Cinsel Yaşam Erken boşalmadan nasıl kurtulabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Boşalma sürem değişkenlik gösteriyor ama erken geliyorum ne yapabilirim? Erken boşalmadan nasıl kurtulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu cinsel ilişkide mi mastürbasyonla mı? Ve erken ne kadar mesela? Bunun ilk çözümü gelmeye yakın durup ilgini dağıtman gerek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Suni vajina nasıl etki edecek ki? Yorumlarda demişler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Her halde yapa yapa düzene girer diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir arastirayim ilginc geldi Yorumla Soran +1 yıl Bence alışır ise sorunu cozebilir en mantiklisi bu Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Suni vajina al 5 k ya iyi gelcek 0 2 Yorumla karizma14 +1 yıl Myhixel diye bir ürün var ondan mı bahsediyorsun Yorumla Alonza97 +1 yıl @karizma14 Fleshnight bundan al trende bak istediginibbegen Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Farklı pozisyonlar dene 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunun için belki gecijtirici kullan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Geciktirici fayda etmiyor ki hap olarak aliyorum bazen ediyor bazen etmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kullanişli bir marka al , Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yorumlari oku etkili habgisiyse onu al Yorumla Soran +1 yıl En mantıklısi suni vajina geldi yaparsam sürekli bir surden sonra uzar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olblr Yorumla karizma14 +1 yıl Suni vajina mantıklı mı sence Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Geciktirici 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Penisin gerçekten sertlesmesi önlüyor Yorumla ahhbukizlar +1 yıl O zaman oral yaptırıp öyle devam edecen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar sürüyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oral sekste bosalmiyorum ama ilk postada 1 dk dan daha az 2-3 de 3-4 dk falan pozisyondan pozisyona fark ediyor birde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Ee dayı bunu mu merak ettin😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende araştırıyorum da Myhixel diye bir şey buldum işe yarar mı bilmiyorum emin olamadım Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Zorrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu cinsel ilişkide mi mastürbasyonla mı? Ve erken ne kadar mesela? Bunun ilk çözümü gelmeye yakın durup ilgini dağıtman gerek
Suni vajina nasıl etki edecek ki? Yorumlarda demişler
Her halde yapa yapa düzene girer diye düşünüyorum
Bir arastirayim ilginc geldi
Bence alışır ise sorunu cozebilir en mantiklisi bu
Suni vajina al 5 k ya iyi gelcek
Myhixel diye bir ürün var ondan mı bahsediyorsun
@karizma14 Fleshnight bundan al trende bak istediginibbegen
Farklı pozisyonlar dene
Bunun için belki gecijtirici kullan
Geciktirici fayda etmiyor ki hap olarak aliyorum bazen ediyor bazen etmiyor
kullanişli bir marka al ,
yorumlari oku etkili habgisiyse onu al
En mantıklısi suni vajina geldi yaparsam sürekli bir surden sonra uzar
olblr
Suni vajina mantıklı mı sence
Geciktirici
Penisin gerçekten sertlesmesi önlüyor
O zaman oral yaptırıp öyle devam edecen
Ne kadar sürüyor
Oral sekste bosalmiyorum ama ilk postada 1 dk dan daha az 2-3 de 3-4 dk falan pozisyondan pozisyona fark ediyor birde
Anladım
Ee dayı bunu mu merak ettin😂
Bende araştırıyorum da Myhixel diye bir şey buldum işe yarar mı bilmiyorum emin olamadım
Zorrr
tedaviol