- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılEğer doğru olsaydı bu teori, o zaman yaşlı çiftlerin birbirlerine olan sevgilerinin bitmiş olması lazımdı. Kahramanmaraş'ta 83 yaşındaki yaşlı adam enkaz altındaki eşini çıkardı: O benim canımdan öte
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde kadınlar cinsellik konusunda erkeklerden çok daha tecrübeli oldukları için çok yüksek beklentilere ve standartlara sahipler, cinsellikte çekim azaldığı an gözünün yaşına bakmadan terkedebiliyorlar.
00 Yorumla
Hayır. Zamanla arzular azalıyor. Cinselliği diri tutmak için erkek ve kadın bakımlı olmalı, birbirine zaman ayırmalı... Arzuları şaha kaldırmak için ellerinden geleni yapmalı..
00 Yorumla
+1 yılBence bir alakası var kesinlikle. Artık sevmiyorsan sevismezsin. Bir ilişkide cinsellik varsa, ilişki biterken önce cinsellik bitiyor..
42 Yorumla- +1 yıl
Son cümlen kadar doğru çok az şey var
- +1 yıl
Süper yorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Değildir, şartlar, sorunlar, sıkıntılar her şey yapabilir..
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel çekimin azalması, bir ilişkinin bazı dönemlerinde veya koşullarında doğal olarak meydana gelebilecek bir durumdur ve her zaman sevginin bittiği anlamına gelmez. İnsanların cinsel dürtüleri ve ilgileri zaman içinde değişebilir ve birçok faktör cinsel çekimi etkileyebilir. Sağlık sorunları, cinsel çekimi olumsuz etkileyebilir. Fiziksel veya duygusal sağlık sorunları, cinsel aktiviteye olan ilgiyi azaltabilir. Cinsel çekimdeki azalma, bir ilişkinin derinlemesine değerlendirilmesi gereken bir işaret olabilir, ancak bu her zaman ilişkinin sonu anlamına gelmez. İlişkinizdeki cinsel çekimi iyileştirmek için iletişim kurmak, duygusal bağınızı güçlendirmek ve birbirinizi anlamak önemlidir. Eğer cinsel çekimdeki azalma sizi rahatsız ediyorsa, birlikte bir terapist veya danışmanla çalışmak, çözüme ulaşmanıza yardımcı olabilir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Cinsel çekimin azalması sevginin bittiğine işaret değildir ve birbiri ile orantısı olduğunu düşünmüyorum!
Kişilik ve karakter meselesidir. Bazı insanlar aç gözlü olur, gözü dışarda, elindekine doyar ve gözü başkalarına kayar, sıkılır, doyuma ulaşmış olabilir. Bir çok şey olabilir! 😅
Bende yok, bende olmaz, en çirkin haline bile etkilenir azar tahrik olurum, patır kütür çatır çutur dalarım! 😅
Aşkıma aç gözlü ve doyumsuz olurum, çocuksu hiç doymam! 😅16 Yorumla- +1 yıl
Herkese de olma öyle ya 😂
- +1 yıl
Olmam olmam sadece aşkıma özel 😅Onun haricinde karşımda çıplak hatun olsa zerre umrumda olmaz bakmam 😅Ben aşkımı isterim ille de aşkım ille de aşkım 😅
- +1 yıl
Şimdi oldu işte. Böyle erkek kaldı mı ya😂
- +1 yıl
Ben öyleyim valla bak 😅Aşkım da aşkım aşkım da aşkım 😅 Aşkıma aşığım her türlü olmasa da gelmese de 😅
- +1 yıl
Gelir gelir. Kayıp ilanı vermek lazım sjskdld
- +1 yıl
Ya gerek yok kimse işini doğru düzgün yapmıyor Ben kendim bulurum falan filan yani 😂😂 hem acelesi yok yani yavaş yavaş 😂😅
Cinsel çekim ve sevgi, birbirinden farklı ancak birbiriyle ilişkili duygusal faktörlerdir. Cinsel çekimin azalması genellikle zaman zaman yaşanan bir durumdur ve bu, sevginin tamamen bittiği anlamına gelmez. Günlük yaşamın stresi, iş yoğunluğu veya yorgunluk cinsel çekimi etkileyebilir. Bu tür faktörler cinsel isteği geçici olarak azaltabilir.
20 Yorumla
+1 yılİnsan hayatı inişli çıkışlı geçer hiçbir zaman %100 her şey dörtdörtlük ilerlemez hiçbir zamanda sıfıra düşüp yerlerde sürünmez piyasa koşulları iş şartları vücut yorgunlu psikolojik problemler ekonomik sıkıntılar bütün bunlar ilişkideki iletişimi zaman zaman sekteye uğrata bilir fakat çiftlerin bu noktada bilinçli davranıp birbirlerini anlamaları dinlemeleri gerekmektedir
10 Yorumla
+1 yılSevgi sadakatin bittiği cinsellikle alakalı değil
Davranış bozuklukları ve ağzından çıkan kötü sözlerle ilgilidir
Belki adamın emaneti iniktir kalkmıyor
İnsan bazen hastalanamaz mı?
Bazen insan ölebilir de
Bunun sevgi sadakatla alakası yok
..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç alakası yok aslında, ilişkide heyecan bitmiş olabilir ya da olumsuz şartlar, koşullar, sıkıntılar varsa cinsel aktivite azalmış olabilir ama sevgi saygı hep baki kalır
10 Yorumla Cansel çekimin neden azaldığı önemli burada.
Bir hastalık, kilo alımı ya da kaybından vb şeylerden de olabilir. Bu sevginin bittiği anlamına gelmez.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya zamanla olabiliyor çoğu çiftte ama sevgi azalması da bir ihtimal yapabilir. Birbirine sevgisi kalmayıp boşanamayan çok çift var ama yatak devam ediyor cinsel çekim de vardır çoğunda.
10 Yorumla
+1 yılorantisi var ama tamamen bittiğine işaret değildir bence
41 Yorumla- +1 yıl
Heeeyyy
+1 yılSevmediğin birine karşı da cinsel çekim hissedebilirsin ikisi bağımsız aslında ama bir arada olması daha güzel tabiki
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru tespit
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Alışkanlığa dönüşmüştür, tutku azalmıştır. Sevgiypd, muhabbetle beslenmeyince bedenlerin birleşmesi de anlamsızlaşıyor bir noktadan sonra..
20 Yorumlabittiğine işaret değil ama kesinlikle bir problem olduğuna işaret.
30 Yorumla
+1 yılhayır cinsellik monotonlaştıysa çekim de azalır yeni şeyler denemek lazım
32 Yorumla- +1 yıl
Yeni partnerler gibi 😀
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılcinselliğin ilişkide kaçıncı sırada olduğuna bağlı. bir de veya ikide ise bitmeye yakındır. daha aşağılarda ise zaten çok etkilemez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sanmıyorum. Zaman zaman libidolar düşük olabilir. Ayrıca birlikteliklerde monotonluk artar. cinsel heyecanı ise fanteziler ayakta tutar.
10 Yorumla
+1 yılErkeğin sorunları olduğu için bir süre azalma olabilir ama kadında azaldıysa alarmlar çalmaya başlamıştır o ilişki biter
10 Yorumla
+1 yılDeğildir ortam gergindir streslidir sevgi kolay bitmez buhar değilki hemen kaybolsun günü birlik sebebler uzak edebilir tatil yapın dinlenin
10 YorumlaBitmesi demeyelim... Zarar görmesi ya da zayıflaması denebilir...
Çünkü; erkekler sevgilerini cinsellikle ifade ederler...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eğer sevgi yoksa sadece cinsellik için bir birliktelik varsa olabilir ama arada sevgi varsa cinselligin azalması sevgiyi etkilemez
10 Yorumla
+1 yılÖyle bişey varsa zaten demek ki cinsel arzular için birlikte olduğunun göstergesidir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Yoo cinsel çekim erkekler için sevgiden bağımsızdır
20 Yorumla
+1 yılCinsel çekimin azalması, tutkunun azaldığının belirtisidir, aşkın değil.
10 Yorumla
+1 yılBence çok fazla yanyana olmaktan ve istediğin zaman ulaşabileceğinden kaynaklı azalıyor
10 YorumlaÖyle olmasa da başka sebepler olabilir aldatma gibi isteksizlik nedenleri
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence tatminsizliktendir sevginin azaldığı gibi bir şey söylenemez
10 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle öyle. Artık sevmediğini anladığında arzulamadigini farkediyorsun.
10 YorumlaTestesteron denen baş belası hormon düşüklüğüne işaret eder
10 Yorumla
+1 yılSevmekle cinsellik olur ama cinsellik bitiyor diye sevgi bitmez. İstisnalar vardır, o ayrı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBence tutkun azaldığı için böyle olmuş olabilir değişiklikler deneyebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılhayır. cinsellik azalabilir o enerjiyle alakalı.
sevgiyse soyuttur ve hiç yaşlanmaz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu isteme arzulama sevgi hepsinin toplami zaten biri biterse sogumaya basliyosun zaten
10 Yorumla
+1 yılBaşka sebeplerde olabilir hemen bunu düşünmek kesin hüküm olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel çekim sevgiden ayrı bir şekilde de var olan bir şey
10 Yorumla
+1 yılHayırda monotonluk oluyor hergun aynı kadın ya da erkek heyecan vermez oluyor insan ulaşamadığının delisi, ulaştığının nankorudur. Ama çeşit çeşit kızlar var ya ah ah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Cinsel çekim ile sevgi ne alaka? Sapıklar o zaman aşk pıtırcığı mı? Senin kullanmış bıkmış bu kadar basit
10 YorumlaYani ama bir ilişki de cinsellik girince soğuyorsun ilerisi olmamalı evlenmeden.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik bağları güçlendirir eğer cinsellik bitmişse maalesef oda bitiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFazla cinsellik erkeği yorar, sperm üretimi için dinlenilmesi gerekir. Gün içinde halsizlik hiç bir şey yapmama isteği ortaya çıkartır
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer o çekim sonradan azaldıysa, çok sık görüşüp cinsellik yaşamakta bıkkınlığa soğumaya neden olabilir bence.
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum ama cinsel istek çok fazla o nün azalması ondan degil sevginin azalması çoğalması degil başka nedenler sürekli aynı pozisyonda sürekli domal git gel olması yeni şeyler katmamak falan bir çok nedeni var
11 Yorumla- +1 yıl
Sevmedim halde partnerime öyle şeyler yapıyorum ki partnerim kendinden geçiyor ayakta duracak hali kalmıyor bu sevgiden olamaz kişilerden de kaynaklı
yok zevk vermiyor yani artık onla alakalı bir durum bence
10 Yorumla
+1 yılTurkıyedeyız. Ekonomık sıkıntılar ulkenın pahalı olması. Farkındaysanız kımse olumden korkmuyor artık. bunyuzden psikolojik olarak bı cok kişi etkılenıyor. Seks olaraktan gecım olaraktan vs vs.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgisiz. Aşk, sevgi ve seks çok farklı şeyler. Aşk kısa süreli bir heyecan. Sevgi ise ömürlük. Seks ise dürtüsel bir şey. Seks yaparken aşık olman gerekmez.
00 Yorumlakafanın sulandığına işarettir. tutku azalınca sıradanlaşınca zor olur beya...
00 Yorumla
+1 yılEvet. İstemeye istemeye sevişir o zaman çiftler.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel doyum ya da birbirinden sıkılma sevgi degil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik ve sevgi baska seyler bir algılayamadiniz
10 Yorumla Bana göre öyle. Sevmediğim birini zerre arzulamam.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Rutine bağlıyor bir süre sonra maalesef
21 Yorumlabaska arayistadir muhtemelen
10 YorumlaHayır değildir ama evlilikte öyledir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Alakasi yok 170 cm i 5 cm icin değismem.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSıcaklardandır takılma
10 Yorumla
+1 yılEvet Sevgi olmadan seks olmaz bana göre
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sevgi arttıkça arzu artar birine ne kadar aşıksam o kadar onun olmak isterim
10 Yorumla
+1 yılEvet insan sevdiğini * ister
10 Yorumlaİlişkinin bitmeye yaklaştığına işarettir.
10 YorumlaHayir ama askin bittiğine işaret
10 Yorumla
+1 yılMonotonlukta sıkabilir
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne