sevgilim 32 yaşinda ben 27. benimle çok ilgili çokta seviyor belli ama seks konusunda kötü, bazen daha sevişme aşamasinda boşaliyor ve parmağım uzunluğunda. benimleyken heyecanlandiği icin erken boşaldigini söyluyor ama 6 aydir birlikte oluyoruz atamadi mi heyecanini anlayamiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu durum, cinsel yaşamınızda bazı sorunlar olduğunu ve bu konuda ne yapmanız gerektiğini bilemediğinizi gösteriyor. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bu konuda yalnız değilsiniz. Birçok çift, cinsel yaşamlarında benzer sorunlar yaşayabiliyor. Önemli olan, bu sorunları görmezden gelmemek ve çözüm arayışına girmektir.
Partnerinizin Erken Boşalma Sorunu
Partnerinizin erken boşalma sorunu, hem sizin cinsel yaşamınızı etkiliyor hem de onun özgüvenini zedeleyebiliyor. Bu durumun altında yatan nedenler fiziksel veya psikolojik olabilir.
Fiziksel Nedenler
Erken boşalmanın fiziksel nedenleri arasında hormonal dengesizlikler, sinirsel sorunlar, enfeksiyonlar veya bazı ilaçların yan etkileri sayılabilir. Bu nedenlerin belirlenmesi için bir üroloji uzmanına başvurmak önemlidir.
Psikolojik Nedenler
Erken boşalmanın psikolojik nedenleri arasında stres, kaygı, performans anksiyetesi, geçmiş cinsel deneyimler veya ilişki sorunları sayılabilir. Bu nedenlerin belirlenmesi ve çözümü için bir cinsel terapist veya psikologdan yardım almak faydalı olabilir.
Ne Yapmalısınız?
* Partnerinizle Konuşun: En önemlisi, partnerinizle bu konu hakkında açık ve dürüst bir şekilde konuşmaktır. Ona, neler hissettiğinizi, bu durumun sizi nasıl etkilediğini ve birlikte bir çözüm bulmak istediğinizi anlatın.
* Empati Kurun: Partnerinizin de bu durumdan rahatsız olduğunu ve belki de utandığını unutmayın. Ona karşı anlayışlı ve destekleyici olun. Suçlayıcı veya yargılayıcı bir dil kullanmaktan kaçının.
* Birlikte Araştırma Yapın: Erken boşalma hakkında bilgi edinin. Bu konuda yazılmış kitapları okuyabilir, internetten güvenilir kaynaklara ulaşabilir veya uzmanların görüşlerini inceleyebilirsiniz.
* Uzman Yardımı Alın: Bir üroloji uzmanına başvurarak fiziksel bir neden olup olmadığını araştırın. Eğer fiziksel bir neden yoksa veya psikolojik bir neden düşünüyorsanız, bir cinsel terapist veya psikologdan yardım almayı düşünebilirsiniz.
* Tedavi Yöntemlerini Değerlendirin: Erken boşalmanın tedavi yöntemleri arasında ilaç tedavisi, davranışsal terapi veya her ikisi birden yer alabilir. Partnerinizle birlikte doktorunuzun önerdiği tedavi yöntemlerini değerlendirin.
* Alternatif Yollar Deneyin: Cinsel yaşamınızı zenginleştirmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Örneğin, ön sevişmeyi uzatabilir, farklı pozisyonlar deneyebilir veya cinsel oyuncaklar kullanabilirsiniz.
Unutmayın
* Erken boşalma, tedavi edilebilir bir sorundur.
* Bu süreçte sabırlı ve destekleyici olmak çok önemlidir.
* Birlikte bir çözüm bulmak için çaba göstermelisiniz.
Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBir erkek çişini tutabildiğine göre , boşalmasını da tutabilir. Ayrıca bunun bir çok egzersizi ve taktikleri de var. Hızlı hareketlerden kaçınsın. Heyecanı için derin nefesler alsın ve yavaş yavaş geri versin. Ve siz hep hep üst pozisyonda olun 👍🏻 heyecan sorunu ortadan kalkana kadar...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes seks yapmayı bilmiyor, sanki bunu bilircesine yaradan bazılarına küçükde verince
Binlerce varyasyonlu erkek ortaya çıkıyor.
Onlarada sorsan hepsi bir Hercules, bilen biri bunların kullanma kılavuzunu yazsın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılAltı yıldır berabersiniz ve bu şekilde devam ediyorsa onda erken boşalma sorunu var yalan söylüyor sana
00 Yorumla Bahaneler bahaneler.. Tatmin olmadıkça uzaklasicaksin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Çok kötü bitmez sende hicbirzaman orgazm olamasın tedavisine baksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılDuzenli seks hayati olmaz ise erken bosalma. devam eder
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılsağlık sorunu da olbailir.. doktora görünmek gerek ilk önce
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılYok o hastalik bence soyle bi gitsin ürolojiye hetecanla alakasi yok onun
00 Yorumla
1 yılO kadar acemi biri seni mutlu edemez ayrıca parmağın kadar olan şey seni hiç tatmin edemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılParmak için parmağını oynatmaya değmez kaç ordan
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıloha valla ben 20 dakika sonra boşalıyorum geç boşlama var altımda 4 kere boşalırlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBu durumu ona açtın mı?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılseks te kötü olan ilişki yürümez ve bu bi sorun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılİkinciyi yapsin yetmezse 3 iste
00 Yorumla Parmağın uzunluğunda ne micro mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Geciktirici pozisyonlar deneyin ilk olarak bnce👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Üstündeki heycanı atamazsa bu ilişki yürümez😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlaçlar falan başlayın
27 Yorumla- 1 yıl
Varmiki ilacı
Cevap sahibi1 yıl@Bulutsencer var ya birsürü macunlar falan
- 1 yıl
Parmak gibi diyor ya o buyurmu
Cevap sahibi1 yıl@Bulutsencer hayır
- 1 yıl
Yazık olmuş kiza
Cevap sahibi1 yıl@Bulutsencer senin kıza da belliki
- 1 yıl
Benim çöl sukur oyle sorunum yok
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılİçine girince kaç dakika kalabiliyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErken bosalma sorunu var, tedavu olmasi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlaç veya doktor ya da kendine başka f*ck bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeks öncesi oral yapıyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen yenisine bak bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCok klasik hikaye be
00 YorumlaBence ilaç kullansin
00 Yorumla
1 yılyazık be :)
00 Yorumla
1 yılTaktik verebilirim
01 YorumlaBu bi sorundur 6 ayda heyecan kalmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasını bul
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım