Çocukla konuşuyorduk flört gibi olduk her şey okeydi tip vs anlaşıyorduk da ama hergün bıkmadan uyarmama rağmen cinsellik konuşuyordu dayanamadım artık kestim konuşmayı öyle yapmasa her şey çok iyi olabilirdi ama anlamıyor hala beni suçlu buluyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çekici erkek egoist erkektir birakta cirkinlere şans ver
Ya karakteri olarakda iyidi ama hep kendini hakli buluyordu her şey hemen olsun istiyordu bende uzatmadim
Kimi cinsellik konuşur kimi espriye alınır gider falan kimin kime kendi olacağını şaşırıyoruz :D
Cinsellik konuşmayan erkek yoktur, bunu anlayan artık :D
Bazı kadınlar bile bizden önce konuyu açıyor ak😅
Yalnız daha sevgili bile değiliz on gün olmuş ve sadece sosyal medyada
10 gün az mı? Ulan bize bile 2. günde kız açıyor konuyu ak :D
Konuşmasına izin veriyordum dozunu ayarlıyorduk bendende aynı şekilde karşılık vermemi bekliyordu ama onu ben yapamam bunu yapmıyorum diyede tribe giremez
Doz dediğin sadece "cinsel sohbet" mi?
Aynen zaten onun aklina başka bişey gelmiyor
Cinsel sohbet normal ama daha ilerisi normal değil
Dhaa ilerisinden kastın ne
Yani işte şov yaptırmak, bu tarz taleplerde bulunmak
Yok zaten hani uzak olduğun için böyle vs diyodu istemediğin hiçbisey olmaz diyodu ama saçma yani insan ognerinir tanır önce
10 günde halen tanışamadıysanız ne diyim🤦♂️
Önce herşeyini tanımak istiyorsan onun sonu yok canım, insan yaşandıkça tanınır🤷♂️
Ya insan sadece goy goyda yapabilmeli havadan sudan faln bu hep bana diyor yok arayim yok fotoğraf at bitmiyor ki istekleri
Başka konu yoksa, şutla gitsin o zaman👍
Ben normal konuların haricinde özel konular açılınca sen hemen rahatsız oluyorsun sandım.
Yok hayir ki elimden geldiğince onada hak vermeye çalıştım iki dk normal konuşsa konu yine o tarafa gidiyor yani bende böyle olsun istemezdim ama yapacak bişey yok
Senin yaş kaç peki
26
Gençliğin baharındasın oysa😊
Yani
Burcun nedir?
cinsellik konuşacak tabi ne konuşacak memleketin sorunlarını mı
Yalnız daha sevgili bile değiliz on gün olmuş ve sadece sosyal medyada
10 günse sıkıntı tabi yani ama enerjiye göre değişir iki taraf da yüksekse ilk gün de konuşulur. sadece sosyal medyada olması ya da sevgili olmamak cinsellik konuşmamaya engel değil
Konuşmasına izin veriyordum dozunu ayarlıyorduk bendende aynı şekilde karşılık vermemi bekliyordu ama onu ben yapamam bunu yapmıyorum diyede tribe giremez
aaaa işin rengi değişti bak trip mrip atamaz dediğin gibi hem de konusmussun yani daha nolsun
O istiyorki bende onun gibi olayim rahat rahat konuşayım istediği gibi tepki vereyim yani o zman öyle birini bulsun
ya erkek ister abicim yani kızamam ona da. cinsellik ister ama sen ayak uydramam açık açık anlatamam diyosan dediğin gibi o da başkasını bulur sen de dert etme boş ver
Ben dert etmiyorum o bana vicdan yaptırıyor olay bu kendini haklı gösteriyor senin yüzünden oldu diyo belliydi zaten diyo bana vicdan yaptırıyor sorun bu zaten bişey hissettiğim yoktu
ya kendinden ödün verip isteklerini yapacaksın ya da sie diyip engeli basıp hayatına devam edeceksin karar senin
Kestim konuşmayı zaten unutmam lazım sadece
unutursun yaa nolcak az zaman olmuş zaten konusalı dert etme arkadaş edin arkadaşla dertleş
Bide delikanlı ayağına yatıyordu nsnsnsn şaka gibi
bu işler böyledir. en delikanlısı bile istediğini alamadığında yavşağa dönüşür
Seninde kafani agrittim ama manipüle edilince insan vicdan yapıyor mesela doğum günude var ama kutlamam zaten hala takipleşiyoruz çıkarayım mi
sıkıntı yok ben severim akıl vermeyi. yani manipüle edildğinin farkındasın o yüzden vicdan yapma. eğer hayatının geri kalanında onla muhattap olmayacaksan kutlama ve çıkart bence
Nerde sıkıntılı var benide onlar buluyor birtane doğru düzgün insan denk gelmiyor bıkıyor insan artik sorun bende mi falan diyor
neden sorunu kendinde arıyorsun ki neden umursuyorsun. sen kendince kendi doğru bildiğin gibi yaşıyorsun insanlar sana saygılı değilse onlar kaybeder sen yoluna emin adımlarla devam et
İşte insan boşlukta olunca küçük bir ilgi alaka bile hoşuna gidiyor arıyor insan mesela böylesi en doğrusu ama yazması ilgi göstermesi ister istemez hoşuna gidiyor insnain
belki başka birisi vardır etrafında hak ettiğin ilgiyi gösterecek sadece bakmasını bilmen gerekiyordur. öyle düşün
Bakalım hayırlısı inşallah elbet birgün sağol teşekkür ederim bu arada
ne zaman isteren yazabilirsin
Cinsellik olunca neden konuşmuyorsınuz konuş geç yani
Yalnız daha sevgili bile değiliz on gün olmuş ve sadece sosyal medyada ki yine konuşuyordu yasak degildi yani
Yazık falan olmamış o çocıktan olmaz sevgili fb olur
Ya sende bana hak verdin
Evet
Çoğu sey olmuşta ondan zavallılar ya
Bide vicdan yaptırıyor
Utanmadan çok böyle ya
Her günde olmazki ne abazalar var ya
Niyet cinsellik bence
her erkek konuşur yaa
Onun ki başka boyut tamm bende vicdan yaptım ama mantıklı olan buydu
Her dakika mi istiyor
ilişkiye girdiniz mi