ya sevgilim 5 dk da boşalıyo . bana diyo bana çok zevk veriyorsun hemen boşaltıyorsun dedi o onun sorunumu yoksa benimle mi alakalı?.. ama ilişkiye girmiyoruz
Cevabın nedir?
Normal bir durum düzenli bir sex hayatınız yok ayrıca sex mast. gibi değildir çok daha uyarıcı bir etkisi var.
Normal olan süre 15-20 dk fazlası yorucu azı ise tatsız olur onun için ilişkiden önce tabi girdiğiniz zaman :) ön sevişmeyi uzun tutun oral sex 69 pozisyonu falan bu süre içinde erkek boşalır ama kadın daha tavına yeni gelmeye başlamış olur ( genel olarak ) ama bozmadan oral sex ve ön sevişmeye devam ederseniz erkeğin ereksiyonu bozulmaz yani erkek boşeldıktan sonra sen oral sex yapmaya devam edersen, birleştiğinizde erkek ikinci defa boşalana kadar kadın en az 2 defa boşalabilir (birazda erkeğe bağlı) ön sevişmenizi uzatın tadı damağınızda kalmasın ;)29 Yorumla
Soran+1 yılaynen uzun tutalım dimi çok uzun tutmuyoruz biz.. bunu ona söyleyeyim
Soran+1 yılilişkiye girmiyorz ama :) vajinam zaten çok küçük dar korkuyorum
- +1 yıl
Korkmana gerek yok ön sevişmede eller dudaklar diller parmaklar konuşacak ve o küçük delik adeta göl olacak penisin yavaşça açarak içeri girmesine engel olamayacaksın sonrada çıkmasını istemeyeceksin... Arkadaşın şanslı herkese öyle dar ateşli ve ıslak bir delik nasip olmaz ;)
Soran+1 yılolmaz mı ? :) daha mi iyi oluyor
Soran+1 yılhahah :) pekiiii girme derinlere o halde
Soran+1 yılpekiiiiiiiiii :D sağol
En İyi Cevaplar
+1 yılHadi bu haldeyken 5 dakika. Yarın bir gün cinsel ilişkiye girdiniz ne olacak :)
Tenleriniz birbirine değdiğinde boşalırsa hiç şaşırma. Başta hoşuna gider, ardında cinsel anlamda çok mutsuz olabilirsin.
Tavsiyemde makale okumak yerine erkek arkadaşın bir üroloji doktoruna görünsün. Bu kadar erken olması pek iyi değil.05 Yorumla
Soran+1 yılsöylerim konuşucam zaten . çünkü evlendikten sonra sorun olabilceğini biliyorum
- +1 yıl
Arkadaşım. Bu durumda yapman gereken tek şey erkek arkadaşınla konuşup, bunun sorun olduğunu ve üroloji doktoruna görünmesi gerektiğini anlatmandır. Bazı şeylerin farkındaysan bunu ona olması gereken dilde anlatmalısın :)
Soran+1 yılanlatıcam zaten konuşucam yani mecbur
- +1 yıl
Eğer olumsuz yaklaşırsa evlilikten sonra cinsel sağlık ürünleri kullanacak yapacak bir şey yok. Tamamlanmamış bir cinsellik evlilikte olmaz açıkçası.
Soran+1 yılsanmam ya olumsuz yaklaşacağını anlar beni
Canım baya sikintiliymis bu konu !
Bide iliskiye girseniz demekki kapıya yanaşmadan boşalacak ozaman :)
Sorun sende deyil sorun senin sevgilinde at çöpe yenisini bul :)06 Yorumla
Soran+1 yıl:D gebertir beni hahah :D ya konuşucam sorunun mu var diyee
Soran+1 yılkonuşucum konuşucaaaaam
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
Onun olduğu kadar seninde sorunun olur çünkü sen zevk alamadan o orgazm olacak, neyse nefesinizi kontrol edin fazla gergin ve heyecanlı olmayın, yakalanacam korkusu da erken boşalmayı tetikleyebilir, yavaş yavaş devam edin birde erkek arkadaşın altta olsun, kendisini çok kasmasın. :)
122 Yorumla
Soran+1 yılaltta oluyor zaten genelde :)
- +1 yıl
dediğim gibi çok hızı olmamaya çalışın, yavaş yavaş kendinizi kasmadan düzenli derin nefes alarak sakinleştirin birbirinizi, gelmeye yakın haber versin durun ve bunu 3-4 kez yapın en sonunda onu boşalt ama yavaş yavaş ! :D
o tekrarı yapın biraz daha uzaya bilir, şapka bölümünü çimdikleyebilirsiniz ama morartmadan :D :D çok az bir acı yeter :D
Soran+1 yıldenicemmmmm :D
Soran+1 yılhahah ne be :D nedne öyle diyosunnnnnnn
Soran+1 yılhahah güldürdün ya :D bakıcaz :D
Soran+1 yıl:D güldürme benii :D yatakta olablir
Soran+1 yılyapmam elbette ya
Soran+1 yılhahah :D söylerim
Soran+1 yıluzaktayız uzaktaaaaaaaa :(((((((((((
Soran+1 yılinşalaaaaaaaaaaah inşalaaaaaaaah :(( off bide bana sor içim paramparçaaaaaaaa
Soran+1 yılhayır ya kesşe yaşadığımız şehirler başka yerde :)
Soran+1 yılinşallah inşallah ya :)
sevgilinde erken boşalma sorunu var sen onu yadırgama hor görme diye suçu sana atmış akıllı=) başkasıyla da girse ilişkiye 5 dk bile sürmez erken boşalmasorunu var tatmin edemicem seni sanıyor o yüzden öyle demiş senle ilgisi yok=)
04 Yorumla
Soran+1 yılöküz ya :) gösteririrm ben ona :D
Soran+1 yıldeğil be :D belli olurdu :)) değil değillllllll
Gizli Üye(36-45)+1 yılbuna senin yapacak birşeyin yok erken boşalma ancak bir uzmanın yardımıyla çözülebilir. yoksa senden çok zevk almasıyla alakalı bir durum değil hangi kadın olursa olsun 5 dkda boşalır. önemli olan 15 dk gibi bir süreye çıkartmak ilk posta için.. bu durumda senin doyamadan bittiği anlaşılıyor
013 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle oluyor
Cevap sahibi+1 yıldokunur dokunmaz boşalıyormu hemen
Soran+1 yılhayır canımm .. en geç 10 dk
Cevap sahibi+1 yıltamamda bu senin için yeterli bir süre olmaz. bir kadında aynı zamnda orgazm olmak ister ve erkeğin hükmettiğini görmeye bayılır kadınlar.süre çok az.. ilişkiye giriyormusunuz bakiremisin yani
Soran+1 yılgirmiyoruzz bakireyim
Cevap sahibi+1 yılanladığım kadarıyla sürtünerek kıyafetlerin üzrinden yapıyorsunuz. doyuyormusun peki o boşalana kadar
Soran+1 yılya kıyafet olmuyor üstümüzde ya
Cevap sahibi+1 yılbak bazı erkek kızın inlemesinden ıslanmasındanda tahrik olur çokmu inliyorsun ya da tahrik edecek şeylermi söylüyorsun
Soran+1 yılya azıcık inliyorum . vücudum çok güzel tenim falan etkilenir mi ondan da ?
Cevap sahibi+1 yılsen azıcığı biraz fazla yaıyor olabilirmisin? göğüslerini falan çok yapıştırıyormusun onun tenine
Soran+1 yılya göğüslerimi yapıştırmama gerek yok o zaten sürekli dokunup yalıyo
Cevap sahibi+1 yılpeki inlemeni kesmeyi denermisin? sen orgazm oluyormusun peki
Soran+1 yılya bastırıyo canım acıyo elimde değil ki inlemek . evet oluyorm bende
siz napıyonuzda sevgılın erken bosalıyo ben anlamadımkı bırlesmeyenın erken bosalmasımı olurmus yoksa bılıyormus havasında suya sabuna dokunmamıs bırının sorusumu bu ya da ben cokmu safım anlamıyom
04 Yorumla
Soran+1 yılya sürtünerek ilişki yaşıyoruz
Soran+1 yılnasıl
tabikide erkegin sorunu erkek boşalma yüzde 90 erkekte görülen bişeydir :D max 10 15 dakkada biter iş :D
03 Yorumla
Soran+1 yılyapabilcek birseyde yok dimi :)
Soran+1 yılhadi ya :) neyse artıkk
Onun sorunu bu canım. Ama onunla beraber senin de sorunun. Sebebi ise bu kadar erken boşalıyorsa seni de bu durumdan mahrum bırakıyor anlamına gelir. Sen en iyisi başkalarını bul ve dene. Kim geç boşalıp sana zevk veriyorsa onu tercih et.
08 Yorumla
Soran+1 yıloldu hayır olmaz :) ilk onunla yaşadım başkasını istemem ya ben başkasını istemyıorum ki :) ayrıca onu sadece cinsellik içinde sevmiyorum yaniiiiii
- +1 yıl
İyi de canım yaşın kaç hem erkek bal arısı gibi her çiçeği koklar bunu da unutma. Sen ne kadar güveniyorsun ya da ömür boyu beraber olacağınızı falan mı zannediyorsun ? Kaldi ki oldun , ömür boyu boşalmak için salatalık- patlıcan mı kullanacaksın. partnerine bırakırsan adam zaten otomatiğe bağlamış dokunsan çağlıyor.
Soran+1 yılya deli :) ya şimdiliik kimseyi istemıyorum ben amaa
Soran+1 yılgörücez :)
Soran+1 yılhe eveeet canlı yayın yapıcam :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüzenli ilişki olmadığı durumlarda erken boşalma normaldir. Sorunun sizle hiçbir ilgisi yok, hatta erken boşalma teşhisi bile konulmaz, dediğim gibi düzenli ilişki ve takip gerektirir. Kişiye ve verdiği zevkle alakası yok...
12 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladımmm
Cevap sahibi+1 yıl:)))) şimdilik eğlenmenize bakın...
+1 yılilişkiye girseniz girmeden boşalır herhalde :D ama seviyosa etkilenosa olur öyle
13 Yorumla
Soran+1 yılbana sürekli sana dokunmak çok hoşuma gidiyo diyo da . çok etkileniyo çok belli ediyor
- +1 yıl
e iyi bişey işte keyfini çıkar yaşlanınca bulamıyıcaksın bunları
Soran+1 yılbiliyorumm :)
İlişkiye girmeden mi? Demek girse, 30 saniyeyi ya bulur ya bulmaz. :/
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinnnnn
- 07 Yorumla
Soran+1 yılileri derecede erken boşalma
Soran+1 yılyani neredeyse 5 dk gibi :))
Soran+1 yılsöylerimmm
Soran+1 yılelbette söylerim :)
Çok zevk veriyorsundur öyleyse :) Sne bilmiyormusun ne kadar zevk verdiğini. Hemen bırakma sende onu, kendini rahatlatmadan :D
06 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ne kadar zevl verdiğimi bırakmıyorum hemen o bırakıyo boşaldığı an
Soran+1 yılya bekliyo azıck sonra bana geliyo
Soran+1 yılevet ya öncelik bana ait olması gerekiyor :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erken boşalma sorunuda olabilir.
yada cok sürtünme yapiyordur kendini cabuk ereksiyon edip
boşaliyordur...04 Yorumla
Soran+1 yılemin olamiyorum acaba kendisine mi sorsam erken boşalma gibi sorunun mu var diye
Soran+1 yılsorayım o zaman bakalım neymiş
+1 yıltürk erkeğinin ortalama boşalma süresi 3 dk 36 saniye zaten. dert etme.
13 Yorumla
Soran+1 yılo kadar çabuk mu yaaa
- +1 yıl
evet. sebebi malum. senelerce pompala cinsellği. bir bok sansın. sonra heyecandan aslını bir ömür yaşayamasın.
- +1 yıl
O kadar sene cinselliği ön plana çıkarırsan, çıkartıp bedeni zorlarsan, o gemiyide terk ederlerse dediğin dakika doğrudur :) :)
+1 yılilişkiye girmiyorsanız tam net bişey söyenemz ama bence bu erken boşalma bu da senin değil onun sorunuuuu
04 Yorumla
Soran+1 yılyani onun sorunu
- +1 yıl
peki nasıl boşlıyor? sana sürtünerek mi?
Soran+1 yıleveettt
- +1 yıl
o zaman erken boşalıyordur gecikmesi gerek kendini tutusun hemen boşalmasın zamanla öğrnice düzelirr
sevgilinde erken boşalma problemi var... geçiktiricili prezervatif kullansın
yada anestol krem sürsün üstüne prezervatrfi taksın uçarsın00 Yorumlahızlı yapıyorsundur masturbasyonu ondan kısa sürede boşalıyor.
00 Yorumlaonun sorunu ya sende neden olsun zevk veriyorsan daha uzun sürmeli ve senide yarı yolda bırakmamalı seks önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılheyecandan kan basıncı yükseliyor penis damarlarına kan fazladan gelip ereksiyonu başlatıyor bu yüzden de kontrol edemiyor kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erken bosaliyo iste sorun onda. Senle ne ilgisi var. Ondan sana zevk yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErgen delikanlılarda olağan durumlar. Heyecandan oluyo
112 Yorumla
Soran+1 yılergen değil be :D 23 yaşındaaaa
Cevap sahibi+1 yılergenlik dönemi 24 yaşına kadar sürer. deneyimsizdir. çocuğa erken boşalma sorunu var demek istemiyorum günahını almayalım yani. daha ne istiyosun? :)
Soran+1 yıl:) haha ya ne bileyim bu kadar kısa sürede boşalcağını beklemiyordum
Cevap sahibi+1 yılo 5 dk. neler oluyo da boşalıyo peki?
Soran+1 yılsürtünüyo eli sürekli göğüslerimde
Cevap sahibi+1 yılona madem 5 dk vaktimiz var sen onu önce benim rahatlamam için ayır desene. biraz kendine hakim olsun suçu sana atmasın çok zevk veriyomuşsun da ondanmış falan filan. hikaye bu.
Soran+1 yıldimi ? bende oyle düşündüm
Cevap sahibi+1 yılbence de. sen akıllı kıza benziyosun. otur açık açık konuş. konuşarak halledersiniz.
Soran+1 yılkonuşucam zaten
Cevap sahibi+1 yılaklını başına toplasın :)
Soran+1 yılaynen :D döverim yani
Cevap sahibi+1 yılsen de yardımcı olabilirsin yöntemleri var ama burada anlatmaya izin vermezler heralde. hadi kolay gelsin.
sorun değil dogal. 5 dakika iyi bir süre şimdilik.
10 Yorumla
+1 yılSorunu var ondan öyle erken oluyor
00 Yorumla
+1 yılSürtüne sürtüne yangın çıkaracaksınız ameke.
14 Yorumla
Soran+1 yıloffff :))
- +1 yıl
Yapacaksanız normal yapın bu ne arkadaş sakın ormanlık alanda yapmayın. Ormanı yakarsınız falan.
Soran+1 yılbizden oyle dedik ama yanımızda yangın söndürme tüpü de oluyor ne olur olmaz evfalan yanar diyee
- +1 yıl
İyiymiş.
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girmiyoruz derken sürtünme mi sadece?
05 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Sürtünmeyle erken boşalma demek doğru değili.Ena z 6 ay düzenli ilşikliden sonra erken boşalmadan bahsedilir.
Soran+1 yıleee sorun ne o halde ?
- +1 yıl
Sorun yok sürtünmeyle boşlam çabuk olabilir demek istedim.
Soran+1 yılanladımmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılerken boşalma sorunu var
03 Yorumla
Soran+1 yılbelli oluyor
- +1 yıl
vay be nasılda bildiniz
Cevap sahibi+1 yılonun için egzersizler tedaviler var bir doktora görünsün bence
Hem onla hem senle alakalı :)
11 Yorumla
Soran+1 yılya bazen değişiyo tabi mesela bazen daha uzun sürüyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılhemen boşalması yanlışmıdır?
015 Yorumla
Soran+1 yılyani değil mi ?
Cevap sahibi+1 yılvalla tam araştırma yapmadım.biraz araştırıcam bu konuyu bn..geç boşalırsa noluyor erken olunca nolur :D
Soran+1 yılya biz erkeklere göre daha geç boşalıyoruz . şimdi erkek boşaldıktan sonra pek birşey yapmak istemz sonuçta zevki bitti o an onun ama biz uzun sürsün isteriz anladın mı ? :D
Cevap sahibi+1 yılpeki erkek hemen boşalırsa yani kadına zevk vermezmi ne zaman boşalması gerkir e nereye boşalması gerkir?
Cevap sahibi+1 yılerkekmisin sen
Soran+1 yılkızım ben ne erkeği :)
Soran+1 yılya hiçde değil kadınlar daha geç boşalıyo
Soran+1 yıl:) kişiden kişiye fark olablir :) bende oyle bir şey yok geç oluyor benim ki
Soran+1 yılbak seeeeen :D hahah
- +1 yıl
kessiinnnn erkek bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılsürtünrek mi ilişki ?
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılzevklidir erken boşalabilir sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılerken boşalma işin zor
02 Yorumla
Soran+1 yılelden ne gelir?
Cevap sahibi+1 yılbaşını tutma yöntemini yapsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılerken boşalma var onda :))
09 Yorumla- +1 yıl
bende de var napacaz. hadi yardım et bize.
Soran+1 yılevet ya
Cevap sahibi+1 yılne kadar süre lazım :D
Soran+1 yıl:D hahah 1 saat falan :D
Cevap sahibi+1 yılee suyunu çıkarma 15 20 dk yeter :D
Soran+1 yılşakaydı ya :D
Cevap sahibi+1 yıl:D 2. 3. sü gelmiyor mu :D
Soran+1 yılgeliyo gleiyo :)
Cevap sahibi+1 yılne kadar süre :D
eee neler yapıyorsunuzz? birazda onun elinde.
00 Yorumlabide vajinana girse aninda boşalicak anlaşilan...
026 Yorumla
Soran+1 yılöyle gibii
Soran+1 yılya gördü acayip beğendi :D ama sanmam o yüzden olacağını
Soran+1 yılacayip ya nasıl olur :D bilmem bende çok beğeniyorum şahsen güzel ya :D
Soran+1 yılevet tam olarak oyle :) o zaman güzel oluyomuş demek ki :) o yüzden beğendi demek ki
Soran+1 yılhmmm :)) tahminin tam oturdu ama
Soran+1 yıl19 yaşındayım
Soran+1 yılevet sevgilim ilkim ..160 boy 52 kilodayım
Soran+1 yılşanslı mıdır bilemem ama :) kıymetimi bilsin yeteeeer
Soran+1 yılvücut ölçülerimi bilmiyorum tam olarak ama göğüs 85
Soran+1 yıl.sarkık mı çok fazşa dik :) .dayanabilceğini sanmıyorum onun çıkarmadan
Soran+1 yıloldu o zaman görüşürüzzzzzz :)
Soran+1 yılhoşgeldinnnnn :D
Soran+1 yılçıkıcam şimdi ya :D
sorun sende değil onda rahat ol
02 Yorumla
Soran+1 yılyani fazla zevkten mi oluyor ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun sorunu hem de ciddi .
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapılabilir ki ?
onun sorunu ama sendede sorun oluyo0r haliyle
00 Yorumlaacemıdır belki
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç sanmıyorum . benden önce çok fazla birlikteliği olmuş
Soran+1 yılya neyse ne :D erkekn boşalıyo sonuçtaaaaaaa
kendi sorunu onun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastırbasyon mu ?
00 Yorumla
Devamını Gör(23)