22 yaşındayım bakireyim. cinsel ilişkiye girmeme sebebim kendimi evleneceğim kişiye saklamak falan değil. vücuduma vajinama çok takıntılıyım heryerimin kusursuz olmasını istiyorum. vajinamda en ufak kararma gördüğümde kafaya takıyorum evli olsaydım ile bu şekilde cinsel ilişkiye girmezdim. sevgilim var ve onunla sadece öpüştük bazen özel bölgeme ellemeye çalışıyo ve takıntı yaptığımdan dolayı ellemesine izin vermiyorum. örneğin vajinamda ıslaklık olduğunda ya kokarsa ya partnerim benden iğrenirse diye düşünüp duruyorum. vajinamda en ufak kıl yok ama yinede bişeylerş takıyorum. bu takıntıdan nasıl kurtulurum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılKararma dediğin şey dokunmayla veya cinsel ilişkiyle olacak bir şey değil. Ayrıca vajina eğer mantar vs yoksa gayet güzel kokan bir organdır. Bu kadar takıntılı olmak iyi bir şey değil. Bir an önce kurtulmaya bak bu bakış açısından.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kararmayı minuma indiricek doğal rutin vericem sana belki uygulamak istersin. Doktordan da çekiniceğini düşüniyorum normalde partlatma beyazlatma hibi uygulamalar var cunku. zjiley kullanma kesınlıkle lazere gıt. zdoguk su ya da ılık su ıle dus al ıc camasırların kalıletı ve havadar olsun nemlendırıcı krem kullan c vitamını sıklıkla tuket ıdrar rengın saydan ya da acık sarı olana dek gubluk su tuketımıne dıkkat et. Eskı sevgılımde buna takıyordu bi süre sonra farkı anlayacaksın.
01 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşadıkça kurtulursun anlattığına göre zaten mükemmel bir şekilde görünüyordur ve kokusu da olmaz sağlıklı isen zaten ki emin ol böyle şeyleri takmaz erkekler için rahat olsun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKaranlık bir odada yorganın altında ilk cinsel ilişkinizi yapabilirsiniz. Sonra zaten yavaş yavaş özgüvenin artar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Özgüven eksikliğin var kendine güvenin yok. Benim şeyim çok güzel diyeceksin, atacaksın bana ben de yorumlayacam. Bir erkeğin gözünden nasıl göründüğünü öğrenmiş olacaksın. Utanıyorum falan olmaz özgüven lazım sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüven eksikliği bu kendşnle barışık ol bi kaç kişiye at güzel yorumlar gelir özgğven patlaması yaşarsın
00 Yorumla
1 yılBence sende takıntı olmuş profsyonel destek almalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok takılmak iyi değil her insanda kusur ve kusurlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu aksine güzel bişey. Enfeksiyon mantar falan yoksa kötü olmaz koku
02 Yorumla
Soran1 yılneden güzel bişey
Cevap sahibi1 yılTakıntın değil verdiğin örnek halin güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılO kadar kafaya takarsan yapamazsın bu işi
02 Yorumla
Soran1 yılyapamıyorum zaten
- 1 yıl
Yapmak. İstiyorsa tölerans göstermen lazım
Sakla bencede evliliğin özelliği kalsin
01 Yorumla
Soran1 yılolay o değilki. evli olsam bile yapamam
1 yılSenin psikolojik destek alman şart
07 Yorumla
Soran1 yılböyle bişey için psikoloğa gitmeye utanırım
- 1 yıl
Ama gerekiyor, üstü kapalı anlatırsın çok utanıyorsan. İnan ki bu derdin hiçbir şey insanlar neler yaşıyor ve anlatıyor görmen lazım. Ama bu şekilde yaşanmaz, taktığın şeyler inan ki çok basit şeyler. Neler gördüm bir bilsen. Yani bana çiçek gibi kokuyor deyip deyip de mezar gibi kokanı mı ararsın yoksa çingene pembesi gibi deyip de cingene karası çıkan mı… İnsanlar o kadar rahat sevişiyor ve soyunuyor ki anladığım kadarıyla bebek gibisin ve boşuna takıyorsun. Daha çok gençsin, yaşın 22 ve kendini bu şekilde heba etme. Bu gibi durumlarda partner de çok önemli, kafası rahat ve bilinçli biri olmalı ki karşında seni teskin etsin, yardımcı olsun, destek olsun içini ferahlatsın. Bak cımbızla alıyorum yazmışsın, ne gerek var ki böyle bir şey yapmana, neden kendine eziyet ediyorsun. Seni beğenen böyle beğensin, kusurlarınla beğensin, muhakkak kıymetini bilen olacaktır. Ciğeri beş para etmez biri girecek hayatına yarın öbür gün belki ve tabiri caizse “saçını süpürge etmene” dikkat etmeyip, umursamayacak bile. Kasma kendini rahat ol, kendinle barışık ol ki mutlu bir insan olasın.
Soran1 yıldediklerin rahatlattı teşekkür ederim
- 1 yıl
Ertesi gün tekrar aynı döngüye gireceksin, bu rahatlığın kalıcı olması lazım. :)
Soran1 yılpsikoloğa gitmeyi düşünücem
- 1 yıl
Dilersen benimle de dertleşebilirsin. Bu arada kesinlikle beyazlatıcam diye vajinana bir şeyler sürüp de oranın florasını ve pH dengesini bozma sakın.
- 1 yıl
Öneri verenler olmuş, aman diyeyim uzak dur. Ha ama beslenme düzeni, vitamin takviyesi ve bol sıvı tüketimi tavsiyelerini uygulayabilirsin.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Doğru düşünüyorsun mantıklı kızsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıldert etme bu kadar ya zevk almaya bak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılPsikiyatriye git. Başka türlü aşamazsın bunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEe sen mst de yapmıyorsundur eskimesin diye
04 Yorumla
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılNasıl dayanıyorsun
Soran1 yılistek olmuyo zaten
Cevap sahibi1 yılBu imkansız
Gizli Üye(36-45)1 yılOooo hooooo ohooo kafayı sıyırmış sin
02 Yorumla
Soran1 yılelimde olan bişey değil
Cevap sahibi1 yılPsikolaga git
Gizli Üye(30-35)1 yılBi kere versen salarsın emin ol
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılDestek alman gerekiyor bilgili birinden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiçbir şekilde igrenmem eğer hayatıma aldıysam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşamadan bir şey değişmez
00 YorumlaZor işin o zaman
01 Yorumla
Soran1 yıl🥲🥲
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Senden olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok tamkımışın
00 YorumlaAğda mı yapıyosun
03 Yorumla
Soran1 yılcımbızla alıyorum ağda karartıyo
Soran1 yılyoruyo ama hiç kararma olmuyo