Cinsel Yaşam Erkeklerin aklına ne kadar zamanda bir cinsellik gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kadınlardan daha mı çok olur merak ettim Günde bir Günde 5-10 Saatte 1 2 dakikada bir Daha çok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkeklerin aklına ne kadar zamanda bir cinsellik gelir? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Açıkçası cinselliğe çok düşkünüm, eğer o haftaki günüm iyi geçtiyse günde 2-3 kere aklıma gelir en fazla 1 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Merhaba, her 7 saniyede bir, kadınlar ise 13 saniyede bir☺️ 1 0 Yorumla
Thayatit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Aklımdan çıkmıyor 😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl O kadar mı Yorumla Thayatit 1 yıl Karım çok isteksiz bişey yapılmayınca aklımda oluyor benim de 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Allah sabır versin Yorumla Thayatit 1 yıl Sağolasın 🙏 Yorumla
Ege601 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 83% 1 yıl Sizler akla getirdiğiniz sürece 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Biz getirmesek gelmiyo mu Yorumla Ege601 1 yıl Seksi görünüş yetiyor evet Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Bence sürekli 😂 1 3 Yorumla ince_memed_ 1 yıl Gelmezse sıkıntı var zaten 😅 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle Yorumla ZeynepBirinci27 1 yıl Millet olarak cinsel açlığımız çok fazla 😂 Yorumla
KocaaBebek89 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Gelmez sşdf 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kadınlara mı Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Kendim için söyledim kadınlarda aynı bence :/ Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Erkeğine göre değişir 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ortalama kaç Yorumla Darkkklifeee 1 yıl Bilmem Yorumla Soran 1 yıl Erkek değil misiniz Yorumla Darkkklifeee 1 yıl Yani erkeğim de tüm hemcinslerimin ortalamasını nasıl alayım Yorumla Soran 1 yıl Kendinizi bilirsiniz Yorumla Darkkklifeee 1 yıl Sanane kızım benim özel hayatimdan Yorumla Soran 1 yıl Niye yazıyon soruya o zaman Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Günde 3 5 1 14 Yorumla Soran 1 yıl Hep mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hep 😊☺ Yorumla Soran 1 yıl Bazıları on dakikada bir falan diyor genelde erkeklerde günde 3-5 midir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu her erkekte farklıdır Yorumla Soran 1 yıl Ortalama mesela arkadaşlar falan vardır sizin muhabbeti geçiyodur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ortalama 2 sabah akşam muhabbeti geçiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim uyarılma ve tahrik olduğum an 24 saat aklıma cins gelir Yorumla Soran 1 yıl Hiç çıkmıyor yani tahrik olunca, ne kadar zamanda bir böyle oluyor ilgi çeken kadın görünce mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl İlgi çekmesi neye bağlıdır kadının Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzelliğine bakımlı olmasına dikkat çeken giysiler giymesine Yorumla Soran 1 yıl Dekolte mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dekolte ve biraz açık giyim Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sürekli aklımda hiç çikmiyor ki😂 0 7 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen peki bebeğim Yorumla Soran 1 yıl Şş düzgün konuş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Küfür mü ettim sanki bebeğim dedim hoşuna gitmedi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen ne istiyorsun söyle onu diyim Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir şey deme tanımadığın birine Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pişman etmem seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Açıkçası cinselliğe çok düşkünüm, eğer o haftaki günüm iyi geçtiyse günde 2-3 kere aklıma gelir en fazla
Merhaba, her 7 saniyede bir, kadınlar ise 13 saniyede bir☺️
Aklımdan çıkmıyor 😂
O kadar mı
Karım çok isteksiz bişey yapılmayınca aklımda oluyor benim de 🙈
Allah sabır versin
Sağolasın 🙏
Sizler akla getirdiğiniz sürece
Biz getirmesek gelmiyo mu
Seksi görünüş yetiyor evet
Bence sürekli 😂
Gelmezse sıkıntı var zaten 😅
Kesinlikle
Millet olarak cinsel açlığımız çok fazla 😂
Gelmez sşdf
Kadınlara mı
Kendim için söyledim kadınlarda aynı bence :/
Erkeğine göre değişir
Ortalama kaç
Bilmem
Erkek değil misiniz
Yani erkeğim de tüm hemcinslerimin ortalamasını nasıl alayım
Kendinizi bilirsiniz
Sanane kızım benim özel hayatimdan
Niye yazıyon soruya o zaman
Günde 3 5
Hep mi
Hep 😊☺
Bazıları on dakikada bir falan diyor genelde erkeklerde günde 3-5 midir
Bu her erkekte farklıdır
Ortalama mesela arkadaşlar falan vardır sizin muhabbeti geçiyodur
Ortalama 2 sabah akşam muhabbeti geçiyor
Benim uyarılma ve tahrik olduğum an 24 saat aklıma cins gelir
Hiç çıkmıyor yani tahrik olunca, ne kadar zamanda bir böyle oluyor ilgi çeken kadın görünce mi
Evet
İlgi çekmesi neye bağlıdır kadının
Güzelliğine bakımlı olmasına dikkat çeken giysiler giymesine
Dekolte mi
Dekolte ve biraz açık giyim
Teşekkür ederim
Sürekli aklımda hiç çikmiyor ki😂
Sen peki bebeğim
Şş düzgün konuş
Küfür mü ettim sanki bebeğim dedim hoşuna gitmedi mi
Sen ne istiyorsun söyle onu diyim
Hiçbir şey deme tanımadığın birine