Ben 2 yıl boyunca yapmamıştım çok dindardım o zaman. Sadece rüyalanıryordum. Kalktığımda boşalmış oluyordum. Ve işerken de geliyordu. Vücut onu atıyor bir şekilde
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
işe giderken nasıl atıyordun yoldamı dayarken dimi ulan bu dindarcı ayakları hep böyle:P
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
beklersen zaten erersin aw.. Elin eteğin öpülür, evinin bahçesi tavaf edilir.
vay arkadaşş desene uçma moduna geçirir:P
. d ahadlaş
Ben 2 yıl boyunca yapmamıştım çok dindardım o zaman. Sadece rüyalanıryordum. Kalktığımda boşalmış oluyordum. Ve işerken de geliyordu. Vücut onu atıyor bir şekilde
işe giderken nasıl atıyordun yoldamı dayarken dimi ulan bu dindarcı ayakları hep böyle:P
Yol ne alaka lan. İşerken ve rüyada dedim. Ateistim ayrıca
dindardan ateist senin ben nuri alçodan sibel kekilli modeline dönmeye sokayım emi:P
Ne diyon lan kafan mı güzel :)
lan makara yapıyoz kafalar bizde hep yeşilli:)
Peki :)
Ağrı oluyormuş erkeklerde öyle duydum
neredne duydun kimden duydun ta... saklarda oluyor evet okşamak ilgi şevket istiyorlar
Ex im söylemişti
o blue ball , mastürbasyon yapıp boşalmayan da olur, ağır abazalarda yani.
@Heinkel ulan blue ball durumunu yaşaaynda kaldır kaldır boşaltma yuh mk
@Heinkel hayır öyle değil. Ne için söylediğini bilmeden konuşuyorsun boş yapma. Bilgi vermeye geldik anlamıyorsan anlama.
yav geç bilgi vermeyi falan , erkek olan benim aw , bana akıl vermeye kalksaydın bide.
O ağrı mastürbasyon sırasında rahatlamayanda olur, uzun süre mastürbasyon yapmayan insan zaten idrar ve rüyalanma yoluyla rahatlar böyle durum olmaz.
@Heinkel hayır bak Türkçe anlamını bilmiyorsun ama İngilizce anlamına baktım doğru. Sen bilgi karışıklığı yaşıyorsun
Nirvanaya ulaşırsın
nasıl bir nirvana
https://www.youtube.com/watch?v=w1sIjzY3SjY
hahaahhaha bune kpptummmm:P
uyurken olur