Ben kadınlarla hiç ilişkiye girmemişken sevgilim daha önce oral ilişki yaşadığını söyledi. Bu durum beni rahatsız ediyor ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHemen irtibatı kes kanka o iş oralla da sınırlı kalmamıştır. Anladığım kadarıyla sende benim gibi duygusal yönün ağır basıyor bu fıtrattaki erkelerde geçmişe dönük kıskançlık dediğimiz retroaktif takıntılar çok olur hem kendine hem ona cehennem azabı yaşatırsın. Tecrübelerimle söylüyorum, çünkü bunu buraya yazdın ya birinci level a geçmişsin bile. Bu dostunu dinle önünde ki maçlara bak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi mi düşünüyorsun yoksa takilmalik mı?
09 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünebilirdim ama bu durumdan dolayı ortada kaldım.
Cevap sahibi+1 yılSen de benim gibisin. Ayrıl. Devam edersen kendine zulmedersin. Bu sebepten ayrıldığını söyleme geçmişinden pişmanlık duyması vs incinmesin kız. Birkaç haftaya yay elle tutulur bir sebep bul bu esnada da kademeli olarak ilgini azalt
Soran+1 yılSadece takılmak için yürütsem olur mu peki?
Cevap sahibi+1 yılBence doğru bir şey değil. Haa kıza niyetini belli edeceksen yap. Ciddi olmadığını amacının takılmak olduğunu apaçık göster öyle takıl
Cevap sahibi+1 yılBu dünyadaki en lanet şey ah almaktir unutma
Soran+1 yılO benimle baya ciddi düşünüyor ve önceden yaptığı şeyden dolayı çok üzgün ve pişman. Bu yüzden bunu kabullenmeye çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yılGeçmişte yaptığı bir hata olarak görüyorsa ve senle ciddiyse eğer iş sıkıntı.
Ya tamamen kabullenip bunu bir daha karsisina cikarmadan devam et ya da ayrıl. Takilmalik olayına girme ciddiyse. Eğer vicdanı ağır basan biriysen ilerde cehennemin olur bu yapacağın yanlış
Soran+1 yılO kişiyi sevmediği için hata olarak gördüğünü söylüyor. Bunun aksine beni sevdiği için şimdi değilse bile ilerde bu tür şeyler yapabileceğimizi söylüyor. Sence böyle olduğuna inanmalımıyım?
Cevap sahibi+1 yılDostum kadınlar öyle değişik ki inanıp inanmamak 50 yıl tanisak da net değil. Benzer durumlari yaşamıştım ve... nın teki çıktı kız. Ondan sonra birisine o muamele ile yaklaştım pişman oldum hâlâ vicdan azabı yaşıyorum. Sana tavsiyem ne yaparsan yap ama ilerde pişman olma ihtimalini düşünerek hareket et. Takilmalik olarak görmek en sakati eğer kız gerçekten pismansa onun ahı yıkar seni. Daha önce hata etmiş sende de aynı duyguya kapilirsa belki onun hayatını mahvedeceksin. Allah'ın sevdiği gönülleri incitmektense git kul hakkına gir daha hafif bir günah olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
+1 yılAyril bence bu sekilde ne ona guvenin kalır nede sen kafana taktiğin düşüncelerin gider ikinizde üzulmeyin
03 Yorumla- +1 yıl
Niye güven kalmadin
Soran+1 yılGüven kalmaması için bir sebep görmüyorum bende onunla bazı şeyler yaşadım. Ayrıca bunu bana o söyledi başka bir yerden öğrenmedim.
- +1 yıl
Rahatsiz ediyo diyosun bi oyle bi boyle kendin bilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. senden önce yaşamış neden problem ediyorsun ki eğer ki çok rahatsız isen terk et gitsin sakın kızın üzerinde psikolojik baskı kurup hakaret etme
10 Yorumla
+1 yılcanım msın oğlum? Aytılsana daha ne soruyorsun? Aklında ömür boyu acaba s. kt. i. mi diye bir şüpheyle mi yaşacaksın?
00 YorumlaSeviyosan devam ed ama sevmeyip bnle yapsın sonra ayrılırım sakın ha bu kul hakkıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl ki kendin bişi yaşamadın aynısını beklersin karsındakinden açıkcası. Bana ters ilkim Herseyim eşimle oldu onunda aynı evlendik
21 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ya helal
Rahatsız olsan da olmasan da bu durum değişmez artık. Ona göre karar ver.
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğunu uygun bir dille söylemelisin sevgiline.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla sen bilirsin. Dünyadaki ne tek kadın o ne tek erkek sensin.
ayrılabilirsin devam edebilirsin kimse de seni yargılayamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleksilterek söylemiştir kanka
sadece oral dediyse daha fazlası da vardır00 Yorumla
+1 yılRahatsiz ediyorsa ayrilmalisin
21 Yorumla- +1 yıl
Beğenecektim ama pp hoşuma gitmedi
Rahatsız ediyorsa ayrıl
00 Yorumlaağzını kutsal suyla çalkalasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılister ayrıl ister devam et sana kalmış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılKabulleneceksin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Takma kafaya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl bence net
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin önceden cinsel deneyim yaşadığını öğrendim ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat