Cinsellik Reglken mastürbasyon yapmak zararlı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Zaten azgınım her gün yapıyorum ama regl zamanı daha da çok kuduruyorum günde birkaç kez yapıyorum Güncellemeler+1 yıl 3. Postayı attım kalbim sıkıştı normal mi Reglken mastürbasyon yapmak zararlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İstekli olman güzel ya umarım böyle bir eşim olur shcjhahfhs düşünsene yıllarca bekleyip evleniyosun ve eşin aseksüel çıkıyor sjfjshhd 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yani kan bulasmiyorsa regl sancıni bile azaltır 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hijyene dikkat edersen, regl sancısına bile iyi gelir mastürbasyon 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Olm bir dur sakin ol *m senin biryere gittiği yok.3 gün dişini sık 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Duramıyom Yorumla ByToRo +1 yıl Gı dur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinsel açlıktasındır ben de her gün en az üç defa yapıyorum normal normal 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı. Regl zamanı da yapılır ki zaten tavan yapmış durumdasin 0 0 Yorumla
GarterStripe Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Biye ilişkiye girmiyorsun madem böylesine isteklisin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eşime saklıyorum kendimi Yorumla GarterStripe +1 yıl Malım demenin yolu. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Erkekler regl oluyor ya iyi bilirler mk 4 6 Yorumla Soran +1 yıl Valla kızdan çok erkek geldi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazma onlara boş ver pislik yuvası bura ya beni de bir tanesi az daha kandırıyordu engeli yapıştırdım. Anca özele gel derler Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kandırıyordu kız jdhdhx ya iyileri de var ama 1000'de 1 falan denk geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru sordum cevap yazdı sonra takip isteği attı neyse az bir şey konuştum hemen cinselliğe geldi konu Yorumla Soran +1 yıl Bunlar klasik taktikler iki dk insan olup sonra pipi sallıyolar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He valla a.. ptallar Yorumla
adınısenseç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hijyenik değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kilotun üzerinden yapıyorum Yorumla adınısenseç +1 yıl Rahatlatıyor mu Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Birsy sokuyor musun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim. Yorumla Serkan3207 +1 yıl Parmakla okşa o zaman sokmadan Yorumla
Selin0788 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayirrr 1 2 Yorumla Selin0788 +1 yıl Posta ne Yorumla Soran +1 yıl Boşaldım yani Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsellik konusunda 989 cevap paylaştı. Yap bebeğim 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Devam devam devam 1 1 Yorumla yanlızvesane +1 yıl 4 de devam 5 6 7 durma sakın Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. O kadsr zorlama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İstekli olman güzel ya umarım böyle bir eşim olur shcjhahfhs düşünsene yıllarca bekleyip evleniyosun ve eşin aseksüel çıkıyor sjfjshhd
Yani kan bulasmiyorsa regl sancıni bile azaltır
Hijyene dikkat edersen, regl sancısına bile iyi gelir mastürbasyon
Olm bir dur sakin ol *m senin biryere gittiği yok.
3 gün dişini sık
Duramıyom
Gı dur
Cinsel açlıktasındır ben de her gün en az üç defa yapıyorum normal normal
Regl zamanı da yapılır ki zaten tavan yapmış durumdasin
Biye ilişkiye girmiyorsun madem böylesine isteklisin?
Eşime saklıyorum kendimi
Malım demenin yolu.
Erkekler regl oluyor ya iyi bilirler mk
Valla kızdan çok erkek geldi 😂
Yazma onlara boş ver pislik yuvası bura ya beni de bir tanesi az daha kandırıyordu engeli yapıştırdım. Anca özele gel derler
Nasıl kandırıyordu kız jdhdhx ya iyileri de var ama 1000'de 1 falan denk geliyor
Soru sordum cevap yazdı sonra takip isteği attı neyse az bir şey konuştum hemen cinselliğe geldi konu
Bunlar klasik taktikler iki dk insan olup sonra pipi sallıyolar
He valla a.. ptallar
Hijyenik değil
Kilotun üzerinden yapıyorum
Rahatlatıyor mu
Birsy sokuyor musun
Bakireyim.
Parmakla okşa o zaman sokmadan
Hayirrr
Posta ne
Boşaldım yani
3 den sonrası şekil bozar dikkat et