AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
29 yasında bakire kızı soran da sen miydin😊 29 yasında bakire kız olur ama bakşr erkek olmaz. Ya yancıdır ya da gercekten sıkıntılı bir erkektir
Geldi yine cinsiyetçiler
Yoo aynı durum değil yani, cinsiyetcilikle alakası yok; hormonlar, fiziksel özellikler vs
Katılmıyorum bu senin düşüncen. Ataerkil bir toplumda yaşadığımız için bu tarz düşünenleri anlıyorum ancak alakası yok.
Herhalde türkiye sartlarına göre söyledim. İsveçte o yaşa kadar kalmış kadında da sıkıntı var. Sen nerede yaşıyorsun
He Anladim sen Türkiye için dedin… ama şunu demek istiyorum çok katı olsa dini değerlerine bağlı kalmak isteyen kalır normaldir anormaldir demek lazım değil
Dini de değil sadece erkeklerin baskısı dolayısıyla da kızlar cekiniyor, bakşre olmazsam erkekler evlenmez gibisinden
Anladim haklısın ancak hani aynı baskı erkekte olsa o da durur bu sebepten kadın normal erkekler anormal denmez bence
Anladım normal anormal tanımına karşısın👍😊
Sen ne durumdasın, olayın ne tarafındasın peki
Benim olayım o kadar karışık ki
Neden🤔
Yani anlatmaya başlasam uzun sürer o yüzden
Anladım peiiki👍
Çok iyi evlenmeden olmamasını düşünenlerdenim
Gayet normal tabi canim bende 23um ve evliligi bekliyom. Iste bunu bu kadar anormallestirdiler ki artik sanki bizim yaptigimiz cok yanlismis gibi herkes seks makinesi olacak sanki..
Olabilir tercih etmemiştir herkes ilişki yaşayacak diye bir şey yok
Kamışı 29 yıldır yağlıyarak bekliyor diye düşünürüm
Sanırım kalkmiyor
Kadın içinde mi aynı
Kadın ya kendini sakliyordur ya da cesareti yoktur diye düsünürüm
Erkekte aynısı olabilirm
Erkekliginde problem yoksa kadin gibi dayanamaz
Yani katılmıyorum mastürbasyon yapabilir dini olarak da yaşamayan insanlar var bu kadar penise anlam yüklenmemeli
Elbette genel olarak tam isabet tespit yapmadim. Dini açıdan, cesareti olmayan, imkanı yokken ne bilim buna benzer şeylerde var
Erkeğin kendini saklama durumu tabiki yok milli olmak gibi bir kavram da varken buna önü daha açıktı her zaman bunlar tabi ki sebepler. Ancak yok kadın dayanır erkek dayanamaz bunlar safsata bu kadar penis için laf edilmemeli insanlara
Erkekteki imkanlar cok rahatken nasil dayanmasini bekliyorsun ki
Hayır rahatken ayrı mesele ama dayanmak istese dayanır imkanlar rahat olmasa mesela onu demek istiyorum
Yani dayanir ölmez evet ama o istek ağır basar biyerden sonra
Tamam ama bu dediğin kadın içinde geçerli
Biz de sürekli mastürbasyon yapıp istek içinde oluyoruz yok erkek dayanamaz lafları doğru değil ha tabi iki tarafta yaşasın ama bir tarafı farklı tutmak normal gelmiyor
Tamamda seni engelleyen cok daha fazla etken var. Hal böyleyken kendimizi tutmak cok daha zorlasir
Ha tamam ama mesela engelleyen şey olmasa kadın da tutamaz o zaman
Aynen öyle
:) mümkün olmayan cümleler
kadina ihtiyaci yoktur
O yaşa kadar iyi tutmuş kendini 😂
Normal bnde 32 yaşındayım bakirim
Hiç mi azmamış mübarek sdfsd
çekici bir kadınla yalnız kalamamıştır
bir şey düşünmem
Boşa beklemiş derim.
Offf offf
Ben öyleyim aslında