+1 yılbende sürekli isterim sorun yokki
olgun, kibar, nazik, bilgili kültürlü centilmen birini istermiydiniz
size çok değer veren biri,
her istediğini yapan
maddi manevi destek olan
çocuk gibi şımartan
hediyelere boğan
Sürprizler yapan
Dertleşeceğiniz size her zaman destek olan,
birlikte istediğiniz herseyi yaşayacağınız
seks de Kadınlığınızı yaşatacak,
Saatlerce yüzüne oturtup oral yapacak,
Vajina ve anus masaji ile bulutlara cikaracak
69 yaparak cifte zevk alacaginiz
orgazm olmanız için çabalayan
Birinin olmasını istermiydiniz?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yaşa kadar iyi sabretmişsin ama içinde tuttuğun için ve bazı şeyleri tam hayal edemeyip kendini baskıladığın için bu kadar artarak hissetmen normal ve daha da artarak devam edecek. gerçekten bu cinsel isteğini bir erkeğe sohbet esnasında açıp onu o istekle arzulayıp aynı anda onun da seni arzulama hissini tatsaydın başka bir boyuta geçip kendini keşfederdin. yaş kaç burç ne? farklı yöntemler deneme zamanın gelmiş yoksa iş gerçeğine doğru veya kendi kendine bozmaya gidiyor belli ki
00 Yorumla
bende bakireyim bence bakire olduğumuz için sürekli bu istek var bizde..
83 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak halimiz bilmiyorum. Çok zor bi durum. Evlilere hatta hamile kalan kadınlara imreniyorum.
Soran+1 yılYani sadece seks için mi yoksa gerçekten evlenmek istiyorsun. Sonuçta evlilik ciddi bir mesele.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden biriyle olmuyorsun
449 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce olmaz mı diyorsun
Soran+1 yılAslında bana göre olur da toplum baskısı işte. Gelenek görenek örf adet vs.
Cevap sahibi+1 yılHayatında kimse var mı
Soran+1 yılFlört ettiğim biri var.
Cevap sahibi+1 yılEvlenin o zaman
Soran+1 yılBakalım artık. Daha yeni başladık sayılır. İki hafta filan oldu.
Cevap sahibi+1 yılNasıl dayanacaksın
Vibratör kullan bence titreşimli
Soran+1 yılAklıma geldi ama evde birinin eline filan geçer. Sıkıntı olur. 😂
Cevap sahibi+1 yılSakla bir yerde
Kaç
Yaşındasın
Soran+1 yıl27
Cevap sahibi+1 yılYaşın da var baya iyi sabretmişsin ben 24 e kadar zor dayandım
Soran+1 yılBen hep bastırıyorum. Ama bende dayanamıycam artık galiba.
Soran+1 yılşu an kaç yaşındasın sen.
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşındayım ama şu var beraber olduğum kişiyle evlendim
Dindar bir çevrede mi yaşıyorsun?
Soran+1 yılÇok dindar değil. Ama muhafezekâr diyelim.
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin
Soran+1 yılAydın
Cevap sahibi+1 yılSonradan pişman olacağın şeyler yapma
Soran+1 yılOndan dizginliyorum kendimi. Ama öyle bir an geliyor ki pişmanlık filan düşünmüyor insan.
Cevap sahibi+1 yılDini inancın var mı
Soran+1 yılVar ama inancıma uygun yaşamıyorum. Alkol filan alıyorum açık giyiniyorum. Şort askılı filan.
Cevap sahibi+1 yılBakire olmazsam evlenirsem sorun olur diye mi
Olmuyorsun
Soran+1 yılEvet. Ama diyelim ki yaptım ve ortada kaldım. Ondan sonra da zaten zevkime bakarım artık.
Cevap sahibi+1 yılSonra da önüme gelenler yaparım diye mi korkuyorsun
Soran+1 yılYani. Biraz. Ama evlenirsem tabi böyle bişey yapmam kesinlikle.
Cevap sahibi+1 yılEvlen sen bence
Zaten İnan aktif cinsel hayatın olduğundan dekolte giymek istemeyeceksin bir süre sonra
Soran+1 yılOlabilir. Aslımda erkeklerin dikatini çekmek cezbediyor beni. Onlarda benimle ilgili hayaller kursun istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılTamam işte cinsel hayatın olunca olmayacak o aynısı bende de vardı
Soran+1 yılNasıl bir duygu cinsellik. Yani masttan filan daha mı iyi.
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle
Ama şöyle bir şey var ki biraz da sevdiği ve seni önemseyen kişiyle yaşananı tavsiye ederim çünkü erkekler çok acımasız
Yani senle beraber olup gidip bunu erkek arkadaşlarına anlatırlar onu yapan da var
Soran+1 yılEvet öyle şerefsizler de var. Acıma olayına gelince bende sanırsam bir çeşit hastalık da var. Yanş nasıl desem. Cinsel ilişki sırasında şiddet görmek istiyorum. Normal de kesinlikle karşıyım ama ilişkide dayak yemek de istiyorum. Sana tuhaf gelebilir belki ama bana çok zevk vereceğini düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılNerene dayak popoya falan mı?
Küçükken şiddet gördün mü hayatımda şiddet geçmişi oldu mu?
Soran+1 yılYüzüme filan. Saçlarımdan çekilsin boğazım sıkılsın filan istiyorum. Küçükken şiddet görmedim hiç. Hatta biraz rahat yetiştim diyebilirim.
Cevap sahibi+1 yılDozunda şiddet bende severim
Soran+1 yılBen mazojişstim. Ben daha ağır şiddet seviyorum. Burnum ağzım kanasın vücudumda morluklar olsun istiyorum. Tabi bu yatakta. Normal hayatta değil. Erkeğin baskın güç olduğunu hissetmek yaşamak istiyorum.
Soran+1 yılÖyle olunca kendimi daha da güvende hissediyorum.
Soran+1 yılTabi bu kişi sevdiğim aşık olduğum tutkulu olduğum biri tarafından yapılacak. Ona tamamen teslim olmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBunlar abartı ya
Her zaman bunu istemezsin
Bunlar bakireliğin etkisi
Hep diyorum bakire kızlar daha istekli oluyor diye
Soran+1 yılUmarım öyledir. Yoksa durumum fena.
Cevap sahibi+1 yılÖyle ya
Bakireler hep aynı
Soran+1 yılSen ne güzel elinin altında hep. Bişey sorucsm. Sen istediğin zaman kocanın reddettiği oluyor mu. Oluyorsa ne yapıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılAy maşallah de nolur darısı sana ❤️
Redddettiği zaman ertesi geceyi bekliyorum ne yapayım 😂😂
Soran+1 yılOff ne zor şey. Resmen işkence. Yanında bir erkek yatıyor ve sana dokunmuyor. Ben parçalarım onu böyle yaparsa 😂. Maşallah bu arada.
Cevap sahibi+1 yılSağol canım
Yok be dokunmadığı zaman nadir
Soran+1 yılİyiymiş. Ne diyelim darısı başıma artık 😂
Cevap sahibi+1 yılAmin canım amin ❤️
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim canım benim ❤️🩹
Soran+1 yılRica ederim🤩🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sapıklık değilde daha çok bir hastalıktır bence hatta bunun bir adı vardı ben yanılmıyorsam nemfomani
11 Yorumla Sürekli seks yapmak istemen normal çünkü bakiresin bı şeyden haberin yok tatmadigin duygular hissetmedigin şeyler bunlar hep meraktan zaten insanın başına ne gelirse.. neyse erkekleri çeşit çeşit görüp tanrılaştırıp tapma hayallerinde yüceltme o Eros gibi gördüğün adamların atıp tuttuğuna da bakma büyük hayal kırıklıkları yaşarşın. Herkes usta olacak kadar yetenekli istikrarlı ve iktidarlı değil zira bu ülkenin %42si asgarî ücretli çalışan vasifsizlardan oluşuyor.. kendini telkin et açken sen sen değilsin önce doy sonra sor selametle
21 YorumlaSen açık konuşmuşsun, aslında kadın erkek herkes aynı psikozları yaşıyor tadıyot, onlar seni değil kendilerini inkar ediyor. Bizden şu ammsalak psikozu gitmeden bişey olmaz. O yüzden avrupa benim bir numaram ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılCoğrafya insanın kaderidir 🙂
- +1 yıl
Aslında tam olarak değil, kendi yolunu çizebilirsin yön verebilirsin. Yurtdışına kendi başına alıştım, en rahat en ucuz yer de avrupa. Onlarda tuvalet sapığı falan yok, imkansız, zaten birbirlerini anadan doğma görebiliyorlar, gerek yok ki. Tamamen ahlaki yasayanlara saygılıyım, fakat orada burada her türlü naneyi yiyip sonra ahkam kesenlere gıcıgım, illaki dönecek düzen onlara da, niye kasıyorlar anlamam
- +1 yıl
Bu cografyayla avrupa arasında temel fark açgözlülük bence, evliler bile 2. 3. 5. eş peşinde, onlarda öyle bir problem yok. Aslında ikisi de günah, fakat arada ki temel fark açgözlülük cehennem ehlilin karakteridir, sırf bu yüzden yokolan toplumlar vardır tarihte. Bence dışarda karı düşürmek için dolanacaklarına, evdeki karıya sahip çıksalar daha iyi olur, erkegin kadın düşürmesi için para güç gibi şeyler lazım, ama kadın 5 kişiye asılsa en az 2-3 tane partner bulur ortalama, harem kuracam derken boynuz kulağı kulagı geçer, ki evli kadınlar daha azmanlar
+1 yılBence bi seviyeye kadar normal ama mesela aktif bi cinsellik yasamana ragmen gunluk hayatini etkileyecek islerini aksatacak kadar cok dusunuyorsan problem
31 Yorumla
Soran+1 yılHiç yaşamadım daha
Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Sapık değilsin ve erkeklerin düşünde bulunan hep hayalini kurdukları bir kızsın umarım bu hep böyle sürer tabi kıymetini bilen birine denk gelmekte önemli genelde böyle si nadide kızlar hep sekse soğuk bakan nadiren yapalım diyen ve kadınını doyurmaya erkeklere denk geliyorlar tabi her şey kısmet haliyle ama sapık değilsin ve aksine harika bir yapıya sahipsin seni takdir ediyorum ve alkışlıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanların libidosu yüksek olabilir birde şekerli şeyler libidoyu tavan yaptırabilir kendini sapık hissetme normal insanın fıtratında cinsel duygular var zaten
Ama tebrik ederim bu derece az g ın olsada bekaretini koruman güzel bir şey iki dakikalık zevk için kendini kimseye vermemen güzel seni sevip sahip çıkacak biri de zamanı gelince karşına çıkar ve kendini kocana sunarsın10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sapık değilsin libidon çok artmış evlenme zamanın gelmiş :D
sexting yap her an istediğin konuu konuşabilecek birini bul yardımcı olacakyır14 Yorumla
Soran+1 yılKonuşunca hemen tel inst istiyorlar.
Soran+1 yılYok maalesef. Arkadaş olalım diyenler biraz sohbet edince hemen tel ins ve resim istiyorlar.
+1 yılBu bir ihtiyaç ben günde 15 16 kere mastürbasyon yaptığım oluyor yarim saat ya da 45 dk icinde 5 6 kez bosaliyorum evlenmek istiyorum evlemedim zina yapmak günah haram ama cok aşırı istekliyim bazen sokakta yuruyemiyorum penisim en ufak seyde sertleşiyor tahrik oluyorum ne yapacam bilemiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
@Bengeldi oruç borcum yok cocukluktan bu yana ibadet yapan biriyim çok şükür böyle olmam ahiret cenner cehenmem düşünmem beni kötülüğe gitmekten alı koyuyor
+1 yılHayır neden çünkü bir şeyi ne kadar bastırırsan o kadar çoğalır bu. Onu da geçtim, illa ki bastırıyorsun ama yaşamak ya da yaşamamak da senin elinde. Sağlıklı olman ve sağlıklı olduğun için bu tip durumlar çok doğal ve normal
10 Yorumla
+1 yılDeğilsin hatta gayet normalsin ama Türkiye'de yaşıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Maalesef. Yurt dışında olsam çok farklı olurdu.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsapıklık degiil bi süreden sonra mastürbasyon kesmiyor haklisin 💁♀️
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılyoo sapıklık değil bence senin libidon yüksek
şu zamanda evlenmek eskiye göre daha zor o yüzden bu sıkıntıları yaşıyoruz
benzeri bende de var çünkü ordan biliyorum senin yaşadığın durumu10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazarak sexting yapıyorum. Kelimelerini iyi seçince etkili oluyor. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Kadın da isteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSiz denediniz mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsapık değilsin bu aynısı bende de var. kızlar ile farklı farklı çok güzel hayaller kuruyorum saatlerce kadının içine girmek öpmek kolamak ve becermek istiyorum ama benimle aynı fikirde kadın yok. olsaydı denerdim. sen de öylesin istekli ve ataşlisin yanıyorsun ateşini ancak bacak aranı iyice kontro ledecek erkek bilir. sapı kdeğilsin
00 Yorumla
+1 yılHayır neden olsun.
Hormanları iyi çalışan bir insansın 😅30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirelerin şu boyundan büyük ateşli soru başlıkları da beni benden alıyor. İlk okuduğunda karsinda deneyimli iddiali bir kadın var sanıyorsun. Sonrası büyük hayal kırıklığı. 😆
60 Yorumla
+1 yılKesinlikle değildir. Önemli olan doğru partneri bulup istediğini paylaşabilmektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Önemli olan doğru partner olması ve isteklerime karşılık verebilmesi önemli.
- +1 yıl
yeah :) aklın yolu bir!
Gizli Üye(30-35)+1 yılSapıklıkla alakası yok
Vücudumuz artık öpüşmek sevişmek elleşmek istiyor tepki veriyor aç kalmış
Mastürbasyonda bir yere kadar ama yapacak bir şey yok böyle bekleyeceğiz
Anonimliğin keyfini çıkaracağız video foto nude ne gelirse artık öyle ihtiyaç gidereceğiz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılDurumun normal yüksek bukadar arzulu olman da çok güzel çoğu kadın seninle aynı şeylere sahip ama çoğu arzularını isteklerini bastırıyor ya da belli etmeden gizli yaşıyor sen gayet normasin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal de ilerde sıkintı yaşarsın. Sürekli ayni kişiyle seks yapmak bir süre sonra kadını olmasa da erkeği bunaltir o yüzden biraz dizginli davran manita olunca
00 Yorumla Sapıklık değil fazla istekli olup bastırılmış duygu yoğunluğu
10 Yorumla
+1 yılGayet normal bir şey peki kendini bozmaya niyetin var mı
114 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok. Ama o dereceye geliyorum.
- +1 yıl
Valla durumun hiç iyi değil bi psikoloji danışmanı olarak söylüyorum gerçekten ne yapacağını bilmiyosun akıl alman laaım
- +1 yıl
Lazım
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yıl27
- +1 yıl
Valla şu an hiç iyi gibi gözükmüyorsunuz ben öylelerini çok gördüm
- +1 yıl
Çok ciddiyim
Soran+1 yılNe olur ki mesela.
- +1 yıl
Ama kendine mukayyet ol
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Onun için anlatamıyorum yaa
- +1 yıl
@emircan32112 kes şu saçmalığını
Soran+1 yıl@Sakinvetatlikiz 21 yaşında psikoloji danışmanıymış. Profiline girmeyi en son akıl ettim yaşını görünce cvp vermeyi kestim :)
- +1 yıl
Kuzum yaşla alakası yok bir psikoloğun bu şejilde konuşmayacağını biliyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yanmışsın söndürenin yok milletin erkeğine bakıp bakıp hayal etme sakın terbiyesiz
43 Yorumla
Soran+1 yılSana ne. Üstünde mi yazıyor bu sahipli diye.
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir soruyu sormuşsun sonra bir de sana ne diye üste çıkıyorsun Allah muhafaza senin gibilerden
Soran+1 yılHayal kuruyorum diyorum. Milletin elinden adamını almak istiyorum demiyorum. Neyse iyi geceler sana.
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayatımda hiç mastürbasyon yapmadım dediğin hissi bilmiyorum ama kendini bence bozmamalısın evlilik düşünüyorsan rahat olursun ama düşünmüyorsan hayatını yaşa
21 Yorumla- +1 yıl
Hiç mastürbasyon yapmadın mı 😱😱😱
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sürekli seks arzulaman yaşın ve hormonlarınla alakalı. Yani normal bir durum. Ama her gördüğün erkekle olması biraz saçma yani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmeden durumunu evleneceğin kişiye anlat eğer o da arzulu değilse sonu fena. Genede bir psikologla görüşmeni şiddetle öneririm...
00 Yorumla
+1 yılTenler ne zaman bir birine karşı arzuluYor ihtiyaç duyuyorsa yapmalısın zaten, zevkle soyunup sevişilir haliyle
00 Yorumla
+1 yılSapık değilsin. Aşırı isteklisin. Seks yapmalısın yoksa yanarsın böyle
08 Yorumla- +1 yıl
Ciddi ilişki düşünüyor musunuz?
- +1 yıl
Cevabınızı bekliyorum
Soran+1 yılCiddi olursa düşünürüm tabi.
- +1 yıl
Hm ne güzel. İmkan verirsenşz konu hakkında fikkirlerimizi paylaabilirmiyiz
Soran+1 yılSanaldan düşünmüyorm
- +1 yıl
Reele geçebiliriz ama
Soran+1 yılYok istemiyorum.
- +1 yıl
Sosyal medya ile tanışıyrdık işte
Tabii ki normal noktan cinsel istek duyman ve sadece mastürbasyonla kendini tatmin edememen normal tam orgazm olamadığın için sürekli istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılSapık şey seni jaksjd , ağzına oturursan birinin bir gün o sana bi süre yeter ajfsdk
06 Yorumla
Soran+1 yılNe oturması bee. Direk içimde olsun. oturmak kesmez. 😂
- +1 yıl
kuzuuumm onun zevkini bi al sadece ağzına oturayım yalasın dersin :D Güven bana titreyerek boşalırsın :akfjdl
Soran+1 yılBenim biran önce evlenmem lazım. Vay benimle evlenecek erkeğin haline. 😂
- +1 yıl
ahaha inşallah hep öyle olur asfhdkj , ağzına oturacak adam lazım olursa burdayım ahskdj
Soran+1 yılYok benimki hayalde kalsın yinede. Reelde kocamla olsun.
- +1 yıl
amin inş akjnsdkj
+1 yılYoq la ben de tam sexxxxsss hastasıyım
33 Yorumla
Soran+1 yılYaptın mı sen?
Normal. Yaşın geldi geçiyor bile. Enerjini bir şekilde atıyorsun işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal. Çünkü en az 25 yaşındasın ve senelerdir bu isteği baskılamak zorunda kalıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılBu kadınlarım genel sorunudur! Her yerde belli etme 😅 bu durum gayet normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Yok sapık sayılmazssın sonuçta erkeklere saldırmıyorsun sadece düşüncelerin böyle
Ama keşke benimde böyle bir sevgilim olsaydı10 Yorumla
+1 yılYani sapıklık demeyelim de libido yüksekliği diyelim
00 Yorumlainsanin dogasinda olan bisey aslinda. ama bu toplum ilginc.
00 Yorumla
+1 yılErkekte olursa a*bazalik sapıklık kızlarda olursa yüksek libido ateşli hatun 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılYaş itibariyle normal tabi. En verimli dönemindesin dolayısıyla istek seviyende de artış olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiyim sürekli aklıma geliyor bazen sabahları kıvranıyorum mastürbasyon yapmamak için bazen dayanamayıp mastürbasyon yapıyorum çok istek geliyor benimde hiç ilişkim olmadı
00 Yorumla
+1 yılBende istiyorum her tülü fanteziyi yapıp kirmaçlayacagim ama bulamıyorum isteyen çok yapan yok a.
00 Yorumla
+1 yılKendini tatmin edemediğim için bu kadar isteklisin büyük ihtimal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal bir kadınsın bence istekli olmak neden sapıklık veya abazalık olsun ki
00 Yorumla Bende hep istiyorumda işte her zaman iyi partner bulmak kolay değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen sapıksan ben o zaman daha sapıgım... bi gun mastürbasyon yaparken cekip koparacam az kaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olduğun ve yaşında ilerlediği için bu azgınlığın zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyoruz onu
Cevap sahibi+1 yılEeee ne diye soruyon madem
+1 yılSiz yapınca sapıklık olmaz erkekler yapınca sapıklık olur
00 Yorumla
+1 yılgüvenilir biri olsa yaşamaz mıydın senin gibi?
12 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilir olsa neden yaşamim.
- +1 yıl
güvenini kazanmak için ne gerekirdi peki?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelerin geneli böyle oluyor
92 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen mi yanlış anladım yoksa sapkın bir tarafın mı var? Uç şeyleri istiyor gibisin bdsm grup vs
00 Yorumla
+1 yılKendimi bozacak ne kadar iğrenç bir söz ya, kendine saygın olsun ilk önce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılYani biraz abartı sapıklık değilde sapkınlıga girer 😬
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli oral ilişki istemek sapıklık mıdır peki emip yalamak istemek 🤔
00 YorumlaGayet normal eyleme geçmediğin sürece sıkıntı yok
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı hormonların yüksekliğinden kaynaklanabiliyo bu durumdan rahatsizsan jinekologa görünebilirsin
30 Yorumla
+1 yılLibido yüksekliği o sapıklık değil
31 YorumlaEvet sapıklık ve abazalıktır
34 Yorumla- +1 yıl
Porfil resmin arka foton hiç öyle demiyor ama :)
Soran+1 yıl@Sonprens07 👏👏👏
Soran+1 yıl@Sonprens07 kendisi menepoza girmiş galiba kıskanıyor 😂😂
- +1 yıl
hahaha aynen :D :)
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılLibidon yüksek. Gayet sağlıklısın.
10 Yorumla
+1 yılSapıklık değil de vücudun sana yap diyor durdur demiyor :d
00 Yorumlahayır tabiki ihtiyac bu :)
21 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne