Cinsel Yaşam 1 ay mastürbasyon yapmazsam ne olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Özellikle havalar soğuk ❄🍃bu yüzden banyo olmaya üşendim diye cart curt 2 haftadır yapmadım peki ya 1 ay yapmazsam ne olur Güncellemeler1 yıl 19'um ve bkrym 1 ay mastürbasyon yapmazsam ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 1 ay normal temizlik amaçlı duş ta almıycan galiba yanlış mı anladık dkdkkddkdk 0 2 Yorumla Soran 1 yıl temizlik amaçlı banyo oluyom bee sadc mastürbasyon yapmıyom Yorumla Alastor39 1 yıl Banyo yapmaya üşendim deyince yani... beni burada kaşıntı tuttu düşününce bile ☠️ Yorumla
Muhammes2525 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Istek yok mu ya da ıslaklık olmuyor mu bakiresin nasil dayaniyon 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Banyo yapacağın zaman yap yat uzun süre bosalamazsan biraz sinir stres olur 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hiç bir şey olmaz ne olacak kendini tutabiliyorsan sorun yok 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yani sinirli olursun gergin bence yapmalısın derim ama denemek istersen tabi sana kalmış 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yavaş yavaş hırlamaya başlarsın istekli dişi kurt gibi 😃 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Dayanabilirsen yapma ama ben dayanamıyorum boşalmam lazım sertleşiyor büyük kalın 0 0 Yorumla
Pankek01 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl İstek durumuna göre değişir. Hiçbir şey de olmaya bilir, çok fazla da uyarılabilirsin. Tamamen bünyeye ve alışkanlıklara bağlı. 0 0 Yorumla
AskDevrimi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl daha güzel olur ne kadar ara verirsen haz oranı o kadar artıyor vücudun istediği için 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yaptığında sel olur akar :) 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yapmayqbilirwun durabilmebe bağli 0 0 Yorumla
guidinggoddessagency Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl 1 ayın sonunda şanslı kişi ben olmak isterim 🥳🥳 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bir şey olmaz dayana bildikten sonra 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 1 ay duş almayacak mısın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Temizlik amaçlı giriyorum da zevk almk falan olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynı anda hallet hemen aç sobayı mis Yorumla
Yalnız1Benim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Bişi olmaz yapmamış olursun 0 3 Yorumla Yalnız1Benim 1 yıl Da... Hava soğuk diye duşa hiç mi girmiyosun Yorumla Soran 1 yıl Temizlik amaçlı girerim Yorumla Yalnız1Benim 1 yıl Yani bencede evet Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Rüyalanırsın 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapmamış olursun 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yapma bişi olmaz 0 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Azarsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
1 ay normal temizlik amaçlı duş ta almıycan galiba yanlış mı anladık dkdkkddkdk
temizlik amaçlı banyo oluyom bee sadc mastürbasyon yapmıyom
Banyo yapmaya üşendim deyince yani... beni burada kaşıntı tuttu düşününce bile ☠️
Istek yok mu ya da ıslaklık olmuyor mu bakiresin nasil dayaniyon
Banyo yapacağın zaman yap yat uzun süre bosalamazsan biraz sinir stres olur
Hiç bir şey olmaz ne olacak kendini tutabiliyorsan sorun yok
Yani sinirli olursun gergin bence yapmalısın derim ama denemek istersen tabi sana kalmış
Yavaş yavaş hırlamaya başlarsın istekli dişi kurt gibi 😃
Dayanabilirsen yapma ama ben dayanamıyorum boşalmam lazım sertleşiyor büyük kalın
İstek durumuna göre değişir. Hiçbir şey de olmaya bilir, çok fazla da uyarılabilirsin. Tamamen bünyeye ve alışkanlıklara bağlı.
daha güzel olur ne kadar ara verirsen haz oranı o kadar artıyor vücudun istediği için
yaptığında sel olur akar :)
Hiçbir şey olmaz daha iyi
Yapmayqbilirwun durabilmebe bağli
1 ayın sonunda şanslı kişi ben olmak isterim 🥳🥳
Sana sormak nolur 😅
Çokkk fena şeyler olur 💦💦
bir şey olmaz dayana bildikten sonra
1 ay duş almayacak mısın
Temizlik amaçlı giriyorum da zevk almk falan olmaz
Aynı anda hallet hemen aç sobayı mis
Yapma bir şey olmaz ben yapmıyorum
Normalde ne kadar sıklıkla yapıyorsun ki?
Bişi olmaz yapmamış olursun
Da... Hava soğuk diye duşa hiç mi girmiyosun
Temizlik amaçlı girerim
Yani bencede evet
Rüyalanırsın
Bişey almaz nolacak şeyin dinlenir sadece
Yapmamış olursun
Yapma bişi olmaz
Kurur buzusur
Azarsın
Dayanabilşrsen ne hoş 😂
Hiç bir şey olmaz.