Gizli Üye(30-35)+1 yıl29 yaşına girmiş hiç cinsellik yaşamamış biriyim. Öpüşme sevişme el ele tutuşma bile olmadı. Erkekler buna inanamıyorlar ama aptalca yani inanamamanız. Herkesin hayatı önem verdiği şeyler farklı. Çirkin değilim, iki lafı bir araya getiremeyecek kadar cahil falan değilim, kapalı değilim, aşırı dindar değilim, ailem öyle çok despot falan da değil, hormonlarımda da bir sorunum yok. Deli gibi mastürbasyon yapıyorum yeri geldi mi, seks yapmayı bazen çok istiyorum, p*rno izliyorum arada sırada ama gel gör ki hayatımda önem verdiğim, öncelik sırasına aldığım bazı şeyler var. Bir erkekle, erkeğin hiçbir fedakarlık yapmadığı, hiçbir zorluğu göğüslenmediği ve evlenmeyeceği bir şekilde seks yapmayı doğru bulmuyorum. Ekonomik sorunlardan, işsizlikten, evi ve arabası olmadığı için kız arkadaş/sevgili yapamamış, seks yapamamış erkeği gayet de anlaşılır ve normal buluyorum. Hatta kendim de hiç seks yapmamış bir kadın olarak kendim gibi birini çok isterim ama bazen seks yapmamış erkekler ya bekarete çok takık olan ya cinsellik konusunda kadına oral seks yapmam günah falan kafasında olabiliyorlar ya da tam tersi patlamaya hazır bomba gibi oluyorlar ya da kadını aşırı kısıtlayan erkekler olabiliyorlar. Ben kadın ruhundan anlayan, libidosunu gerektiğinde kontrol altında tutabilen, gezme, konsere gitme, tatile gitme, aşkı ve cinselliği yaşamada kesin sınırları olmayan yani ben adama arabada sevişelim, yala vs dediğimde bu tarz şeyler söylediğimde benim karşıma dini çıkartmayacak, denize girmek istediğimde mayo bikini giymeme karışmayacak, benimle bazen bir gece kulübünde dans edip içki içecek bir adam olmasını temenni ederim. Sonuçta zaten evlenmeden önce bazı şeyleri yaşamamışız içimdekileri kocamla dolu dizgin yaşayabileyim yani. Bazı erkeklerde seks yaparken vibratör kullanmaya karşı ön yargılar varmış. Bunu bu siteden konuştuklarımdan da duydum. Böyle şeyler yersiz. Kadınlar sizin gibi kolay orgazm olamıyor maalesef.
71 Yorumla
Soran+1 yılBenimde elime kız eli değmedi Allah gönlüne göre versin
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik hayati bir ihtiyaç değildir ancak vücut tarafından teşvik edilir. Evrimsel açıdan sebebi ise neslin devam etmesidir. Ancak ölene kadar seks yapmamış insanlar bulunmaktadır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılKötü falan değil kardeşim. Keşke senin kadar temiz kalabilseydim bu konuda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle 5 yıl önce en son para ile gittim. Yüzde 80 her erkek sen ben gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kötü değil
00 Yorumla
+1 yılTırtıklı prezervatif kullam
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence kötü
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYa tahminimce mükemmel bir şey olmalı. Bu dünyadan o güzel şeyi yaşamadan gitmek mi gitmemek mi yani şimdi:)
Soran+1 yılBöyle giderse tatmadan gideceğim :)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer