Ona sürekli kızıyorum cinsellik konusunu açınca seni istiyorum suç mu diyor bı yandanda hak veriyorum insan sevdiğini arzulamaz mı diyor ilişkilerden anlamadığım için bazen yadirgiyorum ama haklı yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğini arzular bu kadar basit aslında dikkat ediyorum da benim Türkiye’deki hemcinslerim kendi başınasını kurutup saklayacak gibi davranıyorlar yani insan hiç mi istemez anlamıyorum ki evet erkekler biraz abartıyor ama kızlarda o kadar ölü gibi ki şimdi adamlarda haklı bir taraftan hem benimle sevgili olsun beni çok sevsin ama ben ona hiçbir şey vermeyeyim hem karnım doysun hem Pastam dursun yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen ne kadar muhafazakar olsam bile cinsellik konusunda konuşuyorum.
Sonuçta seni arzulamayacak da kimi arzulayacak, konuşmak isterse kiminle konuşacak ki?02 Yorumla
Soran+1 yılBen cinsellik konusu açılınca beni sevmiyor cinsellik için konuşuyor sanıyordum bı ara ama sevincede oluyormuş
- +1 yıl
Karakter meselesi, sana da hak veriyorum. Sonuçta aklı uçkurunda dolaşan birçok erkek ve kız var ama bir insanı tanıyorsan az çok anlarsın amacının ne olduğunu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Yadırgama erkeğin doğasında var cinsellik eğer olmsaydı erkek kadını umursamazdı açık ve net😎
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız konu cinselliğe gelince beni sevmiyor cinsellik için konuşuyor diye düşünüyordum ama anladım
- +1 yıl
Cinsellik olmadan sadece aşkla sevgiyle erkeği tutamazsınız
Soran+1 yılYani aşktan da önce gelir diyorsunuz zaten artık aşk diye biseyin olmadığını çok geç anladım
- +1 yıl
Evet önce gelir bu devirde gerçek aşkı yaşamak çok zor
+1 yılevlenmeden konusmaması lazım namuslu bir kadına sahip olmadan önce namuslu bir erkek olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılErkeğin evrimleşmesi kadınını mutlu etmek ve çiftleşmek üzerine kurulmuşken bu neden siz kızlara tuhaf geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kiziyordum artik bisey diyemiyorum cunku kac kere sevistik hatirlamiyom
40 YorumlaCiddi birliktelik dusunmuyorsae evlenmeyecekse konuşma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik konusmayan insan libidosu dusuk insandir Bence ve Benim isim olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadına ne gözle baktığınıza bağlı bu biraz da.. Romantik anlar da cinsellik ikinci planda kalır. Her şey yerinde ve tadında güzel olmalı bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen cekinirim ama bir kere konusulursa bende konuşurum galiba
09 Yorumla
Soran+1 yılBizde öyle oda cekiniyor seni rahatsız etmek istemiyorum diyor ama konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılLibidosu yüksek belli tutamiyor kendini. sen neden rahatsız oluyorsun?
Soran+1 yılSevmiyor sanıyorum sürekli cinsellik konuşunca
Cevap sahibi+1 yılAşırı dozunu kaçırıyor mu
Soran+1 yılHayır normal hatta istemezsen konusmayiz diyor
Cevap sahibi+1 yılBoş ver seninde hoşuna gidiyorsa konuşmak konuşun seni seviyor cocuk
Soran+1 yılSeviyor mudur bilmiiyorumm ki seni istiyorum falan diyo yani aslında kötü niyeti yok ama bazen ben konuşmayalım diyince zorlamam diyo
Cevap sahibi+1 yılSeviyor seviyor
Cevap sahibi+1 yılSeni arzuluyor sadece sevdiğini arzulamasida normal
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgililerimde açmazdık. Henüz o kadar yozlaşmamıştık.
00 Yorumla
+1 yılKonuşmakla yapmak farklı bende konuştum ama yapmak istemiyorum şahsen evlilik olmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde konuşuyoruz sadece
+1 yılAnlamıyosan ilşki kurma boş ver adama yazık
00 Yorumlakonusmayan azınlıkta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayanlar da vardır ama sayıları azdır.
00 Yorumla
+1 yılAbartmadan konuşun.. 🤔
01 Yorumla- +1 yıl
Arada konuşmak iyi geliyor ama hep olmaz 👍
+1 yılBennnnnn
00 Yorumla
+1 yılvarrrr ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSamanda iğne kadar
00 Yorumla Haklı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası