7yildir evliyiz. Bir birimizi herseyden herkesten cok seviyoruz ama en ufak bir istek yok ona karşi hiç ve bana eziyet nerdeyse birliktelik. Utaniyorum ve cekiniyorum ondan. Bu duruma kendisi sebep oldu en bastan soguktu o da. Ama bu yuzden bitirilirmi evlilik? Duzelme sansi yok bu durumun. (Terapiste falan gitme tavsiyesi de istemiyorum).
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evliliğin getirdiği paylaşımlardan sadece biri ve en önemlisi cinsellik. Sizin durumunuzda olan çok insan var. Bazıları diğer paylaşımlardan ve evliliğin getirdiği konfordan dolayı vaz geçmek istemiyor. Ancak sen bu durumdan pek memnun değilsin. Yani cimsellik istiyorsun. Daya yaşın genç. Arzulamak ve arzulanan istemen gayet normal. Bunu kocanla yapman gerekir. Ancak onla yapmak istemiyorsun. Fakat cimsel arzuların var. Zamanla bu istek artacak ve sonunda seni hataya itecek. Asla yapmam desen de bir gün biri aklını çekecek. Çünkü, cinsellik bir ihtiyaç ve bunu göz ardı edemezsin. Eğer bunu eşinle çözemezsen, belki de ayrılık en mantıklısı. Ayrılmak istemiyorsan, o zaman kocanla konuşup sorunu çözmeye çalışmalısın. Belki de çözmek için yol vardır. Yeni bir şeyler deneyebilirsiniz. Cinsel hayatınıza renk katacak yenilikler...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlişkiniz de heyecan azalmış
Sevmediğiniz şekilde davranıyorsunuz
Farklılık gerekiyor
Farklı mekanlar başlangıç olabilir
Heyecan da katar
Bungolow ya da orman tarzı yerler sizi birbirinize çeker04 Yorumla
Soran1 yılCok gitdik. Yatip uyudu
Soran1 yılHem dusuk hem hevessiz olsa da utanir zaten hic birsey yapmaz yani kisacasi
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Terapist bile bu durumu çözemez... Ben gittim oradan biliyorum...
Bittiği zaman bitiyor maalesef...
Ve bu negatif enerji seni yiyip bitirecek...
Boşanmak en iyisi ikinizin ruh sağlığı için02 Yorumla
Soran1 yılEvet cozmuyor kesinlikle biliyorum zaten hepsi bos isler. 2 akli basinda olgun insan arasindaki sorunu sadece ikisi coze bilir
7 yıldır bu şekilde devam ediyor musunuz gerçekten? Sevmek başka bir şey, arzulamak başka bir şey, isteğin olmayan biriyle birlikte uyumak bile başlı başına eziyet olur insana
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal değil,.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılEe terapiste gitme tavsiyesi istemiyorum demişsin de 7 yıldır bu sorunu kendi kendine çözememişsin belli ki. Ayrıca ya severek evlenmedin ya da sana bazı travmalar yaşattı. Bunlar da kendi kendine çözülmez
10 Yorumla
1 yılDüzeltebilir tabiki sizinki tamamen sizinle alakalı samimi değilsiniz çekingensiniz böyle eşlik olmaz hiç uyanma çekinme olmamalı
02 Yorumla
Soran1 yılO utangac ama ben açiliyorum o cekiliyor ya da cekilmese bile peformans berbat sogutuyor beni aglayasim geliyor
- 1 yıl
O zaman buna özel takviyeler var onlardan alın kullanmam diyorsa gizliden verin çekinme utanma olmaz istersen dertleşelim biraz
1 yılYani evliliği sonlandırmak çözüm değil seviyorsan onun libidosu düşük anladığım kadarıyla biraz istek ve fantezilerden konuşup çözersiniz belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBnce manita bulmalisin en guzeli :) ilk bastan berimi boyle sonradan mi basladi
02 Yorumla
Soran1 yılBen tek eşlilikten yanayim.
- 1 yıl
tamam iste ayril yeni birini bul canım
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Düzelir oyunu doğru oyna hepsi düzelir tam tersine döner durum
04 Yorumla
Soran1 yılDuzelir ama ben sogudum isteyemiyorum onunla birseyler yasamak.
Soran1 yılDogru
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSadece cinsel yönden mi sıkıntı var aranızda hiç zevk almadın mı
02 Yorumla
Soran1 yılBaska sorunlar da var ama hepsini gormezden gele biliyorum ve idare ediyorum
- 1 yıl
O zaman büyük sorunlar var aranızda bağ kopmuş gibi
Gizli Üye(36-45)1 yılValla bizde 3 yıllık evliyiz ve benden dolayı cinsellik yok. Ten uyumu önemli sevmek yetersiz ona yaklasınca kokusu itiyor beni. Benden temizdir ama o koku başka bişey.
02 Yorumla
Soran1 yılTen uyumu onemliymis maalesef cok gec anladik
Cevap sahibi1 yılAyrılmak istemiyoruz ama böylede olmuyor çok kötü bi durum. O beni istiyor ben istemiyorum. Diyemiyorum da kokun beni itiyor diye
Utanıyorsan zaten yabancı gibi ayrılmak en mantıklısı
04 Yorumla
Soran1 yılSadece bu konuda utaniyorum ve kendisi sebebi
Soran1 yılÇok dogru
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBu yüzden evlilik bitebilir. Evliliğin direği doyurucu cinselliktir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellik evliliği bitirir geçmiş olsun. Yakında zaten başka erkeklerle birlikte olmaya başlarsın
02 Yorumla
Soran1 yılOlmam tabiki. Ayrilik karari alsam olurum. Ama ayrilamam cok seviyorum. Ne yapicagimi şasirdim ciddi anlamda:(
Cevap sahibi1 yılKonuşmak istersen gel. Benzer şeyler yaşadım çok benzer durumdasın bana
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılE yani gözünü dışarı kaydıracaksa, aynı evin içinde kardeş kardeş yatmak için evli kalınmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni kıskandığı günlerde farklı davranıyormu. Zevk veriyormu sana
01 Yorumla
Soran1 yılHayir ayni
Gizli Üye(36-45)1 yılBakış açını değiştirmelisin. Kötü yönlerini görmekten çok, iyi yönlerini bulmaya çalışmalısın.
02 Yorumla
Soran1 yılZaten hep iyi yonlerini gorururm. O yuzden onunla birlikteyim. Cok iyi birisi zaten
Cevap sahibi1 yılZamana bırak o zaman, düzelir zamanla.
Gizli Üye(30-35)1 yılPeki sevişecek güveneceğin kimse yok mu istemez misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen ateşli tutkulu bi bayansin o ise sana yetemiyor cinsellik olarak yetersuz kalıyor doyuramiyor tatmin edemiyor sana da artık onunla cinsellik yaşamak azap oluyor
05 Yorumla
Soran1 yılAynen oyle diye bilirim:( o kadar kapaliyizki bu konuda bir birimize o benim tutkumu bile bilmiyor hiç. Belli etsemde anlamiyor
Cevap sahibi1 yılAnladığım kadarıyla onu da seviyosun değil mi ayrılmak istemiyosun
Cevap sahibi1 yılAma diğer olayda canını sıkıyor aynı zamanda
Soran1 yılAynen oyle.
Cevap sahibi1 yılBu konuda yardım almak istersen gizliden çıkarım
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tek sende mi istek yok
02 Yorumla
Soran1 yılBende istek yok diye birsey demedim ona yok
Başka birine karşı arzun istegin oluyor mu
04 Yorumla
Soran1 yılOluyor ama sadece kafada aldatma yok
Soran1 yılEtmedim
1 yıl7 yıllık evlilikte neden utaniyorsun?🤔
02 Yorumla
Soran1 yılCinsellik konusu hic olmadi aramizda. Birseyler yasaninca yasandi sadece. Bu yuzden utaniyorum. Benim bakis acim bu degil tabi olmasindan yanayim ama o hic acik olmadi benle
- 1 yıl
İlginç bir durum 🙄
Normalde de isteksiz misin
02 Yorumla
Soran1 yılHayir degilim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılbence eksik parça bur yazdıklarında
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Isteknolmasi gerekir ilişki sart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılKonuşmauı deneyin olmuyorsa yapacak bir şey yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok zor farklı hisler yaşamak lazım herhalde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
1 yılNe olsa erkekte ilgi duyuyosun mesela
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYa bitir ya devam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Odanın şenlenmesi lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seks tutku yoksa bitsin zaten
05 Yorumla
Soran1 yılOyle kolay degil iste:( arada buyuk sevgi ve saygi olunca o insani kaybetmeyi goze alamiyorsun
Soran1 yılSuclusu ben degilimki kendini gelistiremedi berbat otesi birsey yasiyoruz ve bende hiç yasamamyi tercih ediyorum
Soran1 yılBelki de. Tabiki ola bilir
Neden ppeki istek yok ne konuda utanıyırsun ondan
08 Yorumla
Soran1 yılBegendigim gibi degil diye yok istek
Soran1 yılHayir performansini begenmiyorum
Soran1 yılDedim. Hic birliktelik yasamadik ondan sonra bilemiyorum gelisip gelismedigini. Merak da etmiyorum acikcasi. 7yilda umudum bitti
Soran1 yılO kendinde bir hata bile gormuyor ben ne desemde yani. Daha once hayatindaki kadinlar da soylememis her halde kirilmasin diye hep kisa surmus iliskileri. Evet belki benim icin duzelir seviyoruz bir birimizi de ama cok sogudum ve dusunuyorum birgun yine eskisi gibi olucak şu an duzelse bile
Gizli Üye(25-29)1 yılnormalde ckeıngen yapınmı var?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ve o da benden beter cekingen olunca durum boyle
Cevap sahibi1 yılsoru cevap yaptıgın bırısı var mı?
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden böyle durumlar
04 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi1 yılNe seni itiyo
Soran1 yılOnun herseyi kisa kesmesi. Zevk almamasi belli etmemesi ya da. Gecistirmesi kisacasi.
Cevap sahibi1 yılAnladım e peki sen ne yapıyorsun
Gizli Üye(45 üstü)1 yılisteklerini karşilayan biri yok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen ne istiyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılNormal evlilik
1 yılsen onun için elinden geleni yapıyor musun?
02 Yorumla
Soran1 yılZamaninda cok yaptim ama şu an birakmis durumdayim
- 1 yıl
boşan gel karım ol
- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılneden hissetmiyorum. sorguladın mı?
04 Yorumla
Soran1 yılEvet. Hissettirmiyor erkek gibi kendisini.
- 1 yıl
o mu uzak sen mi?
Soran1 yılO uzakti beni de soguttu
- 1 yıl
aklıma bişeyler geliyo ama ne bilim...
Eğer aranızda birmişse evlilik biter.
02 Yorumla
Soran1 yılAma bitmiyor iste kopamiyoruz bir birimizden. Sadece cinsel hayatimiz yok
Başkasına yükseliyo musun?
06 Yorumla
Soran1 yılCok yalnis ama evet. Ama aldatma falan birsey yok sadece aklimdan geciyormu evet geciyor
Soran1 yılÇok dogru erken yasta evlenmek yalnis.
Soran1 yıl22yasimda. Bazi insanlara gore normal ama bence degil. Iyi bir ailesi ve psikolojisi olan insanlar o yasta evlenmez evlenmemeli.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılten uyumunuz yok sebebı bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeye istek yoj
10 Yorumla
1 yılbul başkasını
00 Yorumla
1 yılTerapi şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden böyle oldu
İsteği mi yok onun?04 Yorumla
Soran1 yılIstegi olunca fazla belli etmez ve beni de sogutuyor bu durum
Cevap sahibi1 yılHiç güzel çamaşırlar giyiyo musun ilgi çekmek için
Ve sınırın çok mu yani şunları vs yapmam diyo musun?
Cevap sahibi1 yılÇok sınırın varsa eşine isteğin olmadığı için olabilir mi belki seni kıvama getiren biri olsaydı sınırlarını kaldırırdın?
Cevap sahibi1 yılYanlış anlama ama bnce sen asla isteksiz değilsin sadexe ona böylesin.
Ama ayrılmak da istemezsin çünkü rahatsın böyle, güveniyosun, alıştın, neden düzenini bozacaksın
Ama düzenini bozmadan güveneceğin biri olsa sen yaparsın
Yani ara sıra doyumluk tadında.
Ne düşünüyosun, tahminim doğru mu?
Gizli Üye(18-24)1 yılTutkulu seks mı istiyorsunuz
03 Yorumla
Soran1 yılDerdim bumu sizce? Bunumu anladiniz sorudan?
Cevap sahibi1 yılHer şey güzel olur senin için inşallah
Soran1 yılCok tesekkur ederim.
Gizli Üye(25-29)1 yılDüzeltebilir tabi bunu yenmek için ne yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYalamiyormu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri