Oturuyoruz yapcak biseyimiz yok elinde telefon spor haberlerine bakiyor bende tvde +18 kanallarini actim acma falan dedi actim bi kac kanal degistim, sonra perdeleri kapatti disardan gozukmesin diye , benim seksi biseyler giyesim geldi ya giyinsemmi sence dedim onunda istemeseni istedim cunku genelde sormam giynirim ama elinde telefon bakmiyor bile insan bi tahrik olur , cunku izlerken canim cekti benim hazir bos bos duruyoruz degerlendirelim istedim, istiyosan giyin dedi , ama sen istemezmisin beni Şu an oyle gormek dedim “ben istemiyom Şu an canim istemiyor” dedi, bende perdeleri actim , normal kanallari actim hevesimi kacirdi.. arzulasin istedim beni
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. tam bir öküz
bazen benim de işle alakalı düşünce yoğunluklarım oluyor. cisellik falan aklıma gelmiyor. kadınımdan böyle işaretler alınca öküzlük yapmıyorum. ben aktif olamayabilirim ama senin isteklerini çözelim diyorum
o an ereksiyon olmasam bile ki çünkü aklımda işle ilgili sorunlar var
elimi dilimi kullanıyorum okşayarak yalayarak defalarca boşaltıyorum. o da mutlu ben de huzurluyorum. ne var bunda yau. kal ir yarım saat mola ver sçma sapan maçlarına00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖküz dedikleri bu olsa gerek seninle oynamasi gereken telefonla oynuyor onu bunu giymeye gerek yok perdeyi çek soyunun direk ama adam da iş yok evli olsam ben rahat durmam hep ciplak oluruz zaten
00 Yorumla
Normal değil tabiki buna bir çözüm bulmak için karşına al konuş hallet. İkincisi sen sürekli istiyorken o daha az istiyorsa senin libidon yüksek onun ki düşüktür ona bir çözüm bulamayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKocanı bir peçete ile tut veya prezervatifin içine sok çöpe at.. başka bir işe yarayacağı yok.. onun layık olduğu yer çöp kovası.. sana ben, bana sen gibi biri lazım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir evlilik yaptığını düşünüyorsan haklı olabilirsin.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil.
00 Yorumla Ben olsam Büyük ihtimal kavga çıkartırdım hani sana ne oluyor benim eşim değil misin Ben böyle şeyler hayal ediyordum hayal kırıklığına uğradım neden böylesin ama çok rahatsız oluyorsan bunu güzel bir dille anlat de ki işte Ben böyle şeyler yapmak istiyorum ama sen hiç böyle değilsin çünkü erkekler kalın kapalı oldukları için yani senin isteyip istemediğini anlamazlar direkt söylemen lazım anlamaları için yani söyleyeceksin diyeceksin ki ben bunu istiyorum onlar o şekilde anlıyor he diyelim ki ya yine de yapmıyor boşalırsın ama boşanmak istemiyorsan senin kararın
23 Yorumla
Soran+1 yılcanim biliyorum bunlari daha once yaptim zaten ama kendisi fantezilere acik degil cok kez konustum bunu yoksa , ama aksam yanima yanasti busefer haha
- +1 yıl
En iyisi sen ona de ki sen böyle yapmaya devam edersen ben seni döverim olmadı seni aldatırım 😂😂😂 Allah Allah ben de böyle şeyler yapmayacaksan niye evlendim ben diyeceksin 😂😂 tabii şakaya karışık söyle de yani alınmasın böyle şeyler söylersen alınabilir ve kırılabilir hatta iş bayağı ciddiye binebilir dediğim gibi ayrılma konusuna kadar gidebilir ama seviyorsan mecburen katlanmak zorundasın Ben zaten evlenmeden önce bu konuların konuşulması gerektiğini taraftarıyım konuşmaktan kastettim işte nelerden hoşlanıyorsun falan filan yani gidip yapın demiyorum yani mesela o tarz şeyler isteyen bir kişiysen o tarz şeyleri seven biriyle evlenmemiz gerekiyor yani öyle düşünüyorum
Soran+1 yılay oyle dersem kafayi yer bikere ona getirmistim lafi , birbirimzdn baska kimse yok oyuzden isteklerimizi birlikte gidermemiz gerekiyor onemsememiz gerekiyor bunlar falan , baska kim olcak falan diyerek kafayi yedi sinirleniside bi degisik zaten
Senin istediğin dk onun istemesi mecburi değil bunun için trip yapma evliliğine zarar gelir bu olay sürekli yaşansa örnek veriyorum 1 ay bir şey yapmadınız böyle bir şey yaşadınız bi kaç defa daha aynı hareketi yaparsa sorun var demektir ama 1 defa yaptıysa bunun için sorun yapma kendine adamın o an canı istemiyordur belki normal bir şey evli olunca 7 24 yapacan her gün yapacaksın diye bi şey yok yani
10 Yorumlayapacağın şey şu ipleri eline al ve bir süre kendi kendini tatmin et. Çekici olmaya devam et bırak o teklif etsin. sen ısrarcı olma. Bazılarına böyle yapmak lazım
59 Yorumla
Soran+1 yılzaten genelde ben yanasiyorum hoslanmiyormu aceba reddetmemmi gerekiyor onumu istiyor, ve Şu an kendimi tatmin etmeye ciktim odama kendisinin umrunda degil oyun oynicak
- +1 yıl
O sana teklif edene kadar üzerine gelme. Fakat dekolteli giyin çekiciliğini seksiliğini koru. Bırak o istesin. Ama hemen kabul etme ısrar etsin. Ondan sonra değerlendir kabul et veya sonra kabul et. Eğer bu da işe yaramazsa ilişki derin yarın almaya başlar. Bir zaman sonra telefonu koltuğa atıp yeter artık ben varım burada senin derdin ne diye isyan edersin o da sonuç vermiyorsa, sonu boşanmaya kadar gider. Cinsellik yoksa her şey bitebiliyor bazen.
Soran+1 yılgenelde seksiyim zaten kendime bakiyorum ozeniyorum onemsiyorum, cinsellik yasiyoruz ama kendisi benim kadar istekli degil onu farkediyorum , fazla kafaya takiyormus hali vermek istemiyorum kendimde hallederim kafasinda olup ciktim odama
Soran+1 yılbildigim kadariyla yok 😂 tmmm canim tesekkur ederimmm 😘😘😘
- +1 yıl
işte kucağına oturunca belli olur o var mı yok mu? Altında tayt olsun iç çamaşırı olmasın hissetmesi lazım çünkü. oturacağın yeri biliyorsun, hiçbir şey deme git bir anda otur, sırtın ona dönük veya yüzün ona dönük fark etmez. sonuç nihayete ulaşırsa eig isterim. ulaşmazsa başka tavsiyeler için burdayım. Rica ederim.
Soran+1 yılbunlarida yapiyorum aslinda genelde ben atarim adim ondan daha cok fantezilerim var kafamda ama o onada karsi , genelde ben adim atiyorum iste o cok nadir. canim sen verdigin ilgiyle cevapla en iyi cevabi hakettin zaten , sende o😘
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe adqmlar var la. Bizde bizimkine giydiremiyoruz cilve yaptiramyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılonceden yaparmiydi
- +1 yıl
Yok be hic yapmazdi..
Anormal tabiki erkekler böyle davranıyor sonra kadınlar boşanmak istiyolar kabul etmiyorlar aldatınca da suçlu oluyorlar keşke bu tür yaratıkların nesli tükense
25 Yorumla- +1 yıl
Aldatma olunca baglilik , diger kisiye karsi ask olur mu sence
- +1 yıl
@dogayauyan kadın kimde ilgi sevgi görürse ona bağlanır
- +1 yıl
Saglikli bir baglanma degil bu durumda bu. Tesekkurler
- +1 yıl
@dogayauyan aynen öyle
- +1 yıl
@dogayauyan hacı olan bu olması gereken de zaten ilgili olmayacak adamın ilişkideki samimiyeti başlı başına tartışma konusu. Sağlıklı bir ilişkide tarafların birbirini doyurması gerekli
maalesef farelerde de böyle. Bi süre sonra aunı eşten uyarışmamaya başlıyor.
Hiç verme, o istediğinde de verme. Çaba harcamasını sağla. Ödülü hak etmedikçe verme.00 Yorumla
+1 yılÖyle şey mi olur.. tabiki normal değil.. böyle nazlı adamlar hiç evlenmemeli...
11 Yorumla
Soran+1 yılbencil daha cok
+1 yılBenim sevgilimde öyle evlenince nasil olucaz bilmiyorum
123 Yorumla- +1 yıl
Zevkini alınca sırtını dönecek sen de öyle kalacaksın
- +1 yıl
@IgotWhatUneed neden siz öyle mi yaptiniz
- +1 yıl
Ben aşırı ilgili, sevdiğine düşkün biriyim.
- +1 yıl
@IgotWhatUneed ne guzel
- +1 yıl
Libidosu yüksek biriysen, bence ilişkini gözden geçir derim. Yani evlilikte cinsellik çok önemli, söylemeye bile gerek yok bence.
- +1 yıl
@IgotWhatUneed ben sevgilime kur yapmayı seviyorum ya sinir oluyor bana beni de sinir ediyor
- +1 yıl
Haddime değil ama sen böyle şeyleri seviyorsun, cilve seviyorsun o da tam tersine sevmiyor belli. Gerçekten mutlu olamazsın yani..
- +1 yıl
@IgotWhatUneed yok ya benim sevgilim çok nazlaniyir cilve yapıyor bana ben degil
- +1 yıl
Az önce ben yapıyorum dedin, şimdi o yapıyor diyorsun :D Kim kime cilve yapıyor :D :D
- +1 yıl
@IgotWhatUneed ay dur o bana yapiyir ben sadede onunla ilgileniyorum
- +1 yıl
Sen cilve sevmiyorsun yani?
- +1 yıl
@IgotWhatUneed fark etmiyor
- +1 yıl
Cinsellik var mı ilişkinizde
- +1 yıl
- +1 yıl
Şöyle evli bir çift gibiyiz ama daha evli degiliz
- +1 yıl
2-3-4 diye gidiyor mu , ilkinden sonra sırtını mı dönüyor :D
- +1 yıl
@IgotWhatUneed asla sırtını dönmez sarılır
- +1 yıl
Oral yaparak devam etmeli aslında ama sarılması da bir şey tabii
- +1 yıl
@IgotWhatUneed ona daha çekiniyor erken olduğunu düşünüyor ve biraz evlenince de yapacağımız özel şeyler olsun diyor
- +1 yıl
İlişkiye girmiyorsunuz yani?
- +1 yıl
@IgotWhatUneed hayır giriyoruz
Soran+1 yılyanasti ama genelde fanteziler istemiyor bende fantezi seviiyorm
- +1 yıl
İlk sen yap sonra yavaş yavaş kıvama gelir emin ol
Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Tam tersi olmasi lazim aslinda erkeğin senin peşinden koşması seni arzulamasi lazim enteresan
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki ben fazla istekliyim , biraz geri cekilcem bu konulardan
Tahrik olmamiss ama olmaliydi daha ne yapacaksin girsati kacirmis kendin mi tatmin oldun
02 Yorumla
Soran+1 yılaynenn
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evde yalnızsınız tv de p*rno var ve elinde telefon spor haberi mi bakıyor 😳 ?
02 Yorumla
Soran+1 yılkapattim tabi daha sonra odama cekildim
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. 2 yılda böyleyse 5 yıl sonra kardeş kardeş uyursunuz Pek istekli biri değilmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılcocuk olsa nolcak onu dusunuyorum😂 istekli degil okdr bende fazla istekliyim galiba bilmyrm
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seni aezulamiyor demekki yoksa cok gusel. teklif seninki
04 Yorumla
Soran+1 yılbeni arzulamamasida tuaf
Soran+1 yılfutbol haberleri okuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOooo onun istemesini beklersen kurursun git yapış adama sen zorla yap
06 Yorumla
Soran+1 yılgenelde ben yapisiyorum oda tahrik olsun cani ceksin istedim
- +1 yıl
Git yapış bence sıcağı sıcağına hatta telefon elinde iken ona bi resim video çek at
Soran+1 yılodama ciktim kendimi tatmin edicem oda oyun oynicak
Soran+1 yılhahaha oldu😂
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Bekliyorum
+1 yılBak hele sen böyle kadın bize niye denk gelmiyor eşin hiç kıymet bilmiyor değer bilmiyor ya
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen pislik iste
- +1 yıl
İnan böylelerini anlamış değilim ve o esnada tüm isteğin bitiyor
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
Peki nasıl istersen
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu tür şeyler karşılıklı olmalı ve istekler yerinde olduğunda keyif vermektedir. öyle olunca isteğinizden dolayı böyle hissedebilirsiniz ama çok da kızmamalısınız bence.
00 Yorumla
+1 yılBazen insan ( yakin zamanda yapt iseniz ) istemeyebilir. Sende haklisn , o da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Senin adamın içi geçmiş ya da aldatıyo baika açıklaması olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güzel durumu yaşıyor
Bir kadının ilgi alaka göstermesi
Genniur Dizayn; kadının ilgi göstermesi
Ve elinde telefon
Nerden buluyorsunuz böyle betalari00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıleşi hatalı ama bunu koz olarak veya kin olarak tutma içinde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yılda adam ne duruma gelmiş. Yazık sonra birileri kadınların aklını çeliyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılLan ben de evliyim. 10 yılda bi kere benim için giyinmemiştir. Neler kaçırıyo şu adamlar yaa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl2 yılda perti çıkmış yazık böyle şeylere üzülüyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbulvar gazetesinde yaz mamut abi
buralarda heba oldun00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Sen ne yapıyorsun peki sonrasında, bütün isteğin kaçıyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılyo kendimi tatmin ediyrm
Soran+1 yıleveeet😢
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaş bazılarında var yapmıyolar sonra eşim aldattı aldatması normal bence
03 Yorumla
Soran+1 yılhenuz aldatmadim
Soran+1 yılbakalim
Cevap sahibi+1 yılAma düşünüyosyn
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimisi oyle esi olsun ister kimiside olani degerlendirmez. cok entresann
00 YorumlaYa Öyle Şey Olur mu buda bir İhtiyac Milet böyle Eş Arıyor Onun Yaptna bak ya
03 Yorumla
Soran+1 yılokz iste bulmusta bunuyor
+1 yılAdam Çok şanslı ama farkında değil yaptığı normal değil
00 Yorumla
+1 yılÇok şanslı bı adammış ama ne bileyim. Neden benim karsima çıkmıyor senin gibisi
00 YorumlaKaç yıldır evlisinizde adam bu raddeye geldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılÇikolata dolgulu kek yap içine bir kaşık macın dök :))
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla yatıyordur
14 Yorumla
Soran+1 yılhayir oda yok
- +1 yıl
ben diyecektim ama sen demişsin
- +1 yıl
bilemezsin ben anlamıyorum bir erkek eşini neden istemez ya hayatında biri var ya da sevmiyor sevmese bile eşi isteiyor diye olumsuz bir şey söylemez bnece
Soran+1 yılhayir yok baskasi biliyorum yani , o gece birlikte olduk sonra zaten
Arkadaş olalım benzer şeyler yaşıyorum
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSormadan giyip gelip kucağına oturacaktın
06 Yorumla
Soran+1 yılonu hep yapiyorum degsiiklik olsun demi
- +1 yıl
Tam bi öküzmüş senin kocan ben olsam seni o p*rno gibi her pozisyonda skrdim
Soran+1 yılof canim cok istiyor hayvan oyun oynamaya devam ediyor
- +1 yıl
Çok mu isteklisin şuanda
Soran+1 yılhayir bitti isim😂 azonce oyleydim evet
- +1 yıl
Olsun sohbet ederiz arada
Nereden buluyorsunuz böyle odunlari?
02 Yorumla
Soran+1 yılormandan
+1 yılAyıp etmiş de acaba yorgun stresli falan mj
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ya elinde telefonla geziyor
- +1 yıl
Çok mu sık yapıyorsunuz
Soran+1 yılyoo degisiyor , ama ben kendimi cok sk tatmin ediyorum suanda oyle odama ciktim kendisi oyun oynicak
- +1 yıl
Sanırım sizin libidonuz kadar yüksek libidolu değil kendisi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSık yapıyorsanız o yüzden olabilir tavırlar ı
34 Yorumla
Soran+1 yılyok okadar sık yapmiyoruz
Cevap sahibi+1 yılPeki sordun mu neden böyle yapıyorsun diye
Soran+1 yılhayir sormadim ustune gitmedim kendi bilir
Cevap sahibi+1 yılPeki tamam
+1 yılKusura bakmada eşimde amma okzmş
01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba oyle
+1 yılNe adamlar var ya şu ortam tepilir mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılYani o an istemese bile seni kırmaması gerekirdi
00 Yorumla
+1 yılLibidosu düşük bir kocan var sanırım :(
00 YorumlaNerde böyle akıllı kadın görmedik biz
00 YorumlaOlan var olmayan var kızımm
00 YorumlaSenden her eve lazim aslinda
00 Yorumla
+1 yılSıkılıyo erkekler evlilikten nedense
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hak edene hak ettiği değeri vereceksin
00 Yorumla
+1 yılburçlarınız nedir
00 YorumlaBaskasıyla gideriyodur isteğini
00 YorumlaMesela ne giyinecektin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇöp bir evlilik çöp bir eş 😄
00 Yorumla Yatak hayatınız bitmiş eşin için bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılBiz arayıp bulamiyoruz siz orada curuyorsunuz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Yok artik tam bir dövülmüş kendisi
00 Yorumla
+1 yılNedir bu kocalardan vektiginiz sizin
00 Yorumla
+1 yılSenin kıymetini bilmiyor ama ben iyi bilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıluzaklas sende umursama o ısteyene kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılaksam geldi sonra yanima
Cevap sahibi+1 yılgüzel canım bende cok arzuluyumda esımde arzulu bana soguk yapsa dırekt trıp atıyorum ustume dusuyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimleri doyuruyor acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılkimseleri , azonce yanasti yanima fantezilerime hic acik degil kiziyor surekli
Cevap sahibi+1 yılŞimdi nerede
- Devamını Gör (34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım