Cinsel Yaşam Eşimin yaptığı normal mi, tam 2 yıldır evliyiz? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 217 Eşimin yaptığı normal mi, tam 2 yıldır evliyiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben olsam hemen karımın üstüne cıkardım 0 8 Yorumla Soran +1 yıl hahaha ben odama ciktim kendisi oyun oynicak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O oynasın ben gelim gjdkgk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mommy fjdjdj Yorumla Soran +1 yıl sugarmommy😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmazmı yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bi çocuk sevindir fjfmmf Yorumla Soran +1 yıl olmaz canim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi sen bilirsinnnn 😒 Yorumla
trakyalierkek Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl Geç karşısına mas... yap bakalım ne yapacak 0 14 Yorumla Soran +1 yıl bana dokunmadi ben istekliydim oda oyle olsun herzaman ben dokunuyorum zaten arzulamiyor demekki Yorumla trakyalierkek +1 yıl Kafası birşeye takılmıştır. O seni istediğinde senin onu reddettiğin oldu mu Yorumla trakyalierkek +1 yıl Sen karşısında tahrik et onu daha çıldırtıcı olabilir Yorumla Soran +1 yıl cok nadir o adimi attigi icin hayir olmadi, reddetmis gibi yaptigim oldu hosuna gidicekmi diye gormek icin gitmistide sanki Yorumla trakyalierkek +1 yıl Bence bu kez sen çıldırt onu seksi birşeyler giy al telefonu elinden atla üstüne hayır demez buna Yorumla Soran +1 yıl ay bu kez dedigin herdefasinda oyle oluyor istemiyorm o beni cildirtsin bi kez Yorumla trakyalierkek +1 yıl Anladım o zaman başka odada mastürbasyon.. yap ama seni duymasını sağla bilmiyormuş gibi ne kadar istekli olduğunu bilsin Yorumla trakyalierkek +1 yıl Arada başka birinin adını da fısılda çıldırsın Yorumla Soran +1 yıl salona indim tangayla bisey aldim odadan , noldu kendinimi tatmin edicen dedi bisey demedim gittim Yorumla trakyalierkek +1 yıl Devam et bakalım ne yapacak Yorumla trakyalierkek +1 yıl Neler oldu merak ettim Yorumla Soran +1 yıl hicbirsey bildigin gibi Yorumla trakyalierkek +1 yıl Üzüldüm şimdi Yorumla trakyalierkek +1 yıl Selam burada mısın Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bu her zaman oluyor mu? 0 0 Yorumla
PembeninKürküsü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl M., k narsisti 0 2 Yorumla PembeninKürküsü +1 yıl bırak kızım ya ayı ne anlar güzelden tövbe yarabbim Yorumla Soran +1 yıl narsistlikmi oluyor bu? cunku aldatma yok ona 💯 eminim Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Derd vardır belkş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl iyi iste derdine deva olucaktim stresini alicaktm Yorumla ThisisBad +1 yıl Garip benimeşim olsa senmisin seks isteyen derdim hard core yapardım Yorumla
beerke34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl sizin ilişkiniz bitmiş napmayı düşünüyorsun 0 1 Yorumla beerke34 +1 yıl kısaca Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. sacmalamıs 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Derhal ayrıl 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. değişik 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Biraz odun galiba 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. uyuzmuş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O an istemeyebilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bilmem ben bile tahrik olmusken oda olur diye dusundum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen olmuyor işte Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sizin yatak hayatı bitmiş anlaşılan 0 21 Yorumla Soran +1 yıl aslinda bitmedi ama boyle halleri oluyor hosuma gitmiyor, ben kendimi tatmin etmek zorunda kaliyorum yine suanki gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi kendini tatmin mi ediyorsun şu an da Yorumla Soran +1 yıl edicem birazdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cokmu isteklisinde Yorumla Soran +1 yıl evet canim cekti bikere o istemiyor diye keyfimden vazgeccek degilim kendi bilir defolsn Yorumla Soran +1 yıl yok olmaz kendim hallederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnız yapma bence bir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir defalik sadece rahstlaman için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu haketti bence eşin Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç yapmadın mi sanalda yoksa kimseyle Yorumla Soran +1 yıl hayir Yorumla Soran +1 yıl istememde bana gore degil , p*rno izlerim daha iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni merak ettim normal konussak ölümü yazsan arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada misn Yorumla Soran +1 yıl konusmak istemyorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü bir şey konuşmucaz söz sana Yorumla Soran +1 yıl ee amac ne ozmn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece merak ettim seninle sohbet etmek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam söyleyen gitti Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öküzlükte zirve 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Lütfen şaka de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Ben olsam hemen karımın üstüne cıkardım
hahaha ben odama ciktim kendisi oyun oynicak
O oynasın ben gelim gjdkgk
Mommy fjdjdj
sugarmommy😂
Olmazmı yani
Yani bi çocuk sevindir fjfmmf
olmaz canim😂
İyi sen bilirsinnnn 😒
Elinin altindasin zaten , neyin tribi bu -,-
Geç karşısına mas... yap bakalım ne yapacak
bana dokunmadi ben istekliydim oda oyle olsun herzaman ben dokunuyorum zaten arzulamiyor demekki
Kafası birşeye takılmıştır. O seni istediğinde senin onu reddettiğin oldu mu
Sen karşısında tahrik et onu daha çıldırtıcı olabilir
cok nadir o adimi attigi icin hayir olmadi, reddetmis gibi yaptigim oldu hosuna gidicekmi diye gormek icin gitmistide sanki
Bence bu kez sen çıldırt onu seksi birşeyler giy al telefonu elinden atla üstüne hayır demez buna
ay bu kez dedigin herdefasinda oyle oluyor istemiyorm o beni cildirtsin bi kez
Anladım o zaman başka odada mastürbasyon.. yap ama seni duymasını sağla bilmiyormuş gibi ne kadar istekli olduğunu bilsin
Arada başka birinin adını da fısılda çıldırsın
salona indim tangayla bisey aldim odadan , noldu kendinimi tatmin edicen dedi bisey demedim gittim
Devam et bakalım ne yapacak
Neler oldu merak ettim
hicbirsey bildigin gibi
Üzüldüm şimdi
Selam burada mısın
o istediğinde sende canım istemiyor de
Değiştir sen o kocayı
Bu ne kabalık ya üzüldüm valla sana
Bu her zaman oluyor mu?
M., k narsisti
bırak kızım ya ayı ne anlar güzelden tövbe yarabbim
narsistlikmi oluyor bu? cunku aldatma yok ona 💯 eminim
Derd vardır belkş
iyi iste derdine deva olucaktim stresini alicaktm
Garip benimeşim olsa senmisin seks isteyen derdim hard core yapardım
Yemeye nin malını yerler
Çok erken bitmiş
Normal
Sen soğuk yap
Azma be
sizin ilişkiniz bitmiş napmayı düşünüyorsun
kısaca
Evliliğin nasıl
sacmalamıs
Monotonlaşmış sizinki
Derdi vardır
Ne kadar süredir evlisiniz
Derhal ayrıl
değişik
Biraz odun galiba
Bence yalnis yapmis
uyuzmuş
O an istemeyebilir
bilmem ben bile tahrik olmusken oda olur diye dusundum
Bazen olmuyor işte
Olmadimi
Sizin yatak hayatı bitmiş anlaşılan
aslinda bitmedi ama boyle halleri oluyor hosuma gitmiyor, ben kendimi tatmin etmek zorunda kaliyorum yine suanki gibi
Kendi kendini tatmin mi ediyorsun şu an da
edicem birazdan
Cokmu isteklisinde
evet canim cekti bikere o istemiyor diye keyfimden vazgeccek degilim kendi bilir defolsn
yok olmaz kendim hallederim
Yalnız yapma bence bir
Bir defalik sadece rahstlaman için
Bunu haketti bence eşin
yok
Hiç yapmadın mi sanalda yoksa kimseyle
hayir
istememde bana gore degil , p*rno izlerim daha iyi
Seni merak ettim normal konussak ölümü yazsan arada
orada misn
konusmak istemyorm
Kötü bir şey konuşmucaz söz sana