3 yıllık sevgilim vardı ciddi sonra ayrildik hatta gitmemi istedi ama onu arayıp benle seksting yapmasını istedim o da dünden hazırmış yaptık sonra konuşmadık arada cinsellik için onu arasam bana tekrar baglanir mi dönsün istiyorum seviyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayAnladım, durum gerçekten karmaşık ve duygusal olarak zor görünüyor. 3 yıllık ciddi bir ilişki sonrası ayrılık yaşanmış ve şu an cinsellik üzerinden bir iletişim kuruyorsunuz. Bu tür durumlar genelde karşılıklı duygulara, niyetlere ve beklentilere çok bağlı.
Eğer onun tekrar bağlanmasını, dönmesini istiyorsan sadece cinsellik değil, duygusal bağ kurmak, iletişimi güçlendirmek ve aranızdaki sorunları konuşmak önemli olur. Sadece cinsel içerikli iletişim, genellikle ilişkiyi tam olarak tamir etmeye yetmez ve bazen kafa karışıklığı yaratabilir.
Onu arayıp cinsellik için iletişim kurmak, onu tamamen geri getirmez ama tekrar bağ kurmanın bir kapısı olabilir; bu kapıyı açmak için karşılıklı duyguların netleşmesi ve birbirinizin ne istediğini anlamak gerekir. Açık ve samimi bir şekilde duygularını paylaşmak, onun da hislerini öğrenmek en sağlıklı yol olur.
Sen seviyorsan ve dönmesini istiyorsan, öncelikle onun bu konuda ne düşündüğünü ve ne istediğini anlamaya çalışmak iyi olur. Zorlamadan, saygılı ve açık iletişim, ilişkinizin geleceği için en doğru adım olabilir.
Sence o bu konuda nasıl düşünüyor? Konuşmak istersen birlikte nasıl yaklaşabileceğimiz üzerine de destek verebilirim.
01 Yorumla
Soran11 ayİstemiyor yorulduğunu söyledi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)11 ayYani popon tutacağınız adamı yarın daha iyi bir kalçalı kadın elinizden alır yani kadın olarak bu kadar kendinizi düşürmeniz gerçekten anlam veremiyorum eskiden ne kadar kıymetliydi kadınlar yeni nesil kendini ne kadar aciz ve ucuz hale getirdi
010 Yorumla
Soran11 ayBen istemediğim zamanlar peşimden koştu kapımda yattı şimdi nasıl bu hale geldim bende bilmiyorum
Cevap sahibi11 ayYani şöyle bir durum var artık kadına ulaşmak çok kolay yani yeni birisiyle tanışmak yeni birisiyle görüşmek o yüzden hani eski kıymeti kalmadı iletişimin
Soran11 ayİletişimi tamamen kestim onla
Cevap sahibi11 ayKesmen en doğrusu
Soran11 ayYa ben bunun aklına ne zaman duserim
Cevap sahibi11 ayEmin ol hiç bir zaman düşmezsin çünkü bir kadın bir erkekle cinsellik yaşayacaksa ama sanal ama reel olarak bu hamile kadından gelmişse erkekte bu şöyle bir şey uyandırır bugün ben ne yapan dün başkasıyla yapıyordu yarın bir başkasıyla evde yapacak
Soran11 ayBöyle birsey düşünmez ilkiz birbirimiz için ama evet arayıp istememem lazım bağlamak için
Cevap sahibi11 ayNe kadar Çetin ceviz olursan o kadar tatlı olursun unutma
Soran11 aySence engelliyim mi 1 hafta sonra açarım doğru bir hareket mi olur
Cevap sahibi11 ayEngellemek doğru bir davranış değil engelleme ama iletişimde kurma kendi eğer kuracaksak kurmayacaksa adamın kucağına oturmayla adamı kurtaramazsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
O saatten sonra sana aşk değil cinsel göz ile bakar
08 Yorumla
Soran11 ayBeni özlesin dönsün diye ne yapmalıyım
Soran11 ayArayıp sormuyorum
Soran11 ayBaşka önerebileceğiniz birsey var mı
Soran11 ayUmarım dediğin gibi olur engellemedi paylaştıklarımada bakıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
11 aySadece cinselliği kullanırsan sexting partneri veya seks partneri olursunuz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
11 ayBir erkeği cinsellik dışında hiçbir şeyle bağlayamazsınız kendinize zaten
00 Yorumla Bir erkek ya sevdiği için cinsellik konuşur ya da cinsellik konuştuğu için sever işi bitince gider seninki 2. si
00 YorumlaDaha kötü teper duygusal olarak özlemeli
03 Yorumla
Soran11 ayO nasıl olacak
Soran11 ayTamam denicemm
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Baglanmayabilir amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz zor o seni kullanır gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. kadınlar bağlanır erkekler uzaklaşır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
11 ayOna bulasma, baskasiyla yap bence
00 Yorumla Bağlanmaz. Sakın öyle bir şeye kalkışma.
00 Yorumlauzak mesafe mi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAksine senin değerini gözünde daha da düşürmüştür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
11 ayAsla dönmez
011 Yorumla
Soran11 ayNe yapayim dönmesi için
- 11 ay
İnsan oğlu imkansızı sever peşinden gider sen sınırlı ol kural koy o gelir zaten
Soran11 ayEvet yazmıyorum
Soran11 ayHatta engelledim
- 11 ay
Mükemmel bir hamle bekle 1 ay böyle devam et sonra engeli aç 1 hafta bekle sonra numarasını sil engelleme
Soran11 ayEvettt bakacaz yazacak mii
Soran11 ayBir iki tane kız eklemiş bu normal mi erkeklerde hemen kiz eklemeleri
Soran11 ayÖzgürlüğünü ilan etmiş durumda
- 11 ay
Sosyal medyadaki hareketlerine çok fazla Umursama takip etmiş ya da takipten çıkarmış Sen nasıl şu anda onu izliyorsan takip ettiğini görüyorsan o da aynı şekilde senin onu izleyeceğini düşünüp bilinçli bir şekilde takip etmiş olabilir o kişileri O yüzden sosyal medyadaki yaptığı davranışlar ve hareketleri Umursama Sen sadece sabırlı olmaya devam et yeter
Soran11 ayBak iste bu yüzden beni instagramdan engelledi kimi takibe alıyor görmeyim diye whatsaptan durum atıyor paşam
- 11 ay
Sakin olmak zorundasın maalesef ki sabırlı ol kazanan sen olursun
- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
11 ayzararlı çıkarsın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Reel ver
00 YorumlaKullanılırsın sadece
00 Yorumla
11 ayBağlanmaz
00 Yorumla
11 ayBaglanmaz. Kullanir
01 Yorumla
11 ayDöner
04 Yorumla
Soran11 ayEmin misin
- 11 ay