Sık mastürbasyon da göstergedir ama sıkcyapn birisi o yaşa kadar artık mastürbasyon yetmiyor ben kadın tavlayayım der. Kadın tavlayamıyot. Kadınlar uzaklaşıyor ya da. İkinci ihtimal. Yani tanışma aşamasında konuyu hemen sekse getirip abaza damgası da yiyor olabilir. Bu da libidonun adamlaşamamış hali
Cinsellik; nefes almak, yemek yiyip - su içmek, dışkılamak, uyumak gibi en temel biyolojik aktivitelerimizden birisidir. Kişi ergenlik sırasında kendi cinsel dürtülerinin farkına varır. İşte bu noktada kadın-erkek fark etmeksizin, cinsel anlamda başarıya ulaşmak ister. Eşeyli üreyen canlıların çoğunda olduğu gibi, insanda da çiftleşme durumu, erkek için fiziksel çaba isteyen bir süreçtir. 36 yaşına gelmiş bir erkeğin, kabaca 20 yıldır falan bu konuda adım atmış olması beklenir. Bunca sene partner bulamamış olması, ya da bulmuş olsa dahi cinsel ilişkiye girecek fiziksel durum yakalayamamış olması büyük bir problemdir. Erektil disfonksiyon gibi fizyolojik bir sebep ya da ED'ye yol açabilecek psikolojik bir sorun beklenen bir durumdur...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
36 yaşındayım. İçimdeki libidoyu bi ben bilirim. Bakir kalmışsa lbidosuzdur. Libidolu olduğunu sadece zannediyodur
mastürbasyon yapıyordur belki sık sık bu . Libidonun göstergesi değil midir?
mesela?
Sık mastürbasyon da göstergedir ama sıkcyapn birisi o yaşa kadar artık mastürbasyon yetmiyor ben kadın tavlayayım der. Kadın tavlayamıyot. Kadınlar uzaklaşıyor ya da. İkinci ihtimal. Yani tanışma aşamasında konuyu hemen sekse getirip abaza damgası da yiyor olabilir. Bu da libidonun adamlaşamamış hali
Psikolojik sorunları olduğuna emin olabilirsin...
neden açar mısın biraz ne alakası var
Cinsellik; nefes almak, yemek yiyip - su içmek, dışkılamak, uyumak gibi en temel biyolojik aktivitelerimizden birisidir. Kişi ergenlik sırasında kendi cinsel dürtülerinin farkına varır. İşte bu noktada kadın-erkek fark etmeksizin, cinsel anlamda başarıya ulaşmak ister. Eşeyli üreyen canlıların çoğunda olduğu gibi, insanda da çiftleşme durumu, erkek için fiziksel çaba isteyen bir süreçtir. 36 yaşına gelmiş bir erkeğin, kabaca 20 yıldır falan bu konuda adım atmış olması beklenir. Bunca sene partner bulamamış olması, ya da bulmuş olsa dahi cinsel ilişkiye girecek fiziksel durum yakalayamamış olması büyük bir problemdir. Erektil disfonksiyon gibi fizyolojik bir sebep ya da ED'ye yol açabilecek psikolojik bir sorun beklenen bir durumdur...
Bu kişi eğer medrese eğitimi alan aşırı dindar biri değilse ve mağarada yasamadiysa kesinlikle yalan söylüyordur 😂 ben inanmam
Yok canım yalan söylüyordur. Olsa olsa Anadolu'nun ücra köylerinde vardır
Belkide doğru kadını bekliyordur herkesle seks yapmayı midesi kaldırmıyordur.
Mesele beklemwsi değil ya rağbet gören bir erkek değil ya da cinsel problemleri var
Malın önde gidenidir bu yaşa kadar bir şey yapmamışsa
sorduğumda sebebini erkek nasıl kadının temizini arıyorsa kadında erkeğin temizini aramalı ben namusumla yaşamayı tercih ettim diyor
Ve sen de inandın
yok mu böyle dürüst erkekler peki kendini temiz tutmak isteyen?
Bekler bence. En son 41 yaşında falan hiç ilişkiye girmeyen duymustum.
Neden beklemesin herkes kotu degil ki
Biriyle birlikte olmak bir şeyler yaşamak kötü olmak demek mi?
Evet dinimizde zina cok buyuk gunahlardandir
Akıl sağlığı yerinde değildir. Uzak dur
neden öyle düşündün açar mısın biraz?
Üretmek, beslenmek... gibi ihtiyaçlar öğrenilemeden beyine kodlanmıştir.. Buna karşı gelinmez. Yeni doğan bir bebek bunları öğrenerek dünyaya gelir
O yaşa kadar imkansız bence
Bir şey düşünmem saygı duyarım iyi sabretmiş
Bekler. Kendince gecerli sebepleri vardir.
Bekleyebilir öğret ona hayatı
Beklemez yalandır
Neden beklemesin her erkek kötü mü ki?
Ben öyle bir şey söylemedim. Cinsellik kötü bir şey değil.
Tecrubesizlil kotu
neden
Deneyim kazanmamis kisi seni memnun edemez, senin deneyimin var mı
yok benimde. sadece öpüştümm
yaşım 29
Peki libidon yuksekmidir
yüksek
En azindan bazi duygulari yogun yasamis olmasi gerekir seninde onunda
Bence seninde deneyimin olmadigini cok fazla belli etme ve taktik yap
neden peki?
Cunku bazi seyleri daha onceden yasamamis olman ondada tabu olusturabilir
Ne burcusun bu kadar yuksek nasil baskiliyorsun
Akrepp
Bende akrebim durumunu anliyabiliyorum 2 kasim
Taktik verebilirim dilersen
Akrep burcu biraz karsi tarafin adimini ister ve bekler
evet öyle
Şu an nasilaon
Tabularin yikalabilecek gibi mi?
Yalandır
neden sencee
Kandırmak için diyordur
Olabilir belki kendini kadınına saklıyor
yaş 36
Olabilir olmamıştır yapmamıştır yadirganamak gerek
eşine saklıyorsa bile erkekler 40 yaşında bitiyor diye biliyorum adam bi kaç sene sonra erkeklikten muaf olacak
Öyle bir şey yok o kadınlarda var
Bekler bende 4 sene gerideyim
Yalan söylüyordur derim 🤣
Hahaha askerden yeni gelmiş gibi sevişir..
Pek bir şey düşünmem
Kesinlikle yalan
nedenn
Gel konuşalım bu konuyu
Bekliyorum
özel yapmıyorum
Peki
Çüküm kalktı 😂😎💓
niye?
Etkiledin beni bayan 😂