- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılörnek ben varım ama evlilik için bu ekonominin değişmesi lazım e bunun içinde 4sene var ben de30 olacam hatta geçecem 30 dan sonra mı ilk ilişkimi yaşayayım çok geç olmuyor mu üstelik diyelim mi kaybetti muhalefet o zaman daha kötü 40 a kadar bekle bekle aşağıdaki inde bir ömrü var o bittikten sonra kadınların hepsi çıplak yatsa ne fayda
113 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var 30 geç bir yaş değil
- 1 yıl
benim için değil ama aşağıdaki organım için aynısını demek çok doğru değil
- 1 yıl
Bişey olmaz aşağıdaki organın sağlam durur merak etme ben 32 hala duruyor beklemede
- 1 yıl
senin genetik ile benimki aynı olmayabilir nereden biliyoruz garanti kağıdı vardı da bize mi gelmedi
Soran1 yılBak duran duruyor. Gayet de durulur. mastürbasyon diye bişey var
- 1 yıl
Bişey olmaz doktora git baktır arada garanti kağıdı almak istersen verirler
- 1 yıl
ben evlenecek güvenilir insanı bulmakla uğraşamam ya tanıyacaksın da edeceksin de hem ben olayların eskisine göre hareket eden duygu yerine mantığa bakan bu zamanın vıcık vıcık ilişkilerini yaşayan adam değilim o kadar çok boş zamanım yok
- 1 yıl
Sen bilirsin dostum senin hayatın seni bağlar biz bize öğretilenden şaşmayalim da gerisi olmasada olsun
Soran1 yılDüzgün olmayı bırakıp da sonra düzgün insan aramayın o zaman
- 1 yıl
ben öyle biri değilim olmamda merak etme
Soran1 yılO zaman niye öyle konusuyosun
- 1 yıl
nasıl konuşmuşum ki ne anladın sen
- 1 yıl
Uzatmaya gerek yok ya herkesin kendi hayatı sonuçta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
1 yılvar olmaz olur mu? çevreni değiştir. başka bir tarafa bak
14 Yorumla
Soran1 yılVar ama çok az var. Çoğu da yakışıklı gelmiyor gözüme
Soran1 yılYakışıklı olanların da başı bağlı ondan olmuyor
- 1 yıl
:) sen tebessüm eder yüz ifadenle , az konuşan utangaç kız edasıyla gezin ortalıkta. bulurlar seni.
tayt şort giyip gözler faltaşı gibi aranırsan hep zükmek isteyenler yaklaşır
Soran1 yılAçık giyinen biri değilim. Öyle etrafa mavi boncuk dağıtan bir kız hiç değilim. Yine de denk gelmedi
Gizli Üye(18-24)1 yılBiraz tercih meselesi saygı duyarim geçerim ben yapmamayı tercih ettim yapmış birinide istemem şahsen
132 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle
Cevap sahibi1 yılAma şöyle birsey de var savunmuyorum ama biraz gerçek erkekte geleceğe kadında geçmişe bakılır
Soran1 yılHayır erkeğin geçmişi benim için çok önemli. Geçmişi neyse geleceği de odur
Cevap sahibi1 yılEvet buna katılıyorum zaten insan 7sinde neyse 70 inde de odur ama günümüzde söyle vir gerçek var erkeğin aldatması affediliyor çünkü ona fiziksel bakılıyor kadının aldatması biraz kültürümüzden dolayıdı namus olarak bakılıyor bence çok saçma hani damgalamak gibi ikiside doğru değil...
Günümüzdede aldatmayacak bir birey de bulmak zor
Soran1 yılBen geçmişi bile midemi kaldırmıyor, mutlu olamam kıskançlıktan geberirim diyorum sen gelmişsin erkekler aldatinca affediliyor diyorsun. Sence ben bu durumda affedebilir miyim bi mantık kur
Cevap sahibi1 yılUnutuluyor demedim isler biraz ciddiye binince kabul ediliyor affediliyor ama unutulmuyor , evet bu arada bende kıskancım hani gecmisini bilsem cok takarım o yüzden öğrenmek istemem kac sevgilisi olmus felan
Soran1 yılAllah korusun ben istemiyorum. Tecrübesiz olsun sadece benim olsun benimle tecrübe kazansin
Cevap sahibi1 yılBence böylesi daha doğru hem çiftler birbirlerini açarlar isteklerini konusurlar cekingenliklerini yenerler
Soran1 yılAynen öyle
Cevap sahibi1 yılOnun dışında var mıdır böyle istemediklerin
Soran1 yılNe gibi
Cevap sahibi1 yılGenel olarak rahatsız olduğun
Soran1 yılGeçmişinin çok kirli olması beni rahatsız eder
Cevap sahibi1 yılBu konuda herşeyi sana anlatmamalı yoksa sen kafayi yersin
Soran1 yılYaşamamalı da sadece anlatmak değil evet kafayı yerim
Cevap sahibi1 yılO biraz zor ama illaki sevgilisin olmustur az cok bisey yasar sana bunları anlatmazsada bence bişey olmaz
Soran1 yılSevgilisi olabilir ama sarmaş dolaş sevisme vs olmaz kabul etmiyorum. Benim de sevgilim oldu ben mesafemi korudum. O da koruyacak.
Cevap sahibi1 yılBilemedim insani duygular bunlar bence sarılma felan çok normal geliyor o an onun herşeyi gibi ve iyi geliyorsa yapmıştır tabi ki mesafesini korusun orası ayrı ama bazı şeyler göz ardı edilebilir
Soran1 yılHadi sarılma el tutma falan onları kabul edebilirim ama daha ilerisi hayır
Cevap sahibi1 yılIllaki biseyler vardır ama dediğim gibi ilişki yaşamadıysa ve sana dürüst saygılı ve güveni veriyorsa gerisi önemsiz sende aynı şekilde davrandığında cidden gerisi önemsiz oluyor evet bişeyler yaşamamış istiyosun okey ama daha önemli şeyler var ya
Soran1 yılTabiki daha önemli şeyler var tek kriter bu değil ama ilki olmak isterim. Her şeyi benimle yaşasın isterim. Unutamadığı geçmişi de geleceği de sadece ben olmak isterim.
Cevap sahibi1 yılHayatının merkezinde olmak istiyosun neden neden abi olmamalısınız bir insanin hayatinin merkezinde ayni sekilde sizde koymamalısınız hani bunu seninle ilk yaşadığı zaman unutulmaz olmuyosunuz
Soran1 yılNeden koymayalım? Neden unutulmaz olmayalım?
Cevap sahibi1 yılŞöyle diyeyim hayatının merkezine sevgilini eşini koydun tamam okey bu sefer sadece onun için yaşıyorsun o olmadan bişey yapamıyosun ve bu başta güzel gözüksede klasik türk dizilerindeki gibi ama zamanla bu insanı daraltır kendine özsaygın olmalı kendi özel alanın olmalı evlendin diye ozel alanlarından feragat etmemelisin kendi başına birşeyler yapabilmeli onuda dahil etmelisin bu sefer mutlu olursun önce kendini sevmeli kendini mutlu etmelisin evlendin veya sevgili oldun diye hemen biz olmamalısın evet genel olarak biz olmalısın düşünmelisin ama ilk kendini sonra bizi düşünmelisin sağlıklı bir ilişki için yapılması gerekiyor asıl böyle unutulmaz olursun bunu yaptığında 2 gün sonra ayrıldığında baska birini bulunca aslında o ne kadar olgunmuş ne kadar saygılıymış der yoksa diğer türlü vıcık vıcık bir ilişki olur toksik bir ilişki yaşarsın kısaca türk dizisinde değiliz gerçekler bunlar
Soran1 yılBen bunu kast etmedim. Bunu kast etmedigimi anlamış olman gerekir
Soran1 yılÖzel alandan fergat etmemek, sadece onun için yaşamak ne alaka öyle bişey yok. Konunun dışına çıktın alakasız bir şekilde. Ben kalbindeki tek insan olmak istiyorum dedim. Geçmişi de geleceği de ben olayım dedim. Kendimi merkezin dışına atıp onu merkeze koyayım demedim. İnsan önce kendini merkeze koymalı zaten. Çok alakasız bir konuya girdin ve alakasız bir savunma yapıyorsun.
Cevap sahibi1 yılGeçmişi olamazsın geleceği olabilirsin ama geçmişte yaptığı şeyler kalbindeki tek insan olmani engellemez bence yanlış düşünüyorsun. O zamanda hayatının merkezinde ben olayım dememelisin çünkü bu anlama geliyor bence kendini anlatamadın kime desen az çok böyle anlar çünkü hayatinin merkezinde olmak sagliksiz
Soran1 yılBen merkez kelimesi bile kullanmadım. Sen kendi kendine kurdun, kendi kendine konuştun, kendi kendine ben demiştim gibi varsayımlarda bulunup bir de bunun üstüne savunma yaptın. Şimdi de gelmişsin bana diyorsun ki kendini anlatamadın😂 İyi misin?
Cevap sahibi1 yılBen sana hayatin merkezinde olmak istiyosun dedigimde neden koymayalım diye onaylayan sensin simdide akıllı bir bıdık gibi üste çıkmaya çalışma. d bunu kabul etmeseydin en başta hayır derdin bence dediklerini bidaha düşün :)
Soran1 yılNerede demişim göstersene? Şizofreni falan olabilir misin.
Cevap sahibi1 yılNeden koymayalım? Neden unutulmaz olmayalım?
Hani bunu ben demediğime göre ve şu anki tavrın da nasıl bir insan olduğunu belli ediyor şimdi düşüncelerini ve cehaletini anlıyorum hadi hayatta bol bol şans ihtiyacın olacak çünkü.. :):):):):)
Soran1 yılOnu en son sen söyledikten sonra cevap olarak söyledim. Cidden aşırı problemlisin. Acilen psikiyatriste görün
Gizli Üye(18-24)1 yılBen hiç yaşamadım, ve yakışıklıyım ne zaman evlenirim bilmiyorum...
167 Yorumla
Soran1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi1 yılSenden küçük olabilirim.. 🤷🏻
Soran1 yılKaç?
Cevap sahibi1 yıl24 senn
Soran1 yıl25
Cevap sahibi1 yılAylar sonra 25 olcam bende bölümün ne okudun mu
Soran1 yılKişisel bilgi buradan veremem ama
Cevap sahibi1 yılÖzele geçmedim hiç, nasıl söyleyebilirsin ki
Soran1 yılÖzelden normal bir şekilde kimseyle konuşmuyor musun
Soran1 yılBurada herkese açık kişisel bilgiler konuşamayiz ama
Cevap sahibi1 yılEvet konuşmama kararı aldım uygulamayı açarken, bilmiyorum ki
Soran1 yılEn doğru olanı yapmışsın aslında ama yine de merak ettim seni
Cevap sahibi1 yılAnladım, burdan yazamam kb 🤷🏻
Cevap sahibi1 yılÖzelden yani
Soran1 yılTamam yazma özelden de konuşmayalım sorun değil ama nasıl biri olduğunu merak ettim en azından takipleşelim
Cevap sahibi1 yılFotoğrafımı asla atmam
Cevap sahibi1 yılZaten yok pp mde
Soran1 yılFotoğraf istemedim sakin ol sadece takipleşelim dedim paylaşımları soruları falan görürüz
Soran1 yılBu da mı olmaz
Cevap sahibi1 yılAnladım, olmaz üzgünüm 🤷🏻
Soran1 yılTamam olmasın peki ama neden gerçekten bunu merak ediyorum.
Soran1 yılKötü bir niyetim yok. Konuşalım da demedim. Resim falan da istemiyorum zaten öyle bir derdim yok. Sadece takipleşiriz dedim bunda sorun nedir
Cevap sahibi1 yılBiraz çekingenim, istemiyorum
Soran1 yılPeki sen bilirsin saygı duyarım ama takipleşmekte cekinecek bir şey yoktu. Neyse
Cevap sahibi1 yıl🤷🏻🤷🏻 Haklısın böyleyim maalesef..
Soran1 yılTamam ama neden
Cevap sahibi1 yılBirkaç deneyimim oldu eskiden uzak mesafeydi bana göre olmadığını anladım ya da zamana ihtiyacım var
Cevap sahibi1 yılBaska bir sebebi yok 🤷🏻
Soran1 yılUzak mesafe dediğin ne? Benim öyle bir beklentim yok sen çok yanlış anlamissin
Soran1 yılHem nerede yaşıyorsun ki sen
Cevap sahibi1 yıl🤦🏻🤦🏻 Tamam, sen nerede yaşıyorsun?
Soran1 yılSen soruma cevap vermedin ama
Cevap sahibi1 yılÖnce sen söylesen
Soran1 yılBu kadar utangaçsan da zaten bişey konuşamayiz ki
Cevap sahibi1 yılHaklısın..
Soran1 yılArkadaş olarak söylüyorum bu kadar utangaç olursan hep kaybedersin haberin olsun
Soran1 yılErkekler biraz girişken olmalı. Tamam yine mesafeli ol ama konuşmaya da çekinme yani
Cevap sahibi1 yıl😔 Sağol ya bilmiyordum kaybedeceğimi...
Soran1 yılÖyleyse bir şeyleri değiştirebilirsin. Bu senin elinde
Cevap sahibi1 yılTamam.. Cevabımı siler misin
Soran1 yılSebep? Zaten gizlisin
Cevap sahibi1 yılOlsun
Cevap sahibi1 yılCevaplarımda görmek istemiyorum
Soran1 yılYazmasaydın o zaman Allah Allah çattık ya
Cevap sahibi1 yılTm öyle bişey var mı peki
Cevap sahibi1 yılDün çok kasmışım özür dilerim
Soran1 yılNey var mı
Cevap sahibi1 yılSilme var mı dedim de neyse kalsın
Soran1 yılYok. Silmiyorum da. Şu gereksiz takıntıları bırakın.
Cevap sahibi1 yılTamam bırakmaya çalışcam haklısın
Soran1 yılOk
Soran1 yılNe okudun sen
Cevap sahibi1 yılSen ne okudun önce söyle söyleyim
Soran1 yılBen buradan söyleyemecegimi söylemiştim
Cevap sahibi1 yılBeğendim sorunu
Cevap sahibi1 yılC ile başlıyor
Cevap sahibi1 yılTakip eder misin, gördün mü
Cevap sahibi1 yılNeden takip etmedin
Soran1 yılÇok çekingen davrandın hoşuma gitmedi vazgeçtim
Cevap sahibi1 yılYoo tanısan aslında çekingen olmazdım, soğuk yapan sendin..
Soran1 yılSen başta çekingen oldun
Cevap sahibi1 yılSenin niyetini anladım, kendine iyi bak, Allaha emanet ol İnş
Soran1 yılNeymiş niyetim
Cevap sahibi1 yılboş ver
Soran1 yılYazdım cevap vermedin
Soran1 yılNeyi boş ver
Cevap sahibi1 yılYazdım
Gizli Üye(30-35)1 yılTamamen çevre ile alakalı. Bu konuda hassas insanlar da çok.
17 Yorumla
Soran1 yılHani nerede? Var da çok az. Onların da çoğu yakışıklı değil. Yakışıklı olanların da başı bağlı
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum.
Soran1 yılSonuc elde var 0
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden o konuya girmeyen dedin sonra yakışıklılık çıktı ortaya. Biraz ondan, biraz bundan. Elbette isteyebilirsin, sadece temizlik arzusu altına koymak doğru olmamış. Allah gönlüne göre versin.
Soran1 yılAmin teşekkür ederim senin de. İnsanların evlilik için tek kriteri olmuyor sonuçta haksız mıyım
Cevap sahibi1 yılEvet haklısın.
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Var da kızlar onu istemiyor ki kızlar tecrübeli erkek arıyor artik
026 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok. Önüne gelene yatmış erkek iticiliği diye bişey var
Soran1 yılUmrumda değil gibi mi duruyorum? Önüne gelenle yatan, başkalarıyla bir şeyler yasamis bir erkeği istemem midem kaldırmaz
Soran1 yılHem kıskanırım mutlu olamam
Soran1 yılSırf tecrübeli değilsin diye seni reddeden kişinin bakire olduğuna emin misin? Bence şanslı olan sensin
Soran1 yılAyrıca tecrübeli olunca noluyor yaa o şeyi yapanlar dünyayı mı fethediyor yani çok mu zor bişey yaa cidden acıyorum bu zihniyete 😂
Soran1 yılBenle yapınca zaten tecrübe kazanmicak mi abi nedir yani
Soran1 yılNe var erken boşalma falan mı? 1-2 defa olur o da heyecandan olur sonra geçer gider karınla tecrübeli şekilde birlikte olmaya devam edersin nedir bu kadar sorun olacak
Soran1 yılİyi de komik yani maharetlik bir durum yok. İnsan doğasında olan bir içgüdü. 2 kere yapar alışırsın tecrübeli de olmuş olursun yani. Bunu erkeklik meselesi haline getirip bu kadar büyüyenlere çok gülüyorum. Sanırsın dünyayı fethediyor. Alt tarafı girip çıkıyor yani
Soran1 yılEvet
Soran1 yılÇok haklısın. İnşallah bu düşünceden hiç vazgeçmezsin
Soran1 yıl32 mi yaş doğru mu
Soran1 yılAnladım abi
Soran1 yıl26
Soran1 yılEvet ama olsun
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O iki kişi arasında evlenincede yapabilirsin
00 Yorumla
1 yılUmarım öyle birini bulurum
110 Yorumla
Soran1 yılUmarım ben de
- 1 yıl
Merak ettiklerimi sorma şansım?
Soran1 yılNe gibi
- 1 yıl
Tanımak gibi
Soran1 yılNeden tanımak istiyorsun
- 1 yıl
Böyle biri her gün karşıma çıkmıyor
Soran1 yılHer gün çıkmaz da hiç mi çıkmadı daha önce
- 1 yıl
maalesef
Soran1 yılİlla ki çıkmıştır. Sen gormemissindir
- 1 yıl
İşte bunları burada konuşmasak mı
1 yılBende daha bakirim ya sen
18 Yorumla
Soran1 yılKaç yaşındasın ki
- 1 yıl
32 yaşındayim
Soran1 yılBen de 26
- 1 yıl
Tanımak isterim sizi
Soran1 yılGüvenemem burdan
- 1 yıl
Burası insan yemiyor sonuçta bir saygısızlık abazalik görürsen engellersin
Soran1 yılYok istemiyorum
- 1 yıl
Sorun yok
Var onunda içinden geçiyorsunuz
16 Yorumla
Soran1 yılBen kimsenin içinden geçmiyorum. Genelleme yapma herkes bir değil
Soran1 yılBaşkalarının yaptıkları benim sorunum değil
Soran1 yılKim sana ne yaptıysa ondan sor hesabini
Soran1 yılO zaman sorun ne
1 yılVar gel buyur kaçıncı soru bu ya
13 Yorumla
Soran1 yılYeni sordum daha ne kacincizi
- 1 yıl
Yok sitede hep var böyle soru hep mi sapiklara denk geldiniz hepiniz sinir sitres yaşadim ondan yükseldim kb
Soran1 yıltamam
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin fikri farklı olabilir. Bu devirde evlilik öncesi istemeyenler zorluk yaşıyorlar
03 Yorumla
Soran1 yılNe zorluğu yaşıyorlar
- 1 yıl
Kendisiyle Aynı fikirde olan insan bulamıyorlar
Soran1 yılEvet doğru
1 yılOc olmus hepsi
19 Yorumla
Soran1 yılOc olmayan lazım bize
- 1 yıl
Aynen öyle
Soran1 yılAma bulamıyoruz işte
- 1 yıl
Bulursun benim başım bağlı
Soran1 yılMutluluklar dilerim
Soran1 yılSen nereden buldun
- 1 yıl
Annem buldu
- 1 yıl
Sağol sende edepli biri bulursun inşallah
Soran1 yılİnşallah teşekkürler
1 yılSen ne istiyosun peki
011 Yorumla
Soran1 yılTemiz ahlaklı yakışıklı seveceğim güvenilir biri olsun istiyorum
- 1 yıl
Peki sana göre cinselliği seven kirlimi oluyor
Soran1 yılEvlenmeden yapan kirli
- 1 yıl
Katılmıyorum insanın bir kadının namusunu 2 bacak arasındakiyle yargılamam ben
Soran1 yılBana göre kirli
Soran1 yılSadece kadın diyen kim? Yapan erkekler de aynı kirli
- 1 yıl
Saygı duyuyorum
Soran1 yılSagol
- 1 yıl
Rica ederim saygı çerçevesinde sohbet önemli
Soran1 yılBence de
- 1 yıl
Bencede🙂
Gizli Üye(30-35)1 yılVar .
17 Yorumla
Soran1 yılNerede
Cevap sahibi1 yılburada
Soran1 yılGöster kim
Cevap sahibi1 yılBen
Soran1 yılErkek diyorum
Cevap sahibi1 yılPardon. Soruda erkek yazmadığı için cevapladım.
Soran1 yılTamam ben kendim için sordum o yüzden
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kalmadı bacı
03 Yorumla
Soran1 yılNeden kalmadı yaa neden nedenn!
Soran1 yılEvet
1 yılYoktur
00 Yorumla
1 yılNeden onlar pis mi
02 Yorumla
Soran1 yılEvet pisler
- 1 yıl
Pis tabi ulan miktop bile daha temizdir o. c lari gebersin inşl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri