Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Bu işin iki yolu var. Birincisi cesaret edip ayrılmak.. En mantıklısıda bu.. İkinci seçenek ise senin gibi düşünen senden beklentisi olmayan ama iyi bir dostluğu paylaşabilecek başını ağrıtmayacak birini bulup bu ihtiyaçlarını ve duygularını sevgili olarak yaşaman.. Ama bunlar maalesef uzun süreli olmaz olursa başına dert olur kısa kısa aşklar yaşamalısın bugünkü düzenini bozmayan.. Hayat gidiyor bu gün var olan yarın yok elini çabuk tut seç..
06 Yorumla
Soran1 yılUzun süreli olursa ne gibi sorunlar olur
- 1 yıl
Bir ailen var eşin duyar tanıdık görür çevren duyar bunların geri dönüşü seçim yapmak zorunda kalırsın.. O korktuğun kararı vermek zorunda kalırsın.. Ne kadar uzun sürerse ona okadar bağlanırsın çünkü zaten özlediğin aç yanın duygusal yanın.. Başlarda onla bir iki saat geçirmek yeterken ileride günün onla yaşamayı istersin.. O yüzden bağlanmamak adına bir kaç güzel his yaşayıp tatmin olduktan sonra ayrılmak daha mantıklı olur.. Ama seni sevecek birini bulur emin olursan o adamdan korkmadan eşinin karşına geçip konuşman en iyisi olur..
Soran1 yılÖldürürler beni
Soran1 yılNerde kolay değil haber izlemiyormusun:) kafası kesilenler boşanma aşamasında oldurulenler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılKeske olmasa bu eş sorunları bendede benzeri var benim eşimde zorluk çıkartıyor burada bireyin nasıl sabrettigi ve ne çektigini emin ol karşısındaki anlamıyor ne güzel konuşmaktan anlıyor ne kavgadan evde iletişim 0 hzuur 0 güler yüz 0 bak mesela Şu an odaya gitti yattı evde sankı kimse yok gibi varlıgı belli değil
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılZor zor zor inanılmaz zor durum 😔
Soran1 yılBosanmayi neden gerceklestirmiyorsunuz
Cevap sahibi1 yılBunun için 2 kez görüştüm ailesine de dile getirdim tabi detayı konuşmadan babasına kızınız böyle böyle diyemem eşim kabullenmiyor zorluk çıkartacagım diyor ben boşamam diyor ama olaya benım penceremden bakmıyor
1 yılEşinden tiksinme sebebin nedir aldattı mı seni daha önce fiziksel olarak eşini çekici bulmuyor musun hijyenine dikkat eden biri mi ter kokusu çok rahatsız ediyor mu?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılYani adam da salmış, başkası s.. kse umurunda olmayacak.
Bul birini ağzı sıkı, gizli gizli yap işte.
07 Yorumla
Soran1 yılOzaman niye boşamiyor
- 1 yıl
Yemeği önüne geliyor, donları yıkanıyor, ütüsü yapılıyor, evi temiz, e birde çocuklar var. Sana ayrı, çocuklara ayrı nafaka ödeyecek.
- 1 yıl
Bir kadın iki erkekle nikahlı nasıl oluyor acaba
Soran1 yılEşle dini nikah düşmemismidir ya kaç senedir ayni yatak da bile değiliz düşman gibiyiz allahim çıldırmamak daha neyin nikahı yaaa sadece resmi nikah var
- 1 yıl
Öldü mü de düşsün? Haramı bu kadar gözetiyorsan, s.. kmiyor diye nikah düşüyorsa şu an en büyük günahı işliyorsun o zaman
Soran1 yılDüşmüyor demek anladik
- 1 yıl
O zaman ele talim. Gençliğin s.. kilmeden geçecek
Gecmis olsun
Bende ayni durum var ama suç bende diye düşünüyorum06 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılBende aynı şeyleri yasadım yardımcı olabilmesi için fikir verebilirim istersen
00 Yorumla
1 yılSen de benim gibi çok isteklisin ve sana yazık oluyor. Tam fena zamanındasın halbuki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜstüne falan çıksan ne tepki veriyor eşin isteklenmiyor mu
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAldatma kardeşim ablam sakın yazık etme ailene kendine hem dünyanı hem ahiretini yakma
Cevap sahibi1 yılBana cvp vermiyorsun ama eşinle nikah varken nasıl olacak onla
Soran1 yılEşle dini nikah düşmemismidir ya kaç senedir ayni yatak da bile değiliz düşman gibiyiz allahim çıldırmamak daha neyin nikahı yaaa sadece resmi nikah var
1 yılAnlatacak çok şeyler var önemli olan senin ne istediğin ilişki mi aşk mı
01 Yorumla- 1 yıl
İmam nikah günah habersiz yapıyorsun sonuçta
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. geçen zaman geri gelmediği zaman anlarsın
05 Yorumla
Soran1 yılOnu yaşamaktan çok korkuyorum şimdiden başladım 30 lu yaşlarım bitiyor bomboş diye
Soran1 yılAynen yok
Kaçamak yap.. Kadınlığını unutacaksın nerdeyse..
015 Yorumla
Soran1 yılDeme oylee :(
Soran1 yılE bunlar olmazdiyo
Soran1 yılHe he abaza
Soran1 yıl😂
Soran1 yılBiliyorum hatirlarmana gerek yok
Soran1 yılHadi ordan abaza sana mı kaldım
Soran1 yılSende aranmaya devam sanal sacmaliklara birde
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. dertleşmek istermisin
04 Yorumla
Soran1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYaş geçince oluyor böyle
00 Yorumla Asko güvendiğim biriyle neden aldatmıyorsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılyaparsın vakti gelir nasılsa
00 Yorumla
1 yılSanaldan takıl zevk alırsın
01 Yorumla- 1 yıl
İmam nikahı acayip mantıklı bak. Cinsellikte düzgün olacak biri lazım ama onu seçmen biraz zor.
1 yılmastürbasyon. dan devam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılİsteseydin olurdu emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılniye tiksiniyorsun?
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılkadin 2. imam nikahini yapamazki baskasiyla.. erkek dinen 4 es alabiliyor diye biliyorum. Bir de rahat batiyor maalesef.. bulmussunuz kocayi tiksiniyorum baska koca diyorsunuz. benim kocam ben hamileyken beni birakip gitti 24 yasindaydim. 2 cocugu aslan gibi buyuttum namusumla.. ne kasim oynadi ne gozum. Ayip sizin su dusunceniz
Soran1 yılYahu annelik başka bireysellik başka zaten nasıl nefsinizi bastiriyorsunuz anlamiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşamak istersen yaşarsın demekki istemiyorsun
013 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGizlice nikah kabul olur mu hem allah diyorsun hemde gizli yapıyorsun
Cevap sahibi1 yılTrol beyfendi burada eğlenme insanlarla Allah diyip
Cevap sahibi1 yılSaçmalama istersen
Cevap sahibi1 yılAdam senden boşanması senden ondan bosanmadin burada gelmiş millete kendini pazarlıyon bana dini nikah kıyan var mı benle yatmak için bunu senin namusun
Cevap sahibi1 yılUtanma yokmu sende kardeş
Soran1 yılLan yürü be burdan malmiyim abazalardann nikah isticem reelciyim ben kardeş elimi sallasam ellisi
Cevap sahibi1 yılDüzgün konuş
Cevap sahibi1 yılKocan varken millete kuyruk sallama
Soran1 yılEee hani koca yatakta zaten yoktu bir sürü sorunlar , maddi manevi kocalik da yoktu simdide iletişimi ben kurmuyorum kocam mi var şimdi benim hersey bir soyad değil
Cevap sahibi1 yılTamam istemiyor musun
Cevap sahibi1 yılBoşan kocandan sonra ne yaparsan yap
Cevap sahibi1 yılKimseyi aldatma
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılTekrar eskisi gibi olmayı deneyin bi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşka birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşka birini bul sende seviş onla
00 Yorumla
1 yılJigolo tut
08 Yorumla- 1 yıl
Evlisin ablacım inam nikahıyla olmaz😂
- 1 yıl
3 jere boşol demesi lazım yoksa caiz değil😂
Soran1 yılOf yaa hiç yapmıyoruz illa o kelime mi çıkacak yaa yatmayinxa sevap mı oluyo ozaman te allam
- 1 yıl
Günah evladım unut o işi
Soran1 yılİyi ya yapmiyom bise bari rahibe olimda Bi faydası olur boşa gitmesin bu yokluk
- 1 yıl
Bak çok iy fikir😂😂😂papazı da bulursun gittiğin yerde😂😂😂
Soran1 yılPapazi bulsam nolcak papaz da haram
1 yılOyuncak al kendine
06 Yorumla- 1 yıl
Vibratör gibi
Soran1 yılVar
- 1 yıl
Daha da mütiş planlarım var ablacım
- 1 yıl
Zina olmadan
Soran1 yılDefol
- 1 yıl
İmam nikahını dicektim ablacım
1 yılSevgilin olmuş senin
05 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle yalan söylüyorsun
Soran1 yılNe alaka be
- 1 yıl
Ben anlarım hanımefendi olmuş
- 1 yıl
Bak işte demiştim ben :) ayrıca sorun olmaz imam nikahı
- 1 yıl
Ben yaptım 2 3 kere
1 yılYazık edıyormussun kendine
00 YorumlaSanal denedin mi
00 Yorumla
1 yılBende ayniyim 31 yaşındayım
00 Yorumla
1 yılZor durum
00 Yorumla
1 yılGel çözelim
00 Yorumlabenimde :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden aldatamıyon
27 Yorumla- 1 yıl
Bende aldatmadım aldatmamak için savaş veriyorum ama daha fazla boşanmazsa aldatmaktan baska bir sey kalmıyor iyi bir şey olmasa da
Cevap sahibi1 yıl@alpercekic000 eşin böyle mi
- 1 yıl
6 yıldır ilgiden cinsellikten anlayıştan uzak 3-5 ay zar zor istemesem aklına bile gelmez ayda yılda yapsak da 3-4 dk sürsün hemen bitsin gitsin ister arkadas gibi yasıyorız
Cevap sahibi1 yıl@alpercekic000 geçmiş olsun
- 1 yıl
Saolun
Cevap sahibi1 yılİmam nikahı kıyabilir ben düşünmüştüm
- 1 yıl
Hepimize birer çözüm gibi duruyor gecici olarak sanırım
Gizli Üye(25-29)1 yılHangi şehirde yaşıyorsun
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen bekarim dini nikah olabilir
1 yılKaç senelik evlisin
01 Yorumla- 1 yıl
Açıkmısın kapalımısın