Fazla masturbasyon yapmak zararlı gibi birsey okudum burdaki yazılardan ve ben cok fazla yapıyorum gunde en az 3 ya da 4 kere oluyo daha fazla da oluyo ne gibi bir zararı var saglık acısından bu kadar fazla mıdır yoksa normal midir? Lütfen ciddi cevaplar yazın.
Cevabın nedir?
+1 yıl45 gün önceki soruyu kim hortlattı ki :P
Hala günde 3 4 kez yapıyosan bir süre sonra sana yetmicek, yani eğer bakireysen klitoral orgazm sana yetmicek ve birşeyler sokmak içinde hisetmek vs isticeksin, eğer bakkire değilsen o zman sıkıntı yok çeşitlilik vs lerle farkli şeyler yaparak her seferinde farkli hazlar alabilrisin.
3 4 çok yaaaaa yani bu kadar istek ve arzu ne bilim bu durum pek normal değil, vücudunu yormalsin gün içinde kafanı meşkul eden uğraş iş vs bul yoksa bir süre sonra kol kası yaparsin en fazla :))015 Yorumla
Soran+1 yıl3 4 degil devam etsem 8 ya da 9 da oluyodu gunde ama yapmamaya calısıyorum artık alıstırmıstıım kendimi zor oldu iki gunde bire indirdim artık yaptıgım gunde 4ten fazla yapmamaya calısıyorum
- +1 yıl
Bu nasil bir istek ve arzuymuş yahu, sevgiln var mi ya da ne bilim cinselik yaşadin mi hiç?
Soran+1 yıliliski yasamadım ama 8senedir boyleyim :/
Soran+1 yıldaha dogrusu son senelerde daha cogaldı
- +1 yıl
Çok nadir görünen bir rahatsızlık olabilir, bir kaç yerde okumuştum. seninkide ona yakın bir durum.
Yaş kaç? - +1 yıl
Güçlü suçluluk ve utanç duyguları,
Güçlü izolasyon ve yalnızlık duyguları
İşe yaramazlık ve umutsuzluk duyguları
ve kişisel değerlere ve inançlara aykırı davranma
sende bu yukarda yazdıklarımın hangilerini daha çok hisediyorsun?
Soran+1 yıl22 yasındayımda bu yazdıklarının hicbirini hissetmiyorum ama arada umutsuzluk oluyo herkesde oldugu kadar yani abartılı bisey degil:D
- +1 yıl
bu terste bir iş var çözemedim :)
Soran+1 yılbazen yalnızlık duygularıda olabilir ama bu zaten herkeste olan seyler nedenki ne bunlar niye sordun :)
- +1 yıl
bu bir hastalıkmı diye merak ettim
Soran+1 yılne hastasıymısım doktor bey?
Soran+1 yılbazı seyler tutuyo korktum suanda :/ ama degilim bence 2 gunde 1e indirdigime gore kendimi kontrol etmis sayılırımm
- +1 yıl
yani en azindan kontrol altina alabildim diyorsn bu bir gelişme evet haklisin :)
Soran+1 yılaynenn :)
En İyi Cevaplar
Dokuları aşındırmadığın sürece bayanlarda erkeklerde olduğu gibi sinirsel hasar riski yok. Yani bu bayanlarda zararsız sayısal değil zararsız yöntem gerektirir. Dokuları aşındırırsan o zaman zaten ince olan bölge yüzeyinin bakteri kapma olasılığı yükselir
03 Yorumla
Soran+1 yılYontemini biliyormusun peki:D
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kendimi keşfetigimden beri günde 6-8 kere yapıyorumm bir gün yapmasam duramıyorum. Acayıp bağımlı oldum. bir ara böyle denemek istedim 2 -3 gün dayandım sonra yaptim daha cok zevk aldım ve öylede devam ediyorum. acayip istekliyim senin gibi. Neolacak kiz bizim halimiz :D
16 Yorumla
Soran+1 yılahahahhahaha yemin ederim ki aynıyız :D 2 gunde 1e indirdim ben ama yapmadıgım gunlerde de bazen bir kez yapıyorum dayanamayıp. aklım gidiyo yapmadıgım zaman konsantre olamıyorum:D
Cevap sahibi+1 yılaynen bide uzun sure yapmayip sonra bidaha yapinca acayip guzel oluyor ve devamini istiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl:D:D
Soran+1 yılben hep devamını istiyorum zaten bıraksan sabah 7 aksam 7 durmadan ahkashdkahjks :D ama uzun sure yapmamayı deniycem kac gun dayanıyosun yani :D
Cevap sahibi+1 yılhahahaha kolay gelsin ;D
Soran+1 yılsanada :D
+1 yılTüm gün evde hiçbir şey ile ilgilenmeden, hayvan gibiyyaşarsan canın her sıkıldığında bu yola koşarsın tabi ki. Kendine ilgilenecek şeyler bul derim. Ayrıca sahte şeylere alışmak seni kosullandiracak ve gerçeği ile mutlu olamayacaksın böyle devam ederse.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvde degilim zaten okul veya aktiviteler oluyo illaki haftada bir gun belki evde duruyorum anca ama bu dedigim bir saat icinde gerceklesiyor zaten azaltamıyorumda surekli aklıma geliyor
Soran+1 yıltecrube derkenn
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
89Cevap
45 günlük soruyu canlandırmışlar!
Konu hortlatmak. Neyse görüşümü söliyim.
Fazla yaptıkça alıştırır ve cinsel birliktelikte zorlanma yaşarsın. Özellikle erkeklerde bu sorun çok fazla. Tadında bırakın. Geç boşalma, tatmin olmama en büyük iki sorun.01 Yorumla
Soran+1 yılhortladı valla. azalttım zaten artık 2 gunde 1
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kabuk bağlıyor da sende ne olur bilmem :))
www.kizlarsoruyor.com/.../q2030155-birlikte-oldugum-butun-sevgililerimle-hep-ayni-sikayetler-aliyorum03 Yorumla
Soran+1 yılKabuk baglıyor derken:D
Cevap sahibi+1 yılAşınmaktan yara oluyor sonra kabuk bağlıyor o yaralar
Soran+1 yılbende oyle bir sorun olmuyor
+1 yılergenlik çağında bu sık olabilir fakat ilerki yaşlarda bu genelde azaltılıyor aşırıya kaçmanın zararı tabi ki vardır her şeyin fazlası zarar vucudunda kendine göre bir direnci var ileride bazı sornlar yaşayabilirsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılergenlik degil 22 yasındayım ben azalıcagına cogaldı :/
- +1 yıl
ama vucununa zararı var ilerde cinsel yaşamında sorunlar yaşayabilirsin bunu azalt bir anda bırakamassın yavaş yavaş kendine bir anda yüklenme
Soran+1 yılevet cogu oyle dedi 2 gunde 1e indiriyim diyorum bugun mesela hic yapmıycam
- +1 yıl
en iyisi azaltarak olur zaten
- 11 Yorumla
Soran+1 yılama :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet tabiki d vardır evlendikten sonra kocanlan ilişkiye girsen bilene mastürbasyon yapmaya devam ediceksin ve durum hiç iyi olmuyacak bundan kurtulmalısın bir an önce azalt her gğn değil hafta da 2 gün yapsan yeter zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılo cok zor ya:/ iki gunde bire indirmeye calısıcam mesela bugun hic yapmıycam yapabilirsem
Azaltamiorsun eskiden bende 4 5 kez yaparken simdi haftada 1 kez sen bagimlo oldugun ocin ve alismissij ondan azaltamiorsum aklinda tek mast yapmak var baska seylere odaklanamiorsun dogrumu
01 Yorumla
Soran+1 yılHissettigimi yazmıssın mesela evden yapmadan cıkarsam surekli aklımda oluyo normal bir erkek arkadasımla konusurken bile aslında hic dusunmiycegim seyler dusunuyorum ama en azından birkac kez yaparsam herseye daha iyi konsantre oluyorum
+1 yılSağlıklı bir cinsel yaşam için eğer uygun birleşme yoksa mastürbasyon yapmakta hiç bir sıkıntı yoktur.
03 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç arkadaş cinsel ilişkiden zevk alman zorlaşır demiş dogru mu bu peki
- +1 yıl
Alakası bile yok aksine dahada zevkli geçebilir.
Soran+1 yılSevindim suanda tesekkur ederiim
Gizli Üye(36-45)+1 yılmasturbasyon yapman normaldir... ama her şeyin fazlası zarardır... o yüzden kendine uğraş bul başka bir şeylerle uğraş aklına gelmesin... birde kendine belirli günler ayarla o günlerin dışında yapmamaya çalışşş
08 Yorumla
Soran+1 yılama aklıma geliyo evde yapmsam dısarda geliyo eve gelincede ilk yapmam gereken sey buymus gibi hissediyorum:/
Cevap sahibi+1 yılbendede öyle oluyor... ben erkeğim yapmasam olmazda... senin kendini biraz frenlemen gerek yoksa gerçek ilişkide orgazm olamazsın mast... alıştığın için... bu yüzden kocan üzülür...
Soran+1 yılbende azalttım iki gunde bire indirdim ama daha az olmuyo dusunemiyorum yapmadıgım zamanlarda oyle soyliyim abartmıyorum:D
Soran+1 yılkocam bir sekilde tatmin eder beni onu dusunmuyorum yaparken :D
Cevap sahibi+1 yılhormonlar yüzünden olabilir... doktora görün o zaman... partnerin olsa bu kadar istek normal dicemde.. :D
Soran+1 yılne diycem doktora hahahah gitmem bunun icin:D
Cevap sahibi+1 yılyap ya boşver kaç kere geleceksin dünyaya :D
Soran+1 yılhahahhaha aynen:D
Sağlık açısından yumurtalıkların görüp evlendiğinde çocuğun olmayabilir.
Birde vajinanın dudakları sarkar ve şekilsiz olur04 Yorumla
Soran+1 yılsekilsiz olması karsı taraf icin bir problem mi? cocuk olmamasıyle ne ilgisi var pekii
- +1 yıl
Dedim ya yumurtalıkların da zorlanmadan dolayı, gen bozulması olur.
Sekil konumu tabiki sorun benim için şahsen,
Yani tertemiz kaymak gibi vajinayı yalamak var.
Birde dudakları sarkmış kotu ve yorgun görünen vajinayi yalamak var.
Yalan yok onu oşarken benim sikim tam olarak kalkmaya bilir.
Soran+1 yılbence bunu herkes sorun etmez zaten o kadar kotu olucagını sanmıyorum:D yumurtalıklar konusunda haklı olabilirsin arastırıcam bunu
+1 yılSen benim kız Halimsin inan ki
Ben de günde en az 3-4 kez yapıyorum. İlerde ne olur hiçbir bilgim yok.05 Yorumla
Soran+1 yılbende bilmiyorum cok fazla yapmak istemiyorum ama olmuyo
- +1 yıl
Aynı benim gibisin işte yapmayinca normal kız arkadaşıma bile bakıyorum değişik şeyler aklıma geliyor
Soran+1 yılevet benimde oyle yaptıktan sonra normal dusunebiliyorum anca
- +1 yıl
Aynen ben de öyleyim yaş kaç bu arada?
Soran+1 yıl22 yasındayım
+1 yılHergün bıkmadan üşenmeden yapıyorsan helal valla.. Bu azimle bisey olmaz sana -,-
026 Yorumla
Soran+1 yılusenmekten cok direk aklıma geldigi icin yapmadan olmuyo
- +1 yıl
İstesen olur da fena bağımlılık yapmış sana. Ben bile haftada 1 bazen 2 haftada 1 anca yapıyorum
Soran+1 yılistemiyomusun yoksa dayanıyomusun o kadar peki
- +1 yıl
Kim istemez ki.. Aklıma gelsede yapmıyorum. Yaptıktan sonra hemen dus almam gerekiyor yoksa rahat edemiyorum. Habire de dus alamam üşenirim böyle diye diye azaldı iste. Düzene girdi, belirli aralıklarla yapıyorum
Soran+1 yılben hergun dus alıyorum zaten normaldede o sekilde azaltamam ama baska bir yol bulmam lazım dusunce yoluylada olmuyo eger yapmazsam tum gun boyunca aklımda oluyo odaklanma sorunu yasıyorum
- +1 yıl
Bende en fazla 2 gun duruyorum duş almadan. Cinsellik konustugun birileri falan mı var da bu kadar aklında bilmiyorum da öyleyse onunla konus degilse de kendine söz ver. Mesela hee hafta carsamba ve pazar gunu yapacagım diye vs.. En iyi öyle azaltırsın
Soran+1 yılkız arkadaslarla konusuyoruz ama onun ne kadar etkisi var bilmiyorum. yok o söz isi yalan olur bende belki 2 gunde 1e indirmeye calısabilirim
- +1 yıl
İllaki biraz etkisi oluyordur. İlla haftada 1 e indireceksin diye birsey yok 2 ye indir 3 e indir.. Hergun olmasın yeter :)
Soran+1 yılzor olucak ama yapmaya calısıcam :)
- +1 yıl
Yapcaksın. Şu an başladın gelişmeleri bildir :)
Soran+1 yılhahah saol bugun mesela yapmamaya calısıcam olursa:)
- +1 yıl
Pazar da en ideal gündür aslında :/ Bugün yapabilirsin izin var :) Bugun yap 2 gün ara ver sonra yap yine 2 gün ara ver öyle öyle devam
Soran+1 yılyok iki gun dayanamam heralde yarın yapmak icin bugun yapmıyorum su saate kadar hic yapmadım :)
- +1 yıl
Nasıl dayanamam be dayancaksın. Ayrıca Azim var sende takdir ettim :) Bu saate kadar durdun gerisini de durursun
Soran+1 yılzor duruyorum gelme ustume:D yarın 3 kezcik yaparım diger gun yapmıycam
- +1 yıl
Uhh.. Ne kadar doldun öyle 3 kez"cik" diyor bide :)
Soran+1 yılzaten en az 3 kez yapıyodum toplasan yarım saat suruyo :)
- +1 yıl
Ohh maşallah :) Senin gibi kızların olduğunu bilmek güzel aslında -.- 3 kez ve yarım saat.. iyi ^^
Soran+1 yıldalga mı gectin:D daha gec olsa daha iyi o zaman bu kadar cok istemezdim cunku bitiyo sonra hemen tekrar istiyorum
- +1 yıl
Hayır gerçekten dedim :) Geciktir o zaman hemen gelme :)
Soran+1 yılHahah erken olması iyi degil diye dusunmustum:) ama olmuyo hemen bitiyo :)
- +1 yıl
Bence çok iyi bir şey.. Sen geciktirnek istiyosun diye dedim ; mesela tam gelirken yapmayı bırak baska seyler düşün vs.. :) Faydası oluyor + zevk artıyor^^ Bugün büyük gündü dimi :)
Soran+1 yılgirmedim bayadır simdi okudum :) boyle devam ediyorum simdi oldu gibi ama dayanamazsam 1 kere yapıyorum :) dedigin gibi yarıda bırakamıyorum o sırada elim orda olmasa bile kendi kendime devam ediyorum sanki dokunmadanda oluyo yani oraya kadar gelmissem illa finale ulasıyorum :D
- +1 yıl
İyi iyi çok gelişme var :) Cümlenin devamına yorum yapmak istemedim çok etkileyici yazmışsın elimi çeksem bile geliyorum durduramıyorum falan.. :)
Soran+1 yılhahaha komik geldi tekrar okuyunca ama oyle:D
- +1 yıl
Bilirim bilirim öyle oluyor :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılseninde yasin genc haliyle istiyorsun bende istiyorum tek yapan da sen degilsin 16 20 yas arasi herkes de bu duygu yogun zamanla yas ilerledikcede bu duygu azalacak sendedde oyle olacak gorursun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyasım 22 yaptıkca daha cok istek geliyo bide azalıcak gibi degil sanki bu hep boyle gidicek gibi hissediyorum :/
Gunde 3 4 mu masallah hahshs ben yapamiyorum o kadar :D
03 Yorumla
Soran+1 yılniye yapamıyosun :/
Soran+1 yılp*rno ya da etraftaki seylerden etkileniyo insan ben cok cabuk tahrik oluyorum biseyden tek sorunum bu galiba
+1 yılBen sana söyleyim su parası fazla gelir :D:D:D:D ahahahahah deli kız ya :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaahahhahhahahaah o banyo her turlu alınıyo zaten:D
+1 yılBilimsel hiçbir zararı yoktur sadece yorgunluk, halsizik yapar.. Ama cok fazla mast. yapmak cok iyi bir hayal gücü, tecrübe ve sağlam fantaziler gerektirir.. Bunlar sende mevcut mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılevet halsizlik oluyo biraz. hayal gucum iyi ama bisey hayal edemesemde videolarla birlikte yapıyorum ama illaki yapmak istiyorum yoksa yapıcagım seye konsantre olamıyorum
- +1 yıl
Bende de aynı durum var ama yapınca rahatlıyorum ve düzeliyor.. Daha önceden ben de senin gibiydim ama bunu aşmanın ve doymanın yolları var. Doyuma ulaşamadığın için sürekli istiyorsun. Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl22 yasındayım. soyle bir sıkıntı var ben yapınca arka arkaya tekrar istiyorum 10dk arayla falan
- +1 yıl
Biliyorum aynisini bende yasadim.. doyuma ulasamiyorsun. Yaz bana..
- +1 yıl
Öldün mü :)
mest yapmana gerek yok ben varım ya . d zararı var tabi unutkanlık yapar halsizlik yapar düşünme kapasiteni kücültür dayanıklılığı azaltır cok zararı var yani fazla yapma
04 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi oluyor iste yapmazsam dusunemiyorum ya da bisey yapasım gelmiyor tek sıkıntılar bunlar mı
Soran+1 yılNasıl dayanıyorsun ben denedim ama yapamıyorum evden yapmadann cıkarsam yolda birsuru sey geliyo aklıma odaklanma sorunuda yasıyorum
+1 yılevlendiğinde kocandan fazla zevk almayabilirsin belki. Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir tabir var :)
04 Yorumla
Soran+1 yılo zevki verirse bende alırım :D
- +1 yıl
o zaman prof lazım sana :)
Soran+1 yılgerek yok benim vucudumu tanıması yeterli :)
- +1 yıl
görebilirmiyim :)
Ben de diyordum bu kızlar neden erkekler kadar istekli değil, baksana kendi işlerini kendileri hallediyorlarmış :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhallediyoruz da fazla tatmin etmiyo bir sure sonra tekrar istek geliyo o yuzden surekli devamı geliyo :D
+1 yılOlmaz mı?https://i.hizliresim.com/n5MZ55.jpg
12 Yorumla
Soran+1 yılakahdkkajshjkdha aslında tam da ihtiyacımız olan bu !
- +1 yıl
;))))))
+1 yılazı karar cogu zarar iş bul kendine hep mast yapma günde 1 kere yap zevkini çıkar oldu bitti yapma sanal seks yap bişiler yap zevkini artır günde 1 kere yap
01 Yorumla
Soran+1 yılgunde 1 kerede durabilsem durucam ama ardından 10dk kadar sonra yine istiyorum:/
ne zararı olacak ki de nasıl azıyon o kadar acaba :)
014 Yorumla
Soran+1 yılcok cabuk tahrik oluyorum herseyden tek sorunum bu galiba
Soran+1 yıl22 yasındayım hersey dedigim en ufak biseyde yani
Soran+1 yıloturdugum yerde degil cekici ya da yakısıklı birini gorsem aklıma biseyler geliyo ya da ben konusmasamda cinsellik hakkında konusulan seyler aklıma geliyo o sekilde :/
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılBaskasıda sevmem baskalarınıda ister diyo herkes bir degisik
Soran+1 yılAynen haklısın
kızım 3-4 kere yapacak zamanı nerden buluyorsun :P bırakmak istiyosan namaza başla
06 Yorumla
Soran+1 yılHemencecik oluyo zaten 1saatte oluyo 3 4kere:/
Soran+1 yılBen gercekten fazla yapıyorum 3 4 kezden de fazla bırakmaya calıstım ama surekli aklıma biseyler geliyo
Soran+1 yılİse yaramaz buyuk ihtimalle cok denedim en az 3e dusuyo ertesi gun yine aynı
Biri cok azmis ve sitenin butun cinsellik sorularini okumaya baslamis derken bu soruya cevap atmis sonrada soru yeniden hortlamis kanaatindeyim. Ytd
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ben bir ara uzun sure siteye girmedim sanırım cevap attınca bazılarına yeni kisiler yorum yazmaya basladı bir haftadır herkes yorum yapıyo hahahah kısır dongu :D
Soran+1 yılben yapıyorum zaten:D
bence tek zararı yaptıkça sana yetmediğini görmek , her yapışında gerçek bir ilşkiye ihtiyacın olduğunu hissediyorsun :/
020 Yorumla
Soran+1 yıliçimi okudun :/
Soran+1 yılkesinlikle ama simdilik idare ediyorum, sende etmeye calıs :)
Soran+1 yılkac kasındasınki evlenmeyi dusunmuyomusun :)
Soran+1 yılhadi ya neden ayrıldınız ozel degilse :/ kac yasındasınki daha? yok ya ben evlilik aramıyorum daha cok erken
Soran+1 yılanladım kotu dusunme iyi biri cıkar karsına herkes bir degil :)
Soran+1 yıldaha once iliski yasasam katlanamayabilirdim ama şu an azalttım 2gunde bire dayanıyorum dıyelim :)
- +1 yıl
ben haftada bir yapıyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum :/ benim için daha zor tatmin etmiyor çünkü , birinin dokunması lazım ilişki olmasa bile temas ile oral ile falan karşılıklı tabi yeterli olurdu aslında ama herkesin beklentisi farklı , yani herkes kendi açısından düşünüyor yorumluyor şu anda boştayım ve zor oluyor haliylen :)
Soran+1 yılcevrende hic hoslandıgın ya da sevebilicegin bir kız falan yok mu :/
- +1 yıl
hoşlantı oluyor tabi zaman zaman ama bir zaman sonra iş evliliğe dökülmek isteniyor bende yanaşmıyorum bitiyor :/ millet kendine koca arıyor resmen bende farklı bir arkadaşlık olsun istiyorum uyuşmuyor kısacası aslında sadece cinsel yönden değil arada bir buluşup sohbet edebilecek , gezip tozacak , dertleşecek bir hatun kişi harika olur benim için ama kısmetsizim bu konuda :/
Elin yorulur evde temizlik yapamazsin Annen düver Baban süver, en iyisi vibro al alet calissin el övunsun:))
14 Yorumla
Soran+1 yılhahahah temizlik bana bakmıyo ama elim icin olabilir :)
Soran+1 yılahahhahhahhahhahah
Gizli Üye(25-29)+1 yılnutkanligin var mı bunun. sebebi cok fazla masturbasyon
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet var ama onla ilgili oldugunu dusunmemistim
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle onun ile. ilgili ben hergun masturbasyon yapmadan duramiyodum artik yani kndimxen. gecior durumndaydim hic. biseyi olumlu dusunemiodum ahlaki ve ruhsal ligimi ytrmis. durumdaydim resmen kabul ediorm bir abazaydim ve assssiri. derecede unutkandim artim bcok kotu oldum bu durumdan dolayi vede rahatsiz oldum birakdim uzun sure boyunxa yapmadim biraz. kendime. geldim tekrar yapioru ama 3 haftada 4 haftada 1 ya da 2 kez birazcik duzeldim eskisi gibi hirxin. degilim kontrollu ve daha emin adimlar atiyorum
var elin şeyine yapışık halde kalabilir..
sonra insanlara nasıl açıklıcaksın09 Yorumla
Soran+1 yılgeldi elimi tuttu derim
Soran+1 yılE bırakmıyoo
Soran+1 yılivit :/
Soran+1 yılyasam tarzı edindim lakhjskasjh
Soran+1 yılahahahhah
+1 yılYanakların Siyah Olmasına Sarkmasına Ve Erken Boşalmaya Neden Olur seks den Bşy Anlamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılsiyah olmasına mı ahahhaahh
Evlendiginde cinsel iliskide bosalamaSin orgazm sorunu yasarsin
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki ne farkı var zevk alırsan bosalırsın
Soran+1 yılNeyse halledicek kisi karsımdakiyse benlik birsey yok yani:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de genelde günde 2 en fazla 3. ereksiyon erken boşalma sperm kalitesiin düşmesi gibi sorunlar olabilir erkekte çok iyi bir durum olacağını sanmıyorum hevesimi alacağım bir partnerim olsaydı mast bırakırdım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNe farkı varki eninde sonunda bosalıyosun ikisindede niye sperm kalitesi dussun:D
Cevap sahibi+1 yılAma partner olunca hergun iliskiye girmek zorunda kalmiyosun haftada en fazla 3 yetiyordu bana
Soran+1 yılneden hergun istemiyosun haftada 3 gun yetermi
Cevap sahibi+1 yılhergün ağrı yapıor kasıklarda bu da bir organ yani :D
+1 yılGünde 3-4 kere tadı çıkmaz bence. Uzun süre aralıklarla yap yapacaksan. Zararları var.
10 Yorumla
+1 yılYok zararı devam ama mastır yerine gerçekten sevis bence
00 Yorumla
+1 yılmaşAllah ne motor varmış sende ferrarimi lamborghinimi.
01 Yorumla
Soran+1 yılhalt etmisler
Gizli Üye(36-45)+1 yılZararı var gerçek bir ilişki yaşadığında vajinal orgasm olamazsın zorlanırsın çünkü sahteye alışmışsın.
Ama böyle istekli hatun bize denk gelmezki yatakları kıralım :D08 Yorumla
Soran+1 yılcok var emin ol belki oyle biriyle evlenirsin umudunu yitirme:D
Cevap sahibi+1 yılBize de isteksiz başım ağrıyo diyen gelir :D
Soran+1 yılonlar bası agrıyan erkeklere gitsin :D
Cevap sahibi+1 yılSen bana gel sabah akşam uçalım havalara :D
Soran+1 yılhahaha :D
Cevap sahibi+1 yılDışardan baktığımda normal görünüyosun ben senin böyle olduğunu nasıl anlıcam ki :D
Soran+1 yılinsanların tavırlarından nasıl biri oldugunu anlarsın :D
Cevap sahibi+1 yılSenin tavırların nasıl gerçek hayatta yani sana bakarak nasıl anlamalıyım :D?
+1 yılzararı sadece sosyal olarak olabilir. baska seylere adapte olmaya çalış dağıt kafanı
01 Yorumla
Soran+1 yılsosyal olarak derkenn
+1 yılErkek değilsin ki ilerde sertleşme sorunu yaşıyasın.
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle mi erkekler icin mi problem oluyo sadece
bunlar çok inandırıcı gelmiyor bana kızların sorması
010 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılCekinicek birsey yok dogal bir durum
Soran+1 yılYapmayan oldugunu sanmıyorum bunu bilmemen tuhaf:D
Soran+1 yılhic duymadınmı diycektim gerci kızlar niye acıklasın haklısın diyeyim :D
Soran+1 yılevet ondan bilmemen normal :)
+1 yılCinsel ilişkiden zevk almanı zorlaştırabilir. can sıkıntısından değil de ihtiyaç duydukça yap.
05 Yorumla
Soran+1 yılİhtiyac duydugum icin yapıyorum ama azaltamıyorum iste:/
- +1 yıl
Yine yap ama azıcık fren yapmayı dene. Evde çok oturursan çok yaparsın, gez dolaş biraz.
Soran+1 yılEvde cok durmuyorum ama bu 1saat icinde oluyo zaten illaki zaman bulunuyo
- +1 yıl
Evlenmeden cinsellik yaşamaya hayır diyenlerden misin?
Soran+1 yılhayır cinsellik illaki yasanır zaten
Gel hayrina sivcem seni xd
32 Yorumla
Soran+1 yılhahahah hepimizin ihtiyacı olan:D ama azalttımm
+1 yılbence yoktur bende 4 5 kez yapıyorum aksine rahat uyurumm
04 Yorumla
Soran+1 yılerken bosalma olurmus erkek icin ilerde problem olabilir kral aslancım
- +1 yıl
bilmem 7 senedir böyle ilki doğru erken oluyo 20 dakkada geliyo hemenn
Soran+1 yılben 5 10 dk arası oluyo sen gecmis yine :D
- +1 yıl
:)))
+1 yılzararı yok ödül var :D 100 kere yapana madalya takıyoruz. :D:D
010 Yorumla
Soran+1 yılulasabilirim o potansiyel var :D
- +1 yıl
heyyy maşallahhh hadii bakalımm bileğine kuvvet :D
Soran+1 yılhahah sagolasın azalttım ama biraz iki gunde bir artık ama dayanamıyorum bazen:D
- +1 yıl
bileğinden aşınma meydana gelebilir :D
Soran+1 yılbazen acıyo zaten ama devam ediyorum yapcak bisey yok sol bilegimi alıstırıcam yakında :D
- +1 yıl
ondan sonrada sağlı sollu ataklarla gol yağmuruna tutarsın :D
Soran+1 yılahahahahah cok kolay olucak :D
- +1 yıl
şampiyonlar ligi finalini kazanacaksın :D az gelsene sen :D
Soran+1 yılhahahah:D
- +1 yıl
gel gel korkma :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler için erken boşalma sebebidir ama kadınlar için nedir bilemiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılvajinal iliskide tatminde zorlanılırmıs
Cevap sahibi+1 yılE biliyomuşsun işte cevabı :)
Soran+1 yılogrendim burdan :D
Cevap sahibi+1 yılSayende bende öğrenmiş oldum. Erkeklerinkinin kadıncasıymış bir bakıma
Soran+1 yılaynen :)
+1 yılHic bir zarari yok vücut istiyor çünkü istemediğinde zaten yapmiyosun
00 Yorumla
+1 yılVar eritirsin. Yalinayak topraga bas sen magneto gibi geziyosundur.
03 Yorumla
Soran+1 yılbence normal
- +1 yıl
Sizin sehrin elektrigini sen sagliyosun diye duydum kinetik enerjinle.
Soran+1 yılhahahahah
+1 yılbileğin çıkabilir
56 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhaha gercekten guldum cunku burdaki yazıları okuyana kadar tek sorunum buydu :D
- +1 yıl
gülmen için yazdım zaten, tek sorun diye gönderme yaptıysan anlamadım uyku sersemiyim hala
Soran+1 yılHahah evet gorunurde tek sorunum bilegimin acıması:D
- +1 yıl
o kolay kız arada ben yardım ederim
- +1 yıl
hahahhahahah ayy çok güldüm yaa :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBileğin çıkar zarar gorur :) şaka bir yanan dokusunu yıpratırsın kukunun :) sarkmalar olur
015 Yorumla
Soran+1 yılsadece goruntuyle ilgili mi sorun olur :)
Cevap sahibi+1 yılolduk olmadık yerde isterik olursun fena azarsın
Soran+1 yıloluyo zaten :/ aslında yaptıgım icin istememem lazım cuku tatmin ediyorum kendimi ama dısarda hala birilerini gorunce istek geliyo gelmemesi lazım degil mi
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok fazla yaptıkca vucudundaki hormonları tetikliyorsun güclendırıyorsun ve isterik oluyorsun senin birlikte olma vaktın gelmıs
Soran+1 yılama bir sure sonra istek olmaması gerekir o zaman hep yaptıkca yapasın gelir ne zaman tatmin olunucak
Cevap sahibi+1 yılbirlikte oldukca istegın azalır
Soran+1 yılsonucta yine bosalıyosun yine guclendirmis olmıycakmısın?
Cevap sahibi+1 yılaslında ikisi bir değil birlikte olmak doyurucu ve uzun soluklu
Soran+1 yılben mesela cok kısa surede bosalıyorum iliskide de aynı sekilde mi olur yoksa uzun mu
Soran+1 yılmast. ı doyuurucu yapamazmıyım peki
Cevap sahibi+1 yılo senin zamanla adapte olacağın bişey zamanla alışırsın
Cevap sahibi+1 yılfazla hızlı yapma p. rno izle hikaye yoku yavaş yavaş dokunuşlar yap süreyi uzat ve beynın bedenını kontrol edebılsın
Soran+1 yılprno izlerken yapıyorum genelde sureyi bazen uzatabiliyorum ama cok nadir oluyo
Cevap sahibi+1 yılBeyninin bedenıne iradesi hakımıyetı o tamamen
Soran+1 yılmaleseff
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDerhal evlenip kocaman vermeye başla bence olmuşsun sen
05 Yorumla
Soran+1 yılvar daha ya
Cevap sahibi+1 yılMastürbasyon yapıp geldin soruya galiba :)
Soran+1 yılhahahah yapamadım henuz ama aklımdaydı :D
Cevap sahibi+1 yılHemen yatağa uzanıp elimizi külotun içine sokuyoruz:) hadi bakalım :)
Soran+1 yılahahahhahaha hemen !
Gizli Üye(36-45)+1 yılGorilmisiniz nesiniz arkadaş 4ten fazla mast. Nasıl yapıyonuz :-)
026 Yorumla
Soran+1 yılgorille ne ilgisi var:D
Cevap sahibi+1 yılBikere suunu diyeyim bayq bqya boş vaktin var ve cogunu evde geciriyorsun ve oyalanqcak biseyde olmayinca aklinda hep cinsellik ve sonuc olarak mast yapma ihtiyaci duyuyorsun.. Kendini oyalayacak bir iş bir ugraş olmazsq bu bòyle gider.
Soran+1 yılevde degilim zaten dısardayım gunun buyuk bir bolumu ama sabah yapmadan cıkamıyorum evden aksamda geldigimde yapıyorum yani cok fazla zamanada ihtiyac duymuyorum kısa sure icinde gerceklesiyor
Cevap sahibi+1 yılNeyse ya takil kafana göre.. Cok sündürme zqrar verme bak keyfine.
Soran+1 yılhahahah
Cevap sahibi+1 yılNiye guldun
Soran+1 yıl'Neyse ya takil kafana göre' ye guldum
Cevap sahibi+1 yılAma gercekten sekil bozuklugu plur sonra evlenecegin kisi acaaba iliskiyemi girfi daha once diye dusunur.
Soran+1 yıliliskiye girmis olsam belli olur zaten
Cevap sahibi+1 yılBenim demek istefigim o degildi.. Yanlis anlasilabilirsin.
Soran+1 yılne demek istedin anlamadım gercekten :)
Cevap sahibi+1 yılTamam sen iliskiyebgirmedin ama mastla tahris olan vajinani ilerde esin gorunce farkli dusunebilir.. Yani senin mast yaparak seklini bozdugunu anlayamayabilir.. Offf anla artik bitsin bu eziyet :)
Soran+1 yılHahah tamam anladım ama oyle bisey dusuncegini sanmam o esnada:D
Cevap sahibi+1 yılO esnada dusunmeyecek. Seni sevdigi icin sana biseyde demiyyecek emin ol ama kafasinda acaba soru isareti kalacak.. Bozdunmu yoksa seklini:)
Soran+1 yılbilmiyorum 8 senede bozulmus olabilir ama umursamıyorum beni seven boyle sevsin :D
Cevap sahibi+1 yıl8 senemi :)) kendini bildin bileli mast mı yapiyorsun?
Soran+1 yıl13 14 yasımdan beri iste :)
Cevap sahibi+1 yılSana biswy diyeyim mi? O yaştan beri hep aynı tempoda mı yaptın mastı ı :))
Soran+1 yılhayır eskiden bu kadar cok degildi yine haftada3 ya da 4 gun yapıyodum ama son senelerde gun icinde cok yapmaya basladım
Soran+1 yılbir zararımı var?
Cevap sahibi+1 yılİki aydir cevabi bukamadin mi :)) mesaj atarmisın özelden.
Soran+1 yıliliski sırasında tatmin olurken zorluk cekilirmis baska bisey yok sanırım :D
Cevap sahibi+1 yılHurafee bunlar :-) :-)
Soran+1 yılo zaman mikemeell
Cevap sahibi+1 yıl:-) :-) durmak yok yola devam.
Soran+1 yılyeap !
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnaldan da birlikte yapmıyorsan sıkıntı olmaz. Diğer türlü haftada 3 gün yapmalısınız.
07 Yorumla
Soran+1 yılneden 3 gun? daha mı iyi ya da zararlı oldugundan mı?
Cevap sahibi+1 yılbakire olduğundan vajinasını okşarken içinde hissedebilmek için analdan da ince deodorant şisesiyle girişen baya hatun kişi var ondan dedim. bende kız arkadaşıma telefonda konuşurken beni yanında hissetsin diye yaptırıyordum :) iyi yanı küçük popoluysan eğer düzenli anal mast. yaptığın zaman sevgilinle ya da eşinle birlikte olduğunda ilkinde birazcık acır 1-2dk ama hemencecik alışırsın ve sende zevk alırsın.
kötü tarafıysa vajinadan biraz daha fazla hassas olduğundan kolay tahriş olabiliyor. eğer 5dk da zevke geliyorsan yine hergün yapabilirsin ama uzun uzun en az yarım saat sürüyorsa 2-3 günde bir yapman daha iyidir. yoksa aldığın keyfin sonrasında kurulukta olursa canın acıyabilir :)
Soran+1 yılyok anal yapmaya karsıyım sadece mast yapıyorum:D
Cevap sahibi+1 yılevlendikten sonra ya da çok çok uzun süreli bir ilişkin olsun kendi isteğinle yaparsın:D
Soran+1 yılyok saglık acısından istemiyorum belki meraktan denerim bir kez o ayrı :D
Cevap sahibi+1 yılilk seferden zevk almazsın zaten ozaman yapma ya da sadece kendi başına masturbasyon yaparken dene:)
Soran+1 yılaynen o olabilir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünde 3-4 defa masturbasyon yapan kızlar sevişirken ne düşünüyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBirini dusunerek ya da videoyla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvar tabiki o bölgede his azalması olur ve ilerde fazla tahrik olman
019 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Cevap sahibi+1 yılbence azalt biraz. kafandan at o duyguyu.
Soran+1 yıltamamen atamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAra ara yap
Soran+1 yıl2 gunde 1 yapıyorum 3 4 kez falan ama daha ustune cıkmıyorum
Cevap sahibi+1 yılGene fazla. Kimi düşünüyon bu kadar
Soran+1 yıldaha ne kadar indiriyim zaten 2 gunde 1e indirdigimden beri herseye sinir krizi geciriyorum:D
Cevap sahibi+1 yılKızma ama yaşın kaç
Soran+1 yıl22yim
Cevap sahibi+1 yılpeki ne iş yaparsın. gel senle konuşalım mesaj at bana. kızma ama sapık degilim
Cevap sahibi+1 yılhem yaşında tam ortası çagın peki çevren nasıl arkadaşın var mı hiç. çalışıyonmu
Soran+1 yılyok ogrenciyim calısmıyorum. kimseyle konusmuyorum ozelden o yuzden burdan yazabilirsin sorun degil
Cevap sahibi+1 yılokul var. hangi ara bukadar yapıyon. tekmi kalıyon evde.
Soran+1 yılyok ailemle ama zaten yarım saat icinde 3 kere oluyo cok vakte ihtiyacım yok ki
Cevap sahibi+1 yılneyle yapıyon bu kadar çabuk. nerenden tahrik olun bu kadar çabuk.
Soran+1 yılcok cabuk tahrik oluyorum belki sorun ondandır aklıma ufak bisey gelsede oluyo onun dısında nette yarı cıplak erkek resimleri oluyo ister istemez etkileniyosun oyle yani :/
Cevap sahibi+1 yılpeki tahrik olunca ne yapıyon. kendinlemi ugraşıyon.
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılgünaydın
+1 yılKlitoris büyüyormuş :D
05 Yorumla
Soran+1 yıloyle olunca noluyo:D
- +1 yıl
Küçük pipin oluyo çok oynama kız :D
Soran+1 yılo ne demek:D
- +1 yıl
Vajinada penisin gelismemis hali klitoris var cok mast. yapinca buyuyomus erkekler bunu pipi diye sevmiyomus :))
Soran+1 yılanladım hahaha :D
+1 yılSuyunu çıkardınız ama haa :@ :D
019 Yorumla
Soran+1 yılneden yaaağ
- +1 yıl
Yapınca suyu çıkmıyo mu? :O :D
Soran+1 yılcıkıyo :D
- +1 yıl
Eee... Neden yaaağğğ diyon bide sana sormak lazım neden çıkarıyon suyunu :O :d :D
Soran+1 yılben mi cıkarıyorum beynimin bir oyunu bu bana :/
- +1 yıl
Ketenpereye geliyosun yani :S
Ama... ama.. ama... :(
Olsun bea hiçbirşeyin suyunu çıkarma ama onun suyu çıkması lazım ;) üzülme ne güzel işte :))
Soran+1 yılhahah fazla fazla cıkıyo hatta ama iyi mi bilemedim:)
- +1 yıl
Nasıl yani tazyikli mi? :O nasıl diyim fışkırıyor mu? Yoksa sadece sulanma mı oluyo? Cahilliğime bağışla :S :D
Soran+1 yılahahhahahhaha gozumden yas geldi ahahhahaahah:D
Soran+1 yılcok fazla sulanıyo herkeste farklıdır tabi :)
- +1 yıl
Yaş kaç kız senin böyle şeyleri konuşuyoruz diye bana sübyancı ve +18 olduğu için bana ceza vermesinler :O :D
Soran+1 yıl22yim. Uygunsuz bisey yokki normalde konusulan kelimeler zaten:D
- +1 yıl
Tamam o zaman ;) hayır 18 yaşaltısındır bide bilişim suçu küçük kızları kandırmak diye suç sayılmasın :P :D ahaha :D 22 yaşındasın sıkıntı yok konuşmaya devam peki hiç cinsel deneyimin oldu mu?
Soran+1 yıl18 yas altılar uye olmuyo sanırım:D yok iliski yasamadım
- +1 yıl
Evet 2 sene 3 aydır buradayım daa... Ne bilim 14 yaşında oplup 18 diye kaydeden çok çocuk var buralarda :S
Sakın yaşama em, i? Evlen kocana sakla herşeyini ;)
Soran+1 yılsimdilik dayanıyorum kendim gibi birini bulabilmek icin :)
- +1 yıl
Yanlış anlamöayacaksan mesaja gelsene çok uzadı burası geleceksen gel gelmeyeceksen eyvallah sen bilirsin ;) sadece makara falan yani şerefsiz falan değilim zarar gelmez benden haberin olsun...
Soran+1 yılhahah biseyden degilde kimseyle ozelden yazısmıyorum kızlarla bile o yuzden hayır sana ozel degil :)
- +1 yıl
Peki. .. Bende zorlama yok ama mecburen geleceksin ;) :) ♥ ahahaha :D
+1 yılOha bu kdr vakıt bulabılıyor musun
14 Yorumla
Soran+1 yılkısa sure icinde oluyo zaten
- +1 yıl
Ne kdr yanı yaw ıkı ıslandın dıye boşaldıgını sanıyor olmayasın , ya da dokunur dokunmaz boşalanlardan mısın
Soran+1 yılhahahahah yok ıslanmak gibi degil zaten durduk yerde ıslanıyorum :D dokunur dokunmazda degil ama 5 10 dk arası bisey suruyor
- +1 yıl
Hmm ;)
Her şeyin fazlası zarar
15 Yorumla
Soran+1 yılAzaltabilsem azaltıcam ama olmuyo iste:/
- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılEdiyorum:D
özelden mesaj at anlatıyım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılogrendim bilee
Yok beybi devam peki orgazm olabilirmusun yaparken
06 Yorumla
Soran+1 yılolmasam niye yapiyim:D devam etsem 7 8 kere oluyorum gun icinde ama yapmamaya calısıyorum
Soran+1 yılahahaahah ilk kasılıyorum sonra bir titreme geliyo :)
Soran+1 yılbosalırken oluyo zaten :D beyazla sarı karısımı daha yogun bir sıvı
parmaklarında kireçlenme olur...
08 Yorumla
Soran+1 yılyok tek sorun bilekte:D
Soran+1 yılhahahaahhahahah onla sonuca ulasamıyorum ama :D ama cok guldurdun ahahahahhajsdkhajkak
Soran+1 yılherkes bayılır :D
Soran+1 yıltabi herseyin hayırlısı :D
+1 yılBuhar olup gidersin fazla asılma.
01 Yorumla
Soran+1 yıltemem
+1 yılerken boşalmana sebep olabilir bu gibi durumlar ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılo erkekte sanırım :)
- +1 yıl
:) olabilir
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!