Cinsel içerikli canlı yayınlara girip hediye atmış. O zamandan beri bana dokununca bile midem kalkıyor. Normal konuşurken falan iyi de cinsel ilişki romantizm gibi şeyler yaşayamıyorum. Milletin orasını burasını görmek için para vermesi aklıma geliyor midemi bulandırıyor. 1 ay oldu o yayınlara girdiğini göreli. Geçmeyecek mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEvet gayet normal tatlım çünkü kusura bakma ama kocan sapığın teki cidden mide bulandırıcı özellikle seninle evliyken başka kadınlara bakıyor olması onlara para yollaması ayrı bir terbiyesizlik
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBunun sebebi olarak kendini sorguladın mı hiç yanlış anlama senden ötürü demiyorum hani neden böyle yoklukta ben mi eksik bırakıyorum acaba dedin mi yani
04 Yorumla
Soran1 yılBenden ötürü ise bile ben bunları evlenmeden önce konuştum kendisiyle. Ben böyle biriyim deseydi evlenmezdim. Ben neysem açık açık söyledim çünkü.
- 1 yıl
Sen neysin ki açık açık söyledin mesela kusura bakma da canım hiç bir erkek benim zaafım var beni 2 günde bir doğurmazsan ben çıplak kadınlara bakar para karşılığı tatmin olurum diyemez yani
- 1 yıl
@Sansımolsaa iyi de illa başka kadınlara para mı yollaması gerekiyor insan gibi karısıyla konuşsaymış ya önce mesela boşuna kandırmayalım kendimizi belli ki adam sapığın tekiymiş derdi imanı da cinsellikmiş böyle adamla evlenilmez evlilik yürütülmez evlenilecek bir adam değilmiş demek ki yapacak bir şey yok
- 1 yıl
@Sansımolsaa55 tabiki böyle demeyecek ama açıkça karısından beklentilerini dile getirebilir mesela öyle değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Kocan sapık ve parasını or*pslara harcayacak kadar da enayi. Konuşup düzelmesini sağlayabilir düzelmezse de ilişkini gözden geçirmen önerilir.
01 Yorumla
Soran1 yılAy cidden. Direkt p*rno izlese canım bu şekilde yanmazdı. Eskortlara para yedirecek kadar enayi olması canımı çok sıkıyor. Ezik ve sapık gibi geliyor artık
Söyle uzaklassin gerçek seksten zevk almaz onlarla ugrasir
02 Yorumla
Soran1 yılBidaha yapacağını sanmıyorum da bi kere yapacağını da sanmıyordum bilemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İçinizin soğuması lazım soğuttıktan sonrada zaman 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Peki sizin hayatınızda fantezi mi yok niye oraya yöneldi yatakta iyimisin mutlu edebiliyormsn eşini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe mal adamlar var ya beyniyle değil.. le yaşıyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılCidden
- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılBen de evliyim sizi iyi anlıyorum. Benim de eşim öyle şeyler yapsa dokunamazdım
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten ya. Aynısını ben yapsaydım diyorum kamera karşısında soyunan adamları izlesem için acımaz mıydı diyorum ee sen de p*rno izlemiyor muydun aynısı dedi bide. Hem p*rno aynı şey değil hem evlisin artık saçma
- 1 yıl
Evet
1 yılKonuşmadın mı kocanı karşına alıp
12 Yorumla
Soran1 yılKonuştum öğrendiğimi görünce yerin dibine girdi. Aslında ben konuştum o sustu sadece haklısın dedi işte öyle
- 1 yıl
Kendini affettirmek için bişeyler yapıyo mu
1 yılpeki hiç konuştun mu neden girmiş
02 Yorumla
Soran1 yılAzmış kudurmuş
- 1 yıl
iyide evde karısı dururken
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur romantik baslar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılbence bu evlilik dikiş tutmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sen varken neden ya neden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılYolları ayırma zamanj gelmiş
00 Yorumla
1 yılİtici bir hareket.. haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖzel şov mu yaptırmış
06 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum. Uygulamayı kullanmadım
Cevap sahibi1 yılNasıl anladın hediye attığını
Soran1 yılMobil ödeme yapmış o uygulamaya. Elmas mı altın mı ne zıkkımsa ondan almış. Tiktok tarzı bişey heralde
Cevap sahibi1 yılHe o şekilde
Cevap sahibi1 yılSizin yatak hayatı yeterli degilmiydi
Soran1 yılGeceleri ben uyurken isteyince uyandıramıyormuş öyle dedi. Saçma bi savunma.
Gizli Üye(25-29)1 yılgeçmeyecek. ayrıl. sana getirisi yoksa
00 YorumlaKendine yaklaştırma
00 YorumlaAldatalım onu
00 Yorumla
1 yıl✨️boşanma davası✨️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılGeçmez.
00 Yorumla Ne kadar suredir evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlarınız kaç
02 Yorumla
Soran1 yıl25 30
Cevap sahibi1 yılBu yaşta cinsel hayatın bitmez umarım. Önceden ne sıklıkla oluyordu
Gizli Üye(25-29)1 yılBosan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem