Cinsel Yaşam Seksi reddeden erkekten olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Seks teklifini reddeden erkekten olur mu? Seni milli yapıcam diyorum. Evlenmeden olmaz diyor. Bu normal mi? Seksi reddeden erkekten olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. kadın bunu söyleyince normal de erkek söyleyince mi anormalneden erkeklerinde sınırları olabileceğini kabul etmiyorsunuz 1 1 Yorumla tell-me-more 1 yıl reddedilince o egonuza bir şey mi oluyor Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sürekli reddeden erkekten olmaz. Ara sıra reddeden erkekten olabilir. Asıl soru sürekli seks isteyen erkekten olur mu olacaktı. 1 0 Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Fosil ve atık bir erkek üstelik tecrübesiz :)) 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. çok kışkırtıcı bir teklif :)olur bu arada neden olmasın. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Normal tâbii. Helalini bekleyen biri işte ya da benim gibi penisi çok küçüktür, utaniyordur 2 0 Yorumla
Standart_insan Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Olmaz 😂😂 Bana dese soyunup koşardım 😂 2 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Kalmış mı böyle birileri ilginç 1 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Olması gerekeni yapıyor adam gibi adam işte 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ahmagın teki seks reddedilir mi ya 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Böyle bir erkekten bir cacık olmaz 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Korkuları vardır ya öyle deme 🤭 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Biraz mal bi kardeşimiz sanırım... 1 0 Yorumla
Selin_Skn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. Normal 4 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. mallık 2 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olmaz 2 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal 2 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yalannnn 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen cokmu istiyon 1 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gaydir 1 0 Yorumla
Yasaksever34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Nerden bulursunuz böyle çapsız herifleri 1 1 Yorumla Yasaksever34 1 yıl Rota değiştir Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Bide emzik ver 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Ne güzel eli şeyinde dolaşmayan iradeli adam bulmuşsun işte
kadın bunu söyleyince normal de erkek söyleyince mi anormal
neden erkeklerinde sınırları olabileceğini kabul etmiyorsunuz
reddedilince o egonuza bir şey mi oluyor
Sürekli reddeden erkekten olmaz. Ara sıra reddeden erkekten olabilir. Asıl soru sürekli seks isteyen erkekten olur mu olacaktı.
Fosil ve atık bir erkek üstelik tecrübesiz :))
😂😂
çok kışkırtıcı bir teklif :)
olur bu arada neden olmasın.
İşte o insanlar sayesinde kıyamet günü daha gelmedi
Aynı benim kafadan helal olsun.
Normal tâbii. Helalini bekleyen biri işte ya da benim gibi penisi çok küçüktür, utaniyordur
Olmaz 😂😂
Bana dese soyunup koşardım 😂
Kalmış mı böyle birileri ilginç
Sen bakire misin?
Olması gerekeni yapıyor adam gibi adam işte
Ahmagın teki seks reddedilir mi ya
Blöftür ya da kalkmıyordur
Böyle bir erkekten bir cacık olmaz
Korkuları vardır ya öyle deme 🤭
Milli yapip birakican mi
Ben reddetmem nerden hangi şehir 😀
Normal herkes kaşar mi