Biladerim çok bilgili değilimde, buradan ve çevremden özellikle öğrendiklerime göre konuşacak olursam
O kızın ilki değilsin :d
İlk olan kız erken boşalmayı anlamaz yani 10 saniyede gelmiyorsan, sen erken gelsen bile her dokunuşun ekstradan haz vermesi gerekli, kız alışmış ki boşalmaya odaklanmış burada
Bir kız kalkıp işte erken boşalıyorsun, ya bu da küçükmüş zevk vermiyor diyorsa bil ki ilki değilsin yani :d
Bakire zamanlarda parmakla girdikleri hallerde kuduruyorlar mesela, amaa daha önceden boru yemişse kanazilasyon soksan anca etkiler gibi çünkü zamanla gargantua karadeliği oluyor sonra ASDŞLASZKŞLFAAKŞDSKŞLFSLKDSD
120 Yorumla- 1 yıl
Şu iğrenç yorumun midemi bulandirdi herkesi kendin Gibi cahil mi saniyosun. İnternet diye bir şey var değil mi. Doktorlar bas bas erken boşalmayı anlatıyor. 7 dakikadan aşağı erken boşalma diye geçer. Eee siz de haklısınız o kadar yetersizsiniz ki kendi yetersizliğinizi başkalarına aşağıliyarak kendinizi teselli ediyorsunuz. Ôdünüz kopuyor kıyaslanmaktan şekil a da yazdığın cümleler den belli hahahahahah😁😁
- 1 yıl
@Susbirseysoyleme
Susbirşeysöyleme kanka ADFŞSLSFASLS
Hayır yatmış olsam neyse hadi, tecrübem olsa neyse, neyle neyi kıyaslayabilirim allasen LKSDAFSŞLJKASJŞASLF
Hayır birde bunu yatakta odun gibi uzandığı herkesçe bilinen kadınların söylemesi de apayrı ironik AŞDSLFFDADFSDASFFADS - 1 yıl
@Susbirseysoyleme E yaşda 31 tabii , onunda etkisi var yazdıklarında :d sönüyor ufaktan seninkiler ŞSLDFDASŞDFDSAFA
- 1 yıl
Kardeşim çok şükür evliyim benim biseyim sönmedi. Senin bu tiple niye yapamadığın belli de neyse Allah'ın yarattığı deyip susayım sen kendini 18 lik çıtır mi saniyosun alt tarafı 3 yaş küçüksün benden 😁😁 insanları yargılamayı bırakın artık
- 1 yıl
@Susbirseysoyleme
21 yaşındayım abla :d profil fotoğrafım fake zaten anlamayacak kadar internetten uzak olamazsın ya DSŞLKAFSKFAD
İnsanları yargılamıyorum. Bakire birisi erkek kalıp 10 saniyede gelmiyorsa, yukarıda aralıklı olarak bile olsa 40 dakika sürmüş bir ilişkide tatmin olmayarak ayrılamaz. Bu ona yetmiyorsa "ilk ilişkisinde" bakire değildir bu kadar basit :d
Soran1 yılHop hop ne oluyor bana bugğne kadar yalan söylemedi yapmış olması beni alaka etmezdi takmazdım nşye yalan söylesin
- 1 yıl
Burası yatmış bakirelerle dolu zaten söylemesi için sebep çok. Bizim ülkede bakire olmayana iyi gözle bakılmıyor az çok bilirsin zaten, kızlarda erkek bulamayacakları korkusuyla arkadan yapmış olsalar bile, oral yapmış olsalar bile kendilerine bakire diyip öyle devam ediyorlar.
Ha bakire veya bakire değil. Senlik bir mevzu yoksa problem falan bizlik bir mevzu da yok tabeee
Yorumumu kaldırabilirsin çok da önemli değil keenksss - 1 yıl
Konunun kadınla alakası yok, soru erkekte erken boşalma. Kafan anca zarda tabi. Kültürümüzdeki toksik ne varsa tek yoruma toplamışsın.
- 1 yıl
Aşşağıda birbirimizin ilkiyiz diye yorumlar yapmış eleman, çocuğa uyardım ben awq
Ama çoğu zaman cinsellik konusunda bir şey yazsam 25+ Kadınların hepsi doluşuyor altına KSDHDHSHSSS
Anladım aga en çok siz yattınız, en özgür sizsiniz enn zarı gitmiş olanda ve bunların sorun edilmemesi gereken de sizsiniz okaayy KZDJDHSBSHSHS - 1 yıl
200 bin yılda pek de bir yol almamışsın. Zamanıma değmez.
- 1 yıl
Sen bakirim diyosun da asla ama asla değilsin 😁😁😁
- 1 yıl
Şu iğrenç yorumun midemi bulandirdi herkesi kendin Gibi cahil mi saniyosun. İnternet diye bir şey var değil mi. Doktorlar bas bas erken boşalmayı anlatıyor. 7 dakikadan aşağı erken boşalma diye geçer. Eee siz de haklısınız o kadar yetersizsiniz ki kendi yetersizliğinizi başkalarına aşağıliyarak kendinizi teselli ediyorsunuz. Ôdünüz kopuyor kıyaslanmaktan şekil a da yazdığın cümleler den belli hahahahahah😁😁
Alıntığğğğğ
XLXJDNDBDBBSDBDMDXKNDDBSNSJ - 1 yıl
Ufff ne ruh hastası adamsın lan 😁
- 1 yıl
@asdafsfa dostum katılıyorum maalesef bazı kadınlar dediğin gibi olabilir ama temiz olanlarda vardır yani ama söz temiz kişilerden değil.. şunda da haklısın erken boşalmada ilki olduğu için kadın herhangi bir sorun etmeyez... tabi şimdi de tekonoloji çağındayız... bu konular hakkında araştırmış bilgi sahip olabilir.. biliyor olsa bile sorun olmaz.. tabiki ömür boyuda çekilmez.. tedavileri var yani sonuçta düzelebilecek bir durumdur...
- 1 yıl
@MastrClass Dediklerine katılıyorum. İlkler zaten berbat oluyormuş genel olarak acemilikten falan, erken olması normal, kızında acemi olması gerek bu durumlarda. Araştırmış olması hani araştırdıklarında "muhteşem bir zevk alacaksın" sözüyle, o anı yaşamak arasında dağlar kadar fark var. Kız kalkıp dakika mı tutacak 1 dakikanın altındaysa erken diye falan
Ortalama ilişki süresi 7 dakikadır uygunu da bu tabii ön sevişme diğer şeyler hariç. Bunun hissini, getirisini götürüsünü ölçmek tartmak için tecrübe edinmek gerekiyor. Bu konuda da dediklerine yine katılıyorum.
Tedavileri var evet. Umarım başımıza gelmez diyerekten, iyi gezmeler LSKJDAJLKASASFSA - 1 yıl
Aynen öyle yani dediklerinde katılıyorum.. umarım dediğin gibi olur.. iyi gezmeler.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılSen burdakilere bakma çok normal böyle olması ilk deneyim cunki zaten olması gerektiği gibi olmuş her şey zamanla zamanla geç bosalıcaksın zaten ama bunu erken zamanda istiyorsan geri çekilme yöntemini dene hızlı hızlı yaparken baktın ki bosalıcak gibi oldun hemen dur kız arkadaşın sogurmu filan düşünme bu kızları tahrik eden bişe çok zevk aldığının göstergesidir ve çok zevk veriyor olmak hoşumuza gider kendini geri çektikten sonra pozisyon değiştir hemen ya da sen onu yalamaya basla sonra devam böyle boyle alisicaksin bide seks yapma surenlede ilgili çok dolu olduğunda hemen etkilenip erken bosalırsın düzenli seks yapman lazım dert edeceğin bir şey yok
72 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim içimi rahatlatan insanlardansın
Cevap sahibi1 yılRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yıl- Yaptığında sadece ıslak mastürbasyon yap.
- Sertleşme sorunun da varsa 1 ay mastürbasyon yapma.
- Orgazm olmayı çok istersen yavaşla veya pozisyon değiştir.
- Başka şeyler düşün, seni o noktada tutacak ama isteğini de azaltmayacak şeyler.
- Yaptıkça bu konuda daha rahat ve öz güvenli olacaksın. Olumlu deneyimler performansını iyileştirir.
00 Yorumla
Erken boşalma tanımlanmış bir tıbbi durum ve sabit. Tanımlaması da 1 dk ve altında hatta penetrasyon bile olmadan gerçekleşmesi.
Senin gittikçe süre uzuyor fark ettiysen. Yani senin süren kısa yani performansın düşük ki bu zamanla artacaktır. Boşalmaya ne kadar odaklanmazsan ve sevişmeyi arttırırsan, ayrıca kaslarını güçlendirisen o kadar artar süre.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılGeleceğini anladığında odadaki başka bir şeye odaklan ya da yavaşla neredeyse duracak seviyeye gelene kadar çok yavaş olarak devam et ki ereksiyon sönmesin
ya da kondom tak zevki azaltır geç boşalırsın
ya da kegel egzersizi10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaa bak eğer kadın orgazm olamayan bir kadınsa isterse iki saat sürsün olmayan yine olmuyor.. kendine dert etme. Kimi kadın 3 dakika içinde orgzm oluyor.. orgzmdan önemli haz ve zevk vardır bu önemli eğer onu veriyosan tamamdir.
56 Yorumla
Soran1 yılOrgazm olup olmadını bilmiyorum ama keyif aldına eminim zaten seferler arası kısa oldu için mola vermiyormuşuz gibiydi
Cevap sahibi1 yılTam işte keyif alıyorsa daha uzun istiyordur bunda bisey Yok
Soran1 yılOrgazm naısl anlaşılır konu dışı ama sorabilirmiyim
Cevap sahibi1 yılOnu nasıl anlatsam ki. Orgzm da çok kasılır çığlık atar nefes nefese kalır. Bunu senin değil de onun demesi lazım
Soran1 yılTitreme neden olur
Cevap sahibi1 yılOrgzm sırasında olur
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılErken boşalma sorunun yok, insansın ve ilk deneyim için bunlar normal. Kendi kendine teşhis koyma.
Zamanla daha kontrol edilir bir hale getirebilirsin.
10 Yorumla
1 yılBoşalmak için sevişme odağın bu olmasın çünkü boşalmak doymak anlamına gelmez kendini partnerinin üst üste orgazmlarına ada herşeyi daha güzel olacak güven bana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Belki ilki için söylenebilir ama diğerleri erken boşalma tanımına girmiyor. Penetrasyona değil de sevişmeye odaklanırsan genel süreyi uzatırsın.
01 Yorumla
Soran1 yılPenetrasyon ne
Bu düzenli bir cinsel hayatının olmamasıyla alakalı sevgilin yoksa evli değilsen tek gecelik ilişkilerde ya çok nadir ya da hiç yaşamıyorsan e vucut ne yapacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
1 yılErken boşalması olan hiç kimse 1 saat içinde miksen 4 defa dalgayı kaldıramaz
01 Yorumla
Soran1 yılZorlasan 5 bile kalkıyor da acıyor
1 yılHiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabilirsiniz
Uzak Doğu Seks Tekniği sayesinde
00 YorumlaTecrübe ve yaş ile doğru orantılı biraz..
Benim yaşımda istediğin kada uzatabiliyırsun..
Partner artık yeter yoruldum diyene kadar.🧿00 YorumlaProfile gir
Sağ üst köşede uç noktaya baş
Engelle butonu orada01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
1 yılBu sekılde geldıgı an kendını tutarak sureyı uzatabılırsın.
10 YorumlaSaatlerce hilti gibi saydırılmayı mı istiyor🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu ne ya kızin yerinde olsaydım direkt soğurdum senden
23 Yorumla
Soran1 yılÖyle deme da kötü hissediyorum
Cevap sahibi1 yılHashahhs yapicak bisey yok
maalesef 1 saatlere ulaşman zor gibi. İyisimi destek al bi arkadaşından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeciktirici krem ve spreyler var ya da geciltiricili kondomlar onları deneyebilirsin
110 Yorumla
Soran1 yılOnlar sağlığa zararlı değilmi bence o kadar kısa değil bölük bölük olsada 35-40 dk sürüyor
Cevap sahibi1 yılSürekli kullanım zararlı olabilir ama ara sıra kullanmaktan zarar gelmez bence dediğin gibi 35-40 dk ise gerek yok bnce bişey kullanmana
Soran1 yılYa yukarıda bahsettim gibi dklar ama ara süreler çok az bekleme süreleri maximum 2 dk içinde tekrar yapabiliyoruz
Cevap sahibi1 yılO sırada sevişerek o boşluğu doldurabilirsin ya da kadını elinle tatmin ederek ha bana kalırsa erkeği beklemek daha heycan verici geliyo ne zaman devam etcez diye
Soran1 yılO an o bana oral yapıyor anında devam ediyoruz
Cevap sahibi1 yılO zaman sıkıntı yok hiç takma kafana aynı şekil devam et önemli olan devam edebilmen 1 kere boşalıp devam edemezsen skntı ya da araya yarım saat 1 sqat giriyosada skntı önemli olan ateşi söndürmeden dewam etmek
Soran1 yılOndan yana sıkıntım 5 kadar yolu var 5. Acımaya başlıyor
Cevap sahibi1 yıl5 e kdr yapma bence zararlı
Soran1 yılAcıdı için bıraktık beşte ama ne zararı olabilir
1 yıl4 kere kalktı mı yani
11 Yorumla
Soran1 yılEvet 1 saat içinde4 kere yaptık ne var bunda
Gizli Üye(18-24)1 yılOn sevisme yapin ya da yapiyorsaniz da uzun tutun (30dk?). En azindan kadin zevk alsin.
13 Yorumla
Soran1 yılTek seferde 30 dk yakalaşamıyorum bile
Cevap sahibi1 yılO zaman kimseyle se*s yapma, onlari da mutsuz etme
Soran1 yılKimse tatmin olmazmı part part yapılan seksten
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. mastürbasyon yapmayı bırak
01 Yorumla
Soran1 yılİyide her zaman seks yapamamki bunca yıllık hayatjmda bir kere yaptım
Gizli Üye(25-29)1 yılYa düşün işte bak millet nası s. kiyo
310 Yorumla
Soran1 yılNapiyim kızım şeyimi keseyim
Cevap sahibi1 yılYala bol bol
Soran1 yılOnları yapıyorum zaten sadece sekste çabuk boşalıyorum yani sevgilim öyle söyledi
Cevap sahibi1 yılBaya tecrübeli galiba o
Soran1 yılBilmiyorum sözde ilkimsin dedi 6 aydır çıkıyoruz
Cevap sahibi1 yılİlki olsan erken boşalıyon demez
Soran1 yılNe bileyim öyle dedi
Cevap sahibi1 yılGeç boşalıp onu uçuran olmasa o zevki almasa sana erken boşalıyon demeezz
Soran1 yılAldatılcakmışım gibi hissettirdi
Gizli Üye(18-24)1 yılİlk ilişkin mi
214 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılSevgilin mi
Soran1 yılEvet sevgilim
Cevap sahibi1 yılO mu teklif etti sen mi ilk
Soran1 yılO ettide bunun konuyla ne ilgisi var
Cevap sahibi1 yılUtangaç birisin o zaman
Cevap sahibi1 yılVe kaç yasında sın
Soran1 yılBilmiyorum sadece bu konularda sevgililerime şart veya talep koşmadım hiç bir şey yaşandıysa karşılıklı istekten hep
Soran1 yıl24ama 25 gircem
Cevap sahibi1 yılUtangaç sın o zaman
Cevap sahibi1 yılAtılgan ol
Soran1 yılYa yanlış anlaşılmak istemem tek derdim seks gibi görülmek istemiyorum
Cevap sahibi1 yılOnun tek derdi o değilmi
Soran1 yılHayır ya normal sevgiliyiz ilkkez seks yaptık 6 aydır çıkıyoruz
1 yılKasıklaeini sıkarak
00 YorumlaTek bir yol var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kaç senedir ewlsnz
00 YorumlaKegel egzersizleri araştır.
00 Yorumla
1 yılsüreç içinde yavaş yavaş uzar süre.
00 YorumlaBedenini kontrol etmeyi öğrenmen lazım
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen 4 posta attın kadın doymadı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk olduğu için bu şekilde olması normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaş kaç
06 Yorumla
Soran1 yıl24
Soran1 yılEvli değilim ne diyecem doktoraa
Soran1 yılDoktor napacakki ilaç verir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSprey
01 Yorumla
Soran1 yılİlaç kullanmak istemiyorum
1 yılOlm ikinci nasıl 5-6 dk sürüyor ya
00 Yorumla
1 yılişin zorrr..
00 YorumlaMastürbasyon yaptıktan somrs ilişkiye gir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖnce bağla sonra sal
114 Yorumla
Soran1 yılTecavüzcümüyüm ben
Cevap sahibi1 yılVücudu nu kafada önce bağla odaklan tut kendini sonra sal tecavüzcü değilsin ama erken boş yapan birisin
Soran1 yılNası yani onu yönetbilirmiyim
Cevap sahibi1 yılAşagıda adamlar ile yazmış iyi tanı vücüdunu bende öyle çok verimli değildim partnere göre erteliyor insan bekleyip onla bir
Soran1 yılZamanla anlayacam yapa yapa yani
Cevap sahibi1 yılBirazda bilinçli partner odaklı bu ona göre geliceksin hemen değil zamanla tabi
Soran1 yılTecrübeli biri olması daha iyi mi yani
Cevap sahibi1 yılYani o heyecanla güzel hazırlıyor bekliyorsun ama kendini hemen salma beyinde o zevkle dayanamayıp
Soran1 yılBilmşyorum ilkkez yaşadım bir hazdı
Cevap sahibi1 yılZamanla olur ancak
Soran1 yılHımm teşekkür ederim , aklımdaki kara bulutları dağıttın
Cevap sahibi1 yılKara bulut güvensizlik yok zamanla olur boş ver sen hiç sorun yapma yolun uzun daha rica ederim
Soran1 yılTekrardan teşekkür ederim iyi günler dilerim
Cevap sahibi1 yılİyi günler rica ederim bu bir kusur değil lütfen bunu bil
1 yılBoşanma sebebi bu
412 Yorumla
Soran1 yılSizce 1-2-3 postalar kaçar dk sürmeli söyleyin madem
- 1 yıl
En fazla 30 dk
Soran1 yılTotal 30 dkmı hepsi toplam
- 1 yıl
Hayır ilk icn 30
Soran1 yılBu sebeble beni terk edecekse yolu açık olsun diyeceğim tek şey o
- 1 yıl
Cinsellik zevk işidir sen kadın zevk alamadan btiriosan kimle yaşarsan yaşa bu son aynı olur bence buna care bul.
Soran1 yılYa sanki beş dk yapıp bırakıyoruz
- 1 yıl
E kadın erken bosaldgni söylemiş demekki zevk alamamış
Soran1 yılZevk almadım demedi erken boşalıyorsun dedi gülerek , zaten sadece şlki çok kısa oldu Ama sonra anında ikinciye geçtik geçişlerde zaman kaybetmedimiz için bence tatmin olmuştur
- 1 yıl
E sn bnu belirtmemissn aciklamada 🤭
Soran1 yılDoğru ben sürekli uzatmak yöntemi ile ilgeniyorum yoksa sevişmede iyi olduma eminim
Gizli Üye(25-29)1 yılPartnerin tecrübeliymiş
01 Yorumla
Soran1 yılBelkşde
Gizli Üye(36-45)1 yılBabaanneni düşün
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂 allah senin iyiliğini versinn
1 yılBırakma taktiği yap
06 Yorumla
Soran1 yılO ne oluyor
- 1 yıl
Geldiğini hissettiğinde çıkar vajinadan biraz dur sonra devam et
Soran1 yılSoğumazmı seksten partnerim