33 yaşımdayım, İstanbul’un en megapol semtinde yaşıyorum, çevremde de ola göre insanlar var fakat mastürbasyon yapıyorum. İnsanlar çok yargılıyor ve iğrenir gözle bakıyorlar çünkü 33 yaşındaki adam ya evli olur eşiyle ilişkiye girer ya da madem bekar o zaman sevgilisiyle/partneriyle ilişkiye girer. Mastürbasyon yapması ayıptır. Bu gözle bakıyorlar. Bende o zaman böyle düşünecek olanlara açık açık konuşayım cinsellik öyle kolay olmuyor, benim cinsellikten anlayışım kadın yatakta bana istekli olacak. Öyle hamur gibi dokunduğum gibi kalmayacak. Ha ölüyü şey etmişim ha onu aynı, tövbestağfurullah ya ama farkı yok. He birde kimilerinin çizgileri oluyor, yok onu isteme benden onu yapamam, yok üzerime fışkırtma, yok bilmem ne, ohooo bunlarla uğraşacağıma evde dört duvar arasında yapar işimi hallederim. Ben bu yüzden mastürbasyona yöneldim ve hiçte pişman değilim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kardeşim sen nasıl bir kafa taşıyorsun ya 😵💫 yazdıklarını okudum ama seni kafamda nereye yerleştireyim bilemedim, çocuk desem değil büyük desem değil, sen bu işleri camları açıp sokağa karşı yapıyormuşsun gibi yazmışsın bi öyle anlıyorum bi böyle anlıyorum, kapat dükkanı git tuvalette falan oyna ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım sorum sana geçmedi. Anlayabileceğin şekilde anlatayım, mastürbasyona öğkk, pis, ka ka diyoruz dimi? Tamaaaaam bu cepte, şimdi gelelim cinselliğe. Cinsellik öyle p*rno dakiler gibi olmuyor. Türk kadını yatakta adeta bildiğin hamur. 18 inden tut 40 yaşına kadar birlikte olduğum yaş aralığında hepsi aynıydı. Sağa dön diyorum öyle kalıyo. Ulan bir tepki, bir şey yap yoookkk öyle kalıyo. Bu işin iyi kısmı, bir de bunları sana yaşatana kadar bezdirmeside var. Şimdi birlikte olmak istiyorsun yoooook olmaz, eyvallah güzel hemen istemiyor zaman geçsin istiyor diye düşünüyorum o da değil. Ailemle tanışmak istiyorlar. Yani her sevgilimle ilişkiye girmeden ailemle tanıştırmamı istiyorlar. Beraber olduktan sonra bak benden ayrılma sakın gibi bir sürü laflarla kafanı bu sefer onlar si kme ye çalışıyor. Yani anlayacağın cinsellikte yaşayacağın o 5 dk lık zevkin âkoyuyorlar. Ben esqorta falanda gitmek istemiyorum. Bu yüzden mastürbasyona yöneldim, stres yok kaygı yok, problem yok böyle daha iyi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılÜlkede kaç kadın ve erkek cinselliği gerektiği kadar biliyo ki
12 Yorumla
Soran+1 yılBence kadınlar bilmiyor, erkekler ise bencil
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum buna
mastürbasyon yapmayı acilen bırakmalısın enerjini ve maskülenliğini bitiriyor
05 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı yok kardeş eğer cinsellik yaşasam türk kadınlarına karşı açacağım protestodan beni nasıl kendi milletinden olan kadını dışlarsın diye vatandaşlıktan bile çıkartırlardı. Ben türk kadınlarıyla anlaşamıyorum. Hem cinsellikte hem ikili ilişkilerde. Yatakta kendilerini beğenmiyorum ölü gibi hareketsiz duruyorlar, ikili ilişkilerde de anlaşamıyoruz tartışıyoruz
Soran+1 yılBırakıp ne yapmamı istiyorsun? Rüyalanmamı mı
Soran+1 yılHer şeye iyi odaklanıyorum zaten. Odak problemim yok.
Gizli Üye(25-29)+1 yılmastürbasyon yapmana neden karışsınlar ki doğal bişey
13 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü koskoca 33 yaşındaki adam mastürbasyon yapamazmış. Dışarda da kızlar beni bekliyordu gelsinde yapsın diye
Cevap sahibi+1 yılboş ver abi sende haklısın
Soran+1 yılÖzellikle kadınlardan böyle çok tepki alıyorum. Aaa mastürbasyonu bırakmalısın, erken boşalma sorunu olur falan bahsediyorlar. İyi de karseşim şu devirde kim kiminle öyle hemen ilişkiye giriyor? Burası Türkiye, yurt dışı değil. İlişkiye girene kadar da zaten sevgilinle aileleriniz tanışıyor. Ben her ilişkiye gireceğim kızı ailemle mi tanıştırıcam. Ailemle tanışmadan ilişkiye girmiyorlar. He diğer motorlar var ama onlarla da ben görüşmem. Bugün benle yarın başkasıyla takılan kızla da ben takılmam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne