Yani seven insan hiç konuşmaz kızın izni olmadan bence sizce? Sadece cinsellik değil sevişme gibi temas etmek falan gibi şeyleride soruyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYani ciddi düşünüyorsa aynen de dediğiniz gibi olması gerek. Yani kadın herhangi bir tepki vermeden hemen aç gözlü gibi atağa kalkmamak lazım tâbi ki.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılciddi anlamda seven erkek tabide iş ciddiye bindiğinde konuşur evlilik nişan vs yani o sürede konuşulur.. ama diğer türlüsü sevgilik falan sadece cinsel ojbe olarak kendi ihtiyaçı giderdiğinde terk eder yakınlaşma süreçi seviyorum aşığım işte belli güzel kelimeler etkilemeye çalışılıyor sonra kız etkilendiğinde de sonra cinsel sohbet başlar taki yaparım 1 kere falan kadar evilir.. yani bu yüzden herşeyin zamanı vardır..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu kişisel bir durum her erkekte değişir. Bir insanı sevmek için ne kadar süre gereklidir bu sorunun cevabını düşünerek soruna cevap bulabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Erkeğe sexsi sunmaz isen ne kadar severse sevsin olmaz bu evlilik olur nişan olur sevgili olur 20 yastan sonra tutmak çok zorlaşır seviyorsa evlenir kendini evliliğe saklama gibi niyetin varsa çabuk evlenmeniz lazım öbür türlü ya bırakır ya aldatır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgiyle cinsellik ne alaka? Toplum cinselliği o kadar ayıp iğrenç kötü aşılamış ki, seven biri cinselliğin c sini açarsa yuhlanıyor. Demiyorum ilk günden açan kişi doğrudur. Cinsellik de sevginin bi parçasıdır. İnsan temas etmeden severse eksik kalır ve tam bağlanamaz.
10 YorumlaSen yardım etmezsen ya başka kızlara yazicak ya da video izlicek kıskanmiyomusun hic
11 Yorumla
Soran1 yılBen kendimi kıskanırım ilk önce kendimi düşünürüm bence herkes böyle olmalı neymiş başkalarıyla olcakmış diye ben kendimi mi feda edeyim yok öyle iş adam gibi seven cinsellik düşünmez bile sevdiğine zarar gelsin istemez korur kollar kendinden bile...
1 yılYani karşısındakime bağlı olarak. Bir kere açmaya öalıştı diyelim zaten belli eder kız kendini siteyip istemediğini ona göre saygı duymlaı
00 YorumlaKadına bağlı rahatsız olup korkuyorsa darlamazsın. Ama çapkın çapkın konuşuyorsa seninde uyum içinde olman gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİmam nikahını kıyar yüzeysel bir şeylerden bahseder hani ortak noktalarımız var mı ikimizde hoşlanıyor muyuz gibisinfen evlenince de gerekli şeyler yapılır biraz sabretmek lazım sadece
00 Yorumla
1 yılArkadaşım cinsellik doğaldir abartmaya süre koymaya gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun süresi olmaz. Tek taraflidq olmaz. Karşılıklı ilgi ve arzu olmaya başladığı an beraber yaşanır ya da konuşulur...
00 Yorumlasana karşı istekli olması seni sevmediği anlamına gelmez. Bunun süresi yokki kimi zaman 1 gün sonra kimi zaman 1 ay sonra
00 Yorumla
1 yılYarım saat bir saat sonra falan
04 Yorumla
Soran1 yılDefoll
- 1 yıl
İnsanlarda saygı kalmamış ya...
Soran1 yılBu fikrine saygı duyamam kusura bakma
- 1 yıl
Neden duyamıyorsun ya sen de muhabbet etmezsin ne var bunda
Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. İş ciddiye bulmadan olmamalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal bir şey. Konuşma olmaz icraat olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Belli süresi yok ki bunun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. 3 ay diyelim amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl3 ay 14 gün 22 saat sonra
02 Yorumla
Soran1 yılSanırım sen bu kadar süre sonra konuştun
Cevap sahibi1 yılYok ya takılıyoeum öyle belli süresi yoktur bence
1 ay sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlendikten sonra gosterir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılilk gunden konusur 1 aya da halletmis olur
00 YorumlaBı 6 Ay sonra olabilir bende öyle oldu