Evlenmeden once her sey sorun olur uckurunda bir son kullanma tarihi var bunu gecelim simdilik yine olur kucuk oldu mu subyancilik olur buyuk oldu mu etik olmaz her turlu sorun olur da olur
Yani olmaz ama tutup 70 yaşında ki insanlar 25 yaşındaki insan da beraber olmamalı her iki taraf ta ruhen genç ve dinamik hissediyor sa sular şelale olur😂😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hayır olmaz büyük olan taraf kendine bakıyorsa sekste yaş farkı avantajdır istek ve tecrübe birleşir
Hayır sorun olmaz
Evlenmeden once her sey sorun olur uckurunda bir son kullanma tarihi var bunu gecelim simdilik yine olur kucuk oldu mu subyancilik olur buyuk oldu mu etik olmaz her turlu sorun olur da olur
Olmaz, niye olsun? Genç bir kadını da, genç bir erkeği de yaşça büyük bir karşı cins gayet güzel tatmin edebilir.
Denemekten zarar gelmez, farkli yastan kisilerle tecrube etmek guzel birsey bence
Çok büyük fark olmadığı sürece sıkıntı olmaz benim için
ne kadar fark 20 yasındakı kıza 45 50 lık adam yetemez
Yani olmaz ama tutup 70 yaşında ki insanlar 25 yaşındaki insan da beraber olmamalı her iki taraf ta ruhen genç ve dinamik hissediyor sa sular şelale olur😂😅
Bence sorun olmaz büyükte olsa küçükte bu sorun teşkil etmez ben mutlu etmeye bakarım yaşına değil
Bilmem 19 da başlar 29 a hatta 40 a kadar bana yeter :)
Yaş farklı iyidir. Bi taraf tecrübeli olur
çok küçük olmasın yeter
Ne kadar bi yaş farkı?
Bence sorun olmaz tecrübe her zaman iyidir
ne kadar fark olduğu önemli benim için
nayir nolamaz😃😍😊😉
Olmaz önemli olan karşılıklı tatmin
yaş farkı boy farkı bunlar detay sadece...
Hayır, performans yeterli olsun yeter
Kendine bakıyorsa fark etmez
Olgun biriyse dahada çok zevk verir sana
Sorun olmaz
Kaç yaş fark var?
olgun seven çok..
tabi sonradan, çıtır için delirirler..
Yok olmaz
Ee herhalde
Bence 10 yaş sonrası sıkıntı
Cinsellikte yaş farkı olmaz
niye olsun ki :)