Nisanlıyız ve bugune kadar pek bir sey yaşamadık. Bende bu konulari acmak istedim, konusalim istedim benim merak ettiklerim vardi, kendisi de bana sorsun diye düşündüm ama dogru soylemez belki diye dusundum sonradan.
Yani bu merak ettiklerim arasinda boyu, kalınlığı vs de vardi. Bunu ogrenmek icin sormak mantikli olmazdi bence. Risk alarak, devamininin kesinlikle olmayacagini bildigim bir durumda öpüşme baslattim ve elimi oraya götürdüm.
Biraz hissettim ama sonradan öpüşmeyi kesip baya disari cikarip baktım. Boyu, kalinligi iyiydi bence. Zaten karsilastiracak baska secenegim yok gerci ama iyiydi yani.
Sonra nisanlima bakip elimle yapmamı ister misin dedim. Kafasini evet anlaminda salladı. Bende elimle oynadim biraz ama cok kisa surede bosaldi.
Yani heyecandan mi, bu hareketleri benden beklemediginden mi bilmiyorum ama erkendi yani. Iliskide de boyle mi olur kafama takildi baya. Yani boyut, kalinlik, erekte konusunda bir sıkıntı yok ama erken bosalmasi normal mi?
Yani kendisi de yapıyordur zaten benim yaptığımı. Fark ben miyim bilmiyorum? Dakika bile gecmedi yani oyle diyeyim. Iliski suresini ya da mastürbasyon suresini birlikte olmadan anlayabilir miyim, hangi turlu anlayabilirim?
Yani evlilikte ilk kez yasacagim, kendimi de cok frenledim bu zamana kadar, nisanlimi da en bastan beri cok arzuluyorum yaninda bazen bir tuhaf oluyorum, bana bir kere boyle yuksek oldugum bir zamanda, ona belli etmemeye calissamda libidon cok yuksek gibi hissediyorum demişti.
Yani belli oluyor demek ki ve evlilikte doyasiya yasamak istiyorum haliyle. Bu kadar kisa sureler olursa yetmez ki ve hayalimde iliskiler olmaz yani. Hep boyle midir durumu sizce?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer