Yok evlilik gerekli yok toplum soyle der yok gunah yok bekaretim gider bilmem ne.. bunun sonu yokmu ya neden istedigimiz gibi seks yapamiyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini tutamayan iradesine sahip çıkamayan yapar. Yapana karışan yok canım. Herkes birbirine saygı duyar fakat ileride bunu önemseyen biri çıkar karşına üzülürsün. Hayat her zaman zevklerden anlık hazlardan ibaret değildir. Ben toplumun kültürle bakireliği önemsemesini, önemsemiyorum. Fakat dini olarak iffetlerinizi sakının diyor. Bunu bildikten veya öğrendikten sonra bakire olarak öğrenmiş olsan veya bakire olmayarak önemli değil. Tövbe kapısı açık bunu söylememin sebebi dindar biri çıkar karşına eğer sen tövbe edersen etmişsen senin bakire olup olmadığını sorgulayamaz çünkü kul kim ki Allaha verilmiş hesabı sorgulasın. Eskiden böyle değildi ekonomik olarak diyorum gençler sapkınlığa uğruyor kızlar erkekleri erkekler kızları kullanıyor. Zevk için kültürü ahlakı bırak insanlık değil bu. şu an ekonomi el vermediği için gençler de zevk haz uğruna yapıyorlar. İmkanı vermiyorlar ki herkes evlensin. Sözde islamın yaygın olduğu ülke ama islama karşı en ufak bir gelişme yok. Kimse kimseyi yargılama bu toplumda çevren küçüktür yargılanırsın o ayrı. Ben böyle düşünüyorum. Bakire olmayan kızlar için erkeklerimiz iğrenç yorum yapabilmekte herkes saygılı veya özverili olamıyor ağzına alınmaycak hakaret ediyorlar bu tip kızlar için ben haklı bulmuyorum kardeşim işini görüyor bırakıyor. Temiz kız isterim diyor. Tutmuş becerdiği kızı yargılıyor ulan sen ne kadar temizsin ki? Saygılı adamlar az herkes kendine bakmalı. Bende önemsiyorum ama böyle insanlardan değilim yapıyorsan yargılmayacaksın kardeşim. Ve yani şuda bir gerçek hayatının insanını bulamadıysan bakire olmayan kıza basit bakılıyor ve acıklı olsa yüzüne vuran karaktersizlerde oluyor. Çoğu iyi suratlı kullanmak için yanaşıyor maalesef. Bekareti zar değil onun bozulmuş olması veya olmaması senin karakterini temsil etmez. Bu kanıdayım. Yinede söylediğim gibi dini olarak iffetlerinizi sakının diyor. Yani kendinizi kullandırmayın. Çoğu kullanmıyor gibi görünse de sadece işini görüyor. Ama kaybetmişsende artık bu önemli bir şey değil önüne bakman lazım karakterli insanlarla karşılaşırsınız umarım.
28 Yorumla- +1 yıl
Mesela ben bir erkek olarak evlencegim kişinin bana özel olmasını isterim kıskanırım yani anlayacagin başkasiyla yakinlasmis başkasinin orasını öpmüş bir dudagi öpmek istemem. Ve herkes de aynı değil kimisi gercekten sevdigiyle yapmistir kimisi ise her önüne gelenle
Cevap sahibi+1 yılKnk bende Allah korkusu var erkek değil. Bende bu durumda olmayabilirdim insanların seks yapması ilişkiye girmesi beni ilgilendirmez. Bence soruyu soran şeyede değinmek istedi. Bakire olmayanlarında isyan ettiği nokta şu haklılar da hani illa kan gelicek ben bozucam ilk kafasında olanlara arkadan ilişkiye giren vücudunun her noktasına kadar bilinen hatta sürtünmeye kadar ilerleyen burada işte ben sürtündüm ama kızlığıma dokunmadı bakire miyim diye soranlar da var. Bu insanda bakire midir senin için ben mesela kan akıcak diyen biriyle olmam çünkü bu bakirelik değildir. Her kan gelende bakire değildir. Nereden biliceksin ki vücudunu kaç kişinin gördüğünü. Ben bu yüzden kimseyi yargılamıyorum erkek içinde geçerli bu. Umarım gönlünce birini bulursun. Bende kendim nasılsam öyle birini isterim.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
@theWalk helal olsun ilk defa burada düsundümü anlatmak istedigim linc edildigim soyledi 👏
- +1 yıl
@theWalk yok hanim efendi detayli anlatmis
En İyi Cevaplar
Bu konu, daha çok toplumsal saikleri olan bir mevzu. Geleneksel Türk aile yapısına göre evlilik kutsaldır, bu kutsiyetin içinde cinselliğin sadece evlilik içinde hoş görülmesi konusu da vardır. İçinde yaşadığımız toplum, her ne kadar onlardan farklı düşüncelere sahip olsak da süperegomuzu bir şekilde yönlendiriyor. Bekar kalmak kötüdür, bekar kalırsan toplum seni kabullenmez. Sanki bekar olanlar evlilerin karısına kocasına çengel atıyor.. Tabi konunun bu en civcivli yerinde evlilerin tahakkümü de devreye giriyor. Evlendiysen ancak karınla ya da kocanla seks yapabilirsin, onun dışında aldatmak yasak, ayıp, günah. Ee evliler istediği gibi at koşturamayınca suçu yine bekarların üstüne atıyorlar. Çünkü kendileri gizli köşelerde ceviz kırmaya kalksalar va yakalansalar çevresindekiler tarafından tabiri caizse linç edilecekler. Bekar iki insanın seks yapmasını bile bu toplum hala kabullenebilmiş değil, çünkü yarın öbür gün o bekar kişiler de bağlı oldukları toplumsal yasalara göre evlenecekler ve başka birilerinin "helali" olacaklar. Yani iki bekar insan seks yaparak aslında gelecekteki karı kocalarına ihanet ediyorlar.. Ee bu kadar çarpık düşüncenin kol gezdiği bir ortamda ister bekar ol, ister evli.. Seks yapacaksan ya gizli yapacaksın; ya da linç yemeyi göze alacaksın.. Mevzunun özü budur..
212 Yorumla- +1 yıl
Şahsen yapmıyorum ve yapanlardan da hoşlanmıyor tiksiniyorum. Ama bu onların hayatı saygı duyuyorum toplum içinde plajda bile kendilerini tutamayıp sevişen insanları görmek zorunda değilim ama görmezden geliyorum. Bu haddini aşmaktır burada müdahale edilebilir. Onun dışında yapmış olan insanlarında yapmayan insanlara yobaz demeleride itici değil mi sence herkes birbirine saygı duyabilmeli. Ben nasıl onun vücudunu ilişkiye girdiğini görmek istemiyorsam oda beni bunu yapmıyorum diye yargılayamaz. Gün içerisinde çok görüyorum sahiliyidi vs. İnsanlar yoklukta gibi. Evinde yapana lafım yok. Dışarıdakilerede. Toplumsal alanlarda herkes birbirne saygı duyabilmeli.
- +1 yıl
Ben aksini söylemedim zaten. Toplumsal alanlarda yapılanlara ben de karşıyım. Yapanların ve yapmayanların birbirine saygı göstermesi konusunda da hemfikiriz ama ikiyüzlülük yapanları haklı göremem.. Yani yeri gelince insanları özgürce seks yapıyor diye tefe koyup sonra kendisinin de eline fırsat geçince kenarda köşede iş pişiren iki yüzlülerden bahsediyorum. En tiksindiğim tipler..
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü biz insanlar, belli bir kültürün ve dinin içine doğarız; bununla beraber kendi fikri bakış açımızı genişleterek ahlaki düşüncelerimizi inşa ederiz. Bu hem içsel hem de toplumsal tavırların bir sonucudur. İşte bu sebeple evlilik dışı cinsellik, hem kadının hem de erkeğin ahlakına kesin olarak aykırıdır. Özgürlük; nikah bağıyla yapılmayan cinsellikten, hanımları kandırarak onlardan yararlanmaktan, aileye ve topluma karşı öfkeden ve hesapsızca harcanan paradan gelmez. Bunlardan gelse gelse karmaşa gelir, düzensizlik ve hadsizlik gelir. İşte fıtrat olarak bunlara yatkın olanlar veya yayılan ahlaksız fikirlerden etkilenerek kendini bozanlar; bekarete, kazanılan paranın ve malın helal olup olmadığına, aileye ve topluma, insanlığa ve saygıya önem verme noktasında eksikliğe düşerler. Böyleleri, bireysel olarak bu yaşantısını sürdürebilir yani ona bir lafımız yok ama bunu topluma yaymaya kalktıklarında görecekleri şey, basit bir öfkeden veya kuru bir sözden fazlası olabilir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılNe muhafazakarlar modernlere ne modernler muhafazakarlara ne de bu iki kesim benim gibi bakirlere baskı yapmamalı. Yaşamak isteyen yaşamak istediği kadar yaşasın, yaşamak istemeyen yaşamasın, yaşamak isteyip yaşayamayacağını anlayıp bakirliğine alışanlar da aşağılanmasın. Bence en doğrusu budur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
105Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen yapıyor bir kapının arkasında olanları hiç kimse bilmez size tek tavsiyem şudur duygusal bağ oluşturduğunuz kişiler ile yapılan kaç kişi olduğu fark etmez ama duygu şart
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ekonomik gücüm yok ve saydigim sorunların fazlasini da yasiyorum en iyisi once meslek edinmek sonrasinda istedigimi dogru yerde dogru kişiyle yasamak.. istegi bastiramiyorum da sen buna nasil cozum buldun
- +1 yıl
Hayal gücümle
Soran+1 yılYetiyor mu
- +1 yıl
Fazlasıyla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın coğrafya kaderindir. Hemen yanıbaşımızdaki Gürcistan, Bulgaristan, Yunanistan gibi ülkelerde ne toplum baskısı, ne bekaret ne de evlenmeden olmaz gibi toplumsal dayatmalar var. Ve bakıyorsun oranın insanı daha özgür, daha mutlu.
00 Yorumla
+1 yılHer iki cinsin baskı altında yetiştiği için cinsellik yaşamak bir yana bazı ilişkilerde konuşulmuyor bile , cinsellik konuşmak , anlaşmak çok normal ve olması gereken , birbiriyle cinsellik konuşmayan çiftler bazıları evlenip tatmin olamayınca ya aldatıyor ya da boşanıyorlar, sevgili olanların ise yine ya aldatma ya da ayrılık yaşıyorlar. Cinsellik çiftler arasında günaydın demek kadar rahat olmalı tabi ilk 10 20 günde de değil sonuçta tanıma süreci vardır.
14 Yorumla
Soran+1 yılIste aradigim ve duymak istedigim yorum.. bende bu sekilde düşünüyorum ama daha cok din etkiliyor beni
- +1 yıl
Din olayını karıştırma (şaka₺ 😂
Yani inanç önemli ve o tutar , affedilmeyen tek günah şirk koşmaktır , her günahın tövbe kapısı vardır.
Özendirmiş olmak istemem tabiki.
Soran+1 yılSadece özgürce ic gudulerimi ve istedigim hayati yasamak istiyorum
- +1 yıl
Bu hayata bir kere geliyoruz ve istediğim gibi yaşamayı tercih ediyorum. Günah ya da sevap benimle yaradan arasında
“Dünya yıldıramazsın beni ne yapsan; Ölümden de korkmam, er geç ölür insan. Ölmemek elimizde değil ki bizim: İyi yaşamamak beni korkutan. “
+1 yılBu sorunun detaylı ve daha açıklayıcı şeklini ben de paylaşmıştım fakat bu kadar ilgi görmüyor demek ki her şeyi nesnel bir şekilde gözlemleyip açıklayınca. İnsanımız algılayamıyor. Ya da işine gelmiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılIstesem bende derine inerdim ama kimse okuyup ilgilenmez insanlar kolay ve basit olani seçerler genelde. Gerçekten ulke olarak her açıdan fazla geriyiz bunun kesin cozumu eğitim ama oda hemen meyvesini vermeyebilir egitim etkisini tam gostermesi icinuzun sureye ihiyac duyar. Senin fikrin nedir duymak isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılToplum öyle bir karamsar ki seks yapmayı dünyanın en kötü algısı olarak görenler var onlar yüzünden böyle ve demekki nasıl ana rahmine düştüklerini bilseler o gece babalarını silkerler herhalde..
14 Yorumla
Soran+1 yılAynenoyle hakkaten ya biz bunu nasil asacagiz
- +1 yıl
Zor aşarız keşke herkes beğendiği anlaştığı biriyle hep birlikte olabilse
Soran+1 yılDegil mi kesinlikle ama ne yazikki oyle degil gercek hayat
- +1 yıl
Şans..
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dini açıdan yaklaşırsan, hiç bir semavi din nikahsız birlikteliği kabul etmez. Bu sadece kadın İçin değil erkek için de geçerli.
Dini bir tarafa bırakırsan, zaten herkes reşit ve kendi rızasıyla yapıyorsa kimse karşmıyor. Keyifli günler. 😎10 Yorumla
+1 yılHer gün zina yapan erkekler burada ahlak bekçisi kesilip linç etmişler. dd
43 Yorumla- +1 yıl
Te de erkekler her gün sevişecek birini bulabilse bu kadar abaza olur mu acaba..
Soran+1 yılBu ulkede genel halk oyle degilmi uc maymunu oynuyor herkes ama olayi yaratanda o maymunlar zaten... kendi iclerinde celisiyolar. sen ne dusunuyosun bu konuda
- +1 yıl
Çokta katılmıyorum. Erkekler abaza evet, bunun sebebi sevişecek birini bulamamaları. Merhaba dediğinde azıcık muhabbet etmeye çalıştığında tr de kafana çanta iniyor adın tacizciye çıkıyor. Ben yurt dışında yaşıyorum. Tvde zorla görebileceğin güzellikte kadınla merhaba diyip çok güzel sohbet edip tanışabiliyorsun. Erkekler bu yüzden her kıza yazma derdinde buda normalde yüzüne bakmayacğın kızların kendini adrodit sanmasına sebep oluyor. Alt tarafı tanışacaksın kafalar uyarsa sevişeceksin. Atla deve değil bu çok abartılıyor.
+1 yılbencede bide senin hayatına müdahale etmeleri yokmu
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya sanki kendi bedenleri kendi zevkleriymiscesine birde.. insanlar nasil bu denli hadsizlesebiliyor anlamıyorum kimseye zararim olmadan yaotigim eylemneden 3. kisileri rahatsiz ederki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenip istedigin gibi yapabiliyorsun aslında😂
Bu konuda herkesle birlikte olunması sağlık açısından da zaten kötü. HPV, bel soguklugu, AIDS vs bircok hastaligin yaygin olma sebebi bu.
Kaldı ki zaten artik kimse takmiyor. Herkes herkesle yatiyor.
26 Yorumla
Soran+1 yılBi ben yatamiyorum sanirim. Sen hangi taraftasin bu konuda yeterince mutlu musun
Cevap sahibi+1 yılYok ben de yaşamadım hâlâ😂 evde büyük bir baskı altındayım evleneyim diye. Sanırsın onlar azdı da bende tık yok.
Soran+1 yılOylemi kac yaşındasın ve nerde yasiyosun bu baski isleri cok boğucu bende de var benzer sorunlar sen evliligi beklediginden mi yoksa baskilardan mi yapmiyosun
Cevap sahibi+1 yılBen ihtiyaç olarak bakmıyorum. Sevdiğim adamla evlenince yaparım yalnızca.
Yaşım da 28 😃 evlen diyorlar ama adam bulan yok. Kuru kuru evlen diyorlar.
Soran+1 yılCografya kaderdire inandiriyolar her gecen saniye. Ne isle mesgulsun nerdensin.
Cevap sahibi+1 yılÇalışmıyorum mühendislik mezunuyum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılIsteyen ıstedığın yapıyor okul zamanı calışıp para kazanan kızlar bile kazayla bozdum dıyıp evlndı kocalarda bir şey anlamamış keyifler yerınde yazıyorlar önu iki eliyle tutup arkadan calışnlarda keyfini yaşiyor nasıl olsa ora tunelde olsa kimse anlmıyor bu yapmaz dediğim insanlar bile keyfini yaşıyor kimsenin ruhu duymuyor 🙂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapabilirsin sorun yok ama şu var ki yapıp yapıpta ortalıkta namusluyum diye gezme kendini birilerine kakalamaya çalışma sadece bunu kendin yapamazken yok şu var yok bu var demen olmuyor herhaltı yiyorsun sonra ben bir şey yapmadım oluyor nasıl oluyor bu arkasında duracaksan ben bunu yaptım diyeceksen istediğini yapabilirsin sorun yok sen de zaten namus ahlak edep haya iffet yok haa bu nerde olur tecavüze uprarsın o zaman namusun olur onun haricinde namusun olmaz senin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDini açıdan günah bunu kimse inkar edemez. Ama bizim toplumumuzda kendi günahlarına bakmadan başkalarına ahlak bekçisi kesilmek adet olmuş
28 Yorumla
Soran+1 yılDegil mi kendisi pisligin icinde yuzer baskasinin her hareketi ona yanlis gelir neden boyledir bu
Cevap sahibi+1 yılCahiller çünkü başka uğraşları yok canları sıkılıyor diğer türlü
Soran+1 yılUgrasmayi seviyolar ama bos islerle
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılPeki sen nasi bakiyosunbu konuya dini olarak mi
Cevap sahibi+1 yılGüvendiğin ve sevdiğin biriyle olması taraftarıyım
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum ama bazen dini acidan rahatsiz oluyorum bu fikirlere. En temizi evliligi beklemek sanirim
Cevap sahibi+1 yılBencede
sen bu cahillere uyarsan zaten ömrün boyunca rahat olamazsın gelenwk görenek fobim var benim müslüman da değilim istediğimi yapıyorum kimene
44 Yorumla
Soran+1 yılDegilmi ama nasi yapabiliyorsun bende unideyim surekli kafam karışık saydiklarimi nasil astin
- +1 yıl
küçüklükten beri zaten din baskısıyla büyütüldüm 5 yaşından beri 8inci sınıfa kadar kuran kurslarına verildim yatılı ama hiç kapanmak falan istemedim birşeyden korkum da yoktu artık yavaş yavaş islamı önemsememeye başladım liseye geçtiğim de zaten araştırdıktan sonra dinden çıktım ailem tabiki baskılara hala devam ediyor onların kadın düşmanı olduklarına karar verdim çünkü abime ve kardeşlerime baskk yok sadece kadın olduğum için bana var islamda böyledir zaten sürekli kadınlar hakkında konuşurlar kadınları kısıtlamak için her yolu denerler ailem de böyledir gittikçe nefret etmeye başladım eskiden goguslerim var diye utanırdım o hale gelmiştim ama şu an çıplak gezsem bile utanmam araştırarak çok cesurlaştım feminizm sayfalarını takip etmeni öneririm
Soran+1 yılBilgi güç sozu dogruymus demekki daha cok okuyup arastirmaliyim. Gercekten bu erkeklere taninan sartlar neden bu kadar adaletsiz. Kadinlar insan degilmi sirf cinsiyeti farkli diye hak etmedigimiz muameleyi din veya kultur etkisiyle gormemiz asla kabul edilemez ancak gel bide bunlari çevreye anlat.. sen bu etkiden nasil kurtuldun meslegin vs var mı
+1 yılÇünkü cahilim diz boyu ve bacak arasının çol kutsal olduğunu düşünenlerden dolayı
15 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef nasi duzelir bu
- +1 yıl
Bunun düzelmesi çok kolay olmadığını sen ve ben biliyoruz ama insan dünyaya yaşamak için gelmiş her istediğini yapmalı bence
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum mantigini sevdim bu arada cok dogru dusunuyosun
- +1 yıl
Teşekkürler aslında bunu senle sohbet etmek isterdim tabi sende uygun görürsen
- +1 yıl
Lütfen
Kişinin inanç ve değer yargılarına göre değişen bi konu bu. insanların inanç ve fikirlerini yargılamak doğru değil bence. Rahatça seks yapanlar da var. Kimse kimseyi baskılamıyor bu devirde. Farkındaysan yasalara göre zina bile suç değil.
10 YorumlaBu soruyu sorduğuna göre en basit dini bilgi olan zina ne demek bilmiyorsun? Ama benim inancım yok diyorsan seni zaten bağlayan bir şey de olmaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılOyle dusunmeye devam et. Din de bagliyor iste
Cinsellik her ne kadar dürtü olsa da, insanın kendini özel hissetmesi durumu var. Dürtülerini kontrol edebiliyorsan sen güçlüsün dürtülerine yenik düşüyorsan sen zayıfsın. Bunu sadece cinsellik açısından düşünme başka konularda olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en saçma şeyleri bunlar bekaret toplum neder günah vs bir erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum
10 Yorumla Çok saçma Kadınlar bunu hak görüyor kendine eline gavuru derler ama adamlar takmaz cinselliği gözünde biz çok büyütüyoruz çok cinsel eğitim verilmeli bu ülkeye
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiz sevgilimle yapıyoruz ilk ilişkimi onunla yaptım kan gelmedi ama buna önem vermedi geçmişin değil geleceğin benim diye düşünen biri
41 Yorumla
Soran+1 yılTatlim nasil astin bu sorunlari
+1 yılVallaha ben de onu soruyorum. Yıllarca toplum , bekaret , din diye milletin cinseliigine karistilar. Arkadaslar cinsellik bir ihtiyactir. Yasi gelen herkes yapmalidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Bir Şarkı Var Kremini Sür Sür Sür Sür Yap İstediğini Yap Yap Yap Gizli Yap Olduğun Ortamdan Çıkta Yap Yapamıyormusun O Zaman Sürtüneceksin Bu Kadar 👍😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabularıöıza sıkışmışız inanç larımız cinsel ihtiyaçlarını etkileyip hasaklıyor çzelliklede bayanlar küçüklükten yetişmeye kadar ana yasanız gibi olmuş bakirelik cinsellik yasak
00 Yorumla Herkes istediği gibi seks yapıyor sen de yapabilirsin günah da olsa yanlışta olsa sevap da olsa hepsi o kişiyi bağlar. Sen bunu istedikten sonra kabul ettikten sonra kimseye laf düşmez
00 Yorumlaseni tutan yok sen kendi kendine tribie girmissin.. git istedigine caktir yani bu kimseyi ilgilendirmez.. dilersen grup yap hatta seni s.. kmeyen kalmasin banane..
00 Yorumla
+1 yılNamusun sadece kadında olduğuna inananlar da var bunu da ekle
30 YorumlaŞu soruyu sorduğuna göre rahatça, demek rahatça yapabilirsin. Problem sensin.
11 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani neden ben olayimki ben ozgurce yasamak istiyorum icgudumu dogurmak istiyorum ama cok fazla engel var
+1 yılSen ne yapıyorsan yap git bul birini ama burada milletin kafasını karistirma ne güzel işte bekaretini korumus cinsel tutkularını torpulemis
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yıl7 gün karantina süren bittikten sonra tekrar test dahi yapmıyorlar rahat ol
14 Yorumla
Soran+1 yılO denli umursamiyo mu insanlar bizim ne yaptıklarımızı yani? Ama cevrem oyle degiliste ya.
- +1 yıl
Yasal olarak böyle canım benim
Soran+1 yılNe anlatiyosun tatlim sen ne alakasi var
- +1 yıl
Ya soru yanlış balım özür dilerim siler misin yorumumu
+1 yılTabi meselesi ama kimi insan yapar kimi yapmaz bu devirde yapmayan insan daha az
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnüne geçen yok
Günahına gelince Allah günah demiş bunun aksini söylemek Dinsiz olduğunu gösterir kim ne söylerse söylesin
Allah'ın emirlerini uygulamak İnsanın Kendi iradesine bağlı Cehennem ve Cennet olan bir yeri tercih etmek kişinin elinde00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Saçma sapan kafalar yüzünden. İnsanlar kendisini baskı altında hissedip içinden gelen kararı veremiyor çünkü.
00 Yorumla
+1 yılTr'nin bile her yeri için geçerli değil bu knk daha elit eğitimli çevren olursa istediğini yaparsın
00 YorumlaÇünkü muhafazakar bir toplumda yaşıyoruz. Ve küçüklükten itibaren o şekilde yetiştiriliyoruz maalesef
00 Yorumla
+1 yılyapılıyor yahu.. evet toplumsal baskılar var ama bireysel olarak bunun yanlışlığını görüp bundan sıyrılıyor insanlar ve istediklerini yaşıyorlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Kimse sana yapma demiyor ki?
Gidipdr sokakta yapma ama bunun toplumla alakası yok. Çocukları düşün yani.00 Yorumla
+1 yılIstersen sokakta yap bişey demiyorlar o kadar özgürüz. yapmak isteyeni kimse zorla tutamaz ki. kimsenin günahına sevabina ortakda değiliz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kiz biz yapabiliyo muyuz!! biktim ya, bi de burada ahlak bekcileri cikti. en ufak seyde engel/sikayet vs. yetti artik ya 😀😀
00 YorumlaBence cinselliği hayvanlık ile karıştırmayın.
08 Yorumla
Soran+1 yılElbette ama surekli engel var ya bizim Ulkede
Soran+1 yılNasi dayaniyosun ya onceden yaptin ama degilmi
Soran+1 yılAnladım buda senin kararin tabi ama neden evliligi dusunuyosun her sey o imzaya mi bağlı devlet ve digeri nsanlar sizin o resmi bagliliginizi neden umursuyor ki bu kadar
Soran+1 yılAnladim tek eslilii istiyorum bende o ayri. Birde dini nikahi devket kabul etmiyor resmi nikah gerekli esas
Gizli Üye(30-35)+1 yıltoplum her şeye bir şey diyor o yüzden hayatın kısayken istediğin gibi yaşa.
31 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ya cevrem pek oyle yasanmalik kisilerden olusmuyor. Sen yasayabiliyor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaya baya yapılıyor aslında. Yapamayanlar o yazdığın şeylerden psikolojik olarak kurtulamamış kişiler.
Yapanlar patır patır yapıyor
10 Yorumla
+1 yılVücudumuz emanet; aslında bizim değil. Ondan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelenek görenekler yüzünden
62 Yorumla
Soran+1 yılOda etkenlerden biri daha benim saymadığım tonla engelleyici ve insani sinir, mantik hastasi eden parametre var maalesef.
Cevap sahibi+1 yılErkk yaparsa milli kadın yaparsa bacım oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu senin görüşün. Yapmak isteyen bir şekilde yapıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılOyledir ama yapanlar ulkenin gelenegin vs engellerine neden takilmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılÇünkü takmıyorlar
Sizin yüzünüzden erkekleri yalvartiyor gelmiyorsunuzb
00 Yorumla
+1 yılHerkesin derdi o ama bilinçaltımız korkular ile dolu oda engelliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. toplumsal bir durum bu. erkek yapınca aslan kadınlar yapınca m. tor oluyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılYappp. Seni tutan mı var. Ben yapıyorum. Asla da evlenmeyeceğim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılİslam gibi bir dine inandığınız için. bu dinler masal
00 Yorumla Yooo yapabilirsin serbestsin kimse senin hayatına karışmaz istersen sanal istersen reel yap
00 Yorumla
+1 yılE gel yapalım 😄 yapan yapıyor zaten, bu devirde kim kimi takıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Sonu yok. Sen ne kadarını kabul edersen sonu o kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorma gitsin Seks yapmak için neden evleniyoruz Seviyorsak anlaşıyorsak evlenelim
Sevişmek için fb yeterli😉00 Yorumla Ya salla hepsini bak keyfine bugün varız yarın yokuz 😉
00 YorumlaGit yap tutan kim. Ama sorumluluklariylada 'yuzlesirsin hayat böyle herseyin bedelini sorar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Tutmayın küçük enisteyi yanıyor Faruk abi 🤣🤣😂😁😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. toplum baskısı yüzünden... bu konuda toplum rahat olsa sende rahat olursun...
00 Yorumlaisteyen yapıyor toplumun kurallarına uyup uymamak sana kalmış
00 YorumlaŞu anda seks yapmak vardı uyanınca insanın canı çok istiyor
00 YorumlaSanalda bile kendini gizliyen biri olarak sen soylemelisin :)
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yok evlilik yok toplum yok bekaret. Neden rahatça seks yapamıyoruz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler