Evlenmeden cinsellik istemiyorum. Ve böyle düşünen hiçbir insan mı yok ki herkes ucube gözüyle bakıyor anlamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir laf vardı ben çamura battım , başkasına da sıçrasın. Kimin ne dediğini önemseme. Doğru olan bu. Kafaya takma. Çevrenden veya varsa konuştuğun kişiden böyle bir yaklaşım almak asıl saçmalık. Bu devirde nefsine hakim olan az , nefsinin kölesi olan çok. Alkol içen biri sana içme demez , aynı kendi bekaretini bozan biri bozma demez gibi. Evlenmeden cinsellik yapmak dinimizce olmaz , hem zina olmaz yani. Bizim insanımız her şeyde sabırsız. Zaten yaparsan pişmanlık duyarsın. Çevremde çok var. Ama bana yap demezler tam tersi em doğrusunu sen yapıyorsun derler. Bir anlık heves için ahiretimi yakamam.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılMalum partiyi savunmadığın sürece kimse sana ucube gözüyle bakmaz merak etme😂 Konuya gelirsek normal yani herkesin istekleri fikirleri farklı olabilir yani burada absürt bi durum yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
1 yılYok gayet iyi yapıyorsun canım. Senin için en doğru zamanlama o ise en doğru zamanda kendin için o zamandır. Erkekler manipüle etmek için kezban köylü gibi cirkin söylemlerde bulunurlar ama onların kafasında sıkıntı var. Herkesin kendi zamanlaması kendine. Hiç aldırış etme. Ben karşı değilim isteyen evlenmeden de yaşar tamamen tercih ve kişinin kendi doğru zamanlaması.18 den büyük yaştaysa.
10 YorumlaEn iyisini yapıyorsun boş ver takma kafaya hakikaten bak en iyisini yapıyorsun
10 Yorumlaucube gözüyle bakanların cogu yanlıs kişilerle yattıgı icin icten ice pismanlık yasıyor ama akıllarınca baskalarını kücümseyerek kendilerini iyi bir sey yaptıklarına inandırmaya calısıyorlar. bir nevi avuntu yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYo gidip abazaları bulma sende ben söylüyorum direkt konusu bi daha açılmıyor
32 Yorumla
Soran1 yılbunu bana diyen erkekler değil ki. yakınımdaki arkadaşlarım
Cevap sahibi1 yılolabilir fikrini belirtmiş konu kapanmıştır sonuçta onlarla sevgili olma potansiyelin yok herkes kendi yoluna baksın
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. sonu pişmanlık oluyor özellikle bayanlar için kullanılmışlık hissi ağır basıyor sonradan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evlendikten sonra cinsellik kötü çıkarsa bu sebepten ayrılık olursa daha mı iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evleneceğin kesin ise onunla yap herkes kız olsun her şeyi benle tatmin ister ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. En iyisi, amaanlayan insan maalesef yok
14 Yorumla
Soran1 yılçok kötü bir devirdeyiz gerçekten bunu diyeceğimi düşünmezdim ama
Soran1 yılnasıl bitti yani
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİsteyen yapar ben evlenmeden de yaptım, evlenince de yaptım.
O sana kalmış bir şey.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin gezdiğin kişiler öyle. Bakire kızı almazlar hala adları çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılElbette saygı duyulmalı
10 Yorumla
1 yılÇok normal istemezsin yani olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Düşünen var da bize denk gelmiyor hayatım
00 YorumlaHayat senin karar senin
00 YorumlaBende öyle düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlması gereken zaten bu yoksa zina ömür bitirir
00 YorumlaKabul etmeyene ver yolu
00 Yorumladogrusu yassmm bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Saçma
00 Yorumla
1 yılVardır illaki
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz