son 2 seferdir hep erken bosaliyor geçen gün baya uzuldu bu duruma sana zevk veremiyorum diye sonra yaptığımızda canım yanmıştı öyle olunca isteği kacti gibi yapmak istemedi birkaç sefer ben istedim oda hemen bosaldi yine ben zevk alamadim sonra istemedi bidaha hatta beni azdırmasini istemiştim caninin istemediğini görüne zevkim kacti aslinda onceden boyle degildi neden boyle olmuş olabilir sonra uyuduk 2 gece de önceki seferde uyumustuk
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlişki süresi uzadıkça erken boşalma problemi yaşanır. ilk boslmayi vajinaya girmeden oral ile yapın 15-20 dakika bekledikten sonra sevisme süresini uzun tutarak vajina ile boşalma sağlayın.3. de göreceksiniz çok daha uzun sürecek. erkek yorulursa kadın üste çıksın herşeyi erkekten beklemeyin
013 Yorumla
Soran+1 yılBen uste çıkıyorum zaten en çok zevk aldığım pozisyon benim yönettiğim ama yine hemen bosaldi ve çıkartmadım içimden cubku ben zevk almaya yeni yeni başlamıştım ama biyerdensonra mecbur çıkarıyorsun oda ilk sertliğini koruyamıyor yzun sure
Soran+1 yılÖyle yapmıştım zaten onun ds morali bozuldu aslı da elinde olan bisey değil farkındayım ama neden kaynakli bilmiyoum
Soran+1 yılNe yapabilirim ben Peki onun için sevmiyorum sonucta her daim yanında olacagimi biliyor da ilk seferde baya icine kapanmıştı ben çok normal olduğunu falan soyledim hep güzel konustum
Soran+1 yılMesela şimdi böyle olunca da ben banq karşı tutkusunu kaybetti gibi hissdiyorum
Soran+1 yılBen hiçbir sey yapmadan erekte oluyor yani surekli erekte oluyor öpünce bile vücuduna dokunduğumda bile ve boşalınca da inmiyor ama erken boşaliyor belki de stresten oluyordur düzelir diye düşünüyorum
Soran+1 yılYok 4 5 kere
Soran+1 yılCok erken olmasada yani çok yzun surmuyor ben orgazma ulasamiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKalın kondom taksın geciktirir
00 Yorumla
+1 yılSonrada değişecek bir durum değil bu eskiden geciktirici kuşşanıyor olabilir şu an normale dönmüş hali yani :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kullanmiyordu yani ilki yine hemen boşalırdia ama sonrakiler daha uzun sürüyordu simdi hepsi kısa sürüyor
- +1 yıl
maalesef kadın için zor durum bir şey diyemiyorm bence seni bu durum çok etkilicek bir süre sonra
Ön sevişmeyi uzun tutun, oral seks yapın falan filan işte yani zaten cinsel hayatınız varmış biz ne öğretelim burada?
00 Yorumla
+1 yılStreslidir o an hemen bitsin istemiştir ya da seni çok istiyordur boşalıyordur birsürü nedeni var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsanırım tutku azalmış değişim zamanı ya da farklı bir kişi zamanı gelmiş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir Bende eskisi kadsr zevke gelmiyorum bilemedim
Cevap sahibi+1 yılbazen hayatına en mükemmel zevki çok az görüşerek bedenlerinn birbirini özlemesiyle bazı şeyleride zevk alıp severek yapanla yaşaman gerekiyor ve hani derler ya jübile az ve öz ama tutkulu
Boşalınca devam etmiyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılEdiyor bosalsa da inmiyor ama nereye kadar devam edick
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben de gec bosalmaktan sikayetciyim..!
00 YorumlaDüzelir zamanla dikkat etsin kendisine
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden her şeyi yaşarsanız sorunlar bitmez
00 Yorumlabu durum senı ondan sogutuyor olabılır
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİliskiye girdikten hemen sonra mi bosaliyor
08 Yorumla
Soran+1 yılKısa sürede yani 1 dk flndir
Cevap sahibi+1 yılNe kadar suredir iliskiye giriyorsun peki
Soran+1 yıl7 kere falan yapmisizdir
Cevap sahibi+1 yılSen zevk alıyor musun peki
Soran+1 yılZevk aliyorum da orgazm olamadım hic
Cevap sahibi+1 yılKendini mi sıktin hep
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin peki
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Psikolojik
04 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojikse nasıl duzelir
Soran+1 yılOzguveni mi yok yani bilmiyorum ilk yaptığımızda biledshq iyiydi yani
- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılYorgundur kanka
03 Yorumla
Soran+1 yılBiraz hastaydım onunla ilgili olabilir mi
Soran+1 yılHastaydı Bende hastayım bir tik
- +1 yıl
Olabilir pek üsteleme strese girmesin mutlu mutlu yaşayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamin stresi vardir
01 Yorumla
Soran+1 yılO an bile mi yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç seks yapmak zormu ilk kez yapicaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılstreslidir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım