Yani anormal olması için illa yedi yirmi dört seks mi yapmam gerekiyor mesela yetiştiğim ortam sebebiyle hiç seks yaşamamış da olsam seks bağımlısı (ki bu durumda seks olmaz ama cinsellik ya da erotizm bağımlılığı diyelim) olamaz mıyım? Yani bir doktora falan görünmeli miyim psikiyatrist mesela yani emin olamıyorum ben mi abartıyorum kendimi hastalık hastalığımı yapıyorum tam emin değilim o kısımda. Biraz araştırdım chat-gpt'ye bile sordum ama emin olamıyorum hani sorunlu muyum yoksa değil miyim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yüksek libidolu olmakla seks bağımlılığı farklı şeyler. Bağımlılık, psikiyatrinin alanına giren bir hastalık.
İşte ben bağımlı olabilirim öyle düşünüyorum Kaanc34 diye bir kullanıcının yorumunun altında kendimle alakalı meseleyi detaylıca anlattım uzun dört tane yorumum var istersen tekrar buraya da yazabilirim ama okuyabilirsen belki bağımlı mıyım değil miyim daha fazla fikrin olabilir. Yazmamı mı istersin yoksa gidip okuyacak mısın?
Okurum, zahmet etme
Zaman ayırdığın için teşekkür ediyorum
Rica ederim, okudum. Bu arkadaş çok kıvranmış, "istekli kız buldum, ilgileneyim de iletişim kanalları açılsın" diye... Seks bağımlılığı (nemfomani) kendini sürekli ve sıklıkla, kontrolsüz, rastgele insanlarla seks yapma ile gösterir. "Sadece sevgilimle oldu" diyorsun. Senin durumun en fazla mastürbasyon bağımlılığı olabilir, ayrıca çok aykırı fetiş düşünceler bile sapkınlık değil.
Ay gerçekten ya bana jeton geç düştü yoksa hiç cevap verir miydim onun alakasız sorularına bu sefer de kullanıldım ama neyse son olması dileğiyle diyorum kendi adıma.
Aslında sorumda bunu da belirttim yani daha önce hiç yani daha doğrusu ben sevgilimle bile seks yaşamadım uzak mesafe ilişkisi ve çeşitli başka nedenlerle de ama bendeki mastürbasyon ya da erotizm bağımlılığı olabilir mi sormak istediğim şey buydu çünkü bu durumda hiç deneyimlemediğim bir şeyin yani seksin bağımlısı olmam mantığa aykırı oluyor yine de normal bir hikâyem yokmuş gibi hissediyorum yani bir yerlerde bir problem var ve ben çocukluğumdan beri normalden farklı davranıyorum tek ben böyle değilim belki ama bir şeyler farklı işte çoğunluk gibi değil hani böyle düşünüyorum nemfomani gibi bir durum olmasa bile bir psikiyatriste gitmem gerekiyor mu sence?
Normalden farklı olman seni hasta veya sorunlu yapmaz. Psikoterapiye elbette, kendin için danışmak üzere her zaman gidebilirsin.
Ama hastalıklar normal dışı davranışlar sergilemek demek değil midir?
Önce normalin ne olduğunu tanımlamak lazım. Her normal dışı davranış hastalık değil, kendine, çevrene maddi, manevi, fiziksel zarar vermiyorsan.
Kendime veriyorum çevreme verdiğim söylenemez pek. Bilmiyorum ki ya mesela bu soruyu iki gün önce sormuşum o zaman hissettiğim duygular çok hastalıklı olduğumla alakalı şeylerdi ama şimdi bahsettiğim Duraklama döneminde gibiyim o yüzden şu an hastalıklı olduğumu savunamıyorum tam anlamıyla bu da beni biraz tutarsız gösteriyor olabilir ancak dediğim gibi çok saçma bir gidişatı var yaşadıklarımın saçma sapan bir döngünün içinde gibiyim.
Psikiyatri değil de, psikolog görüşmesi yapabilirsin, fetiş ve fantazilerini anlatabileceksen.
Önümüzdeki haftalarda mevcut psikoloğumu değiştireceğim ama ben şimdiye kadar dört beşe yakın psikolog değişikliği yaptım ilk başta psikoloğa başvurma sebeplerimin için bu bağımlılık mevzusu yine vardı ve yaklaşık bir yıl önceydi fakat asla yani cinselliğin c'sinden bile bahsedemedim. Bu sorun hep varlığını belki artarak ya da aynı kalarak sürdürmeye devam etti ama hiçbir psikoloğa da anlatamadım eften püften başka problemlerle vakit ve para harcamış oldum. Hiç derinliği olan bir konuşma yapamadım şimdiye kadar. Onlar da bu nedenle beni asla anlayamadılar. Ben bilmiyorum anlatamıyorum çünkü muhtemelen beni yargılayacaklar diye düşünüyorum. Bir bana bakacaklar bir de anlattıklarıma ve kafalarının içinde korkunç şeyler düşüncekler ya da gülünç bulacaklar kendi yargılarına göre bana attıkları acemi tek bir bakış ya da ses tonlarındaki kontrol edemedikleri ufak bir tını farkı bile benim bu dünyadaki her şeyden nefret etmeme ve keşke hiçbir şey anlatmasaydım zaten anlayamazlardı dememe sebep olacak. Beni anlayabileceklerini hissetmiyorum zaten anlayamıyorlar da. Sanki boşuna gidiyormuşum gibi hissediyorum, boşuna para harcıyormuşum gibi, her şey boşunaymış gibi hani. Böyle işte yapamıyorum yapabileceğime inanarak gidiyorum ama o odaya girdiğimde o koltuğa oturduğumda ve konuşmaya benim haftamı sorarak başladıklarında ya da hiçbir işe yaradığını görmediğim bilişsel davranışçı terapi eğitimlerinden fırlayıp gelen ödevlendirmelerini gördükçe hiçbir şey konuşamıyorum sanki. Konuştuğum şeyleri bazen ben bile ciddiye almıyorum. Bir kere bile ağlayamadım bir terapide ki ben çok ağlarım mesela normalde yani ağlanmalıdır demiyorum ama ben ağlardım diyorum bana dokunamıyorlar ama bu işin sonu ne olacak bilmiyorum. Gece gece de iyicene kafanı ütüledim senin o konuda da ilgin için gerçekten teşekkür ediyorum.
Estağfurullah, kafa falan ütülemedin, o nasıl söz? Terapide güven şart ve yargılanma kaygısı da açık olmaya en büyük engel.
Öyle tabii ne yapacağım hiçbir fikrim yok kısacası bütün mesele bu şekilde
Hayır hiç yaşamamış olmakla çok yaşamış olmak aynı o yuzden
Nasıl yani
İnsan hiç yasamazsa içine atarsa
Psikolojisi bozulur
Çok yasayaninda bozuluyor
Ama ben tamamen uzak değilim sadece evlenmeden yaşayamam hepsi bu ve buna bile dayanmak benim için çok çok çok zor ama aslında yaşamak da istemiyorum ama garip biliyor musun dur anlatıcam şimdi:
Bazen duraklama dönemi gibi bir şey oluyor istesem de cinsellikle alakalı hiçbir şey hissedemiyorum sonra bu dönem geliyor yüksek libidolu bir dönem bu dönemde erotizmin karanlık sularında resmen boğuluyorum sonra yine duraklama dönemi böyle gidiyor aslında seks yaşamak istemiyorum ama bir yandan da istiyormuşum gibi geliyor yaşasam muradıma ermezdim gelip geçici bir zevk bir ay sonra hatırlamam bile ama istiyormuşum gibi geliyor sadece istemediğimi bilmeme rağmen istiyormuşum gibi geliyor böyle bir mesele
Yaş kaç herkesin farklı dönemleri olur
19
Farklı bir durum seninki sanırım
Muhafazakar birimisin veya ailen
Çok yüksek olmalı o yaşlarda
Aynen öyle muhafazakar bir ailem var bendeniz de kendi hâlinde inanan bir insanım ve yine aynen öyle yükselmekten düşücem bir ara düşemedim
Evlenin
İnanın en iyisi erken evlenmek
Ya evlenirdim ben ama daha üni kazanmam lazım onu okumam bitirmem lazım falan ya bunları yapamadan hamile kalırsam iki dakikalık zevk benim hayatımın işte o zaman gerçekten içine eder haksız mıyım depresyonsayım da diyemiyorum niye çünkü depresyonda olsam isteksiz olurdum ama depresyonda gibi de gibiyim hayatta hiçbir şey yapmıyorum dolayısıyla ilerleyemiyoeum bu gidişle bir kez daha mezuna kalmam gerekecek evlilik akılda bile olmaz o zaman 21 yaşında üniversiteye başlarım
iyi bir mastürbasyondan sonra vücut tekrar istiyorsa ve bu kafanı meşgul ediyorsa bir bağımlılık var demektir
Evet bu dediklerin mevcut bir doktora başvurmalı mıyım sence?
cinsellik sorunun yok belirti bu
Psikiyatristten bahsediyordum ama ben
internette gördüğün erkekler ne kadar tetikliyor
ya da gördüğün değil yani sen erkek değilsin bildiğin tanıdığın sana karizmatik gelen erkekler olsun bunlar
Yani pek erkek kesmem öyle ama ben bakıyorsam da estetik bir duruş olarak bakıyorum hani daha duygusuz bir bakış oluyor benimkisi cinsel bir anlamı olmuyor ama sevgilim var sevgilimle alakalı düşünceler beni fazlasıyla tetikleyebilir ya da izlediğim bir dizideki ufak bir yakınlaşma sahnesi beni tetikleyebilir hatta fazla tetikler okuduğum bir yazı yine tetikleyebilir bu şekilde yani
bu tetiklemeler hep mastürbasyon ile mi sonuçlanıyor
Hayır çünkü dediğim gibi mastürbasyon başıma çok iş çıkartıyor her zaman ona başvurmamaya çalışıyorum
eğer cevabın evet olsaydı psikiyatri tavsiye edecektim
Peki şey bu sorunun altında Kaanc34 isimli kullanıcının yorum kümesinde dört tane uzun yorumla epey detaylıca anlattım bu meseleyi ben onları okuyup bir de o şekilde bana son kararını söyleyebilir misin?
hepsini okudum ve senin erkek halinim
kendimi açık etmek istemiyorum ama bildiğim bir hastalığa sahip olabilirsin
düşünüyorum
psikiyatriste gitmiş miydin? psikoloğa gitmiştin ama görüş silindi de
zaten kadınlarda ya senin gibi oluyor ya da tam zıttı gibi
soru 2 günlük olsa da biz yazışınca aktifleşiyor ya öyle bir sıkıntı var
Tam anlayamadım demek istediklerini ama hastalığı merak ettim söyleyebilir misin araştırabilirim. Ben psikoloğa gitmiştim ama hiç bu konulardan bahsedemedim çok daha yüzeysel konuları konuştuk hiç cinsellik hakkında konuşmadık
dopaminle alakalı hastalıkları araştırır mısın
Bir sürü hastalık var ama hangisi olduğunu bulamam ki belki hiç aklıma bile gelmeyecek bir hastalıktır söylememe sebebin nedir?
Gerçekten çok merak ediyorum
Ya ama ben merak ettim hiç mi söyleyemezsin ki?
dehb
Evet dopaminle ilgili hastalıkları araştırınca biraz karşıma çıkmıştı ama acaba var mıdır bilmiyorum psikoloğa gittiğimde var mıdır diye soracağım olmadı beni öğrenmek için psikiyatriye yönlendirir şüphelenirse çünkü ben kendimce biraz şüphelendim ama emin olamam tabii ki teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için
yani dopaminin düşük düzeyde olması ve üstüne yükselse de olması gerekene göre çok hızlı azalması senin hem isteğini arttırıyor hem de tekrar istekli hale gelmene sebep oluyor
dehb teşhisi ve süreci sıkıntılı bir hastalık
Anladım yani bilemiyorum varsa eğer umarım kolayca teşhis edilir diyeyim kendi adıma o hâlde çok teşekkür ederim tekrardan<3
kırmızı reçete değilse o ilacı içme
Neden peki ben ilaçlara karşı biraz korkuya sahibim zaten kolay kolay kabulleneceğimi sanmıyorum ilaç konusunu ama sebebini öğrenmek için soruyorum niye öyle düşünüyorsun?
kırmızı reçete ilaçlar zararlı ya da riskli olduğu için değil suistimale açık olduğu için kırmızı reçete, ben yıllarca hiçbir ilaç almadım çok pişmanım
ulu orta konuşulacak şeyler değil gerçekten yardımcı olmak istediğim için yazıyorum
Hımm anladım ama siteyi endişe ediyorsan bence sorun olacak bir şey konuşmuyoruz ama teşekkür ediyorum ben bütün yazdıkların için
her zaman
Ya merhaba ben bu olaylardan sonra psikoloğa gittim ve her şeyi anlattım bana bilgisayarlı dikkat testi olan cogbat isimli testi ve mürekkep testi olan rorschach testini yaptı cogbat testi sorunsuzdu yani test sonucuna göre dehb değilim hani dikkat eksikliğim yok mürekkep lekesi testinde de bir sorun çıkmadı bu benim dehb olmadığım anlamına gelir mi peki? Psikiyatriye yine de yönlendirdi beni ama psikiyatri bana ek olarak ne yapabilir sence? Eeg çekimi dehb için çok kesin bir sonuç vermiyormuş sanırım ama dehb olduğuma emin olmuştum geçen bu 19 günde şu an test sonucumun problemsiz çıkması beni çok yıktı ne yapacağımı bilmiyorum testten geçmiş olsam da dehb olma ihtimalim var mıdır ki acaba? Ne düşünüyorsun?
Ya ben hiç iyi durumda değilim ya umarım görürsün lütfen bana bir şeyler yaz olur mu?
benim oldukça ciddi bir dehbim var ama eeg sonucunda bir şey çıkmadı ayrıca psikiyatriye gitmen gerekiyor psikologa değil ilaç al ya da alma tanıyı psikiyatri koyar
Peki seni nasıl teşhis ettiler eeg sonucunda bir şey çıkmadıysa nasıl tespit edildi?
eeg den önce teşhis edildi zaten ben ek olarak eeg istedim
Ama nasıl teşhis edildi yani ne yaptılar sana?
Gerçekten öğrenmem lazım biliyorum çok fazla şey sordum ama lütfen yardımcı ol çünkü bu benim için çok önemli
kesin bir teşhisi yok
Ya ama senin sürecin nasıldı bana bi onu anlatsan mesela bana cogbat testi yaptılar bu bilgisayarlı bir dikkat testiydi ve testte hiçbir alt alanda dehb olma ihtimalim çıkmadı ben yine de dehb olabilir miyim diye merak ediyorum başka ne yapmış olabilirler teşhis için onu sormak istiyorum sana yani senin teşhis alma sürecinde neler oldu?
Bilmek istiyorum çünkü her şey senin bana dehb olma ihtimalim olduğunu söylemenle başladı. Daha önce dehb ismini duymuş ama asla bende olabileceğinden şüphelenmemiştim hatta dehb olan bir arkadaşım bile olmuş ama hiç nasıl bir şey olduğunu araştırma gereği hissetmemiştim. Sonra herhangi bir beklentim olmadan sorduğum öylesine bir soruda tamamen tesadüfen bana dehb olabileceğim ihtimalinden bahsettin ve ben kalan tüm vaktimi her günümün her saniyesini dehbi araştırarak ve onunla ilgili belirti toplayarak geçirdim. Hayal edilebilecek en saçma belirtiler de dahil olmak üzere sonunda 30'a yakın belirti topladım ama psikoloğa ilk gittiğimde 16 belirti vardı elimde. Psikolog da dehb olabileceğimi düşündü ve seninle başlayan inancımı feci hâlde pekiştirdi ve sonraki randevuda bana iki test uyguladı. Sonuçlar için bir 5 gün beklemem gerekecekti ve ben bu bütün zamanı yine dehb ile ilgili şeylerle ilgilenerek geçirdim. Sonunda o gün geldi ve sonuçları öğrendim. Dikkat testinden geçmiş, mürekkep testinde de gayet normal şeyler görmüştüm. İlk başta hâlâ bir umut olduğuna inandım psikiyatriye gidecektim ve orada benim dehb olduğumu bulacaklardı fakat gün geçtikçe hayal kırıklığı kendini göstermeye başladı. Şu an henüz psikiyatriye gitmedim muhtemelen birkaç hafta sonra gideceğim ancak tamamen çökmüş hissediyorum çünkü anonim bir insanın bana dehb olabilirsin demesi benim hayatımı buna bağlamam için yetmişti ve ben çok inanmış durumdaydım. Sanki bütün hayallerim yıkılmış gibi hissediyorum. Bir çıkar yol bulmaya çalışıyorum. O yüzden nasıl teşhis edildiğini öğrenmem gerek lütfen yardımcı olur musun bana?
bu kadar çabalayıp çökmen bile dehb belirtisi
başta psikiyatriste gitmeliydin
Henüz sadece psikoloğa gittim psikiyatriste de en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum ama o kadar üzülüyorum ki ispat edemediğime bazen belki de kendimi kandırıyorum diyorum belki de inanmak istediğim için oluyor ama bilmiyorum umarım psikiyatriste gittiğimde de psikologla olduğu gibi olmaz yani umarım bende olan şey her neyse bulunur çok teşekkür ediyorum tekrardan ilgilendiğin için psikiyatristten sonra ben yine yazarım buraya
Bende aynıyım. Sabah akşam hiç bıkmıyorum iyice artıyor
İstediğiniz gibi yaşayın. Çok da düşünmemek gerek. Hem erkekler sever istekli kızı
Ben de öyle sanıyordum ama her erkek sevmiyor işte bir tek abaza olanların hoşuna gidiyor daha hayata odaklı erkekler için önemi az yani hatta benim durumumda rahatsız edici bile olabiliyor
Cuckold erkek tercih edebilirsiniz siz de. Hem doyuma ulaşır hem de özgür olursunuz
Çok belirsiz bir ilişki tipi olduğuna inanıyorum yani hayatımda bir aile kurmak istemiyor olsaydım ve inandığım doğrular daha farklı olsaydı tercih edebilirdim ancak şu senaryoda bu pek mümkün değil belki paralel bir evrende bu tercihi yapıyorumdur ama kim bilir paralel evrendeki kendime buradan sadece hayırlı işler diyorum djsjdjsjjd
Onlar da aile kuruyor. Ben de cuckoldum, evliyim. Olabilir niye olmasın. Kimse gazetede ilan vermiyor yaşadığı hayatı. Kapalı kapılar ardında yaşıyorlar zevklerini o kadar. 😀
Ama ya yanlışlıkla hamile kalırsam bütün korunmalara rağmen o zaman Türk dizisine döner hayatım öyle değil mi?
Doğurganlık günleri dışında hamile kalmak çok zorken üstüne bir de korunduğunuzda binde bir bile değil. Bu da dışarıda size araba çarpıp öldürme ihtimalinden bile düşük. Bunu dikkate alarak hayat geçmez. Sonuçta insanlar zevklerini ve ihtiyaçlarını asla yaşayamazlar bunları düşünerek. Kaldı ki korunmayıp hamile kalan ve aldıran kadın da çok. Takmıyorlar kafaya. Hayatın olağan akışı. Ayrıca cuckold bir erkekle evlendiğinizde hamile de kalsanız evliyken hamile kalmak bir o kadar da normal bir durum. Cuckold evliler bazen kimden çocuk yapacaklarına bile karar verip ona göre birinden hamile kalıyor kadınlar
İnanamıyorum dksjsjsjd bunlar gerçekten çok fazla "mantıklı" yani insanların duyguları da var hayat bu kadar rasyonel değil ayrıca binde bir bile olsa olabilir aksi takdirde takıntılı gibi sürekli ovulasyon testi yapmam gerekir ve daha da takıntılı bir şekilde asla tam doğru sonucu vermeyeceğini bilebilmeliyim. Evli bir insanın çocuğunun olması gayet normal olabilir fakat o çocuğun babası bir gün çıkıp ben çocuğumu istiyorum diye dava açarsa bu durumda ağzım açık bakarım ancak. Dediğin gibi bir durum varsa yani kimden çocuk yapacaklarına karar veriyorlarsa bu olasılık en sorunsuzu gibi görünüyor en azından her şey plan dahilinde anladığım kadarıyla. Peki ya erkekler? Yani eşi olmayan o diğer kadın hamile kaldığında nasıl bir yol izliyorlar? Yani kadınlar daha farklıdır mesela ne bileyim bir baba belki çocuğunu umursamayıp tamam siz onun ailesi olun sen de babası ol diyebilir ama bir anne bunu yapar mı? Yani aldırmak istemediği durumda işler karışmaz mıydı?
Çok fazla detay düşünüyorsunuz. Hayat bu kadar karmaşık değil ve hiçbir ilişki birbiriyle aynı değildir. İnsanların kaideleri değişebiliyor. Her cuckold aile başka erkekten çocuk yapıyor diye bir şey yok. İsteyen olabilir tabi, söyleyecek değiller babası farklı diye. Kimse bilmez bunu çevrede. Birçoğu da çocuğun babası kendi olsun ister. Bu çok değişen bir durum. Eğer takıntılılarsa istemezler başkasından çocuk. Kendi çocuklarını kendileri yaparlar. Yani bu kendiniz bileceğiniz bir şey. Derseniz ki çocuğum uzun boylu yakışıklı güçlü olsun, ona göre birini eşinizle seçecek kadar rasyonel olduysanız olabilir. Yoksa yapmazsınız öyle bir şey bu kadar basit. Yani tabularınızı ne kadar genişleteceğinize bağlı. İlla öyle yapın demedim. Sperm bankasından bile insanlar hamile kalıyor bir erkek yüzlerce çocuğun biyolojik babası oluyor. Bazen haberi oluyor bazen olmuyor. Günün birinde adam çıkacak gelecek vs böyle şeyleri düşünüyorsanız yapmazsınız başkasından çocuk olur biter.
Korunma kısmına gelirsek, binde bir ihtimal bile gerçekleşebilir diye korkuyorsanız da yapmazsınız yine olur biter. Ufak ihtimallerle hayatını çizmek isteyen insan zaten böyle şeyler yapmaz ve asla riske girmez. Bugün direksiyona geçtiğimde bir çocuğu ezme ihtimalim var. Bu ihtimalden korkuyorsam sürmem, sadece otobüs taksi kullanırım. Böyle insanlar da var zaten. Böyle küçük ihtimallerle yaşayıp bazı şeylerden taviz veren. Ama bu ihtimal için araba sürme zevkimden vazgeçmiyorum ve dikkatli bir şekilde yola çıkıyorum. Kaldı ki hamile kalmak da fizyolojik bir süreç ve her gün yüzlerce kadın kürtaj yaptırıyor. Ya hayatınızı hakkettiğiniz gibi zevkleriniz ve özgüveninizle yaşarsınız, ya da taviz verirsiniz bazı heyecanlardan mutluluklardan vazgeçersiniz. Bu her konuda böyledir. Yani binde birlik ihtimal ve ilaveten test yanılma payından bile korkan bir insana, hatta en uçuk ihtimalde kürtaja bile yanaşmayacak insana seks yap denmez, o halde kimseyle hiçbir şey yaşamamalısınız. Bence genel olarak sizde bir anksiyete var, bu konuda biraz psikolojik destek alabilirsiniz. Rahatlama gelir, tavsiye ederim çoğu insan günümüzde psikoterapi alıyor kaygı bozukluğu için. Her ilişkiyi de zaten bir tutmayın. Benim eşim de mesela çocuk düşünmüyor, o yüzden hiç konuşmadık kimden hamile kalmak ister diye. Çünkü istemiyor. Yani herkes herşeyi yapmaz. İnsan kendi hayatını kendi çizer
Gerçekten doğru bildin gittiğim psikologlardan birisi bende hafif anksiyete olduğunu söylemişti yani genel olarak haklısın diyebilirim ama kesinlikle bana göre bir hayat tarzı değil ben sevgilimle bile evlendiğimizde dahi tam olarak hazır olmadığım bir zamanda hamile kalma ihtimalimi düşünüyorum ve gergin hissediyorum. Aslında tabularım olduğundan değil sadece istemediğim iki şey var: Ne hamile kalmak ne de hamile kalırsam kürtaj olmak istiyorum. Dolayısıyla dediğin gibi benim hiçbir şey yaşamamam gerekir bu durumda. O açıdan cuckoldu geçtim sıradan bir seks hayatı bile beni gergin hissettirmeye yetiyor. Zaten ben hiç cuckold üzerine düşünmedim de sadece sen bana tavsiye etmiştin düşünebilirsin diye ama sanırım neden düşünmüyor olduğumu da anlıyorsundur şimdi.
Evet. Aslında epey bir anskiyete var. Biraz terapi iyi gelir. Bu kadar hamile kalma korkusuna en iyi yöntem yumurtalıkları bağlatmak
Bir de tam ilişkiye girmeden sevişme yöntemleri deneyebilirsiniz. İhtimali sıfırlamak için sadece sevişebilirsiniz
Ya eminim kökten çözen yöntemler de vardır ama vücudumun doğal işleyişine ve bebek sahibi olma şansıma da engel olmak istemem ki benim meselem koşullarla alakalı mesela ben 19 yaşındayım şimdi sevgilimle ilişkiye girsek ben hamile kalsam ya kürtaja mecburum ya da mahvolan üç hayat diyoruz. Ben ama aslında şimdilik böyle dertlere sahip değilim çünkü henüz kimseyle ilişki yaşama ihtimalim yok sevgilim epey uzakta falan yani benim tek derdim erotizme bağımlı mıyım yoksa değil miyim o kadar bir mesele yani.
Libidonuz yüksek olabilir tabiki. Bu meseleleri ileride düşünürsünüz o zaman
Hayır gayet normal. Kendini dinleyebiliyor bişeylerin farkındasın demek
yasmadıgın ıcın ondan bısıler olsa hayatında duzelırsın
Ya olursa daha beter hâle gelirsem deneme tahtası gibi oluyor böyle bir cümle kurmak ya bağımlı olursam sonuçta cinselliğin ve erotizmin ne kadarına dahil olduysam şimdiye kadar daha çok içine çekildim iyiye gitmiyor yani yaşasam daha beter olmayacağının garantisi yok hem yaşamak çok stresli olurdu hamile kalabilirim tüm korunma yöntemlerine rağmen hani eğer bağımlı olursam ama böyle bir şey kesinlikle istemiyorum karışık yani bu cümleye güvenim sıfır kısacası
belki bi sexting denesen ya da baska bı sekılde yakınlasmadan bırısıne aıt oldugunu dusunsen farklı olabılır
Olmuyor yaşadıkça daha çok istiyorum bir sonu yok hep daha fazlası var sonra bir duraklama dönemi var sonra yine aynı şeyler sonra yine duraklama sonra yine yükseliş böyle gidiyor
işte o duraklama donemındede bırısıyle devam edıceksın artık normale donusutgunde azalır o hıs sen ıstek varken bırını alıp duraklama donemınde cıkarınca gene gelıyorlar sana
Ya sapık gibi hissediyorum ama kendimi hayatımdaki insanlar normal yani işleri güçleri var bir hayat kuralları falan var gelip ya benim şu an canım çekiyor diyince her şey sarpa sarıyor olmaz yani olmuyor o dediğin her canım çektiğinde hayatımdaki insandan bunu istersem güzel bitmiyor sonu
Ayrıntısız anlatsan anlatacaklarını olmaz mı?
Ya yazamam çünkü sevgilim kızıyor bana burada özelden konuşunca mesele bu yani ondan sebep yoksa senden korktuğumdan değil yani kimseden korkmam ben
tamamdır görüşürüz iyi bak kendine
Sağ ol sen de iyi bak kendine teşekkür ederim cevaplar için
Arzu varsa yapmak gerekir
İnsan aklını kaybeder ama bu şekilde
Bir iki posta yapınca doyar belli aradan sonra 3-5 de olur yaptıkça istek azalır doyar. Doymazmi
Bilemiyorum açıkçası henüz seksin kendisini deneyimlemedim ancak beni yaptıkça daha fazla yapmaya itmeyeceğine inancım yok sanki yaşasaydım bağımlısı olma ihtimalim yüksekmiş gibi hissediyorum
İlişki yaşadıkça sinirden stresten kurtulur rahatlarsin, partnerle sarılıp yasinca saçlarını okşayıp yasaklardan tesekur bildirimi adına öpmesi sana güven rahatlik verir sonra canın çektikçe partnerinin yani başında bulmanın doygunluk senide rahatlatir canın cekiyorsada bir daha , birdaka yapınca sende doyum oluşur
Belki de haklısındır ben bunların hiçbirisini yaşamadım belki de yaşasaydım böyle hissetmezdim ben aksine değersiz hissediyorum bilmiyorum
Yaşayınca hem kendini değerli hissettirir hemde harsilikli birbirinizin vaz geçilmez çok değerli olduğunu hissettirir
Umarım dediğin gibidir bekleyip görürüm artık ben de çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için
Rica ederim tabiki bir partnerin varsa tadımlık şey yüzeysel yapilabilir ya da sexting yapilabilir o şekilde acil ihtiyaç karşılamak mümkün
Hiçbirisi güzel hissettirmiyor sadece kendimi daha sapkın hissediyorum aklım fikrim seksmiş gibi ya işin kötüsü bunun doğru olması ben normal değilim ama bilmiyorum işte ne olucak böyle
Mesela cinsellik adına yazisarak bir şeyler yaşasak seni cinsel anlamda rahatlamış olsak sende arzulama yine devam edermi
Sevgilimle mesajlaşma anlamında bir şeyler yaşamıştık ve arzulama devam ediyor evet ama o normal bir insan gibi hayatına bakıyor hani ilerliyor yani sonuçta herkesin belli başlı sorumlulukları var hani ama ben hayatıma devam etmiyorum o olayda o yaşananlarda kalmak istiyorum hep sürekli
Ne kadar zamanda bir seks yapiyosun?
Seks yaşamadım hiç erotizmi soruyorsan o değişiyor bazı dönemler aşırı bazı dönemler hiç ve bu döngü hâlinde gibi
Ama sürekli isteklisin yani öyle mi
Belli dönemler evet sürekli yedi yirmi dört öyleyim sonra birden kesiliyor hiçbir şey hissetmiyorum her şeyden midem bulanıyor sonra bir anda diğer dönem geliyor ve libidom tekrar tavan oluyor böyle bir döngü
Kaç yasindasin
19
Bu yaşta normal, istek bı tavan yapar, bı düşer akışa bırak
İsteksiz olmaktansa çok istekli olmak daha iyidir
Değil işte değil bak ikisinin arasındayım ben zaten bazı dönemler aşırı sonra bir anda hiç sonra yine aşırı sonra yine hiç böyle böyle gidiyor
Orta yolu bulsan iyi olur bazen hiç de hiç iyi değil
Ben kontrol etsem onu djdjsjsjjs yapardım herhalde
Başarabilirsin sana inanıyorum
Allahım rezillik motivasyon aldığım konuya bakar mısın utanç vericiyim neyse ki anonimim sağ ol ya gerçekten kendime inanmaya çalışıcam gerçekten teşekkürler
Hiçte rezil bir durum yok ortada yürekli ol biraz ve anonimlikten çıkmanı öneriyorum ben :)
Hayatta olmaz kdkdksjjd bu sitede bir imajım bir duruşum var benim mümkünatı yok adımı kirletemem djdjdjdjd
:)) peki bakalım öyle diyosan
Ben hiç bir şey anlamadım
Nereyi anlamadın mesela?
Seks bağımlısı olduğunu deneyimin veya seksle alakalı bir şeyin olmadan nasıl bileceksin?
Erotizm bağımlısı olabilirim mesela açıklamayı okumadın sanırım
İyide buna dair bir belirti var mı mesela
Evet var ne olması gerekiyor mesela? p*rno izlemek mi var ne olması lazım günde mastürbasyon sayısı normalin dışında mı olmalı belli başlı günlerde bu da evet sonra hayata odaklanamamak var sürekli cinsellik düşünmek var çok fazla cinsel istek sebebiyle ilişkimde sorun yaşamak var başka ne lazım?
tamam da bana ne kızıyorsun sdlşkjglsdşg
Özür dilerim kdffjdjd gerginim biraz yani sordun söyledim işte ne bileyim kusuruma bakma
aaaa sabahtan beri bağırıyor manyak sdşlgklşsd
Ya özür diledim amaaa djsjsjsjs özür dilerim djdjdjdjd
Yeterli değil bu yetmez daha fazlası sşdlgklsdşg
Ya aşırı özür dilerim djsjsjd ya ÇOK özür dilerim ya sen sadist misin ya jdjsjsjjsjsjsjs diledim işte daha ne kadar dileyeyim
sadece özür yetmez sorularıma gel onları da cevapla sadist kısmını söylemeyelim şimdilik lsdgkşsld
Ya iş çıkarma şimdi başıma gece gece sjsdjdhh sen hem o zaman da affetmezsin beni zaten hem benim derdim bana yetiyor djdjsjsj
derdini de halletces söz hadi koş başla sen sdlşkgşsd
İnandır beni önce yoksa enerjimi boşa sarf edemem zaten düzgün beslenemiyorum çabucak yoruluyorum bari bir şeye değsin
Kesinlikle inanmalısın ben sözümde dururuummmm
Ya aslında yapardım gerçekten ama ne bileyim hiç enerjim yok kusuruma bakma yani ekmişim gibi hissetme tamam mı sadece hâlim yok bitik vaziyetteyim ruhsal açıdan
halleltceees diyorum aaaaaaaaaaaağ
Libidon yüksek ve zamanla düzelir merak etme
Zaman ne kadar zaman?
Ya nasıl anlatayım zaman işte😄
Ne kadar ama işte kaç yıl daha cebelleşmem lazım dkdhhdjs
🤷♂️😄
Libidon yüksek kontrol edebilirsin
E ama ya anormalsem belki bağımlıyımdır doktora gitmem gerekmiyor mu yani
A a ilk defa bu sitede bir kız konuşalım dedi çok şaşırdım şu an ölüyor muyum yoksa djjdjsjjd
mastürbasyon yapma sıklığın nedir?
Sıklık demeyelim de çünkü başıma çok iş açtığından uzak durmaya çalışıyorum ama yapmaya karar verdiysen o gün 20 kere bile yapabilirim art arda yorulmamın artık zevk almıyor hatta hiç almıyor olmamın zerre kadar önemi yok o hormon düzeyi düştüğü anda tekrar tekrar yapıyorum ve çok kısa sürede düşüyor yani eğer biraz uzun sürseydi böyle olmazdı muhtemelen
Sevişme şansın yok mu? Konuşalım senle
Maalesef yok ama sevişmenin farklı olacağı ne malum ki yani onda da aynı bu şekilde hissedemez miyim?
Sonuçta istekli olman doğal hiç seks yapmadıysan isteği bastıramazsın müsait zamanda konuşalım senle. Yaşın kaçtı?
olabilirsin evet. ben de öyle olduğumu düşünüyorum
Sen niye düşünüyorsun? Doktora falan gidecek misin peki mesela?
hayır böyle iyiyim diğer insanlar da böyle olmalı
Ya ama yaşanmıyor ki böyle hayata odaklanamıyorsun
hayat zaten çok sıkıcı değil mi dostum. ayrıca en önemli şey hayattan zevk almak
Hayır en önemli şey hayatta olabilmek bu cinsellik insanın elinden hayatını alıyor yaşayamıyorsun
neden hayatını alıyor. oradan vakit kazanınca napacaksın ki?
Hiçbir şey hayat bırakmadı bende cinsellik, yaşamıyorum ben ömrümü çürüttü ddjdjdjdjd of niye gülüyorum ben ya bu ciddi bir mesele hayatım çok boş benim cinsellik de bu boşluğun daha çok içine ediyor ayrıca kültür inanış falan olsun seks yasak yani her şey daha da zor o yüzden ben napiyim yani
yasak olmayan modeliyle yapacaksın o zaman. evlenip falan ya da işte nasıl istersen. sana tavsiyem kendin gibi biriyle ol, düz insanlar çok sıkıcı ve yetersiz geliyor. sen istersen tedavi ara ama bence böyle çok daha iyisin
Kendim gibi biriyle olamam çünkü zaten şu an bir ilişkim var yani cinsellik her şey değil bu ilişkiyi bu nedenle bitiremem yani ama deli oluyorum arsızlaştım iyice aklımı deliricem yani bu gidişle
sevdiğin bey nasıl birisi peki bu konularda? ben de benzer bir ilişki yaşadım ve çok mutsuz oldum. bence benden ders çıkart
Aklı fikri sekste değil benim gibi yani erkek olmasına rağmen benden daha az ilgileniyor bu konularla oysa en başında o beni alıştırmıştı ama tabii benim içimde de vardır muhakkak biraz da neyse konumuz o değil sonra da edebinde bir insan evlenmeden böyle şeylerle ilgilenmek vicdanen onu rahatsız ediyor ama beni de rahatsız ediyordu ama ama işte artık köreldi vicdanım yanlış yol vardır ya hani ben daha çok yanlış yoldayım öyle bir şey
yanlış yolda olduğunu düşünmüyorum çünkü tanrı seni böyle yarattı. aklı fikri sekste olması da insanın kötü bir şey değil eğer bunu yanlış ortamlarda yapmıyorsa. ben de millete gidip anlatmıyorum sadece sevgilimle aramda kalmış bir mevzu o kadar. sen iyi bir yoldasın dostum sadece eş seçimini çok dikkatli yapmalısın
Ama ben sevgilime kıyamam sırf böyle oldu diye ayrılınır mı hiç olmaz olmaz
Ama Tanrı erotizmi yasakladı ki eşinle yaşamıyorsan Tanrı beni böyle yarattıysa bile bu hâlimle kabul etmiyor bana doğru yola gel diyor yanlış yoldasın diyor
tanrı seni böyle yarattı ama seçimlerini sen kendin yapıyorsun. sen yaş itibariyle küçük bir arkadaşsın sanırım ama sana şunu söyleyebilirim tam olarak senin yaşlarındayken ben de aynı düşünüyordum :D kıyamamaya kadar tamamen aynısı her şey. tabii hayat bana zor yoldan öğretti gerçekleri
Ya olmaz olmaz cinsellik maksimum 60a kadar falan sonra 80 yaşında öleceksek kalan 20 yıl napıcaz boş boş bakarız birbirimize o çok iyi bir insan yani onu bırakırsam Kİ bırakamıyor zaten onu geçelim olmuyor istediğim zamanlar da oldu ama beceremiyorum onun yanında çok rahat hissediyorum tamamen dürüstüm çok eğleniyorum hem belki libidosu yüksektir ama kendine engel oluyordur bilmiyorum hem ben onun henüz yeterince olgun olduğunu düşünmüyorum büyüdükçe kendine gelir bence dkdkdjdj
Ve evet yaşım 19 sevgilimin yaşı da 19
60 yaşına kadar hayatının en verimli 40 yılı var, 60 sonrasi verimsiz ve belirsiz yillar. umarım tanrı gönlüne göre verir
ben de bugün biraz sana hak verdim
Neden ki kötü bir şey mi yaşadın?
Ayrıca güzel dileğin için de teşekkür ederim aynısını senin için diliyorum
hayır işe geldim tek başıma odamda oturuyorum fakat kafamı işe hiç veremiyorum. bu kadar da olmasa keşke dedim içimden
Ben de bazen diyorum öyle insan bir de bazen kendini bomboş hissediyor basit bir varlıkmış gibi hissediyor falan
ben bekar olduğum için çok zor geliyor ya. evli olsam ve benim gibi bir eşim olsa hayat mükemmel olurdu. ama şu an için gerçekten işe odaklanmak bile zor
E peki evlenmek için yaşın ya da koşulların uygun değil mi neden sevdiğin birisiyle evlenmiyorsun yani hiç kimse çıkmıyor mu karşına yoksa sen mi beğenmiyorsun
aslında istiyorum ama nasip bu işler biliyorsun. fakat kendim gibi olmayan biriyle asla evlenmem, o yüzden olmuyor sanırım
O hâlde umarım kendin gibi birisini bulabilirsin en kısa zamanda hayırlısıyla. Ayrıca odaklanma meselesi için de oruç tutabilirsin. Yani bir dine inansan da inanmasan da aç kalmanın irade üzerinde olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum.
bu çok güzel bir olay zaten. ben hep az uyurum az yerim ve doymadan kalkarim. ama cinsellik konusuna gelecek olursak birbirimizi anliyoruz diye düşünüyorum buna hiçbir çare yok iyi bir eş disinda maalesef
Ben de az yiyorum aslında hatta kendimi cezalandırmak için aç bırakıyorum genelde kötü bir olay yaşadığımda ama işte tüm gün iradeli bir şekilde aç kalmak gibi değil tam fakat haklısın tabii evlenmek cidden en net çözüm gibi
aynı bu tarz biriyle evlenmek çözüm yoksa sıkıntılı oluyor ilişki. zayıf bir insan mısın
Evet zayıfım fazlasıyla ve kilo almak istiyorum bazenleri ama istikrarlı bir duruşum yok bu konuda fazla kilo alırsam diye endişe ediyorum çoğunlukla. O hâlde umarım aynı kendin gibi olan birisiyle karşılaşıp çok mutlu olursun hayırlısıyla diyeyim.
zayıf olmak çok daha iyi değil mi ya bir kadın için. çook teşekkür ederim güzel dileklerin için
Fazla zayıf olmak iskelet olmak demek ve güzellik algılarına uymamak demek çünkü zayıflık spor yaptığım için değil kendimi aç bıraktığım için oluyor dolayısıyla güzel olmuş olmuyorsun yani herkes sağlıklıyken güzel ya da yakışıklıdır. Rica ediyorum:))
bir kadının zayıf olması çok güzel bir özellik bence. kaldırması taşıması tutması hareket ettirmesi falan çok kolay. ince bel kadar çekici hiçbir şey yok zaten. bence kadın zayıf ve hafif olmalı:)
Ama kadın zayıf olduğunda siz erkeklerin sevdiği bazı başka bölgeler de aradığınız kadar dolgun, büyük falan olmuyor genelde. Aslında kiloya bağlı değil sadece genetik faktörler de vardır elbet ancak zayıf bir insan deyince sadece bel inceliği güzellemesi geliyor akla bel belki 60 olur ama kalan iki bölge 90 90 biraz zor olur hani ayrıca önemli olan dediğim gibi spor yapmak. Spor yapan bütün kadınlar zaten müthiş bir fiziğe sahip olur zamanla ben böyle inanıyorum. Ama kendimi aç bırakmaktan hareket edecek hâlim kalmıyor hani çok kilolu insanlar yataktan kalkamaz ya kendi bedenlerini taşıyamazlar falan ağır yaşam tarzı hani aşırı zayıf insanlar da çok üşürler halsiz olurlar azıcık koşmaya bile halleri olmaz falan mesela hafif olmak tabii ki güzel ama işte işin arka yüzü bu şekilde. Spor yapmayan zayıf birisiysen eninde sonunda kıvrımlarını bile kaybedersin yani kadın bedeni için konuşuyorum.
o bölgelerin dolgun olması o kadar da önemli değil. zerafet naiflik ince beden ince yapı bence çok daha estetik.
bel 60 olsun da diğer bölgelerin 90 olmasına hiiiç gerek yok. birde açık tenli ve bakımlıysa süper benim için
E o zaman umarım karşına aynen böyle tarif ettiğin gibi biri çıkar diyelim şahsen ben kemiklerimden biraz rahatsız oluyorum iskeletim çok belli oluyor bedenimin spora ihtiyacı var bunların farkındayım hem bazen aynada bakarken çocuk bedeni gibi geliyor bazen midem bulanıyor bazen sevdiğim de oluyor yalan olmasın ama işte dediğim durumlar da yok sayılacak şeyler değil ama dilediğim gibi Allah gönlüne göre versin senin
Saçmalama
Özür dilerim ya ben ve saçmalıklarım senden çok özür diliyoruz
Anlamadım bakite misin değil misin
Bakireyim o yüzden seks bağımlısı değil olsam olsam erotizm bağımlısı oluyorum onu soruyorum bende anormal bir durum olması için illa yaşamam mı gerekiyor
Nolduki
Ya ne bileyim sürekli aynı döngü içindeyim yani bilmiyorum niye böyleyim acaba diyorum bir süredir psikiyatriste mi gitsem aslında psikoloğa gidiyorum ama asla cinselliğin csinden bahsedemiyorum yani çok yargılayacakmış gibi hissediyorum falan belki doktora gitsem ona da anlatamam ben böyleyim diye bir bana bakar bir anlattıklarıma ya git işine demez belki ama ne bileyim iste kafasının içinde yargılar gibi geliyor
Bana anlatmak ister misin
Sen doktor değilsin ki belki ben hastayımdır
Ön yargılarla gelme
Ya olmaz ya sağ ol ama olmaz yani
Susayım ve gideyimmi
Sanırım evet yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim ama
Hayır seni terk edemem
O niye ki jdjhhd
İyi birisin ve yardım lazım
E buradan yardım et o zaman
Nasıl
Bilmem ben kendime yardım edemiyorum sadece doktora gitmem gerekiyormuş gibi geliyor o kadar
Dene bi
Doktoru bilmiyorum ama yakında psikoloğumu değiştireceğim kesin yeni psikoloğa direkt bodozlama anlatmalı mıyım sence benim değişik değişik bir fetişim de var sonra çocukluğumla bağlantılı bir şeyler de seziyorum ama anlatmanın yanından bile geçmedim kadın bana tuhaf bakabilir insan gibi görmeyebilir falan ruh hastası diyebilir içinden içinden ne bileyim anlatmalı mıyım yoksa duruşumu koruyayım mı hayattaki tek sorunum cinsellik değil çünkü
Neden bana içini dökmğyorsun dalga geçmiyorum çok ciddiyim
Çünkü bu sitede erkekler beni kullanıyorlar o yüzden sevgilim yasak gibi bir şey koydu tam yasak değil ama zaten konuşmak benim de hoşuma gitmiyordu biraz iyi oldu tuhaf tuhaf şeyler yaşıyordum ondan bıraktım özelden konuşmayı yani bu sitedeki hiçbir erkeğe güvenmiyorum
Tm burdan anlat
Tam olarak neyi anlatayım epey bir şey anlattım aslında
Kesik kesik oldu hep baltan anlat
Ohooo baştan diyorsan djdjdjdj ya ben şimdi küçük bir çocukken mesela hatırladığım zamanlar ilkokul zamanları falan mastürbasyon yapıyordum ama cinsellik ne bilmem yani o yaşlarda yaptığım şey çocukluk mastürbasyonu gibi bir şey ve eğer aile fark edip bir şekilde çocuğun dikkatini dağıtmazsa da bağımlılık hâline gelebiliyor ki bende 15 yaşıma kadar adının mastürbasyon olduğunu bilmeden ve dünyada sadece bu şeyi benim yaptığımı falan zannederek yapıyordum. O yaşlarda 14 15 civarlarında bunun hafiften yanlış bir şey olduğunu sezmeye başladım. Çünkü benim derslerime ve hayata odaklanmana engel oluyordu öyle öyle derken bir günah olduğunu da ne menem bir şey olduğunu da öğrenmiş oldum bırakabildim mi hayır. 16 17 yaşlarımda bir sevgilim oldu ama ben yani cinsellikle ilgili pek bir şey bilmiyorum tabii ve hatta tiksiniyorum cinsellikten çünkü benin mastürbasyonumun cinsellikle alakası yok sadece fizyolojik bir rahatlama hepsi bu hani cinsellikmiş erkekmiş falan bunlar yok bende tam olarak yani. O zaman niye sevgilin oldu? Ne bileyim aşka merak salmıştım. Ayrıca o yaşlarda zaten midemdeki kelebek hissi dedikleri şeyin tamamen cinsel bir his olduğunu da idrak ettim sevgilim olunca falan ama cinsellikten tiksinen beni cinsellik hakkında bilgi ve tecrübe sahibi yapan sevgilimdi yani alıştırmak gibi bir şeydi hani o da tecrübesizdi benim gibi ikimiz reşit olmayan ergenlerdik kısacası ama sonra 17. yaşımda bana bir hâller oldu bir şey oldum hani öğrenmem gerek cinsellik hakkında bilgi sahibi olmalıyım falan en hayat kadını ben olucam adlı operasyon başlamış oldu djdjdjsjj ne güzel masum böyle tatlı bir insan olan ben çok yanlış bir yolda ilerlemeye başladı. Ben ÇOK fazla şey öğrendim ama gittikçe de bunu ders çalışmak gibi bir şey hâline de getirdim gibi oldu ama bu işten zevk de alıyordum yani neyse işte böyle böyle 18 19 yaşlarına geldim.
Şu an 19 yaşındayım ve bu yaşımda çok acayip bir gerçekliği fark ettim kendime dair kabul etmesi zor oldu ama kabul etmiş vaziyetteyim. Ben bir fetişe sahiptim hem de ANORMAL bir fetişe sahiptim neydi bu fetis abdl adult baby/diaper lover ya da ddlg daddy dom little girl diye başka versiyon da var her neyse böyle bir fetiş yani bir şekilde daddy issues mevzusuna döndü işler bir anda ve ben bebek bezi fetişisti olarak buldum kendimi ya da little girl hani küçük tatlı kız olmak falan bir daddy fikri falan bunlar beni tahrik ediyorlardı ama aynı zamanda rahat da hissettiriyordu yani tüm mesele seks miydi sanmıyorum ama seks epey yoğundu diyebilirim ama ne bileyim sugar daddy mevzusu çok başka bence para karşılığında yaşlı adamlarla bir şeyler yaşamak değildi benim fantezim sadece yaşı fark etmeksizin olgun bir adam ve ilgiydi her şey hepsi bu kadardı ama tabii ki yetişkin insanların seks yapma biçimi de bana hâlâ zevk verebiliyordu yani bu fetiş bütün seks kümesini içine almamıştı tam tersine seks kümesini içindeki daha küçük bir kümeydi.
Ben bu gerçeği kabul edince küçüklüğümdeki bazı olaylar aklıma geldi. Ne bileyim bizim zamanımızda emzik şekerler falan vardı ilkokuldayken herkes alıyordu yiyordu normaldi yani onlardan yediğim bir gün öğretmenimin benimle dalga geçtiğini hatırlıyorum sonra yine çocukken benden bir yaş büyük bir arkadaşım hâlâ kayyu (böyle yazılmıyor ama ben böyle yazıcam) izlediğim için beni küçük gördüğü günden sonra bir daha kayyu izlemediğimi hatırlıyorum sonra yaşım yürüneye uygunken bebek arabasıyla bir yerlere götürülmek istediğimi ama bunu yapmanın aynı zamanda beni utandıran ve görülmek istemediğim bir eylem olduğunu hatırlıyorum sonra çeşitli başka şeyler de bazen oynadığım oyunlar garipti mesela cinsel şeyler ama farkında değilim tabii ki onların cinsel bir çağırışım olduğunun falan sadece bir çocuk olarak bu şekilde oyunlar oynadığımı oyunlarıma böyle ögeler kattığımı hatırlıyorum falan böyle bir geçmişe dönüş süreci yaşadım fetişi kabul ettikten sonra ve bunların hepsini sevgilimle de paylaştım bu arada beni gayey olumlu karşıladı aslında ama bana bunları yaşatabilecek olgunlukta değil henüz o yüzden bu meseleleri ve genel olarak cinsellik konusunu da kapattık biraz ama kapattığımızda ben duraklama dönemindeydim şimdi yine yükseldi sanki dürtülerim ve hani bu kısacası biraz zor bir durum.
Ayrıca şunu da ekleyeyim mastürbasyon bağımlılığının zirvelerinde dolanıyorum ben ama detay şu ki her zaman değil bazı zamanlar. Mesela bir gün çıkıp sayamayacağım kadar fazla mastürbasyon yapabilirim. Yani cidden yüksek miktarda olanilir çünkü yorulmuş olmak ya da günah olması ya da artık zevk almıyor olmak önemli değil. O endorfin mi dopamin mi orgazm olup yükselince tamam bitti artık diyorum düşer düşmez yine kendimi aynı noktada buluyorum ve zerre kadar cinsellikle alakası yok işin zevksiz olmasının sebebi de bu tamamen bir bağımlılık ve buna tutulduğum zaman bırakıp hayata dönmem mümkün olmuyor korkunç bir döngü. Buna tutulunca konuşmayı çok beklediğim bir insanla konuşmayabilirim falan ekebilirim önemi yok yani o an kilitleniyorum hani. Mevzu böyle kısacası birçok detayıyla bu şekilde.
Anlat dedin anlattık valla dkdjdjjdjdjs
Anlattım olacaktı ama klavyenin hatası olunca çok tuhaf bir üslup oldu olsun djdjdjdjjd
Bu olay seks dışında daha çok bağımlılık gibi bir şey
Bu arada ben deli değilim hakkımda öyle şeyler düşünme olur mu üzülürüm yani
Hayatımın en büyük sırrını döktüm işte tanıdın sayılır djdjdjdjd bağımlılık olduğunu söylemek dışında başka bir şey demicek misin bu biraz boş hissettiriyor
Hayatım tabiki söyleyeceğim çok şey var ama burada gerçekten güven önemli onu aşmamız lazım
Nasıl yani ne güveni
Dostluk güveni. Güvenmeden nasıl olacak
E güvendim işte güvenmesem anlatır mıyım bunca şeyi
Ama anlattıkların derin şeyler yüzeysel burada mı konuşalım gerçekten
Bana hiç fark etmiyor ben acccayip arsızlaştım anonim olmak yeterli benim için hayatımı döktüm ve anonim olmam yeterli istersen şimdi sen de kendini anonim yapabilirsin keyfin bilir
Kaç yaşındasın
E yazdım ya 19 diye hani
Ruhen
Kimlik yaşını demiyorum
Ay bilmem ki ruh olarak soruyorsan çok yaşlıyım ama bu konu özelinde soruyorsan da sadece bebek gibi davranılmasından hoşlanıyorum bebek gibi olmayı seviyorum ilgi falan istiyorum hatta o kadar ilgiye aç hissediyorum ki bir ara hastalığım olsun istiyordum falan hasta olursam benimle ilgilenirler diye düşünüyordum ama yanılıyordum tabii yani bu konu özelinde bebekli yaşlardayım diyebilirim
Sugardadyin oldumu
Hayır hiç olmadı zaten sugar daddy mevzusu ilgimi çekmiyor yaşlı adamlar ve para değil umrumda olan şey sadece işte normal daddy olayına ilgim var ama sevgilimden başka hicbir erkekle öyle bir ilişkim olmadı ama dediğim gibi sevgilim henüz daddy olabilecek olgunlukta da değil
Ayrıca eklemeden de konuşuyouz işte buradan sorun nedir?
Kaç erkek oldu hayatında cinsel olarak
Bir tek sevgilim yani bir tane oldu
Ailen nerde
Ailemle yaşıyorum yanımdalar yani hayattalar hatta
İyi güzel ailene selamlar
Çok mu istekli birisin
E o kadar şey anlattım ben boşuna mı anlattım djdndjsjs evet çok istekliyim ama bazı dönemler yani bazı dönemler de hiç istekli olmuyorum böyle bir döngü
Mesala hangi dönemlerde
Bilmiyorum ama her ay illaki başıma geliyor menstürasyon döngüsüyle kesin alakası vardır
Regl sürecin nasıl
Düzenli ve normal zaten yakın zamanda hormonlarıma da bakılmıştı hormonal bir problem söz konusu değil fazla sağlıklıyım yani çözüm orada değil
Fantezi yapıyon u o dediklerinş
Eve sadece gerçek anlamda henüz yaşamadım o kadar düşünce dünyamda varlar fantezi olarak
Yaşamans ne egel
İnancım mesela günah olması, yaşım mesela yanlışlıkla hamile kalmak için fazla gencim, koşullarım mesela sevgilimle uzak mesafe ilişkimiz var falan
Doyumsuz musun
Ya bu soruları niye soruyorsun ki ayrıca çok istekli misin sorusuyla doyumsuz musun sorusu çok benzer sorular boş hissetmeye başladım bir anlamı yok bence bu soruların biz niye bunları konuşuyoruz şimdi ben epey şey anlattım zaten anlattıklarımı zerre kadar iplemeyip yeni sorular soruyorsun sonu var mı ve sonunda beklentimiz nedir kafam karıştı kendimi mala bağlamış hissediyorum ve bu döngüyü sonlandırıyorum
Kendini heba ediyorsun
Anlamadım ne açıdan heba ediyorum?
Sence neden
Ay bilmiyorum neden?
Zehirliyorsun kendini
Cinsellikle mi? Tam anlamıyorum azıcık açıklasan ölür müsün yahu iki kelam yazıp bırakıyorsun
Ay vallahi bunaldım gidiyom ben neyse kendimi açıklamış bulundum bugün de boş yere tüm vaktin için teşekkür ediyorum yine de çünkü emek verdin yani konuştun o kadar iyi geceler diliyorum
İyi geceler
Aynen
Düşünme bunları
Neden düşünmeyeyim
O zaman sevişelim
Ya abicim konu bu mu şimdi sjhdjdh
Evet sevişelim
Seni sevişecek birisini bulman dileğiyle diyerek uğurluyor ve başımdaki yeterince büyük dertle uğraşmaya devam ediyorum
O zaman sevişelim
İstikrarlısın asker djdnndnd ama olmaz ne yazık ki başka birilerine teklif et lütfen
O zaman sevişelim mi
Hayır xmdkdkdj
Bekliyorum
Kırdın kalbimi
Ya kırılmasın kalbin ama olmaz yani benim sevgilim var ben kimseyle sevişemem onunla bile sevişmiyorum üzgünüm yani kırılmasın ama kalbin
Peki canın sağolsun ama aklımda kaldın buda bi gerçek
İçim yanar yanar yanar yanar ya
Unutursun beni ya uyu uyan aklına bile gelmem
Hala seni düşünüyorum
Gecemi aydınlatan gözlerini birde
♥️♥️♥️♥️
Sorun ne tam olarak
Hormonal bir problemim olmamasına rağmen aşırı cinsel düşünce duygu dürtü ya da his artık ne denirse onlardanım var ve bu bana mı aşırı geliyor yani bunu aşırı yapan eşik nedir doktora ne zaman gitmeliyim gitmeli miyim onu soruyorum