+1 yılToplum psikolojisi ve kendine güvenememe sendromu çünkü hala bakireliğin namus olduğunu temizlik olduğunu düşünen bir milletiz, herşeyi yap ama o iki damla kandır senin geleceğin, ona göre adın ya or.. spu olur ya da hanım hanım kız, arzularını bastırırlar ve aslında farkında olmadan başkalarının istediği şekilde hayatta var olmaya çalışırlar, ama şunu düşünmezler mesela birlikte olacağın adam seni geçmişinle yargılayabiliyor ve o iki damlacık kan için senden vazgeçebiliyosa aslında değer verdiği sadece vajinan ve bunun sebebi ise kendi bencilliğinden kaynaklanır çünkü düşünür ya benden önceki adam daha iyi becerdiyse ya o adam kadar memnun edemezsem, senin ne düşündüğün neler yaşadığın ya da ona dair hayallerin umrunda değilse zaten o adamdan uzak durulmalı, Ne istediğini bilen kendine güvenen ve cinselliği seven kadınlar bu konuda yeterince özgür tabi aynı şey erkekler içinde geçerli çünkü bi yerden sonra artık sadece seks istemiyosun aynı zamanda iyi bir seks istiyosun çünkü cinsellik onu keşfeden biri için yarım saat süren bir eylem değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıltoplumun belli başlı görevleri var ve din de bunu destekler. düşünsene seks yapmak özgürlüktü ee o zaman ben niye evleniyorum ki evlenmezdim çünkü ihtiyacımı karşılıyor olacaktım sevgi olmazdı her şey çıkar ilişkisine dönerdi kimse çalışmazdıda kimsinin ailesi de olmazdı hatta kimsenin babası kim olduğu bile belli olmazdı belki de sen şu an yaşamıyor oluyordun ya da anne ve babanı bilmiyordun seni doğurup atmıştır babası bakmıyorsa ben niye bakım gibi gibi şeyler olurdu toplumda
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürce seks yapamayışımızın birincil nedeni bir türlü avrupalı olamayıp ortadoğu-arap kültürünün hegemonyası altında yaşıyor olmamızdır. Çünkü ortadoğulu arap egemen kültürde seks yapmak ayıptır, utanılacak birşeydir. Ama aslında en utanmaz insanlar da onlardır. Her haltı gizli kapaklı yaparlar. Düşünün ki BAE emirinin oğlu grup seks partisinde aşırı dozda uyuşturucudan öldü ama arkasından milli yas ilan edip dualar ettiler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılSabit insan kafası ve kalıplar sığ düşünceler çok şükür öyle bir insan degilim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Günümüz dünyası maalesef. İnsanı bırak cinselliği yaşamaktan soğutuyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sizle alakalı bir sorun istenildiğinde yapabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBaskılar baskılar baskılar şunu yapma ayıp bunu yapmak günah Ne yapacağız biz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılYapan, yapabiliyor.
Umursamiyorsaniz.
Bununla ilgili.00 Yorumla
+1 yılToplum baskısı
Elalem ne der
Bekaret korkusu00 Yorumla
+1 yılEmin misin? Beşiktaş sahilinde araba üstünde çiftleşenleri duymadın galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten serbesttin, eğer mahremiyet alanın varsa partner bulmak konusunda sorun da yoksa tutan mı var. Bunları sağlayan zaten sksyorrr.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGücenecek, ve güvenini kazanacak partner bulamamaktan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılİnanç, din, Allah korkusu.
00 Yorumla Bence isteyen özgürce seks yapıyor
00 Yorumla
+1 yılEvli olmam ve buduruma uyan partnerin olmamasi
00 Yorumla
+1 yılözgürce derken sokakta bile yapıyorlar artık:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yapıyorum ama normali bulmıyor sadece 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne ozgurlgu istiyosunuz
00 Yorumla
+1 yılYokluk galiba benimki
00 Yorumla
+1 yılNedeni gayet açık sizsiniz
00 Yorumla
+1 yılKorkuların ve tabuların
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Buraya yazamayacagim şeyler var 😊
00 Yorumla
+1 yılÇünkü özgür değiliz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Comarlar
00 YorumlaBenimle olmaman 😃
00 Yorumladindarlık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılManitanin olmayisi?
00 Yorumla Kızlar yüzünden verseler olucakk
00 Yorumla
+1 yılÖzgür olamayışımız
00 Yorumla
+1 yılTabularimiz... net.
00 YorumlaKısıtlamalar
00 YorumlaÇevreden dolayı
00 Yorumla
+1 yılSensin
00 Yorumla
+1 yılPartnerimin olmayışı