Eşimle sevişmeye başladığımızda direk olaya odaklanıyor duyguları göz ardı ediyor. Bende istemiyorum ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Konuşmalısın.
Cinsel konular da aslında diğerleri gibi çekinmeden konuşulavilecek konular. Hele ki bu kişi eşin olmuşsa sıkılacak veta saklanacak bir şey olmamalı.
Bunu bu şekilde buraya nasıl yazabildiysen aynı şekilde ona da söyle. Zaten gelişime açık bir karakter ise halledersiniz. Değilse işin zor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla sen bir odunla evlenmişsin. Bir insan nasıl eşine zarar verecek bir davranışı sırf kendi zevki için yapar. Eğer onun zevk almasını sana zarar veriyorsa, üstelik bütün uyarınca rağmen buna devam ediyorsa, o zaman bunu durdurman gerekir. Bir süre uzak tut ve bunu sana zarar verdiği için istemediğini söyle. "Sen zevk alabilirsin. Ama ben sadece acı alıyorum. Ya bu durumu düzeltmek için çaba gösterirsin, ya da senden uzak dururum." de.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılYani Kaç yıllık evlisiniz ve ne kadar sıklıkla seks yapıyorsunuz öncelikle bu önemli Eğer yeteri kadar yapıyorsanız ve uzun bir zaman olmuşsa evlenelim farklı fanteziler deneyerek ona bunu öğretebilirsin mesela Onu sandalyeye bağlayabilirsin önünde şov yapabilirsin sana dokunmadan
06 Yorumla
Soran1 yıl8 aylık evliyiz. Canım acıyo onun yaptıkları bana zevk vermiyo gerçekten kötü hissediyorum😒
- 1 yıl
Yani canım acıyor derken kuruluk olduğu için girerken mi Canın acıyor Yoksa farklı şeyler mi yapıyor yaşlarınız kaç ve daha önce cinsel deneyiminiz var mıydı
Soran1 yılİlk defa eşimle 32 yaşındayım. Bir aralar kuruluk yoktu ama şu an kuruluk çok. Gerçekten istemiyorum canım yanıyo 😒
- 1 yıl
Istemediğin için kuruluk oluyor peki ne kadar sıklıkla seks yapıyorsunuz ve Yaptığınız seks soyunup Hemen içine girmesi mi
Soran1 yılHaftada 1 ya da 2. Genelde iki dk de öyle yapıyo
- 1 yıl
Sorun bu yüzden zaten Seks sadece girip çıkmak olsaydı hep mastürbasyon yapardık yormazlık kendimizi ol ki seks özenilmek dokunmak keşfetmek güzel bir kelepçe al ve onu yatağa bağla ona böyle böyle öğret sevişmeyi yoksa zamanla iyice soğursun ondan
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBunları ona anlatmanız lazım. Herşeyin sizin istekleriniz doğrultusunda olması lazım , bunun için de konuşup ben böyle böyle bu şekilde istiyorum demelisiniz. Hatasını anlayıp düzeltmesi gerekiyor bir şekilde..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
65Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılKendi istediğini yaparak git öp sarıl onu soymaya çalış seks yaptığında da onu durdurmaya ve öpmeye devam et madem bilmiyor o zaman öğreteceksin
00 Yorumla
1 yılO senin flörtün ya da sevgilin değil.. Senin de söylediğin gibi EŞİN, birçok konuyu ÇEKİNMEDEN konuşabilmeniz ve rahatsız olduğunuz konuları BİRBİRİNİZLE KONUŞUP, ANLAŞMANIZ lazım ve birbirinize ANLAYIŞLI davranmanız lazım, Bence..
Çünkü evlilikle beraber o senin hayat arkadaşın, beraber yaşlanacağın kişi.00 YorumlaO zaman cinsel beraberlik kurma ön sevişme olmasa sadece kendini tatmin ediyorsa devam ettirme snaa da yazık
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılnası l söylerim demek ne evlilikte bu öneml isadec ebedenen doyma yetmezki konuş eşinled ekonuşamcıaksan kiem söylücen banamı :) ben bunu böyle böyle olmasını istiyorum de biraz daha duyarlı ol de
00 Yorumla Bir erkek ön sevismeyi neden yapmaz bilir misin? Artık karisina eskisi kadar haz duymadigi beğenmediği ya da temiz bulmadığı için olabilir öz eleştiri yaptın mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Direk girmemesi gerekir ama biz de ön sevişmede bol bol elleyip okşuyoruz ve penisimizi arasına sürtüyoruz. Girmeden ama, yeterince tahrik olup ıslanınca giriyoruz...
00 YorumlaEvlenmesekte , ilişki yaşamasakta şu okuduklarımız kadınların beklentisini bise öğretiyor yapmamakta tecrübe etmiş gibi oluyoruz. Olurda evlenirsem bu konuda ona daima yardımcı olucam
00 Yorumla
1 yılÇok şanssızız, bizimki düşünceli es, zor bulunur ama eslerimiz kıymet bilmiyor, ben de sevişmeyi çok severim ama karım isteksiz
00 YorumlaOgret nasil yapmasi gerektigini, vucudunu tanimasina izin ver. sadece delige odaklanmasin daha guzel yerlerde var
00 YorumlaDiyalog, diyalog, diyalog... Ona duygularını hatırlat.
02 Yorumla
Soran1 yılHatırlatıyorum. Fakat dikkate aldığı yok. Olay sonrası çok canım acıyo hiç istemiyorum daha
1 yıleşinin yaptığı doğru. duyguları üstün giyinikken söyle
02 Yorumla
Soran1 yılAma sıkıntı şu beni tahrik etmeden olaya odaklanınca ben yeterince ıslanmıyorum duyguya giremiyorum ve zevkten ziyade canım acıdığından istemiyorum
- 1 yıl
tabi o zaman biraz sorun. eşine hemen izin verme. biraz sevişin. bunu kontrol edebilirsin.
özellikle sana oral yapmasını sağla
1 yılSevgiline sevişme esnasında ilk arkanı değil önünü dönerek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Direk söylersen çok değişmez yönlendirerek yaparsan daha iyi
00 YorumlaÖn sevisme uzun olmasını severim eşin tam bir odun Muş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılArabaya benzin koymazsan gitmez
Cinsellik bir araba ise
Ön sevişme benzindır00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKonusu seksten zevknalmiyorum ben diye gir dinlesin seni.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Onsevişme ve oral olmadan seks olmaz rahatlıkla söylemen gerekir
00 Yorumla
1 yılÖn sevişme olmadan kadının yeterince ıslanması zor olur. Eşin bu konularda bilgi sahibi değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar oldu evleneli en başından beri mı böyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılYapacağın bir şey yok ki olay adamda bitiyor sorun onda değişmez ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yalamadan öpmeden okşamadan olur mu ya direkt aç sok ne demek
00 Yorumla
1 yılkonuş deki sevişerek yapalım sadece sok çıkart olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnun seni kıskanması lazım. Eşim bazen kısa giyindiiğinde hiç bir yere odaklanamıyorum, uzun sürüyor o anlar. Kaç yıldır evlisiniz
02 Yorumla
Soran1 yıl8 aydır. Yok yahu kısa veya çekici olunca iki dk de hop bittiiii oluyo
Cevap sahibi1 yılEşimi öyle istekli bırakmak en büyük korkum. Biz 11 yıl oldu. Ben erken gelsem bile mutlaka onu bir şekilde rahatlatmaya çalışıyorım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılkonuşmalısın hayvani güdülerini bırakıp seni mutlu etmesini söylemelisin bencillik yapmasın
00 Yorumla
1 yılO sıkıntı işte sonuca odaklı çalışırsa işin sonu esc olayına döner
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTut içeri alma kurallar koy kabul etmesse verme başım ağrıyor de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDemekki sana karsi fazla bir ask yasamiyor 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖn sevişme yapmalı rahatlatmalı ilişkiye hazırlamalı seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Al karşına konuş insan olsun karşısındakini de bir canı olduğunu fark etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu sevişmeyi bilmeyen erkekler nasip oluyor size hep
00 Yorumla
1 yılBir hödükle mi evlisin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Bunu anlatıp, bilinç altına işlemelisin
02 Yorumla
Soran1 yılGururunu kırmadan anlatmaya çalışıyorum. Canım acıyo istemiyorum öyle olunca falan diyomda. Dikkate aldığı yok
- Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı.
1 yılOnu sen yönlendir.
02 Yorumla
Soran1 yılİki saniye izin veriyo sonra tuhaf temassız sadece bir noktada birleşimin olduğu pozisyonlar seçiyor
- 1 yıl
Detay yazamam burada. Ama izin vermeyerek yönlendir onu
Kendine oyuncaklar almalaısın
00 Yorumla
1 yılAçık açık konuş o senin eşin utanma
00 YorumlaÖn sevişme yoksa cinsellik zevk degil acı verir...
01 Yorumla
1 yılEşin işini bilmiyor valla bilgisiz tecrübesiz
00 Yorumla
1 yılKırbaç al bı tane vur ona
00 YorumlaSevişmeyi uzun tut
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılBoşversene yaa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılböyle yaparsan kalkar giderim de
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Ön sevişme olmazsa olmaz. Uzun uzun yapılmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
1 yılBunu konuş. İzin verme hemen yapmasına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenimkide oyle, uzak duruyorum artik
33 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılEn az yarım saat önsevişme gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşlar kaç öncelikle? Ve düzeyi ne eşinin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErken de boşalıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCanın mı açıyor yohsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. konuşmalısın duygu ve renk katın ilişkinize
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbaştan konuşmadınız mı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılboşanmalısın
00 Yorumla Önce Sen yala veya agzina otur yaparb:)
00 Yorumla
1 yılAcele etme
00 Yorumla
1 yılBosanmalisin
00 Yorumla
1 yılKonuşmalısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSana hayat zindandir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılSöyle direk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ön sevişme yok mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılAçıkça konuşarak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılyola gelmez
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim cinsellikte duyguları önemsemiyor. Ön sevişme istediğimi nasıl söylerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat