Herkese saygım var orasına süphe yok. Ama ben ilkimi nikahli eşimle yaşamak isterim. Bu bana cok daha özel geliyor. Gel gelelim ki insanlar evlilikten evlenmekten kaçıyorlar adeta. Geri kafali olan ben miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlilikten kaçmak bana da mantıklı gelmiyor fakat burada yaşayanları yargılar gibi sormuşsun bu bizi ilgilendirmiyor. Kimi sadece konuşur cinsellik hakkında kimi ilişkiye girer kimi yüzeysel yaşar kimi tamamen karşıdır evliliği bekler. Ben de evlilikte en özel şeyleri eşimle yaşamak isterim. Sevgiliyken o insan her zaman gidebilir ve toplumda tabularla karşılaşıyor insanlar ve en cokta ne yazık ki biz kadınlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayat pahalılığı, insanların birbirlerine tahammul etmek istemesi falan artik evlilik tamamen bir yük gibi görüluyor.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği özgürlüğü kısıtlayan, sorumlulukları ve dertleri olan bir şey olarak görmeye başladı çoğu insan.
Bazısı evlenip balayına değil, bekar kalıp alayına gideyim düşüncesinde.
Hatta sırf evlilik konusundan kurtulmak ve rahat hareket etmek için kısa süreli evlilik yapmaya çalışıyor.
Boşanmaların artma sebeplerinden biri de bu.
Çocuğum da olsun diyorsa o arada onu da yapıp kapatıyor o defteri.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Evlenmeden muhatap olmam. Yoruma kapalı benim için.
04 Yorumla
Soran+1 yılSenden bendensin yani.
Soran+1 yılBu seferde evlilik sadece cinsellik yaşamak icin bir izin mi diyorlar.
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. yaşayanada saygım var yaşamayanada ama insanların tercihine geri kafalılık diye yaftalayan embesillere asla saygım yok
00 Yorumla
+1 yılGeri kafalı değilsin. Nasip diyip bekle sen. elbet bir deli gelip evlenmek isteyecektir. birinin düğününde oynayanlara özenip gelir sen merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeri kafalı değilsin onlar nefislerine haki değil
bende kendimi kadınıma hayat yoldaşıma saklıyorum senin gibi06 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olarak bunu nasıl basarabiliyorsunuz? Sonuçta sizin cinsel içgüdüleriniz zaafiyetleriniz daha yoğun.
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yaparak kendini tatmin ediyorum, başka çarem yok maalesef, libidomda çok çok yüksek olduğu için mastürbasyon sayısı ve döl miktarıda çok fazla
Cevap sahibi+1 yılkendimi*
Soran+1 yılNeden kimseyle yaşamak istemiyorsunuz ki?
Cevap sahibi+1 yılevleneceğim kadına saklıyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılsen kendini nasıl tatmin ediyorsun peki?
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Senin yaptığın en doğrusu geri kafalilik değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senin gibi düşünüyorum. Evlenmeden yapmak istemem. Eşimin bana özel olmasını isterim ben de ona özel olmak isterim. Bu zamanda zor ama hayırlısı artik
00 YorumlaGeri kafalıyım o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaldı. Eğer kız izin vermezse erkek yaşamaz
00 Yorumla
+1 yılAltında çok sebep var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Altın olmuş 1.150 nasıl evlenek
00 YorumlaGeri kafalı sin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsla değilsin
00 Yorumla
+1 yılAynı düşünüyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem