Arkadaşlar uzun süren bir ilişkim var erkek arkadaşımla bu konuları konuşmak istiyorum hiç yanaşmıyor evet iyi niyetli biri ama bu biraz fazla geliyor evlenince nasıl olucak endişelenmeye başladım konuyu açtırmıyor bile siz olsaydınız napardınız nasıl konuşurdunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim sevgilim de öyleydi aileer var işin içinde ayrilamadim sekste ypmiyodu bakirdi ben çok yaptım biliyor en son ayrılık konuşması yaptım cinsellik de hayatın parçası ypmazsan biter ya da basksyla yaparım dedim sonra kabul etti yapıyoruz video ya falan cektrdim konuşuyoruz da sende ona bu konuları ac
23 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten evlilik düşünüyoruz birbirimizle konuşmicaz kimle konuşucaz ilerisi için de ne istediğini bilmek istiyorum iyi yapmışsın sen
- +1 yıl
Bende seviyorum işte ama herseyi onla yaşamak istiyordum o evlenince diyordu ters bir durum oluyor ypmasada ayrilmicaktim korkuttm sadece o kiyamiym diye ypmk istememis bn ısrar edince kabul etti ve sorunlu da değil ilk yaptı benle 40 dk sürdü düşün tenlerimizde uyusuyormus
Soran+1 yılBizimde öyle olur umarım ya bir ömür geçecek sonuçta konuşmak lazım bende öyle düşünüyorum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları konuşmuyor evet ama aslında doğru olan o bence evlilik yakinsa hiç uğraşma
04 Yorumla
Soran+1 yılYakın evet
Amacım bişiler yapmak değil
Evlilikte olacakları konuşmak- +1 yıl
O zaman çocuktan başla canım kaç çocuk istersin konusundan başla devamını getirir sin
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım olur
- +1 yıl
R ederim 😊😊😊
+1 yılkafayımı yedin kızım sen! evlilik öncesi bunlar konuşulmaz sırdır bunlar akıllı ol biraz yoksa kaptıracan zarı gelip burda ağlican zır zırr kaptırdım da kaptırdım diye..
01 Yorumla
Soran+1 yılYapalım demedim konuşalım dedim evlenicez ya biz konuşmicaz kim konuşacak tabu olmasına gerek yok insan gibi konuşulabilir üstüme atlicak değil ben ne beklentisi var kendimi ona gore hazırlamak istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılben nışanlıyken cok defa konuştum ama konuşmamak daga ıyı
022 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz
Soran+1 yılKapalı kutu bu konularda ne ister napar kestiremiyorum
Cevap sahibi+1 yılzamanı gelınce konuşuruz dıyor valla ben her turlu muhabete gırdım ama hep aksı cıktı korktugunu soyluyordu ben hep korkacak bişey yok dıyordum oyle rahatlatıyordum
Soran+1 yılBende korkuyorum sadece ilk geceden değil ama uyum olur mu %65i bu evliliğin önemsemek lazım
Cevap sahibi+1 yılevet cınsellık yarısını gecıyor ben eşimle bu konuda cok sıkıntı cekıyorum dedıgının aksı cıktı malesef
Soran+1 yılİşte bundan korkuyorum o yüzden konuşmak istiyorum bu cıvıtmak değil yorumlarda azgın falan yazmışlar ama karı koca orda mutlu değilse ilişkilerine yansıyor bunı biliyorum
Cevap sahibi+1 yılbu azgın falan yazanlar bekarlar herhalde bu cok onemlı bır konu gercekten konuşulması lazım
Soran+1 yılSonunda beni anlayan biri
Ciddi bir soru sordum anlamadılar makara yapıyorlar
Bu gerçekten ciddi bir konu insan oturup konuşabilmeli ne istiyor söylemeli
Cevap sahibi+1 yılben eşime ben cok ısteklı bırıyım her gun ısterım ne dıyorsun dedım bana sen yeterkı ıste dedı 1 2 ay boyle gectı sonra baya bı azaldı
Soran+1 yılOlabiliyor evlilikte o eve girince değişiyor taraflar ya da yaşadıklarından.. Ya da ilk hevesle öyle deniyor..
Cevap sahibi+1 yılben cok ısteklıyken o bu konuda anlayış gostermıyor
Soran+1 yılEvet işte bilip beklentisini kendimi ona göre hazırlamak istiyorum
Acaba ten uyumu falan mı onun beklentisi farklı mı ya da başka bişi mi istiyor
Cevap sahibi+1 yılcinselliğe sıcak bakmıyor ve bırazda tembel. ben bu konuda ona şoyle bır soz verdım ne zaman ıstersen hıc cekınmeden soyle dk saat gun farketmez her na senı mutlu etmeye tatmın etmeye hazırım ıstedıgın şekıl. bende ısterken lutfen reddetme cok uzuluyorum uykum gelmıyor dıyorum işe konsantre bıle olamıyorum dıyorum tm dıyor 2 gun gecıyor gene aynı
Soran+1 yılNe diyim anlamadım ki dicenizi demişsiniz siz
Umarım daha güzel bir uyumunuz olur anlar sizi evli olmadığım için bilemiyorum nasıl çözülür belki psikolojik bişidir yardım almak gerekir
Yani aldatılmalar bu kadar çokken benle herşeyi konuşsun ben onu anlayayım istiyorum
Cevap sahibi+1 yılcok mesele ler varkı cınsel manada sorunsuz cıf te yoktur bence cok ısteklı kadınlarda az ısteklı erkeklere denk gelebılıyor mesela sen nasılsın bu konuda cok ısteklıysen erkek arkadaşın bu konuda eşim gıbıyse kı durum onu gosterıyor işin yaş mesela bırlıkteyken ne kadar ılerı gıttınız
Soran+1 yılİşte bunu bilmiyorum bunu öğrenmek istiyorum şu anda tam manada bişi yaşamadım ama haftada bir iki olsun istemem daha çok isterim o ne ister hiç bir fikrim yok belki bunu yaşayınca fikrim değişir ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılısteksız gıbı gorunuyor telefonda ya da mesajlaşark bu konuyu ac ve cok ısteklı bırı oldugunu bu konuyu tekrar ac ne der acaba
Soran+1 yılKarakteri öyle çekiniyor ama bu konuda benle konuşmicak kimle konuşacak normal bişi tabu yapmaya gerek yok
Denicem bakalım
Cevap sahibi+1 yılerkegın utangacı da hıc cekılmıyor malesef onun adım atması lazımken
Soran+1 yılAynen öyle ya
Aşksız sevgisiz böyle şeyler olmaz diyenlerdenim
Onunla yaşamak isterim sürekli ben konuyu açmaya çalışır gibi olmak istemiyorum uyumlu olmak lazım işte 😳
Cevap sahibi+1 yılbelki bunları evlenınce yaşamak ıstıyor olabılır ama bırbırınızı tanım konusnda bu konuda sana yardımcı olmalıdır malesef
Soran+1 yılÖyle istiyor bende öyle istiyorum
Sadece tanıma konusunda geleceği konuşmak istediğim için diyorum..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
en iyisini yapıyor şimdi çocuğa çok üzüldüm azgın bir sevgilisi var
13 Yorumla
Soran+1 yılBişi yaşamak istiyorum demedim evlilik düşünüyoruz uzun zamandır birlikteyiz konuşmak istiyorum dedin
Soran+1 yılEvlilik için düşünüyorum evlilikte olacaklar için. Sanal falan istemiyorum. Cıvıtadan sadece sohbet etmek istiyorum dedim
+1 yılÖyle erkeğin Allahina kurban bee. Burda olsa alnından öperdim yemin ederim
45 Yorumla- +1 yıl
Op hadi
- +1 yıl
Yanımda olsa dedim
- +1 yıl
Uzaktan op ben hossederim
- +1 yıl
hahahaha
- +1 yıl
Uzat dudaklarini 😃
+1 yılSanal seks yapmak istiyosun sanırım evlenince olacakları hayal ederek? öyle mii?
09 Yorumla- +1 yıl
tatlım bence bunu başkasıyla denemelisin.. çünkü bunu yapınca görüceksin ki aranızdaki heyecan 0'a inicekk ;)
Soran+1 yılİstemiyorum
Soran+1 yılYanlış anladınız
Soran+1 yılBeklentilerini görüp kendimi hazırlamak istiyorum
- +1 yıl
isteğin ne peki?
- +1 yıl
gizli tutuyo işte heyecanı kaçmasın diye
Soran+1 yılEvliliğe yakınız bu konuda anlaşamayan çiftler günlük hayatlarında da mutsuz uyumsuz oluyor
Deneme sürüşü falan diyen olmuş alakası yok
Yaşamadan sadece iki medeni insan gibi konuşmak derdim- +1 yıl
böyle desene ona da
Soran+1 yılDenicem bakalım
+1 yılcinsellk konşsada abaza olunuyor ben bu kız milletini anlamadm gitti arkadaş
41 Yorumla
Soran+1 yıl5yıldır çıkıyoruz evlenicez yapmaktan değil ileriyi konuşmaktan bahsediyorum
+1 yılHic merak yokmuymuş soru sor
Nasl boşlma falan falan muhabet ac bilmiyom falan derse skntılı01 Yorumla
Soran+1 yılBenle konuşmuyor ya tabu olmasın bu Kadar ciddiyiz yani sadece konuşmaktan bahsediyorum..
+1 yılcinselllik konuşmayan erkek seviyordur aşıktır ilgilidir konuşan ise çıkar amaçlı senindir.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama yaşamak değil kastım konuşmak ilerisi için
- +1 yıl
konuşmasın mümkünse. o an canım çekerse duramam yerimde ve o an yapıveririz
Soran+1 yılUzaktaysanız peki
- +1 yıl
yinede konuşmak istemem
Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Sanırım biraz çekingen birisi, utanıyordur. Biraz onu açman lazım...
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl pekiiii
+1 yılbiraz yanas kalkiyosa devam et kalkmiyosa terk et :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun bu değil ileriyi konuşmak sorun. Yapmak istiyor değilim
- +1 yıl
belki senden cekiniyor sen heycanlandir
+1 yılo konuşmuyosa sen de konuşma yapıp dudaklara gerisi gelir. istedigin yerdede kesersin.
112 Yorumla
Soran+1 yılYaşamak istemiyorum ki
- +1 yıl
haaaa
Soran+1 yıl😄 😄 😄
- +1 yıl
sen ne istiyon çok merak ettim
Soran+1 yılO kadar çok yazdımki aşağıda 😊 beklentisini bilip kendimi hazırlamak istiyorum bu konuda mutsuz olunca günlük hayatta da mutlu olamıyor çiftler. Evliliğe bu kadar yakınken onun ne istediğini merak ediyorum 'test sürüşü' falan diyenler olmuş bu değil tabu olmasın konuşalım ilerisini istiyorum
- +1 yıl
senin yaşında bir çok genç kız bu tarz şeylere kafa yorar ama unutma bir kadını güçlü yapan şeylerden biriside bir işinin olması kimseye baglı olamdan hayatını idame ettirebilmen gerek... bir erkege baglanma kendine bir iş bu ve gönül işlerini ondan soonra yap.
Soran+1 yılÖyle zaten paramı kazanıyorum ben. Evlilik düşünüyoruz ve bu evliliğin gerçeği..
- +1 yıl
sen kazanıyon oda kazanıyomu...
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvlenicez yakında
- +1 yıl
tamam işte oglanı üzme altdan al :D :D alış şimdiden altdan almaya :D bol şans. d
Soran+1 yılHahaaha😁 sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım karşıma böyle bir kız çıkmaz ya ulan seks istesen abaza derler beni kullanıyormu derler konusunu açmasan bu sefer de gay derler bilmem ne derler
05 Yorumla
Soran+1 yılErkekliğinden eminim gay falan değil sadece ciddiyiz ilerde mutsuz olursak bu konuda ondan korkuyorum evliliğin yüzde altmışbeşi bu çünkü
Cevap sahibi+1 yılYa sen bakireysen bu kafayla bu devirde nasıl bakire kaldın valla helal ya
Soran+1 yılBen yaşamak istiyorum demedim yaşamam da zaten konuşmak istiyorum dedim
Cevap sahibi+1 yılEvliliğin çoğunluğunu seks olarak gören kız bakire kalmasın ya evlilik aile kurmak hayat arkadaşına sahip olmak için var artık sekste rahat rahat yapılıyor artık bu kadar kafaya takıyorsan test sürüşü yapmadan evlenme derim
Soran+1 yılSiz beni anlamadınız sanırım evli değilsiniz ben ciddi ciddi bir soru sordum yaşamak istiyorum demedim ileriyi konuşmak istiyorum dedim bu bir gerçek evliliğin çoğu bu. Burda mutlu olamayan çiftler günlük hayatta iyi anlaşamıyor eminim görüyorum çünkü
+1 yıları kovanına sokma elını!!!
10 Yorumlaseni düzmek istemiyordur
00 Yorumla
+1 yılNamuslu adam konuşmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. :D biri kaçar biri kovalar vay be
00 YorumlaEvlenilecek erkektir.
011 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir benim sevgilim ama ya anlaşamazsak ilerde bu konularda mutsuz olursak
Soran+1 yılUmarım öyle olur bir şekilde anlaşılır
Soran+1 yılAynen öyle bende konuşanlara iyi gözle bakmam zaten
Evliliğe yakın olunca insan herşeyi düşünüyor net olsun istiyor
Soran+1 yılBen de onun istediği gibi olayım her konuda anlaşalım bunda da anlaşalım mutlu olalım istiyorum sevmek çünkü bu
Soran+1 yılEminim bundan 5senedir yanındayım 😊teşekkürler
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺ ☺ iyi geceler
+1 yılbelkı de senın tepkınden korkuyordur
00 Yorumla
+1 yılo seni gercekten seviyo gız kırma onu aşık o
017 Yorumla
Soran+1 yılYaşamak istiyorum sanmayın konuşmak istiyorum ilerisi için bunu zaten yaşamam ki evlenmeden
- +1 yıl
damardan gir ozaman saril dokun yap bise iste
- +1 yıl
ne kadar dir berabersiniz
Soran+1 yıl5yıl
Zaten yaşamak değil evlilik yakın sadece evlenince olacakları konuşmak istedim- +1 yıl
nekadar var düğüne
Soran+1 yıl1sene falan var daha
- +1 yıl
walla yinede iyi adammiss sen de cok seviyon belli bunu firsat bilip senle yatabilirdi
Soran+1 yılYaşamak istemiyorum ben de zaten
İleriyi konuşmak derdim
Karakterini biliyorum anlıyorum
Evliliğe bu kadar yakınken düşünürken akılda olmayan anlaşmazlıklar çıksın istemiyorum her konuda çok mutlu olalım beklentisini bileyim kendimi hazırlayayım istiyorum- +1 yıl
anliyorum seni her seyini bileyim istiyosun
Soran+1 yılEvet belirsizlik olmasın bunu bilmek için aşağıda bir arkadaşın yazdığı gibi 'deneme sürüşü' gerekmiyor cinsellik konuşulabilen bişi hemen yapmak demek değil
- +1 yıl
doğru seni anliyorum ama bukadar üstüne düşme şurda bisey kalmamis sorun yasayacanizi sanmiyorum
Soran+1 yılUmarım dediğiniz gibi olur
- +1 yıl
olur olurr merak etme
- +1 yıl
sen canini sıkma boşver bunlarii
Soran+1 yılSağolun😊
- +1 yıl
sende sagoll lütfen merak etme bu konularii aşk ve sevgi olduktan sonra cinsellik süper olurr
Soran+1 yılUmarım😊😊
+1 yılgaydir o zaman 😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. Evlenince yapmaz seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninki gay olabilir 😊
20 Yorumla
+1 yılsen de sohbet edenle konuş ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulmuşsun adam gibi adamı kıymetini bil
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka evlenince işler yolunu bulur
01 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda anlaşamayan çiftler var mutlu olamayan bu konuda. Bundan korkuyorum biraz rahat davransın isterim
+1 yılaseksueldir belki
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçekten eminim erkekliğinden😂
- +1 yıl
Cinselligi sevmeyen erkege aseksuel denir. Ama asik olabilir
- +1 yıl
erkekligi olmayan kisiye aseksuel denmez
- +1 yıl
wikipedia okumani oneririm
Soran+1 yılCinsel olarak bişi yaşamak değil sorun konuşmak. Önceden bişiler yaşamışlığımız da var
+1 yılNe güzel işte
00 Yorumlabu kadarı yanlış
013 Yorumla
Soran+1 yılNe yanlış anlamadım pardon
Soran+1 yılEvlenicez 5yıllık sevgiliyiz o zaman konuşulsun istiyor zaten yapalım demiyorum ama kendimi hazırlamak istiyorum sürekli sormak konuyu açmak istemiyorum bir kız olarak. Onun açması lazım. Tabu değil ki bu normal bişi..
Soran+1 yılAynen öyle ya önemli bir konu evlilik için ciddi düşünmek lazım abaza deneme sürüşü yap falan diyenler olmuş ta güldüm yani..
Soran+1 yılNasıl yapabilirim sizce
Bu kadar kapalı olmasın ne anlatsa dinlerim çekinmez ki benden..
Soran+1 yılUzaktayız çok ama
Soran+1 yılBu olabilir evet
Genciz hallederiz demişti bir kere de bu kadar basit değil ya o zaman bu kadar aldatma neden var bu kadar mutsuz çift.. burda mutsuzsa günlük hayatta da mutsuzlar çoğu..
Soran+1 yılEvet 😕 teşekkür ederim
Laf değil icraat.
00 YorumlaBilemedim
00 Yorumla
+1 yılpasif biri demekki
00 Yorumla
+1 yılSence
00 Yorumlaaseksüel
00 Yorumla😀😀😀
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında