Kızın arkadaşının erkek kuzeni yılbaşı akşamı kulüpte (alkollü) sürtünmeler sonrası otelde birlikte olmak normal mi sizce sürekli abla derdi 🥹 erkek 19 yaşında kız 26 yaşında
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kızom buradakilerin hayalleri bu zaten. Duyhularıyla oynama gençlerin. Gerçek sanıyolar fkfkff
Her soruya troll demeyin lütfen
Buna troll demedim. Ama emin ol o yaştaki erkeklerşn hayalidir bu
Keşke yapmasamıydım diyorum şu sıralar
Bişi olmaz, geçti gitti
Aldıysan sorun yoktur
Ney
Çok dert etmeye gerek yok iki yetişkin iki eşit ikiniz de zevk aldıysanız fazla da irdelemeye gerek yok
Evet güzeldi zevk alayım diye her şeyi yaptı ilki değildim ama tek 1 ilişkisi olmuş ikinci ben oldum güzel sevişiyordu
Ben senin için de önemli olan bu mu Sanırım sen de uzun zamandır seks yapmayalım Sana da çok iyi geldi peki devamı geldi mi yoksa tek gecelik mi oldu
Yani çok samimi değildik o geceye kadar arkadaşımın kuzeni yılbaşı diye bizleydi sonradan gelişti durumlar yattık numarası bile yok bende instadan yazsam mı bilmiyorum özledim ama sevgilimle barışma durumum var şu an
Yani O gece herkes sendeydi diğer kişiler başka odalarda seks yaptı O da seninle mi yaptı Peki sevgilin mi daha iyi s****** mu
Hayır kulüpteydik alkol alıyoruz grubuz kız erkek karışık orada sürtünmeler oldu sonra mesaj attı bana çaktırmadan otele gidelim mi dedi evet dedim sonra dağılınca gittik otele bu çocukla çok iyidik harika sevişti
Hem ben de numarası yok diyorsun hem de mesaj attı diyorsun Nasıl oldu bu iş
İnstagram?
Sevgilinden daha iyi olan kısmı neydi senin için ve sevgilimle Ne zamandır seks yapmıyordun
Yılbaşından 2 hafta önce ayrılmıştık ondan öncede 1.5 aydır seks yapmıyorduk bu çocuk güzel sevişiyordu sürekli pozisyon değiştiriyordu falan
Neden bir buçuk ay ara vermiştiniz Peki sen Anladığım kadarıyla sekse düşkün bir kadınsın
İlişkimiz iyi gitmiyordu benim okul ders derken bunalmıştım şu an ise barışıyoruz gibi görüşüyoruz
Bu konuşma sebebin içinde Onun seks arzusu ya da senin seks arzun ın var mı
Hayır normaliz
Ama sonuçta Yatakta iyi değil kaç senedir onunla sevgilisin ve bu süreçte bu çocuk dışında başka kimle Seviştin
Yıllar önce başkalarıyla o çocukla görüşürsem tekrar yatmak için sevgili olcak halim yok
Hayır başka bir soru sordum ben o çocukla kaç yıldır sevgilisiniz ve sevgililiğin başladıktan sonra bu yıl başındaki çocuk hariç hiç başka biriyle seviştin mi
Hayır sevgilimi hiç aldatmadım sevgilimle 3.5 yıldır berabersik
Yani sonuç buçuk yıldır Sadece bu çocukla beraber oldum O da ayrı olduğun dönemde Peki bunu sevgiline söyleyecek misin
Tabi ki hayır
Peki 3,5 yıldır böyle güzel bir seks yapmamıştın şimdi adamla seks yaparken hep o pozisyonlar gelecek Seni inlete inlete becerdiği aklına gelecek bu konuda ne düşünüyorsun pişman mısın o geceden
Pişman değilim
Çok iyi bir seks yaptın ve doyduğun için mi aynı zamanda da sevgiline çok kızıp Ondan biraz da intikam aldığın için mi
Rahatladığım için intikam almak için bir sebebim yok kavgalı ayrılmamıştım şu an ise barışmak üzereyiz
O zaman güzel bir kaçamak olmuş barışıyorsanız Yeniden aramamak lazım sevgiline bu pozisyonları öğretmen lazım gücü de yerindeyse Umarım o da seni her pozisyonda s**** ne kadar sıklıkla seks yapıyorsun
Abla dedı lazım oldu ha) :))
Ya sus sjsjsjsjsj
Olmaz 😃
Ablasını becermişşş
Normal tabiki her erkek oyle yapmıştır yani
Cinsellikte yasa bakmak yanlis ya
Çocuk nirvanayı yaşamış shsh
yani işte ne hissettiysen o
Sübyancılığın diğer versiyonu
Artık abla demez en fazla
Bu kız sensin demi kankam😄😄
Evet 🥹
Çocuğun yaşında lan😅😅😅😅
Yok be abartma
Hamile kal da gör
Hap aldım sabah
Alsan da ihtimal var az da olsa😂
Bir şey olmaz
İyi tamam vermeye devam et
Nasıl bir deneyimdi
Aylar sonra nasıl buldun ki bu soruyu :D
@Nanelimon09 ne bilim ben karşıma çıktı 😅
Bende dedim benzer bi konu yasadı ya da merak ettide arattı heralde :D
@Nanelimon09 yok yaşamadım
Peki hiç mi bişey yasamadınn
@Nanelimon09 yaşadım canm fb olmuştum biriyle ilk tanışmamız arkadaş aracışıgıyla oldu kız arkadaşla sevgililik olayına gireceklerdi ilk buluşma tanışma görüşme gibi düşün arkadaş bir kaç kere görüştü ama çocukla ilgili iyi konuşmuyordu olumsuzdu sonradan ben ilk görüşte canım çekti onunla olmam lazım diye zaten arkadaş istemiyor sohbet muhabbet derken cinsel konulara girdik fb olalım mı dedim ten uyumu olursa devam ederiz olmazsa ilk ve son olur diye anlaştık 4 sene beraber olduk
şu an peki birisi var mı
@Nanelimon09 maalesef biri var da bakalım ufak bir sorun var onu halletsem olır herhalde
Ne gibi sorun
@Nanelimon09 karısı en önemlisidi de ona neyi bahane edip yazabilirim ki yavaştan yanaşim 😅
Haha boşversene o zaman memlekette erkek mi bitti
@Nanelimon09 onu arzuluyorum başka erkeği değil evet var erkek bıraksak ayak üstü şey yapcaklarda canım istemiyor hatta tiksiniyorum pis 🤢🤮
Neden tiksiniyorsun ki mesela ne gibi bişeyden
@Nanelimon09 kişiligi başka beni bir kadın olarak görmüyordu sanaldan karı kızla mesajlaşıp konuşuyordu p*rno reel değildi sonra ben başkasıyla sevgili olunca düne kadar beni kadın olarak görmeyen erkek bana ilgi duyup aşık oluyor her gelen kadın müşteriye kardeşim yapıyor erkeklerin suratına bakmıyor yani bu kadar belli etmez insan maymun iştahlı da olsa bir ağırlığı gizliliği özeli olmalı cinselligin
Haklısın bu baya haketmiş
Nerde yaşıyorsun
cinsel olarak normal
Allah uzun ömür versin
Evet normal
Çok zevkli olur
Normal değil
Ne diyorsun ya
normal.