Cinsel Yaşam Cinsel anlamda birliktelik çok zor değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Ya düşünsenize biri bakıyor sürekli her yerinize eğilip şeyinize bakıcak of çok kasıntı geliyor Cinsel anlamda birliktelik çok zor değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İlk baslarda ozellikle doggy yaparken cok cekiniyordum utaniyordum ama sonra o demeden sen hazirlaniyon:) 5 1 Yorumla anticooor07 1 yıl :))))) cıraklık ve ustalık dönemlerı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bekarken ilk baslarda oyle olurdu haklisin, sonra sonra alisiyor insan emin ol 6 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kafanda bu kadar büyütmene gerek yok gayet normal bir durum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O kadarda kasma bırak kendini zevk almaya bak 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Bole dusunup yaptiktan 2 hafta sonra ustune atlayip yine istiom dicen haberin yok 😄 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. hayır değil sen gözünde çok büyütüyorsun. böyle zevkli ve güzel bir şey neden kasıntı olsun 0 0 Yorumla
Gökhan000303 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evet düşündüğün gibi aslında Ama zamanla alışıyor insan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sadece görmekle kalmıyor dokunuyor elliyor sevip öpüyor yalıyor vss 0 0 Yorumla
OlgunAdamX Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Düşünsene seni yalıyor cok tahrik ediyor kıvranıyorsun. Sonra içindeyken opusuyosun kokluyosun falan dimi ne kadar kötü 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Bu kafa seni çok yorar 😅 1 0 Yorumla
etyiyeninek06 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Hiç ilişki yaşamadım bende zor olmalı ama herkes yapiyor shdhxjxnxj 0 0 Yorumla
NostaljikBirFilm Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Her yerini emip yalayacak bir de 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😏 iğrenç geliyor Yorumla NostaljikBirFilm 1 yıl Seni tokatlayıp üstüne işemek isterse bir de.. Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Gözü görmüyor mu ki, eğilip bakıyor? 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Sizinki görebiliriz ama siz yatarken nasıl görüceksiniz bacak aramızı Yorumla LostThrones 1 yıl Yukarıdan bakarsan görünüyor, takma kafana. Yorumla Soran 1 yıl Ancak üstünü Yorumla LostThrones 1 yıl Neresini görmemiz gerekiyor:) Yorumla Soran 1 yıl D*liklerii Yorumla LostThrones 1 yıl Pisleşme o kadar. Yorumla Soran 1 yıl İyi üstünü gör sen Yorumla LostThrones 1 yıl Utanıyorum falan ayağı yapıyorsun amma, hiç öyle değil bence. Yorumla Soran 1 yıl Ya utanıyorum değil sadece yorucu bir iş anladın mı ve bi noktadan sonra ilkel duruyor olay bu Yorumla LostThrones 1 yıl Yaparsan öyle gelmez. Yorumla
Ssnane2 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Ya o an duygularin yerini hormonlar aliyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Umarım o an farklı bir kafada olurum çünkü bu kafada iğrenç geliyor Yorumla Ssnane2 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla
Yoksulll Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 97% 1 yıl Yok bir zorluğu yok ki yani Çok rahat bence 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sen yapma kanka valla bak 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. o esnada onu düşüneceğini sanmıyorum :) 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sende detaylı bakacaksın merak etme 😃 0 0 Yorumla
Harbardd Takip Et Xper 7 Yaş: 33 1 yıl Sadece baksa yine iyi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Üstüne bir de tutup koyuyor sana bu da çok tuhaf Yorumla Harbardd 1 yıl Bide durmayıp yüzüne attırıyor falan Yorumla Soran 1 yıl İğrenç işte Yorumla Harbardd 1 yıl Aynen yaa senin işediğin yeri yalayacak olması bile çok saçma Yorumla Soran 1 yıl Neresinden baksan iğrite edici ne yani iki çıplak insan ilkel duruyor allah belamı versin ya 😏 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yooo gayette kolay zevkli 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yoo zor değil 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Değil. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Saçmalama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Alışırsın kızım 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Hayvan gibi zor bir iş millet çat çat nasıl yapıyor abiğğ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Jxndkzndksndkz bikac kere yaparsın sonra bakmışsın neler yapiyorsun Yorumla Soran 1 yıl 😏 keyifsiz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yav düşünsene hayal ettiğin her şeyi yapabiliyosun Yorumla Soran 1 yıl Çok sevdiğim biri olması lazım ancak Yorumla Soran 1 yıl Günün her vakti bana ait olan vücudu neden sürekli birine açmak zorundayım bu çok yorucu değil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevdiğin biriyle yap tabiki bi zahmet Yorumla Soran 1 yıl Yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
İlk baslarda ozellikle doggy yaparken cok cekiniyordum utaniyordum ama sonra o demeden sen hazirlaniyon:)
:))))) cıraklık ve ustalık dönemlerı
Bekarken ilk baslarda oyle olurdu haklisin, sonra sonra alisiyor insan emin ol
Kafanda bu kadar büyütmene gerek yok gayet normal bir durum
O kadarda kasma bırak kendini zevk almaya bak
Bole dusunup yaptiktan 2 hafta sonra ustune atlayip yine istiom dicen haberin yok 😄
hayır değil sen gözünde çok büyütüyorsun. böyle zevkli ve güzel bir şey neden kasıntı olsun
Evet düşündüğün gibi aslında Ama zamanla alışıyor insan
Sadece görmekle kalmıyor dokunuyor elliyor sevip öpüyor yalıyor vss
Düşünsene seni yalıyor cok tahrik ediyor kıvranıyorsun. Sonra içindeyken opusuyosun kokluyosun falan dimi ne kadar kötü
Bu kafa seni çok yorar 😅
Hiç ilişki yaşamadım bende zor olmalı ama herkes yapiyor shdhxjxnxj
Her yerini emip yalayacak bir de
😏 iğrenç geliyor
Seni tokatlayıp üstüne işemek isterse bir de..
Gözü görmüyor mu ki, eğilip bakıyor?
Sizinki görebiliriz ama siz yatarken nasıl görüceksiniz bacak aramızı
Yukarıdan bakarsan görünüyor, takma kafana.
Ancak üstünü
Neresini görmemiz gerekiyor:)
D*liklerii
Pisleşme o kadar.
İyi üstünü gör sen
Utanıyorum falan ayağı yapıyorsun amma, hiç öyle değil bence.
Ya utanıyorum değil sadece yorucu bir iş anladın mı ve bi noktadan sonra ilkel duruyor olay bu
Yaparsan öyle gelmez.
Ya o an duygularin yerini hormonlar aliyor
Umarım o an farklı bir kafada olurum çünkü bu kafada iğrenç geliyor
Kaç yaşındasın
Yok bir zorluğu yok ki yani Çok rahat bence
ne olacak ki zevk alamaya bak
Sen yapma kanka valla bak
o esnada onu düşüneceğini sanmıyorum :)
Sende detaylı bakacaksın merak etme 😃
O anki zevkle güzel bir şey
Sadece baksa yine iyi
Üstüne bir de tutup koyuyor sana bu da çok tuhaf
Bide durmayıp yüzüne attırıyor falan
İğrenç işte
Aynen yaa senin işediğin yeri yalayacak olması bile çok saçma
Neresinden baksan iğrite edici ne yani iki çıplak insan ilkel duruyor allah belamı versin ya 😏
Bende gece körülüğü var rahat olabilirsin 😂
Yok sevdigin kisi olursa sen gorsun istersin
Yooo gayette kolay zevkli
Yoo zor değil
Değil.
Saçmalama
Değil çok kolay
Kasma kendini
Yalamasi hele
Alışıyorsun zamanla
Niye yapmadın mi hic alisirsin
Sakin ol
Öyle zaten.
Alışırsın kızım
Hayvan gibi zor bir iş millet çat çat nasıl yapıyor abiğğ
Jxndkzndksndkz bikac kere yaparsın sonra bakmışsın neler yapiyorsun
😏 keyifsiz
Yav düşünsene hayal ettiğin her şeyi yapabiliyosun
Çok sevdiğim biri olması lazım ancak
Günün her vakti bana ait olan vücudu neden sürekli birine açmak zorundayım bu çok yorucu değil mi
Sevdiğin biriyle yap tabiki bi zahmet
Yani