Cinsel Yaşam Sevgilim önceden yaşadığım cinselliğe nasıl tepki verir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Eskiden ters ilişkim cok oldu ama sevglim iyi insan evlenmeyi düşünmüyorum söylesem ayrilirmi benden? Güncellemeler1 yıl Yalnış yazdim evlenmek istiyorum onunla Sevgilim önceden yaşadığım cinselliğe nasıl tepki verir? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Ayrılır mı bilmiyorum ama düşüncesi değişir. Sevgililerin miydi farklı farklı kişiler miydiSoracaktır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bence söyleme hiç bir zaman aklından çıkmaz yanlış düşünür bu arada yaşlarınız kaç sizin 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Burdan yaşi söylemiyorun6 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Söylemene gerek yok bence. Bilmesine gerek yok yani 0 0 Yorumla
sk_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Neyi söyliyceksin? Cinsellik yaşadığını mı? Bakire miisn? 0 0 Yorumla
Rıfat84 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Söyle ya ne dicek geçmişte kalmış sonuçta :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl sevgilin iyi insan oldugu icin mi dusunmuyorsun kotu mu olmasi lazim knk ne anlatiyon ordan burdan mesele nedir... 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl seni temiz bakire mi saniyon ki kendisi nasil bu konuda.. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Sakın öyle bir hata yapma Unut gitsin yoksa ilerde sorun olur. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bencede yanliş yaptim eskiden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eskiyi unut Geleceğe bak Bırak eski defterleri karıştırmayı Yorumla
Mutlukurbaga Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl daha ben yapamamışım millet evleniyor ayol 4 9 Yorumla Soran 1 yıl İlk zorla gibi oldu zaten Yorumla sk_34 1 yıl Nasıl zorla Yorumla Mutlukurbaga 1 yıl @sk_34 NAPCAN SANA NE COCUK Yorumla sk_34 1 yıl Sana sormadım Yorumla Mutlukurbaga 1 yıl @sk_34 BENİM YORUM YAPTIGIM PENCEREDESİN YÜRÜ GİT Yorumla sk_34 1 yıl Hanımefendi benim yorumum altında cevaplayabilirseniz sevinirim öyleyse. burada kızgınlık krizine girmiş bir dişi birey mevcut Yorumla Mutlukurbaga 1 yıl @sk_34 SUS KİMSE SANA YAZMICAK KIZIN DERDİ VAR SEN SAPIKLIK YAPIYOSUN PİS BÖCEK Yorumla sk_34 1 yıl Kendine bi erkek bul, kızgınlığın anca öyle geçecek gibi Yorumla Mutlukurbaga 1 yıl @sk_34 BEN BUNU DÖVERİM ARKADASLAR Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Keşkee böyle eşim olsa 🥵😍 seve seve evlenirdim evlenince devam etmesini isterdim 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı. Bence çok güzelsin tecrübeli olmana bayıldım 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Merhaba, ne kadar süredir birliktesiniz 0 5 Yorumla prensannesi433 1 yıl selam Yorumla didakdik 1 yıl Merhaba @prensesannesi433 Yorumla prensannesi433 1 yıl Nasılsın Yorumla didakdik 1 yıl İyim sen Yorumla prensannesi433 1 yıl İyim bende Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Büyük ihtimal şu an ona veriyor musun tersten 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne istiyosan soyle 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Söyle knk belli olmaz 1 0 Yorumla
GereksizYorumlar Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Anliyacak zaten 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Nerden? Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl İsi bilen erkek anlar cnmas Yorumla Soran 1 yıl 109 yaşinda vay dedemm Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Nasil olsa oda isteyecek... O zamn tek hamle... icinden diyecek ki acaba Yorumla Soran 1 yıl Vermem ona Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Hahahaha.. yeterince verdim diyorsun Yorumla Soran 1 yıl Eskiden oldu zorla oldu ilk şantaj falan öyle Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Tabii Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Bakiremisin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla SentzzzxX 1 yıl Söyle bence Yorumla
modernite2 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 1 yıl Sonuna kadar saklıcan mı 1 1 Yorumla modernite2 1 yıl Öok dediğin kaç kişiyle oldu Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrılır 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ayrılmaz o da ister 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben ayrılırdım 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Sana söyledi diye? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dürüstlüğü için tebrik ederim. Bu işi yaptığı için ayrılırdım. Yorumla Soran 1 yıl Nerden bildin! Yorumla Soran 1 yıl Kendisi söylemoş? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl NEyi bildim kim kendisi söylemiş anlamadım bir şey Yorumla Soran 1 yıl Ben ayrildim yazmişsin ya mal misin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence ya sen malsın ya da astigmat ne yazdığımı iyi oku ben AYRILIRDIM dedim yani çocuğun yerinde olsaydım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ayrılır mı bilmiyorum ama düşüncesi değişir. Sevgililerin miydi farklı farklı kişiler miydi
Soracaktır
Bence söyleme hiç bir zaman aklından çıkmaz yanlış düşünür bu arada yaşlarınız kaç sizin
Burdan yaşi söylemiyorun6
Söylemene gerek yok bence. Bilmesine gerek yok yani
Neyi söyliyceksin? Cinsellik yaşadığını mı? Bakire miisn?
Söyle ya ne dicek geçmişte kalmış sonuçta :D
sevgilin iyi insan oldugu icin mi dusunmuyorsun kotu mu olmasi lazim knk ne anlatiyon ordan burdan mesele nedir...
seni temiz bakire mi saniyon ki kendisi nasil bu konuda..
Sakın öyle bir hata yapma Unut gitsin yoksa ilerde sorun olur.
Bencede yanliş yaptim eskiden
Eskiyi unut Geleceğe bak Bırak eski defterleri karıştırmayı
Bence anlar, sizin o delik büyük olmuyo mu ters ilişkide
daha ben yapamamışım millet evleniyor ayol
İlk zorla gibi oldu zaten
Nasıl zorla
@sk_34 NAPCAN SANA NE COCUK
Sana sormadım
@sk_34 BENİM YORUM YAPTIGIM PENCEREDESİN YÜRÜ GİT
Hanımefendi benim yorumum altında cevaplayabilirseniz sevinirim öyleyse. burada kızgınlık krizine girmiş bir dişi birey mevcut
@sk_34 SUS KİMSE SANA YAZMICAK KIZIN DERDİ VAR SEN SAPIKLIK YAPIYOSUN PİS BÖCEK
Kendine bi erkek bul, kızgınlığın anca öyle geçecek gibi
@sk_34 BEN BUNU DÖVERİM ARKADASLAR
Söylemen ilişki için mutluluk getirmeyecekse söyleme
Söyle belki hoşuna gider
Keşkee böyle eşim olsa 🥵😍 seve seve evlenirdim evlenince devam etmesini isterdim
Bence çok güzelsin tecrübeli olmana bayıldım
Merhaba, ne kadar süredir birliktesiniz
selam
Merhaba @prensesannesi433
Nasılsın
İyim sen
İyim bende
Büyük ihtimal şu an ona veriyor musun tersten
şu an sikinti var mı ters ilişki yüzünden sikintin
Ayrilir ya da cinsel bakar
Ne istiyosan soyle
Söyle knk belli olmaz
Anliyacak zaten
Nerden?
İsi bilen erkek anlar cnmas
109 yaşinda vay dedemm
Nasil olsa oda isteyecek... O zamn tek hamle... icinden diyecek ki acaba
Vermem ona
Hahahaha.. yeterince verdim diyorsun
Eskiden oldu zorla oldu ilk şantaj falan öyle
Tabii
Bakiremisin
Evet
Söyle bence
Sonuna kadar saklıcan mı
Öok dediğin kaç kişiyle oldu
Yok bide o becerir
Ayrılır
Ayrılmaz o da ister
Ben olsam ayrılırım
Söylemene gerek yok
Ben ayrılırdım
Sana söyledi diye?
Dürüstlüğü için tebrik ederim. Bu işi yaptığı için ayrılırdım.
Nerden bildin!
Kendisi söylemoş?
NEyi bildim kim kendisi söylemiş anlamadım bir şey
Ben ayrildim yazmişsin ya mal misin?
Bence ya sen malsın ya da astigmat ne yazdığımı iyi oku ben AYRILIRDIM dedim yani çocuğun yerinde olsaydım
Zorla siyon ama cok oldu diyon?
Söyle bakalım
Noldu sonra