Ben 24 svgilimin yasi 46 bir iki sene sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Bu bana bir problem çıkarır mı ilerde merak ediyorum. Şu an birleşme yaşamadık sadece oral sevisme şu ana kadar bir problem gormedim ama ne zaman bitiyor ya da yavaşlıyor mu iliski.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kesınlıkle problem yasatır hatta Şu an bıle problem yasıyor olabılırsın ve bu tarz ılıskılerde ılerıde ayrılma sebebı oluyor
Olabilir bana dediği saglikliyim bir problem yok. Çok rahat sertleşiyor kendi deyimiyle kazık gibi oluyor. Boşalınca küçülüyor falan. 1 buçuk 2 saatte üç kere boşaldığı oluyor. Bilmiyorum bunlarda bir problem var mı. Ama seviyorum be napayim.
gızlı oldugun detay veremıyorum buradan ama sen 30 lu yaslarına gelınce farklı seyler olacak senın ıcın anlatırım
Baban yaşında ya bukadarmi cahilsin yav sinir bastı beni
48 sonrası gg ona göre sonra gelirsin buraya erkek düşürmeye
22 yaş olmaz en fazla 10 yaş. Daddy issues falan işte bu
Yıllar sonra sen cinselliğinin doruk yaşlarındayken eşinin kuşu kalkmıcak bile
Mesela kaç yıl sonra ötmez
15 yıl öter sonra zayıflar ve söner
60a kadar örterse daha ne işte. Gerçi ben 38 yaşında olacağım o zaman.
Evet onu diyorum bende :D
30 yasına geldiğinde cok degişeceksin. O zaman pişman olursun
Yaş ilerledikçe sorun çıkartır kısırlaşır sana yazık olur belkide aldatmaya kalkarsın evliyken bence genç birini bul
40 yaşındayım, karşımdaki istekliyse 7 defaya kadar götürüyorum
Ne kadar aralıklarla. Diğer yorumlarda bosalma sorunu olabilir dediler. 2 saat de 3 sefer boşaldigi oldu. Hatta boşalınca küçüldü tekrar büyüdü falan. Bunlarda bir problem yoktur heralde.
Valla abartmadan. soyluyorum aşağı yukarı 5 veya 7 dkka dinlensem, ara sohbet biseyler. icme desek, bende problem olmuyor tekrar canım ister ve hazır olur
Hmm anladim tamam bir problem yok o zaman tam olarak bilgi sahibi değilim ya erken bosalma gibi problemleri mi var merak ettim sadece oralde bile böyle boşalan insan ne biliyim sekse gecemeden biter ki o zaman
Valla bilemem.
Hayatımda en saçma terkedilmeyi de daha iki. hafta önce erken bosalmadigim ve çok. beklemeden yine. yaptigim için yaşadım.
Terkeden kişiyle son birleşmede sadece beş kez yaptım. Kalçalarına sert vurarak , kuvvetlice. yaptigim. icin canı. acimiş
Yaş farkı ve performans düşüklüğü sorunu olabilir
Adam benden enerjik ya vallahi. Ben bir seferde bittim. O üç kere boşaldı bir keresinde
İlerde sorun olur. Şimdi demedim. Sen zirvede iken o yokuş aşağı inecek
Bittim derken orgazma mı ulaştın.
Evet hemde nasilll. Soylenmemeli ama sular seller öyle soyliyim.
Harika. Çok iyi. Tadını çıkarmaya devam et.
Neden bu kadar yaş farkı ile evleniyirsun
Ya seviyorum kardeşim. Duymak istediğin şumu bilmem ama parası malı mülkü yok hatta ek iş alıyor adam evine şoförlük yapıyor. Bide boşandı ve çocuğu var ama kalp işte ota da konuyor boka da.
İyi düşün sonra pişman olma
Boşanma sebebi önemli
Çıkarır 4 sene sonra mort
İlla ckkarır yaş ilerledkce
Biter 3-seneye, iyi baksa az da olsa devam eder
*3-5
10 sene gider ittire kaktıra
60 yaşına kadar rahat erkek için
Bir problemi yoksa tabi dimi. Sertleşme erken bodalma falan varsa yine de sürer mi 60a kadar
Hatta dahada ileri yaştada olur kendine iyi bakarsa takviye gıdalarla