadece dikkat et enfeksiyon kapma
Elini kana bulama çılgın bakire
Bakire degilim
Erkeğin niye yok o zaman
Yatakta iyi olan çok nadir erkekler var
Çoğu zaman kadının fiziğiyle doğru orantılı erkek performansı, iyi fizik iyi performans çıkarır
Regl dönemi istek biraz daha fazla oluyor ondandir
Maalesef
O zaman yapilacak rahatlamak için
Biraz hırpalamak oluyor yapmasanız iyi olur
😔
yok mu Bir partner sevgili. Farklı şekilde sakinleştirsin sizi
Yok
Yani bu noktada yapılabilecek en sağlıklı şey bu olurdu ama bilemiyorum tabii. sizi de anlıyorum şu haldeyken hormonlar çok aktif ihtiyacınız var
Reglken de ilişkiye girdim fakat mastürbasyon daha iyi kalıyor
Hayır ya reglken ısrar üzerinize demiştim berbat. En güzeli reglken sevişme masaj vb
Yap dikkatli yap
Libido fena oluyor bu zamanlar
Böyle ateşli kızlar kaldı mı
Nemfomanyaksın o halde 😋
Nasıl yapacaksın
Bir zararı yok hijyenik olsun yeterlidir
Zararı yok.
Şu an dayanabiliyor musun
En son ne zaman yaptin peki?
Yoch
Kanlı kanlı nasıl yapiyon
Kan olması bir engel değil
Koku yapar ama
Yapmıyo
Mide bulandırıcı lan
Değil?
Sal artık kendini
El degmedigin sürece sorun olmaz
Yokmuş
kanlı göl
kokar
Temizliğime dikkat ediyorum beyefendi 🙂
o an için diyorum
Yani kan kokusu gelmesi gayet normal fakat rahatsız edici bir kokusu yok
dostum sen çıldırmış olmalısın bunu soru olarak sormana bile gerek yoktu zaten kendin kabulleniyorsun gibi
Sadece merak dostum 🙂
bence mide bulandırıcı
Sen yapma o zaman kanka
ben erkeğim olum nasıl yapayım :D
Senin işin belli olmaz
aklıma viking kültürü geliyor durduk yere adamlar kan banyosu yapıyorlar bence aynı olay seninkide
Aynen kan banyosu yapıyorum izlemek ister misin
hayır teşekkürler