Düşünün ki ben bakirim aşık olup öyle evlenmek istiyorum dedi kız çocuğum olmasını çok istiyorum falan dedi işte
kızın biri cinsel anlamda yürüyünce reddetmiş falan filan bana garip geliyor
Düşünün ki ben bakirim aşık olup öyle evlenmek istiyorum dedi kız çocuğum olmasını çok istiyorum falan dedi işte
kızın biri cinsel anlamda yürüyünce reddetmiş falan filan bana garip geliyor
Ben de bakirim 29 yaşındayım. İnsanlar şaşırıyor nasıl tuttun kendini diye. Bilmiyorum bunun kadınlarda bir kıymeti olur mu ama doğru olmadığını düşündüğüm için yapmak istemedim.
Oda öyle düşünüyor arkadaşıma anlatınca top galiba dedi
Kadınlar bunu önemsemiyor sanırım bi kıymeti yok gibi geliyor
Aksine böyle bir erkek olması beni mutlu ettİ ama ilerisi için bir sıkıntı olur mu diye düşündüm
Valla bazı kadınlar böyle bakir olsun diyorlar sonra en ufak cinsel sıkıntıda aldatmaya yöneliyorlar sorunu birlikte çözmek yerine yani ben açıkçası tedirginim bu anlamda
Cevap
16Cevap
Cinselliği sevmiyor mu yoksa cinsellige bakış açısı evlencegim kisi mi önemli olan bu
Sevmiyor değl aşık olup yaşamak istiyormuş
O zaman bir sorun yok cocukta ne gzl düşüncesi var
Ahahah, otzbirden eli nasır olmultur. Bu zamana kadar bakirse becerememiştir maldeyneği jdkddk
Gerçekten var böyle insanlar😄 sen vurdurdun diye herkesi bir sanamazsın ki
Bende yaşamamış biriyim zaten
O zaman niye garip geliyor
Erkek dediğin her bku yiyorda uslu uslu durunca bir sorun var diye düşünmeden edemiyorum belki de bu yüzden yaşamadı da diyorum
Bana da cok garip geldi yani ben de 27 yaşında bakir olabilirim ama benimkisi yokluktan yani biri gelse direk uçarım üstüne :D
Bir kızı reddetmiş şaşırdım dedim bir erkek bir kızı reddedecek
Var öyle bi kaç tane ya cidden hayret yani ben yalvarıyorum kızlara ona rağmen olmuyo
Yoo garip değil bende eski sevgilimden benimle yatmak istediği için ayrıldım
Bana normal geldi bende reddettim 😃
Öyle olunca da
Erkekliğinden şüphe eden çok oluyor ama
Ediyorlar. Kadının içinden ifrit çıktı hakaretler filan komikti😂
Ederlerse etsinler. Allah ın kanunları ve kendi vicdanım şüpe edenlerden daha önemli.
Oda bu konuda hassas düşünceli ince düşünen hayırlısı ile yaşamak isteyen biri sadece
Ne güzel işte
Adam gibi adam helal olsun
kaldımı öyle erkek ya :))
Öyle bir erkek mi varmış 😱
Son derece normal bir durum.
aç ama biraz sönük olırlar👍
Deneyimsiz birini istemem
Kendisini eşine saklıyor demek ki
Öyle dedi zaten düşüncesi buymuş
Yapsa garip yapmasa garip
Öyle erkekler olabilir elbette
sen ıstermıydın pekı
Olabilir ya neden olmasın
Bence yani bu devirde çok zor ya
kacarsın bence
Aksine dediği gibi biriyse gurur duydum sırf uçkuru için her bku yiyip temiz kız arayan soran rezil adamlar var
Benim temizlik algim farkli
Oyle biri yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?